Fortfarande

Jag har aldrig någonsin känt en sån besvikelse om jag fortfrande gör.
Varje gång jag läser eller ser något om Vertex hugger det till i hjärtat.
Varför bröt jag?! Varför?!
Jag vill också var en av dem som klarade det och tog sig i mål.
Åh.


Just nu

Glad. Saknar.
Älskar.
Längtar. Väntar. Drömmer.


Vertex 2010

Nej. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Efter första milen började jag få krampkänning i höger lår. Stretchade ett flertal gånger. Runt 20 km krampade både benen, kunde inte böja knäna och varje steg var en plåga. Var ett tag orolig för att jag inte skulle komma från fjället, men krampen släppte i perioder och då var det till att ta chansen att komma någonstans. Framme vid kontrollen vid 27 km var jag stel som en pinne i benen, och ja, det enda rätta var att bryta. 27 km. Långt. Men inte tillräckligt. Jag är ännu idag bitter. Hoppas att jag någon dag kommer känna mig nöjd med min insats.

Den främsta anledningen till att jag bestämde mig för att bryta (det tog en kvarts övertalning från funktionärerna..) var när en av funktionärerna förklarade att en fortsättning kanske inte bara skulle innebära en fysisk skada, utan även en psykisk. Att springa med smärta sätter sig mentalt, och jag vill inte att min löpglädje ska försvinna. Jag vill att det ska vara som idag, då jag kan se tillbaka på de bra bitarna av loppet och längta efter att få komma ut igen.

Givetvis var detta med att bryta det enda rätta för mig i en situation som jag befann mig i. Men, det svider. Jag hade ställt in mig på att komma i mål. Jag VILLE komma i mål.

Nu ser jag istället fram emot nästa år. Då ska jag komma tillbaka med mer energi och kraft än vad jag hade iår. Jag längtar redan!

Snart

Om en halvtimme styr vi bilen mot Jämtland och Vålådalen.
Idag är jag lugn. Inte så nervös. Skönt.
Mer nervös lär jag vara imorgon.
Snart dags!

Ge mig lördag!

Gaah, kan man var mer taggad?!
Jag vill så gärna att det ska vara lördag nu.
Jag vill vara ute bland bergen. Jag vill bli trött. Jag vill att benen ska bränna. Jag vill pressa mig själv.
Jag vet hur jag ska lägga upp migg lopp. Jag ska inte springa ett lopp på 43 km, nej, jag ska springa 5 lopp på 7, 8, 12, 8, och 8 km. Alla dessa sträckor klarar jag galant. Tänker jag så, så klarar jag mig bra.

All pepp mottages med glädje..speciellt på lördag mellan klockan 9 och 17. 

Ge mig lördag! 


Underbart

Löpning, bad, bastu och cola.
Härlig känsla i kroppen.
Jag mår riktigt bra.


Nervöst

Dagarna går ganska fort nu.
Snart smäller det.
Nervöst som sjutton, men det är även andra känslor som är i omlopp just nu.
Det finns inget som heter - "jag kommer inte klara det"..jag har inget val. Jag SKA klara det. Jag vill inte svika mig själv, och inte alla andra heller. På sätt och vis är jag dum som berättar hej vilt om detta lilla äventyr, jag får ju mer press på mig i och med det. Men samtidigt så ger det mig motivation till att genomföra det hela.
Det enda som just nu skrämmer mig är okunskapen om hur kroppen kommer reagera. Hur ont kommer det att göra? Psyket för det hela anser jag mig ha. Smärta har jag klarat tidigare, och jag är envis..det vet alla.

Kan det inte bara bara lördag snart?!