Hmm..

Enligt min dator ska det vara sol i Uppsala just nu.
Undrar var den är?
Självklart blir det sämre väder idag. Jag som hade sett fram emot en joggingtur i strålande sol och då man bara behöver ha en t-shirt..men nej, det blir nog till att bylsa på sig en och annan tröja. Speciellt med tanke på hur mycket jag fryser bara nu när jag sitter inomhus...

Har en ytterst seg dag idag.
Hade tänkt plugga lite här hemma innan det var dags att ta sig till ultuna och träningen. Men, jag har inte ens plockat upp böckerna. Jag skylle på tentan, det finns ingen lust till att plugga när man har tentat i några timmar. Denna tenta skrev jag verkligen konstant mellan 8 och 11, ingen fikapaus eller så...första gången jag har känt mig stressad på en tenta och varit orolig för att inte hinna klart. Annars brukar jag vara bland de första och gå..kanske att man kan se det som ett bra tecken.

Onsdag

Tentadag. Tror det gick bra, kändes så..men så var det förra gången också, så jag tar inte ut något i förskott. Men hoppas kan man alltid. Efter tentan blev att skynda sig till skolan och i alla fall vara med på halva seminariet. Hade ingen lust att vänta till att andra gruppens seminarium skulle börja, våran grupp är bättre, så ett halvt bra seminarium är bättre än ett helt dåligt.

Ikväll far jag till Eskilstuna.
Ska bli skönt. Men visst kliade det i partygenerna när man såg alla fira kvalborg idag. Men men, det kommer fler partyn..

Nu så..

Nu har jag bestämt mig.
Det blir en lugn valborg hemma.
God mat och umgås med familjen.

GUIF vann ikväll. Lovely.
Synd att man inte fick vara är denna gång heller.

Match

Heja GUIF!


Tisdag

Sista dagen innan tenta. Gissa vad den ska ägnas åt?
Fast, jag måste även hinna med att städa idag, och packa. För jag tror att jag har bestämt mig för att åka hem till Eskilstuna äver valborg..det har varit mycket fest på sista tiden, så ja, det skulle vara trevligt att denna vecka faktiskt följa pointsen och vara lite nyttig. Men samtidigt lockar ju festerna så mycket, få träffa folk och förhoppningsvis ha en rolig kväll. Eftersom de fester jag är bjuden till anordnas av främmande människor skulle detta även innebära nya bekantskaper, och det är alltid lika roligt att lägga till flera personer i sin lilla umgängeskrets..men ja, vi får se. Jag är kluven, tyvärr inte tillräckligt kluven för att kunna lämna olika delar av mig på olika platser....

Aja, dags att börja vara duktig.
Förresten, den nya frisyren är inte vacker på morgonen...tur att ingen ser mig.

Ett kapitel i mitt liv är över..

Jaha, så kom dagen då man blev av med sitt jobb.
Eller ja, SAS behöver halvera sin timtidsgrupp, och eftersom jag inte har jobbat så mycket på senaste tiden var jag en av de som fick gå. Får se om samma öde väntar Fia eller om hon får vara kvar..aja, lite tråkigt, men inget att göra åt den saken. Istället väntar ett nytt jobb och nya erfarenheter, precis som jag vill ha det. Jag vill prova på så mycket som möjligt innan jag bestämmer mig för vad jag ska ägna resten av mitt liv åt..


Måndag

Ny vecka. Kort vecka.
Valborg på torsdag. Jag har beslutsångest. Jag vet itne vad jag ska göra. Har alldeles för många alternativ att välja mellan, jag tycker inte om att välja...jag vill göra allt, jag vill inte välja bort saker. Men, att göra allt är oftast omöjligt..typiskt. Men men, jag har några dagar innan jag måste bestämma mig i alla fall.
 
På onsdag är det tenta som gäller. Hoppas på det går bra. Precis som förra gången (då jag missade med en poäng...) känns det som om jag kan allt. Men, ja, vi får se hur det gå helt enkelt.


Senaste dagarna..

Det har varit mycket de senaste dagarna.
Började i fredags. Jag och Fia tog tåget till Sala för att klippa oss lite. Jag är riktigt nöjd med resultatet, nu ska jag bara lära mig känna igen mig själv igen. Men ja, det är alltid roligt att göra nya saker. Så mycket mer än klippa oss gjorde vi inte i Sala, utan vi åkte tillbaka till Uppsala direkt. Från station blev det att cykla som en galning hem. Hemma var det bara att ta en snabbdusch, packa etc. för att sen åka vidare till nästa anhalt, Gävle.

I Gävle var det tjejkväll som gällde. Massor av vin och skratt bjöd kvällen på. Det blev till och med en utgång, och jag och Jessica dansade till svetten i princip rann. Roligt var det och det blev inte tyst i lägenheten förns runt kvart över fyra på morgonen...

Dagen efter var morgon lite seg, som det brukar vara dagen efter...tillslut började vi dock rulla tillbaka till Uppsala. Väl hemma hanns det inte med så mycket. Det vara bara att duscha, packa och göra sig vacker igen och sen raka vägen till Fia. Hos Fia blev det mycket vin igen, grillning på tomten och senare en utgång. Platina var det som gällde denna kväll, otroligt mycket folk....men, vi dansade och hade oss i några timmar. Det bästa denna kväll var när vi väl gick och jag äntligen fick byta skor, fy sjutton vilka skavsår jag har...Men men, vad gör man inte för att vara fin?

Ja, detta är vad mina senaste dagar har bjudit på. Idag blir det en mycket lugn dag. Ska plugga som en galning, och sen måste jag ut på en längre cykeltur. En vanlig söndag med andra ord..



Moi, och en liten glimt på det nya håret..

Sommarjobb

Camilla har fått sommarjobb!

Torsdag

Idag är det ytterligare en heldag på Ekonomikum som gäller.
Seminarium i båda ämnnen. Ska nog gå bra.
Efter skolan blir det raka vägen hem till Fia. Blir en sleep-over där idag. Vi ska nämligen till Sala imorgon för att klippa oss...jag vet, onödigt att åka så långt bara för att klippa sig, men ja, jag har fattat tycke för frisörerna på den salongen, de är unga och förstår vad jag vill ha. Hoppas att det blir lika bra imorgon som det har blivit de två andra gångerna..om jag nu bara kan bestämma mig för vad jag vill göra. Har många idéer, men de går inte så bra ihop, så jag måste bestämma mig för en av dem..

Aja, nu ska jag snart cykla iväg.

Som alla andra..

Jag gör som alla andra och gör en liten lista..

Lovar du att vara ärlig? Jag säger alltid sanningen..
Du heter: Camilla Maria Autio

Smeknamn: Cäm, Cam, Milla, Chubbi, Tanten...kärt barn har många namn.. 

Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag kan sörja till allt, är ganska duktig på att läsa in budskap i vad som helst..

Beroende av: Träning

Vad behöver du mest just nu: Att Fia åker så jag kan börja plugga...

Vad tror folk om dig? Att jag är elak och bara tänker på mig själv...okej, vissa tror nog att jag är lite snäll i alla fall..

Stämmer det? Jag sätter alltid mig själv som nummer ett, men det betyder inte att jag är elak, jag är bara ärlig och säger vad jag tycker. Snäll försöker jag vara.

Vad får du oftast komplimanger för? Jadu, det var en bra fråga..för tillfället kommer jag inte på något...ingen tycker om mig.. 

Vad säger du för att imponera på någon? Att jag har åkt halvvasan, och skall genomföra en Svensk halvklassiker, det blir i alla fall andra sportfånar som jag imponerade av.

Hur imponerar man på dig?  Jag blir imponerad av människor som vet vad de vill och ser till att genomföra det..jag har svårt för människor som bara följer strömmen.

Brukar du skratta för dig själv? Ja, och högt blir det ofta..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Från Malin: "Hehe ja det får vi göra. För det vore kul att springa med andra också :) puss" 
Var bor du? I VALSÄTRA..mycket viktigt att komma ihåg, jag bor på rätt sida av vägen.

Trivs du där: Jag trivs mycket bra, nära till allt har jag och nu har jag till och med börjat hitta här..

Äger du några converse: Absolut inte, vägrar sätta på mig dem skorna..som sagt, bara döda fiskar följer strömmen..

Sprit, cider, vin eller öl: Öl får jag ont i magen av, men det andra slinker lätt ner..för tillfället har jag dock lite svårt för jägermeister..de flesta vet varför.

Vad har du för mobil: Någon Sony Ericsson sak..

Nästa mål i ditt liv: Jag har många mål i mitt liv, jag ska klara alla lopp i halvklassikern, jag ska klara min tentor, jag uppfylla det mål jag, Fia och Jessica har satt till 1 juli..ja, jag tycker om att ha mål, då märker man att man kommer någon vart och man har något att kämpa för.

Hur svarar du i mobilen: "mmm" eller "hej" om det är någon jag känner, annars "hej, det är Camilla" 
Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag skulle koka upp vatten på spisen och duscha med...
Antal timmar sömn inatt: runt 8-9
Sov du ensam: Jupp

Brukar du komma i tid: Jag avskyr att vara sen, så ja, jag är allt som oftast i tid..

När mår du bra: Efter ett hårt träningspass, och när jag är med dem som betyder mest för mig..
När blev du fotad senast: I helgen..

Hur känner du dig nu: Stressad, mycket plugg att göra. Och så ser jag fram emot kvällens joggingpass med Friskis

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Jag är glad att jag har mina och att de är hela..

Vad saknar du: ett sommarjobb..
Favorit dryck på morgonen: Jag har svårt för att dricka något på morgonen, men har jag pepsi hemma så är det favoriten..och bättre att jag dricker det än inget alls!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Varierar, men jag försöker vara duktig och lägga mig vid 22.

Är du blyg? Nej, jag trivs med att synas och höras.
Sysslar du med någon idrott: Så mycket jag kan, springer, gymmar, går på olika pass på Friskis..ja, allt möjligt egentligen.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, man kan bli attraherad av någon direkt, men kär blir man inte förns man känner människan.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Svår fråga, jag gör samma sak som tjej som killar gör..mitt kön begränsar mig inte..
Är du nöjd med ditt liv: Ja, jag är nöjd, men det kan alltid bli bättre.

Vad är det värsta du vet? Inskränkta människor och fördomar.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj, det varierar verkligen, jag försöker spara så mycket som möjligt..men för att leva måste man äta och mat kostar, så det blir väl någon hundralapp minst i alla fall. 
Vad längtar du till? Att få uppfylla mina mål, och självklart att sommaren ska komma..

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har de bästa vännerna, jag satsar bara på dem som förjänar min vänskap, så ja det är äkta vänskap.

Vad är det finaste du fått? De möjligheter mina föräldrar har gett mig som har gjort att jag har kunnat uppleva olika saker i mitt liv..

Om fem månader: Är det september och jag har snart genomfört hela halvklassikern och jag är förhoppningsvis lättare än vad jag någonsin varit tidigare..

Om ett år? Har jag klarat min kandidatexamen i handelsrätt och påbörjat min magister eller om det är master.., och jag har "gått" i mål.

Du samlar på: Minnen.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag är sällan arg och ledsen, men är jag irriterad på något är det lättast att prata med mamma.

Har du strumpor på dig nu: Ja, och ändå fryser jag om fötterna.

Är det okej att gråta: Jag gråter ju till och med till vissa reklamer, så självklart är det okej..jag är riktigt blödig när det kommer till filmer och liknande. 

När grät du senast: Det var nog till det senaste Desperate Housewife avsnittet..

Bär du glasögon eller linser: Nepp, bara solglasögon.
Har du piercing:
Allergisk mot det mesta sånt..jag tycker bättre om tatueringar.

Vill du gifta dig: Ja, jag har redan mitt bröllop planerat och klart. 

Vill du ha barn: Ja, namnen är redan valda.

Är du bra på att laga mat: Värdelös..eller okej, jag kan följa recept.

Är du flygrädd: Att flyga är som att åka bil..jag blir varken rädd eller exalterad.

Hur vig är du: Ibland stel som ett kylskåp, men sätter jag manken till kommer jag nog fortfarande ner i spagat.

Vilken är din favoritglass: Allt som innehåller choklad, men Ben&Jerrys är nog det absolut bästa.

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Bor dina föräldrar tillsammans: Jupp

Vilken ögonfärg har du: Gröna

Röker du: Aldrig, rökning dödar!

Hur ofta tränar/motionerar du: Helst varje dag, men jag har lärt mig vikten av vila, så nu blir det minst 2 vilodagar i veckan, dvs. 5 träningsdagar.

Vad är det viktigaste i livet?: Att aldrig ge upp och att alltid göra det man själv vill.

Detta var riktigt skoj, vissa saker får man tänka till på..men ja, jag tror detta ger en hyfsat bra bild av vem jag är, eller, ni om känner mig, är det något som inte stämmer?


Handboll

Tänk om man ändå kunde få vara i Eskilstuna ikväll och titta på GUIFS match...
Det skulle vara skoj.

Aldrig någon ro..

Har idag varit i skolan i nio timmar.
Nu när jag väl är hemma är det ännu mer plugg som väntar..
Hur mycket orkar hjärnan ta in egentligen?

På ekonomikum

Jupp, sitter på Ekonomikum igen.
Lite drygt att sitta här när man har gjort klart det som är planerat för dagen. Det är svårt att ta tag i annats om ska göras andra dagar..så ja, då blir det till att man bara sitter och slappt surfar runt på internet. bara två timmar kvar till sista föreläsningen. Mycket folk är det här idag också, fullsatt i princip överallt. Mycket prat om valborg också, lite synd att man missar det..eller ja, jag har fått en "guide" till valborg, frågan är bara om personen i fråga kommer ihåg det löftet. Annars blir det till att fira en lugn valborg hemma i Eskilstuna eftersom resten av bekantsakpskretsen väljer att befinna sig på annan plats eller jobbar..typiskt. Som Fia säger; det är synd om mig..
I och för sig, tidigare valborgsfiranden har ju inte varit speciellt fartfyllda de heller...är man inte uppsalabo från grunden, eller verkligen lever studentlivet, är det svårt att få till den rätta valborgskänslan. För mig är valborg mer fjortisarnas afton, det är ju så det är hemma...

Aja, det kommer fler valborgar, om denna inte bjuder på en massa party.



Valborg 2007..som slutade sovandes i soffan redan innan midnatt..



Vilken tur

Varmvattnet var tillbaka nu på morgonen, sicken tur.
Usch vad jag frös igår när jag skulle sova, första gången på länge jag var tvungen att ha raggisar på mig under täcket. Och allt bara för att jag inte kunde duscha...

Jahapp, tisdag idag. Skola betyder det.
Ska vara i skolan till nio för att sitta med basgruppen och disskutera dagens seminarium. Vid tio blir det seminarium, och ja, det ska bli helt okej. Marknadsrätt är riktigt intressant, och seminariumerna är otroligt lörorika. Senare till eftermiddagen blir de börsrätt också. Så en hel dag i skolan är vad som gäller. Efter skolan är det raka vägen hem för tentaplugg..usch, vad mycket plugg, men det är bara att bita ihop.

Typiskt

Jag hade sett fram emot en härlig dusch efter min löprunda, men som vanligt när något ska fixas i detta hus så stämmer inte de tidangivelser man har satt. Så nej, inget varmvatten ännu. Hoppas verkligen att det finna imorgon på morgonen, vill inte behöva åka till skolan svettig och dan..dessutom fryser jag som sjutton nu, eftersom jag svettades under löpningen och nu har jag blivit kall igen, usch och isch.


Måndag

Började dagen med en riktigt seg morgon.
Usch, får så dåligt samvete när hela förmiddagen går till att inte göra något alls. Så mycket man skulle kunna hinna med de timmarna...men men, någon morgon måste man väl få sova bort, eller ja, slumra bort i alla fall. Eftermiddagen har i alla fall varit lite mer effektiv. Jag och Fia är nu klara med morgondagens seminarium, och ska nu strax sätta iss och läsa ett kapitel i börsrättskursen, sen är det bara tentaplugg kvar.

Kunde inte ta någon joggingrunda på morgonen idag, Vattenfall håller på med vattnet hela dagen, så det finns inget varmvatten..inte så trevligt att tvingas duscha i kallvatten, så joggingen får vänta till ikväll. Kanske lika bra det, så mycket skönare att träna på kvällarna och sen helt slut sätta sig i soffan eller lägga sig och sova. Jag en kvälls-tränings-människa...kanske beror på att jag inte tycker om att gå upp allt för tidigt på morgnarna, eller snarar behöva bege sig ut direkt när man har vaknat.

Nej, läsa var det som gällde.

Frys önskas

Finns det någon som vill skänka mig en extra frys, och framförallt plats till den?!
Idag har jag fått ytterligare tre matlådor, jag vet inte vart jag ska placera alla...frysen är full, och ja, jag orkar inte äta mer än en matlåda när jag äter. Detta är det som är negativt när man bor själv, det blir en jäkla massa matlådor varje gång man lagar mat..i och för sig så är det ganska ekonomiskt, men, i längden blir det tråkigt att bara äta matlådor, ibland vill man faktiskt stå i köket och laga sin mat, inte bara stoppa in en låda i micron..

Snälla

Jag ber till vädergudarna att det inte blåser när det är dags för vätternrundan.
Att cykla i motvind är hemsk, speciellt när det handlar om flera mil. Under min runda idag var det motvind i ialla fall två mil av de tre och en halv jag cyklade...usch säger jag bara.

Söndag

Denna vecka har varit hemsk ur träningssyn. Ett löppass och en runda på gymmet är vad jag har hunnit med. inte bra. Men men, det är inte mycket man kan göra när dagarna inte räcker till, nästa vecka ska det bli bättre i alla fall...då har jag inget speciellt inplanerat, och ja, det ska bli skönt att få återgå till det normala. För att kompensera den dåliga träningen denna vecka ska jag nu bege mig ut på en cykeltur. Har mät upp en sträcka på 34 km..hoppas bara att jag kommer ihåg hur jag ska cykla..senare ikväll ska jag även bege mig till gymmet.

Hm, kan ju alltid vara bra att så här i förväg bestämma hur träningen den kommande veckan ska se ut. Ganska viktigt egentligen att i förväg bestämma sånt, speciellt för mig som är dålig på att komma ihåg att jag måste vila mellan passen. Så, nästa vecka ska jag träna på detta vis:
Måndag - löpning på morgonen, och promenad på kvällen.
Tisdag - vilodag, men promenad om jag hinner efter skolan.
Onsdag - joggingpass med friskis och gym efter det.
Torsdag - vilodag, men promenad om jag hinner.
Fredag - löpning och gym
Lördag - Cykeltur på 30-40 km, alt. kiboxpass.
Söndag - Cykeltur på 30-40 km och gym på kvällen.

Det blir nog bra..att jag får två vilodagar kan jag tacka skolan för. När man är i skolan från 9 på morgon till 6 på kvälle hinner man inte med så mycket mer..speciellt inte när man ska cykla både till och från skolan, och dessutom måste sitta och läsa en massa på kvällarna.

Nej, dags att byta om och bege sig ut.

Trevlig kväll

Det blev en trevlig kväll.
Träffade nya människor, alltid lika roligt...trevligt att utöka sin bekantskapskrets.
Mycket skratt har det blivit, och som vanligt går munnen på mig i ett. Att jag kan prata så mycket?!
Men men, någon måste jag se till att det också sker.

Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen, kanske att jag tar en dusch innan...skulle vara skönt att bli av med all hårspray och allt smink. Grannarna är ju ändå uppe, så dem lär man ju inte störa. Det enda negativa med party är att det blir så otroligt onyttig, så helgen kommer ägnas åt att få bort all effekt av det onyttiga. Kommer bli en ful och hård kamp, men jag ska nog lyckas..

Fredag

Tillbaka i Uppsala igen.
Intervjun gick bra, men ja, det är aldrig någon garanti för att man få jobbet. Får se helt enkelt.
Ska ta och börja fixa iordning mig snart för kvällens festligheter. Har till och med hällt upp ett glas martini till mig, måste ju se till att det rätta partymoodet infinner sig..Får se vad kvällen bjuder på, roligt ska det bli i alla fall att få vara lite social. Är otroligt sugen på att gå ut, men ja, vi får se hur det blir med den saken.

Kanske att jag bjuder på en party-outfit-bild senare.

Torsdag

Är fortfarande trött. Vet inte vad det är med mig idag. Är både trött som i trött och trött i kroppen, isch. Får hoppas att det inte är något virus som är på väg att bryta ut, har verkligen inte tid för det..och jag vet med mig att jag inte kommer hålla mig stilla även fast jag blir sjuk. Fy på mig säger jag redan nu...men,  vi får hålla tummarna för att jag bara är lite torsdagshängig idag, vem vet, det kanske är våren jag reagerar på.
 
Aja, sitter i skolan förtillfället. Fia och jag väntar på att seminariet i börsrätten ska dra igång. Sen får vi äntligen åka hem. Eller ja, jag ska bara hem en snabbis och sen vidare igen. Mor min plockar upp mig för vidare förd till Eskilstuna ikväll. Ska på arbetsintervju där imorgon, skönt att något börjar hända på jobbfronten...får se hur länge jag bli kvar i Eskilstuna, hade tänkt åka tillbaka hem redan direkt efter intervjun, men det verkade inte mamma tycka var så roligt...så nu sitter man här med dåligt samvete och försöker bestämma sig. Får se vem som lockar med bäst saker..här i Uppsala lockar tjejmiddag med lite party, får se vad familjen hittar på att kontra med..


Trötter

Idag är jag trött.
Så trött...

Onsdag

Plugget går bra. Vi håller vårt schema, om nu bara Fia kan slita sig från TVn snart...Marknadsrätten är vi klara med, lite krånliga frågor idag. Tycker inte om patenträtt, alldeles för många undantag osv. Men men..det blir nog bra så småningom. Nu efter lunchen ska vi börja med börsrätten. Känner mig lite osäker när det gäller börsrätten, det är så mycket nytt, och så mycket att tänka på..men ändå intressant.
 
Aja, ser fram emot kvällens joggingpass med Friskis. Hoppas på att det går bra. Ska bli skönt att få komma ut och springa lite, var ett tag sen nu. Cirka en och en halv månad kvar till vårruset, så nu är det hårdträning som gäller. Jag har ju som sagt ett mål, och ja, jag hoppas på att jag ska klara det. Det blir tufft, men jag har inte gett mig ännu..

Nepp, ingen cykling

Det verkar inte bli någon cykling för mig idag.
Har ett antal sidor att läsa till imorgon, så ja, det hinner bli mörkt innan jag är klar.
Kanske kanske att jag hinner ut på en promenad i alla fall, men ja, det verkar inte lovande. Jag får väl ta en helt stillasittande dag idag, isch. Fast jag har ju i alla fall cyklat fram och tillbaka till skolan, och det är ju ända sammanlagt ca en och en halv mil, så någon motion har jag ju fått i alla fall.

Imorgon är det hemmaplugg som gäller. Inga föreläsningar, men jag och Fia ska se till att hålla våran positiva trend levande och se till att avklara några seminarium imorgon. Jag känner mig faktiskt ganska motiverad till att plugga, känns bra. Får se om det är likadant om några veckor, och när tentorna börjar komma...

Tisdag

Så var det dags för skola igen.
Heldag på Ekonomikum. Två föreläsningar.
Ska se till att plugga ordentligt mellan föreläsningarna, har inte tid med det ikväll, eller någon annan kväll..ska börja plugga inför en omtenta i en annan kurs nämligen. Men, ja, när man väl är på Ekonomilkum finns det inte så mycket annat att göra än att plugga, så det ska nog inte bli så svårt att göra det idag.

Hinner inte med så mycket mer än plugg idag. Kanske att jag hinner ut på en cykelrunda senare ikväll..vi får se.

Det kan man kalla långpromenad..

Slog till med en riktigt långpromenad så här på kvällen.
Tre timmars traskande blev det..

Hemma

Hemma igen efter flera underbara dagar i Sälen.
De sista dagarna hade vi perfekt väder, strålande sol och flera plusgrader. Lite moddigt i backarna blev det, men vi såg till att vara ute i god tid så vi fick flera bra åk ändå. Eftermiddagarna ägnades åt längdåkning. Lovely. Det har varit skönt att var borta, få lite semester, men det skönt att vara hemma igen. Gå tillbaka till vardagsrutinerna och kämpa vidare med allt. Och se fram emot nästa semester..

     

Fredag

Fortfarande i Sälen.
Idag blev det lite åkning utför. Hann med att åka i cirka en och en halv timme innan backarna var allt för uppåkta, men ja, lite blev det i alla fall. Trevligt trevligt. Efter det blev det en tur i längdspåret, 8 km skidade de flesta av oss runt. Bättre fäste idag, men glidet är fortfarande värdelöst. Otroligt vilken skillnad det är att åka nu från i julas, mycket bättre då snön är kall. Men, det ger ju lite träning i alla fall..

Resten av dagen komma gå till att slöa, precis som det ska vara i Sälen. God mat, bastu och förhoppningsvis en trevlig kväll med gott att dricka och kanske något roligt spel. Mer behövs inte.

Onsdag

Så var man då i Sälen.
Kom upp vid tre ungefär, byte det ihärdiga regnandet till ett ordentligt snöfall. Kom en hel del här..najs. Så trevligt att träden har fått tillbaka sin vinterskrud, fast det töar. En tur i längdspåret har vi hunnit med redan. Dock gick det uruselt. Obefintliga spår och bakhala skidor..inte roligt. Runt kom man dock. Imorgon blir det dock ett ordentligt lager fästvalla, så man kan ta i lite och faktiskt känna i kroppen att man tränar.

Resten av kvällen blir ganska lugn. Snart är det dags att äta hemmagjord pizza, och sen väntar skolböckerna. Självklart blir det en tur i bastun också.

Eskilstuna

Så var man hemma i Eskilstuna.
Idag har jag och mamma haft en riktig shoppingdag, eller ja, jag hjälpte mamma att göra av med hennes pengar. Vi tog en tur till IKEA i Västerås och köpte en hel massa fina saker till stugan..äntligen ska det bli lite ordning på loftet. Så mycket mer än IKEA orkade vi inte med..utan det blev raka vägen hem sen. 

Trevligt med några dagar här hemma i Eskilstuna. Myser en massa med Skruttan, och ja, har det skönt. Alltid trevligt att få ha lite sällskap på kvällarna och hela tiden någon att prata med. Det är såna saker man saknar när man bor själv. Men men, friden här hemma är snart över, redan imorgon åker vi vidare till Sälen, i och för sig blir det inte så stor skillnad att vara där istället för här, jag ser till att jag blir lika bortskämd vart jag än är...det ska bli skönt att komma till Sälen. Ska se till att åka så mycket längd som det går, hur mycket det blir beror helt på underlaget. Lite nerför ska jag nog också kunna klämma in.

Nej, nuska jag väl vara lite snäll och duka för middagen...som jag dessutom har gjort större delen av. Hur var det här med att bli bortskämd egentligen?
 

Måndag

Uppe tidigt idag. Välbehövligt då det var en hel del som skulle hinnas med idag. Har redan lyckats dammsuga och tvätta golvet. Ska snart ge mig ut på en löprunda, fast det kan ev. bara bli promenad, de beror på hur trötta benen är sen igår..men, oavsett var det blir ska det bli trevligt att komma ut, solen strålar som bara den. Najs.

Sen är det bara att skynda sig hem, duscha och packa det sista. Och sen raka vägen ner till stan.
Förstår inte hur jag lyckas med att planera in en hel massa saker varje gång jag ska åka hem, alltid så mycket som ska göras just den dagen. Men men, det brukar alltid gå så det ska nog gå denna gång också.

Nehepp, dags att byta om kanske.

Träning

Idag blir det lätt träning.
Tänkte ta en promenad till Friskis och sen köra igenom mitt gymprogram.
Räcker så eftersom jag har planerat att springa imorgon. Trevligt att det är gångavstånd till Friskis för mig, ganska skönt att få den promenaden både före och efter ett pass. Idag är det ännu bättre eftersom jag inte behöver stressa iväg någon annanstans, inga tider att hålla. Najs.

Söndag

Har haft en riktig söndagsmorgon idag.
Gjorde god frukost till mig med ägg och allt, åt frukosten framför den andra filmen jag hyrde..dock var den inte så bra, så efter ett tag la jag mig i sängen och läste istället. Nu börjar dock myrorna springa i benen, och ja, jag har inte ro till att ligga stilla. Tycker att klockan kan gå lite fortare så att den blir ett och jag kan bege mig iväg för att möta upp Fia och sen vidare till IKEA. Jag kanske skulle dra fram klockan några timmar...

Eller ja, jag kan ju faktiskt ta tag i packandet istället, och kanske till och med hinna städa lite. Problemet med att packa idag är att allt inte kan packas..jag behöver ju vissa av sakerna idag och imorgon. Sånt är drygt, alltid samma sak varje gång man ska packa, så lätt att man glömmer det man inte packar ner på en gång. Men, ja, skönt är det ju ändå att nästan vara klar med allt, slipper jag stressa imorgon då det är en massa annat jag ska hinna med.

Lördagkväll

Jag har nu laddat upp för en superkväll för mig själv.
Pepsi är inhandlat, och på soffbordet står ett fat fullt emd goda frukter. Kan nog bli bra det här..
Dessutom har jag hyrt två filmer, hinner jag inte med båda ikväll har jag en trevlig morgon att se fram emot också.

Ska snart hoppa in i duschen, för att sen sätta på mig nattisen, lovely.
Ensamma lördagskvällar är väl inte helt fy och skam, inte ensamma dagar heller..har haft en riktigt lugn dag, läst en massa och bara njutit av att det är lördag. Imorgon blir det mer action, jag och Fia ska iväg och spana in nya IKEA, och så ska jag se till att dra med henne till Biltema också, jag behöver en cykelhjälm. Hoppas bara att Fia inte är som en zombie efter hennes marathonarbetspass..men ja, det ska nog bli bra ändå, i värsta fall får jag väl bära runt på henne.
 
Imorgon ska jag även hinna med städning och packning. Åker till Eskilstuna på måndag, och vidare till Sälen på onsdag. Påsklov är allt bra ibland, i alla fall när vädret är som det är nu...hoppas verkligen att solen strålar varje dag i Sälen, jag behöver få lite färg i ansiktet...

GUIF

Känns konstigt att se GUIF spela, laget består idag av killar som jag har skjutsat hem från träningar och sett sen de var små..konstigt helt enkelt. Usch, vad gammal jag känner mig...

Lördag

Jahapp, så var det helg.
Det kommer inte bli den roligaste helgen detta.
Jag är på partyhumör, eller snarare vill jag ut och träffa människor och ha allmänt skoj. Men, alla andra är upptagna på annat håll, så ja, det verkar bli en lördagskväll för mig själv. Jippie...eller inte. Blä för dessa helger, jag vill att det ska hända något på helgerna. Jag är nästan så desperat att jag beger mig ut själv...fast, hur roligt är det?

Aja, för att få dagen att gå har jag i alla fall tagit premiärturen med min "vättern"-cykel. Tre och en halv mil blev det, skapligt lång runda, tillräckligt lång runda för min rumpa...mot slutet gick det knappt att sitta. Tur att det är ett tag kvar till vättern så rumpan hinner vänja sig...annars blir det inte roligt att cykla de 15 milen. 

Hmm..vad ska jag göra nu då? 

Trevlig kväll

Det blev en trevlig kväll.
Trevligt sällskap som alltid, god mat och alldeles för mycket cheesecake. Tur att det var en nyttig variant, eller i alla fall mindre onyttig. Film hann vi också med.
Nu är jag dock hemma igen, och kudden känns otroligt lockande. Så ja, jag ger nog efter för begäret..see you tomorrow.


Nightinight.

Seminarium

Snart dags att bege sig till skolan för att gå på ett seminarium.
Har som sagt gjort uppgiften, men har inte lyckats läsa alla sidor som det var tänkt att man skulle göra..men jag tror att det går bra ändå. Skönt att bara ha två timmars seminarium också, man orkar hålla sig aktiv och koncentrerad hela tiden då.

Efter skolan blir det en joggingtur och lite gym. Sen raka vägen hem till Fia för lite födelsedagsfirande. Blir nog en trevlig kväll..och dag.


Så var denna dag över...

Kväll igen.
Dagen har gått fort, fast ändå inte. Det känns inte som om det var imorse jag steg upp och började tvätta, skumt.
Fias och mitt plugg gick bra. Vi gjorde inte så mycket vi hade tänkt, men saminarium 2 i marknadsrätten är i alla fall klart. Skönt det. Nu är det bara en himla massa sidor som skall läsas också.

Turen på stan gick bra. Fias födelsedagspresent är inhandlad och inslagen. Hittade dessutom ett par byxor till mig..beige jeans kan man väl säga att det är. Lite vårigt. Att våren verkar var här märkte man definitvt på stan, massor av folk ute och nästan alla verkade äta på en glass.

Nu på kvällen hoppade jag träningspasset på Friskis, ska försöka hålla mig till att bara träna varannan dag, och ja, imorgon är det gym och löpning som gäller..dock blev det en promenad i alla fall, så lite motion har jag fått. Najs. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och försöka läsa så många sidor som möjligt inför imorgon.

Torsdag

Ingen skola idag.
Istället tvättar jag för fullt, och väntar på att Fia ska komma.
För även fast inga föreläsningar är inplanerade så är det mycket plugg som måste göras.
Fia och jag ska förbereda seminarium 2 i marknadsrätten, samt semiarium 1 och 2 i börsrätten...sen finns det en hel del övningsuppgifter vi ska göra också. Hoppas vi hinner med så mycket som möjligt, så skönt att vara ute i god tid och inte behöva känna stress. Speciellt nu när jag ska se till att plugga till en omtenta också, hade helt glömt bort att jag kunde göra en tenta i Utrikeshandel redan nu och inte behöva vänta till sommaren...skulle vara skönt att ha den ur världen.

Aja, ska ner på stan och träffa Jessica sen. Någon har ju fyllt år och kräver fördelsedagspresent...
Och efter det blir det ett skivstång/kondition-pass. Trevligt värre.

Träning

Fy sjutton vad bra det gick idag. Var otroligt roligt att springa, bra tempo fick jag och den jag sprang med upp också..så pass högt tempo att de andra trodde att vi srungit fel eftersom vi låg så pass långt före medelgruppen. Härligt. Hoppas att detta håller i sig, och att det verkligen går framåt nu. En sak är ju bevisad i alla fall..jag behöver den vila som jag har tvingat mig till den senaste veckan, kroppen tackar och tar emot...Roligt är det också att man det är så bra gemenskap i gruppen, eftersom jag har sprungit med denna grupp sen början så börjar man lite smått känna varandra, man vågar prata och skoja. Trevligt. Dessutom är det så bra att känna dessa personer som är utbildade på just träning osv. man kan få så bra råd.

Jag ser fram emot nästa träningspass. .
Jag tror jag är hög på endorfiner just nu, allt känns bara så bra.

Btw. spanade in nytt ögongodis idag. Najs.

Onsdag

Skola idag igen.
Sista fyratimmarsföreläsningen i marknadsrätt. Det är tufft emd fyra timmars föreläsning, att se till att hålla uppe koncentratioen hela tiden är jobbigt. Men ja, det underlättar endel att det är ett intressant ämne. Efter detta drar seminarierna igång. Seminarier är bra, man lär sig otroligt mycket på dem, så det ska bli roligt. Får se om jag tycker likandant efter det trettonde och sista seminariet....

Efter skolan blir det joggingpass med Friskis. Hoppas att det har smält undan lite mer i skogen sen i söndags, annars blir det en hel grupp som ser ut som bambi på hal is..