Egentligen

Egentligen skulle jag behöva ligga i min säng och sussa sött just nu. Men, nej, jag vill inte..och dessutom är jag inte trött så då ligger jag bara och vrider och vänder mig. Dock är jag otroligt uttråkad. Vet inte vad jag ska göra. Pluggböckerna är nerpackade, jag har uppdaterat mig på alla bloggar jag läser fler gånger än nödvändigt nu och jag har inga roliga böcker hemma att läsa. Har inte ens några roliga tidningar, allt är redan läst. Tråk.

Vill bara komma iväg till jobbet, jobba och sen åka till Eskilstuna.

Ändrade planer

Jag åker hemhem redan imorgon.
Ska bli skönt. Dessutom lite roligare att åka till Eskilstuna än att vara kvar och bara sitta i lägenheten istället..i och för sig kommer jag inte göra så mycket annat i Eskilstuna än att sitta hem där också, men där finns det i alla fall en familj att umgås med. Och, så kan jag om jag vill ge mig ut och springa i min skog där. Najsigt.

Men, för att kunna åka hem imorgon måste jag börja aktivera mig nu. Måste städa en massa och packa, dessutom måste jag lägga mig skapligt tidigt eftersom jag ska upp och jobba i gryningen (kanske mer natt).

Hörs senare.

Ingen sovmorgon

Det var ju tur att jag tillät mig att ta lite sovmorgon idag. För imorgon blir det ingen, utan det är jobb som gäller mellan 4.15-8.15. Ingen lust alls att jobba, inte för att jobbet är tråkigt, utan just på grund av tiden jag ska jobba. Hatar att gå upp så tidigt, hela dagen blir störd av den tidiga morgonen. Inte bra dessa dagar då jag måste se till att plugga..men, jag får helt enkelt se till att ta mig i kragen imorgon och vara duktig. Positivt med att jag ska jobba imorgon är att jag har fixat alla de tider jag behöver för oktober, så efter att jag har jobbat en dag nästa vecka så behöver jag inte jobba något förns slutet av november...

Aja, jobbet är ju roligt i alla fall, så något positivt finns det ju med det hela. Hoppas att det är många som ska ut och resa imorgon, och att jag kanske får en charter som första "jobb". Allt går så mycket fortare då, och har man en charter är det itne lika mycket att tänka på.

Kvällen

Det blev ingen promenad idag.
Istället tog jag bussen hem till Jessica och parkerade mig i soffan där..trevligt värre. Och skönt att inte göra något alls, bara slötitta lite på TV.

Disken väntar på att jag ska ta tag i den. Men, jag funderar på att låta det vara till imorgon och istället krypa ner i sängen. Kanske att jag orkar hålla ögonen öppna tillräckligt länge för att börja läsa en ny bok. Vi får se..

Nattinatt i alla fall.

Träsmak

Jag har träsmak i rumpan...
Men, det gör inte så mycket. Jag har fått mycket plugg gjort idag, och det känns underbart. Inte mycket kvar att läsa i boken nu, eller ja, jag ska ju snart börja läsa den igen...det är nöta och nöta som gäller. Idag har jag till och med använt lagboken. Imponerande.

Men, nu ska jag nog lägga böckerna åt sidan en liten stund. Ska städa lite och sen laga mat. Väntar på att Jessica ska höra av sig så jag vet om jag får sällskap på min promenad eller inte..skulle vara trevligt med sällskap, men man kan inte alltid få som man vill.

Förresten, har hittat den inbyggda webbkameran på datorn. Det fanns mycket skoj man kunde göra med den. Tänk vad bra att man hela tiden hittar saker att roa sig själv med..


 

Blev kvar hemma..

Orkade aldrig åka till skolan. Utan sitter hemma och pluggar istället. Men, hör och häpna, det går faktiskt bra! jag har läst en hel del, och har nu kommit ikapp den stuideplan som finns. Anledningen till att det går bra för mig är för att jag sitter 45 minuter i sträck och pluggar, och sen tar jag en kvarts paus. Då har jag hela tiden något att se fram emot. Om man nu kan kalla städa köket för något att se fram emot...

Men, jag känner såå duktig.

Springelinga

Nu ska jag iväg. Har lite beslutsångest för vart jag ska springa..men det lutar åt skogen. Är så mysigt att vara där under hösten..


Måndag

Fick lite panik när jag tidigare såg att jag hade fått min kvittens på tentamesanmälan. Detta innebär att det endast är 11 dagar kvar till tentan. Visst, jag är mycket mer förberedd redan nu än vad jag har varit vid alla de andra tentorna jag har skrivit, men ändå inte så pass förberedd som jag vill vara. Jag ska verkligen klara denna tenta vid första försöket, så från och med i dag så kommer inte mitt vanliga liv att existera. Det är bara plugg som gäller nu. Eller okej, träningen kommer få ta plats också...och om jag är duktig och pluggar hela dagarna kan jag nog se till att göra lite roliga saker på kvällarna. Men, min självdisciplin är inte den bästa. Egentligen skulle jag behöva ha en privat lärare, ungefär som man har en privat tränare, som står och skriker på mig och säger precis vad man ska läsa, hur länge och osv...

Nej. ska se till att fortsätta läsa om Ideella föreningar och stiftelser nu, sen ska jag ut och springa och efter det ska jag vara duktig och åka till skolan för att sitta där och plugga.

Helgen

Ja, vi skulle ju då ut i helgen.
Men, som sagt, någon där uppe vill inte att jag ska få komma ut och dansa. Fast i och för sig, den här gången skyller vi faktiskt på Fia. Hon råkade få i sig liite för mycket, och det märkte vakten som valde att inte släppa in henne. Detta innebar då att jag inte heller gick in..Vad som hände resten av kvällen får stanna mellan mig, Fia och hennes familj. Men, jag kan säga en sak i alla fall...händelsen kommer för alltid kallas Lotus 2 (Malin, jag tror du förstår vad jag menar...). Hehe, roligt var det dock imorse att fylla i Fias minnesluckor, och att se den fina blåklockan hon har..stackars Fia, och mig, som har föreläsning på tisdag, den kommer nog vara som vackrast då..

Nästa gång det är party ska jag dansa! Jag längtar efter att få skaka rumpa...det var alldeles för längesen jag sist fick göra det.


Veckans motion

Denna vecka har träning sett ut på detta vis:

Måndag - 2h skogspromenad
Tisdag - Core 
                40 min gym
Onsdag - Löpning ca 30 min
                  Core bosu
                  Promenad ca 30 min
Torsdag - Spinning (medel)
                  40 min gym
Fredag - Löpning ca 40 min
Lördag - Vila
Söndag - 40 min gym

Ganska nöjd med veckan. Lite synd att jag inte orkade med intensivpasset i fredags. Men det kommer fler tillfällen.. 
                

Snyggt?!

Hur snyggt än det här när man ska ha klänning på sig? Inget hjälper, jag smörjer och smörjer, peelar och ja, allt möjligt. Men, får väl se till att resten av mig strålar så ingen märker mina ben...



Ska inte bränna mig på smalbenen igen. Hädanefter är det solskyddsfaktor 40 som gäller, om inte högre! Ända stället jag bränner mig på..typiskt.

Hur ska man hinna med allt?

Vaknade alldeles för sent idag.
Massor som skall hinnas med innan jag ska ta bussen till Sala. Har precis avslutat mina första 45 minuters period av plugg, trodde dock att jag skulle ha hunnit läsa mycket längre än vad jag har gjort. Förstår inte varför det ska ta sån tid att läsa..nu har jag en 15 minters paus, då jag ska hinna med att bla diska. Sen behöver jag packa också, och helst städa lite. Innan jag tar bussen ner till stan, för att se åka vidare, ska jag ha gjort mig vacker med allt det innebär.
Varför ska dagarna vara så korta?

Jag får stressa vidare.

Vaddå, vilken svart klänning?

Jag har faktiskt redan bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Det blir mina svarta klänning som jag hade vid nyår...till den blir det mina röda skor, helt underbara skor att parta i. Det svåra nu är bara vilket smink, eller ja, vilken färg jag ska ha. Helst skulle jag vilja ha rött, men jag har inget rött smink och dessutom skulle nig röd ögonskugga se väldigt konstigt ut. Kanske att man skulle ta sig ner till stan och köpa ett rött läppstick. Fast ja, jag är inte så mycket för läppstick, känner mig så larvig och tillgjord när jag använder det. Ungefär som när man var liten och experimenterade i mammas sminkväska...Nej, vi får se.



Skulle egentligen vara kul att ha skorna som jag har på bilden. Men, då blir det inte så mycket dansa, mer att ta hand om mina misshandlade fötter.
Bilden gör att jag längtar tillbaka till New York. Det var en upplevelse..blir svårt att få till ett bättre nyårsfirande. Aja, får inte ge upp på den punkten redan nu, något bra ska vi nog få till även detta år.

Kväll

Har precis tittat på Tillsammans. Definitivt en av mina favoritfilmer, en film man mår bra av och blir glad av.

Kvällen har jag spenderat för mig själv. Riktigt skönt faktiskt. Jag har gjort god mat till mig, hemmalagad pizza blev det, ätit godis och myst under täcket samtidigt som jag har tittat på filmen. Det har varit en perfekt fredagskväll.

Nu står jag i valet och kvalet om jag ska gå ut på en kvällspromenad, eller om jag kanske ska vara duktig och plugga lite..eller så kanske jag ska packa till imorgon. Då ska jag till Sala för att parta lite. Ska bli skoj. Vi får se vad det blir helt enkelt...

Viktis

Idag är det viktväktarna som gäller. Jag har dock bestämt mig för att inte väga mig idag, har inte riktigt återhämtat mig efter Kreta och födelsedagen(arna) ännu. Men, jag kan ändå gå på mötet..då har jag i alla fall varit där. Ska springa ner har jag tänkt mig. Dock är jag helt slut i benen, och resten av kroppen. Men det ska nog gå bra. hoppas jag. 

Nej. det börjar väl bli lite bråttom nu. Mötet börjar klockan 9. 


Skillnad

En viss skillnad är det i alla fall...

  Jag, 2006                  Jag, 2008  
  

Även fast det står stilla för tillfället (bara tillfälligt hoppas jag), så har en hel del hänt. Resan kommer fortsätta neråt, och ja, det kommer nog gå bra. Det får gå långsamt, för långsamt är bättre än för snabbt.  

Helt slut

Jag är helt slut. Tror inte att jag någonsin har svettats så mycket på ett spinningpass, det praktiskt taget rann om mig. Men, det var härligt att få ta i så mycket. Gymmet efteråt var en pina, musklerna var slutkörda efter spinningen, men jag gjorde allt och känner mig riktigt stolt nu.

Nu ska jag snart laga mat, och njuta av kvällen.

Btw, helt rätt tid att vara på gymmet. Inte för mycket folk, och de som var där var mestadels män (ja, män) i lagom ålder...

Träning

Nu ska jag strax cykla iväg till Ultuna (lärde mig igår att det bara stavas med ett "l"..).
Medel spinnigpass är det som gäller, och efter det blir det lite gym. Tyckte att jag märkte en viss skillnad idag när jag satte på mig mina jeans. Musklerna börjar väl sakta men säker komma tillbaka efter mitt break (dumma Kreta!), och så börjar dem kanske konkurrera ut fettet lite mer nu...

Aja, snygg kommer jag definitvt vara på gymmet..älskar verkligen att ha nya träningskläder.

Shoppat

Jag har shoppat loss idag.
Massor av träningskläder hittade jag. Och så köpte jag äntligen en lagbok...började bli lite bråttom med den, tentan börjar närma sig.



Alla träningskläder kommer från Stadium.

Torsdag

Idag ska jag vara produktiv. Det har bestämt sen flera dagar tillbaka. Att vara student, och därmed ha dessa lediga dagar är underbart, man kan få så mycket mer gjort. Självklart måste jag ju plugga också, men planerar jag bara in det så hinner jag med allt det andra jag vill också...oftast i alla fall. Fint väder ute idag (hoppas att det är kallt också...), skulle vilja ta en promenad i det fina vädret. Men, jag vet inte om jag måste vila kroppen lite. Ikväll ska jag ju ändå på ett medel spinningpass och sen köra styrka. Hmm, får se hur jag gör. Skulle egentligen kunna gå ner till stan. Behöver nämligen lite nya träningstoppar. Och om jag går ner får jag ju in promenaden där...i och för sig blir det inte så mycket att gå i skogen, men jag rör ju på mig i alla fall. Beslutsångest.


Aja, att göra idag:

  • PLUGGA
  • Gå ut med soporna (är sååå dålig på det)
  • Städa (dvs. dammsuga, damma och plocka iordning)
  • Handla
  • Gymma
  • Spinna


Hmm, kan det vara allt? Just det, om det finna tvättid ledig måste jag tvätta också. Börjar bli dags nu, innan tvättkorgen väller över med tvätt.


Bilder från födelsedagsfesten..

..en födelsedagsfest som inte riktigt blev som planerat. Som tidigare nämnt dök inte så många upp, och dessutom blev det aldrig någon utgång eftersom några små ligister tyckte att det var en rolig idé att kasta stenar på bussarna som åker till Gottsunda, vilket resulterade i att de slutade gå hit ut...typiskt säger jag bara.

Men men, lite bilder blev det ju i alla fall..

     

     

Alltid lika vajjra!

Dags att bege sig..

Dags att ta sig till Ulltuna.
Hann inte med hela min lista. Att leta efter dosan tog alldeles för lång tid, men det betyder inte att jag hittade den. Börjar undra om någon fick med den av misstag i söndags? För nu vet jag inte fler ställen att leta på. Konstigt är vad det är.

Nehepp. På med löparskorna.

Att göra

Eftersom jag har latat bort hela förmiddagen, eller ja, i alla fall efter att jag kom hem från jobbet, har jag en hel del att som jag ska hinna med att göra innan jag ska iväg på mitt core bosu pass på friskis (som jag dessutom ska springa till, vilket också tar sin lilla tid).


Jag ska:

  • Hitta dosan till datorn (någon gömde den bra i söndags...)
  • Plocka inordning
  • Skriva matlista för resten av veckan
  • Skriva inköpslista
  • PLUGGA

Så, dags att börja vara duktig.


Duktig

Idag har jag varit duktig. Jag har lagat riktig mat till mig. Lyckades till och med göra stuvad blomkål. Ujuj, säger jag bara.
Gott blev det också, och dessutom räckte det så att jag fick flera matådor. Till den stuvade blomkålen bjöd jag mig själv på potatis, köttbullar och kokade morötter. Som sagt, mums.

Skolan idag var rolig. Föreläsaren var otroligt energisk, och duktig. man lärde sig mycket på denna föreläsning, och det känns bra, eftersom man då inte behöver läsa lika mycket. Efter skolan blev det en snabbis på stan, behövde Ipren till min envisa huvudvärk..så skönt när tabletten började verka och all smärta försvann. I vanliga fall är jag inte mycket för tabletter, men när det är riktigt hemskt faller även jag.

Efter stan cyklade jag lugnt till Ulltuna. Där gymmade jag först, och gick sen på ett Core-pass. Riktigt skönt att få ta ut sig ordentligt. Nu ska jag snart sova, ska ju upp tidigt.



Så här mysigt är det att äta middag hos mig..

Imorgon igen

Så ska man jobba imorgon igen. 5-9.
Ganske skönt att det blir redan imorgon, då har jag mina två dagar denna månad klara. Behöver jag inte fundera mer på det. Då kan jag istället gå över till att jaga tider i oktober, i och för sig har jag redan en..behöver bara en till.
Hoppas bara att huvudvärken har gett mig sig till imorgon, hemskt att jobba när man är lite risig. Får se till att ta bra hand om mig ikväll. Det svåra är bara att somna i tid så att man inte är helt död när man ska upp imorgon klckan tre, men förhoppningsvis ska dagens sömn hjälpa till lite...kan ju inte lägga mig allt för tidigt ikväll, då missar jag ju TopModel..

Nu ska jag göra mig vacker inför skolan.

Blä

Att vakna med sprängande huvudvärk är inte roligt. Speciellt inte när jag hade tänkt vara duktig och åka till skolan och sitta där och plugga några timmar innan föreläsningen. Får se hur det blir med den saken nu, kanske bättre att plugga hemma där jag kan krypa ner under täcket och det är lugnt och skönt. Om jag gör det kanske jag har en chans att huvudvärken är borta till föreläsningen...hoppas hoppas. Blir så jobbigt att koncentrera sig annars.

Åh, vad synd det är om mig.

Promenaden

Promenaden blev lång.
Tror att vi gick lite mer än en mil, eller så..kändes så i alla fall. 2 timmar var vi ute och gick. Pratade om allt mellan himmel och jord. Så trevligt att få gå på promenad tillsammans med någon, blir lite roligare då. Speciellt nu, då jag är så trött på min musik jag har på MP3:n. Är i desperat behov av ny musik, men har ingen aning om vad jag vill ha.

Städar för fullt. Lägenheten ser som vanligt ut som ett bombnedslag. Måste bli bättre på att plocka undan efter mig på en gång.

Snart

Snart ska jag bege mig hem till Jessica. Vi ska ta en riktigt lång promenad, och egentligen skulle vi ha gjort det i det fina vädret, men jag ser nu när jag tittat ut genom fönstret att det är mulet. Hoppas dock att det fortfarande är kallt, jag älskar att vara ute och gå när det är kallt ute. Jag längtar verkligen till vintern, när man kan gå ut och gå i strålande solsken, och när det är några minusgrader och allt bara glittrar. Det kan inte bli bättre! Jag är en höst/vinter-människa. Visst, sommaren är okej, men den behöver inte vara allt för lång. Jag ser hellre att vi har en lite längre vinter, men massor av snö.

Ja, allt för länge till ska jag ju inte behöva vänta. Snart är september slut, och oktober kommer säkert gå lika fort..och sen är vi inne i november, och då börjar det bli riktigt kallt ute förhoppningsvis. Sen, ja, då är vintern här.

I dagar tre

I tre dagar har jag nu firats. Trevligt.
Idag kom familjen och Lindqvist. Fick fina saker av dem, och bäst av allt var självklart datorn.
Nu ska jag bara lära mig hur den fungerar, och börja flytta över bilder osv.

Tack, till alla som har grattat och firat mig.

Party

Laddar järnet just nu.
Partymusiken är på, och första drinken är blandad. Ska bli skoj detta.
Malin är på väg. Sofia kommer lite senare.
Och jag är inte trött! Underbart.

Partyoutfiten blev svart, väldigt svart.
Bild kommer.

Jaha

Kommit hem från stan nu.
Var och fixade ett ntt buskort, visade sig när jag kolla jobbsidan förrut att jag ska jobba på måndag.
Vet inte riktigt om jag har lust till det egentligen, men jag måste ju jobba 2 ggr i månaden för att få ha kvar jobbet, så det är väl bara att offra sig. 2 ggr är inte så speciellt mycket heller.

Gick till stan.
Provade lite nya vägar. Trevligt att kunna gå genom skogen när man i princip är mitt i stadskärnan. Mycket mysigare att gå i skogen, och där kan man gå och sjunga med i låtarna man lyssnar på utan att någon märker det.

Nu ska jag nog ta det lite lugnt, kanske plugga lite eller bara läsa...måste se till att vara utvilad till kvällens händelser.

Ännu ett år äldre

Det går bara utför. Nu är man ytterliggare ett år äldre.
Födelsedagen igår var lugn och mysig. Jag, Sofia och Jessica var här hemma och lagade mat och tittade på film. Alla tre tror jag somnade i soffan i slutet av vår andra film. Men, det var trevligt, och precis så ska en födelsedag vara.

Ikväll blir det mer party. Dock inte lika mycket som jag hade velat. Folk verkar inte vilja ta sig tid att komma och fira mig...men men, inte så mycket att göra åt. Jag har i alla fall de trogna vapendragarna med mig ikväll. Lite tråkigt dock att Jessica jobbar, men hon får följa med ut nästa gång istället.

Imorgon avlutas festligheterna med att familjen och Lindqvistarna kommer hit.
Då får jag alla presenter också. Najsigt.

24 februari 2009

Då gäller det!
Nu är jag anmäld till halvvasan. Ojoj, hur ska detta gå? Hoppas bara på att jag kommer med, annars blir det alternativ tjejvasan. Men, för tillfället var inte allt för många anmälda, så jag hoppas att det ska gå bra.
Hårdträning är det dock som gäller nu. Nu har jag i alla fall ett mål, och det hjälper mycket

Vasan, here I come!

Illa

Jag mår illa.
Valde att äta upp mitt godis jag köpte på flygplatsen på Kreta. Och det var visst mer godis kvar än vad jag trodde..s nu mår jag inte bra, och samvetet är inte det bästa det heller. Så, därför tänker jag bege mig ut på en promenad nu.

Ska gå förbi affären en snabbis också.
Helmi fyller snart, och jag har inte köpt något kort till henne ännu.
Hörs senare.

Elakt

Någon elaking har snott min cykelkorg!
Inte för att den är värd mycket pengar, men den var ändå min..mina saker är mina saker!
Aja, inte mycket att göra.

Föreläsning idag var intressant.
Jag kommer aldrig vilja köpa ett hus, det är alldeles för mycket att tänka på. För mycket som kan gå fel..

Ny dag

Tisdag idag då.
Föreläsning om fastighetsrätt som gäller idag.
Men, innan det ska jag till gymmet. Kan inte bestämma mig om jag ska till väderkvarnen eller ultuna. Vilka problem man har....Kanske att jag kan klämma in något roligt pass ikväll också, blev aldrig något igår.

Nu ska jag ta och göra iordning min lunch och sen cykla iväg.
Hörs senare.

Helt plötsligt blev allt lättare

Jag får mina pengar från CSN!
Jag är otroligt lättad. Har inte riktigt varit min termin det senaste halvåret, vilket innebar att jag inte har de poäng som egetligen krävs för att man ska få pengar. Men, enligt CSN har jag ändå klarat så pass mycket att jag kan få pengar i alla fall, att man har kört fast på ett ämne ska inte få förstöra allt. Så skönt, och jag är så tacksam. Det är inte mycket pengar man får, men räkningarna blir betalda i alla fall och det är det viktgaste. Nu kan jag koncentrera mig full ut på skolan det kommande året och jobba när känner för det, och inte för att jag måste.
 
Tack CSN.

Löptajm

Dags att ge sig ut i spåret. Hmm..undrar om jag behöver reflexväst. Vilken tid blir det mörkt egentligen?


Hemma!

Nu är man hemma från Kreta.
Har varit en riktig trevlig vecka. Vi har vilat upp oss, solat, ätit gott och druckit gott...men som alltid är det bästa att få komma hem igen. Bilder kommer så snart jag har lust...

Idag blir det en tur till Arlanda. FIa och jag ska hämta ut lite nya jobbarkläder. Bäst att passa på idag då Fia har bil..lyx. Innan det fundera jag på om jag ska ge mig ut och springa, eller, det kanske är bättre att packa upp och göra iordning här hemma istället. Svårt. Måste ut på löparrundan någon gång idag i alla fall..och sen blir det kanske något pass på Friskis senare. Det visar sig.

Bäst att börja.. 

Stockholm

Idag ska jag och Fia till Stokholm.
Vi ska gå på Make Up Stores modevisning. Ska bli roligt, och det bästa av allt är att man får en goddiebag.
Blir en hel kväll i den stora staden. Vi ska äta, och strossa runt lite. Lite jobbigt bara att det är viktväktarna som gäller imorgon, men det får bli ett senare bekymmer.

Först är det dock föreläsning som gäller.

Igår

Igår skulle vi ut.
Vi kom till kön, där vände vi och åkte hem. Stå och köa i 2 timmar var inget någon av oss ville göra.
Men, det gjorde inte så mycket. Förfesten var trevlig. Vi drack goda drinkar, pratade och skrattade. Så som det ska vara.
Skönt att vara igång med studentlivet, nu hoppas jag bara att det håller i sig.
Det är så roligt att få klä upp sig och vara fin.
Ser fram emot nästa gång...skulle vara ännu roligare om Jessica hade ett kårleg också. Vi får försöka fixa den saken..


Det bästa

En paus är nog det bästa.
Annars slutar det bara med att någon blir alldeles för sårad.
Dessutom, jag orkar inte gå runt och vara irriterad hela tiden.
Så, ja, det var det bästa.
Och ja, jag mår bra.

Löpning

Var ute på min vanliga löprunda idag. 40 min blev det.
Kändes lättare idag än vad det gjorde sist. Konstigt det där, hur formen kan variera. Eller, kan det har varit mina nya snygga löparbyxor som stod för förbättringen?! Roligt i alla fall att det går bättre. Det behövs, med de mål som jag har för tillfället så måste jag ständigt förbättras.

Imorgon är det gymmet som gäller. Var ett tag sen jag var där, hoppas att styrkan inte har försvunnit allt för mycket. Tar så lång tid att bygga upp muskelmassa igen.

Aja, ska jag orka träna imorgon och gå till skolan, och dessutom gå ut på kvällen måste jag nog sova nu...
Nattinatt


Handelsrätt

Första dagen i skolan gick bra.
Verkar vara ett spännande ämne, och jag är riktigt taggad inför att plugga. Skönt att ha den känslan i kroppen.
Jag och Fia satte direkt igång med att vara duktiga. Platsen vi valde var Kafferummet Storken, ett trevligt ställe att plugga på. Fikat kan man inte heller klaga på. Dock inget man kan göra för ofta, blir lite för dyrt. 

 


1 september

Idag börjar skolan. Ska bli skoj.
Handelsrätt verkar vara ett ämne för mig, och jag hoppas att det blir det också.
Dessutom blir det väl bättre nu när jag inte behöver binda upp mig på något jobb vissa kvällar i veckan. Ska bli riktigt skönt att bara få koncentrera sig på skolan. Och att dessutom ha tid till att ha ett vanligt liv också.

Dags att fixa iordning sig. Gäller ju att se bra ut i skolan...