Om några timmar..

Om några timmar är det dags att åka till Skavsta.
Sen vidare till Thailand.
Två underbara veckor i solen. Lovely.


Nya framgångar

Minus 0,7 kg denna vecka. Sammanlagt minus 2,3 kg.
Thailand ska inte få förstöra detta!


Middag

Nyss hemkommen från trevlig middag hos Jessica och Rickard.
Önskar att jag också kan vara duktig i köket, och bara huxflux röra ihop något. Nej, ska jag laga middag till flera krävs några dagars förberedelser och ett recept som jag sen följer till punkt och pricka. Annars blir det att jag står där med creme fraiche eller grädda i handen och inte har en aning om vad jag ska göra med den...och tillslut slutar det med att allt åker in i kyklsåpet och jag istället kokar lite pasta. Lite enformigt..men, man kan ju inte vara en stjärna överallt..

Aja, kvällen var trevlig, och självklart hamnade vi framför youtube. När man väl börjar är man fast...

Över

Nu är tentan skriven, och nervositeten bytts mot en oro som kommer hålla i sig till resultatet kommer. Jag hoppas att det jag skrev räcker för ett godkänt. Hoppas.

Nu ska det städas och packas klart. Senare till kvällen blir det middag hos Jessica och Richard. Najs.

Tentatajm

Nu bär det snart av till Ekonomikum.
Tentadags!
Hoppas hoppas att det går bra.

Vilken tur!

Det var den braiga ledaren på skivstångspasset idag.
Hon är otroligt bra, peppar hela tiden och pressar en fast man är trött. Precis som en bra instruktör ska göra.
Så det var riktigt roligt idag, och tungt. Svetten rann. Härligt.

Nu ska jag ta det lugnt några timmar, och sen förhoppningsvis sova. Beror på om jag kan somna, har varit lite problem med det på senaste tiden.

Klar!

Nu anser jag mig klar.
Orkar inte mer och ja, jag tror inte jag lär mig något mer.
Tycker jag ha koll på hela WTO-cirkusen, allt från GATT till DSU.
Detsamma gäller EU och CISG.
Nu gäller det bara att rätt frågor kommer imorgon.

Kämpigt

För tillfället är det kämpigt att hålla motivationen uppe.
Huvudet snurrar av all text, och hela jag skriker efter att få göra något annat än sitta inne och läsa.
Tack och lov är det inte många timmar kvar till skivstångspasset nu.
Så fram till det är det plugg som gäller, men efter det blir det inget mer..inte ens de sista timmarna innan tentan imorgon ska jag plugga. Det som inte har fastnat kommer aldrig fastna...

Sista rycket

Idag gäller det. Sista dagen innan tenta.
Förhoppningsvis fastnar det sista nu..



 


Svårt att få det intressant

Förtillället känns denna blogg ytterst ointressant. i och för sig inte mycket att göra åt, då det inte händer något intressant just nu. Jag har siktet instället på tentan, och kan inte tänka på annat. Jag har inte ens kunnat börja längta till Thailandresan på söndag. Man blir verkligen taggad inför en tenta, man har inget annat i tankarna. Kanske därför den lättnadskänslan man känner när man lämnat in tentan är så stor, och all must verkligen rinner ur en. Man är verkligen helt utpumpad efter en tentaskrivning.

Så, jag ser fram emot fredagen och tentan. För efter den kommer jag äntligen kunna tänka på annat, som då Thailand. Nepp, nu blir det bara flumigt, så det är nog bäst att sova. Jag hann klart med GATS, men TRIPs får nog vänta till imorgon..nattinatt.

Ojojoj

Var på mitt första danspass på Friskis idag. Otroligt roligt. Strunt samma att man knappt satte ett steg rätt, det var skoj i alla fall. Och roligt att göra något annat än ett traditionellt jympapass, dock körde jag ett sånt innan danspasset, närmare bestämt ett medelstyrkepass. Och, ja, jag lärde mig något på båda passen. Jag har noll kordination och taktkänslan är inte riktigt hundra den heller. Men, vad gör det så länge man har roligt! Ser redan fram emot nästa danspass..

Nu, ett sista ryck med böckerna innan det är dags att sova.


Ojdå

Dags att dra en gräns när det gäller träning snart.
Ikväll offrar jag ju till och med Top Model för ett träningpass!
Vad har hänt med mig?!


Vilken överraskning!

Ja, det är plugg som gäller idag, igen.
Så skönt att det snart är fredag, och det är över.
Idag ska dock inte WTO och GATT få knäcka mig. Eller ja, jag har inget annat val än att läsa om det då jag har läst "klart" om allt det andra. Varför sparar man alltid det tråkigaste till sist?

Hörs senare!

Helt onödigt

Ska jag sova, eller plugga någon timme till.
Vilka problem man har..

Bra dag

Idag var en bra dag på träningsfronten, men värre när det gäller plugget.
Först gym i en timme och sen löpning 4 km hem. Skönt.
Nu är det snart middag. Äntligen!

Vill inte mer!

För tillfället avskyr jag allt som har med WTO och GATT att göra!
Vill inte plugga mer. Vill inte!

Tiden går

Eftersom jag de senaste dagarna har varit lite hyper över detta med skolan och allt, har jag ju räknat hur många poäng som är avklarade osv. Och, idag insåg jag att jag när detta år är slut har en kandidatexamen i ekonomi. När man bara pluggar och låtar allt gå glömmar man bort att det faktiskt finns delmål på vägen mot den stora examen. Hm, låter så allvarligt med en kandidatexamen. Är jag så vuxen? Aja, mycket hänger ju på att jag klarar de kurser jag har "struntat" i. Men, jag har ju bestämt mig för att göra det. Så, ja, snart har jag en kandidatexamen. Lite häftigt faktiskt. Lite skrämmande också. I och med att jag klarar en kandidatexamen så har jag bara två år kvar i skolan. Sen försvinner den tryggheten skolan ger. Usch, då måste man verkligen bli vuxen. Aja, det är dock ett senare bekymmer.


Inget intressant

Samma gamla vanliga idag.
Plugg.
Och ännu mer plugg.
Ikväll blir det gymmet med Mattias. Jag bor verkligen på Friskis nu förtiden, denna vecka kommer jag vara där varje dag..vissa av funktionärerna och ledarna börjar nog känna igen mig vid det här laget. Ikväll ska jag nog försöka springa också, eftersom jag har Mattias med mig kan han ta hem sakerna och jag då springa hem. Vi får se hur det blir. Springa direkt efter ett hårt gympass är inte det roligaste, benen vill inte riktigt då. Men, det handlar ju bara om vilja!


Härligt!

Måste säga att det är en riktig skön känsla när man känner de första svettdropparna bryta fram på pannan. Fy sjutton vad jag svettades på spinningpasset idag, men oj, vad härligt det är. Det är ett så bra tecken på att kroppen faktiskt jobbar och att det både ger och tar. Var ett skojigt pass idag. Lite tråkit dock att det var en vikarie som höll i det, får då blev det bara ett vanligt medelpass istället för ett pulspass. Men, det kommer fler tillfällen.

Nej, nu är det plugg som gäller fram till det är sovtajm.

Lite struktur

Nu börjar jag få ordning på min tillvaro.
Har fått lite klarhet över hur jag ska lägga upp denna termin, och ja, det kommer nog bli en hel del plugg. Men det skulle vara så skönt att få klara det, få bort alla de kvarvarande tentorna. Det ska nog gå, om jag bara ser till att göra allt. Det ska bara gå!

Dock måste jag se till att ta tillvara på varje dag, och inte gå händelserna i förväg. Det som gäller just nu är tentan på fredag. Det känns fortfarande okej, men som alltid beror det så mycket på vilka frågor som kommer..om man har valt rätt sak att plugga och har valt bort rätt. Det visar sig. Dock känns det annorlunda inför denna tenta, jag känner mig mer säker. Kanske för att det gick bra på föregående tenta, det kanske är så att detta är mitt ämne, vilket då gör att det fastnar bättre och blir lättare att lära. Hoppas på det.

Nej, nu är det en kortispromenad till affären som gäller. Och sen mer plugg.

Funderingar

Inte bra när man börjar fundera på annat än det man ska fundera på.
För tillfället känns allt bara snurrigt. Funderingarna rör min utbildning, och om jag har gjort som ska man ska. Men, vad jag kan läsa mig till och förstå ska det inte vara några problem. Jag ska ha gjort rätt. Hoppas jag. Men, annars får väl någon säga till mig..och allt går att lösa, på något sätt. Men det är som vanligt när det gäller mig, jag ska alltid oroa mig.

Nu får det vara nog. Jag måste kunna koncentrera mig på tenta-plugget.

Måndag - ny vecka

Så var det måndag igen.
Ytterliggare en vecka fylld av plugg. Tenta på fredag.
Kommer nog bli en seg pluggvecka, ska börja läsa den tråkigaste boken i kursen. Får se hur noga jag läser den, i värsta fall har jag föreläsningsanteckningar att gå efter. Det brukar oftast hjälpa mer att läsa anteckningarna än att läsa boken.

Aja, någon dag som kommer måste jag se till att börja packa. Och så ska hela lägenheten städas.
Ikväll blir det dock spinning.


Partypics

Alltid så vajjra!




Det är ju söndag..

Det må vara bakis- och dagen-efter-dag, men det är träning som gäller ändå.
Funderar på om jag ska ta cykeln till gymmet eller om jag ska gå. Lutar nog åt cykel, går mycket fortare sen när man ska hem och inte vill något annat än komma hem. Ska unna mig en stund i bastun på Friskis, slappnar av så bra då..och så blir man härligt trött.

Nepp nepp, nu kan jag inte sitta här och slöa längre. Hörs.


Framgång

Minus 1,6 kg denna vecka.
Nu ska jag bara fortsätta så.

Dagen efter

Dagen efter idag. Mår ändå bra, med tanken på att det blev några glas vin. Roligt var det igår i alla fall. Galen förfest. På platina var det riktigt mycket folk, men jag lyckades ändå urskilja en speciell person...jag hade lite att säga denna människa, och det gjorde jag också. Skönt att ha det ur världen. Men alla bör nog veta, mig bråkar man inte med. Jag glömmer sällan. Aja, dans blev det självklart på Platina. Men jag saknar ett "schlager"-golv. Jag och Fia orkade inte vara kvar så länge utan gick vid ett...lagom sent ändå.

Nej, nu ska jag snart åka hem tror jag. Kanske plugga lite dagen till ära.

Party

Klänningen aka korsetten är på.
Första cidern är öppnad.
Snart bär det av till Jessica.
Party ikväll!


Helt okej

Tävlingen gick bra.
Var skönt att springa, och banan var okej.
Min tid blev 47 min och 30 sek, bra tid för mig på 7,5km. Jag är nöjd.

Lördag

Snart bär det av till Vallentuna. Starten är klockan 12.
Wish me luck!


Varför inte lyssna?

Jag bad Mattias hyra en film som HAN ville se ikväll.
Mig spelar det ingen roll vad vi tittar på, jag tittar på det mesta...Mattias har dock problem med de felsta filmer, så ett sätt att få honom att sitta still i soffan under en hel film är att låta honom välja än. Så, jag bad honom därför hyra en film han ville se ikväll. Och vad hyr han då? Jo, han vill överraska mig med Sex and the City. Visst jättegulligt, men, hur sjutton får man honom att sitta still under hela filmen när man tittar på en tjejfilm?! En film som jag dessutom har...aja, får helt enkelt hoppas att det går något bra på tv ikväll, annars blir det scrubs resten av kvällen. Jippie.

Äntligen!

Nu är bok nummer två utläst. Finally.
Snart dags att cykla till gymmet..

Små tankar

Igår såg jag ett program på TV som handlade om gastric-bypass operationer. man fick se före- och efterbilder på några av patienterna, och visst det är en otroligt stor skillnad på vikt. Men, jag undrar dock, kan man verkligen var stolt över sig själv när man har gått ner i vikt genom "fusk"? Det är inte en själv som gör en förändring, självklart är det så att om man har en mindre matsäck så äter man mindre.

Visst, jag har inte haft den övervikten som dessa människor har. Men, jag har och har haft precis samma problem som dem. Jag har helt enkelt ätit för mycket och fel saker. Men, jag har också, och håller fortfarande på att ändrar om de matvanorna..och det har ju faktiskt fungerat! Utan fusk!

Så ja, summan av mina små funderingar är att jag tycker att dessa oprationer är fusk. Varför ge upp så lätt, man har ju själv tagit sig dit man har kommit, då få man väl själv se till att ta sig bort från det. Det handlar om självdisciplin och kontroll. Det handlar om vilja.

Egentligen

Egentligen skulle jag vilja ta en promenad nu. Vädret är underbart.
Men nej. jag kan ju inte överge mina kära böcker.

Irriterande

Ibland undrar jag över vad mina grannar sysslar med.
Har dem inget jobb? Det är alltid något oväsende från någon lägenhet, och det låter ganska rejält också. Så tunna kan väl väggarna inte vara?! Aldrig att man får ha det helt lugnt och tyst runt sig.

Jippie, nu kom posten.

God morgon!

Dagarna går i ett, nu när man pluggar till tenta. Samma sak dag ut och dag in. Man gör inte mycket annat än sitter med näsan i böckerna. Men, ikväll blir det lite mys i alla fall. Först ska jag och Mattias som sagt gymma tillsammans, sen blir det till att hyra film, göra god mat och fruktsallad...och sen förhoppningsvis inte behöva röra sig en millimeter ur soffan. Ska se till att ta det riktigt lugnt ikväll, och tagga till tusen inför imorgon.

Nej, det är nästan som om böckerna ropar efter mig, så det är väl lika bra att börja.

Inte långt kvar..

Tentan upptar mina tankar helt nu förtiden, så jag har nästan glömt bort att det bara är lite mer än en vecka kvar till vi åker till Thailand. Underbart. Jag ska pressa hela dagarna, dricka goda drinkar och leva på nudlar. Dock måste jag se till att hålla igång träningen medans jag är där..två veckor kan förstöra mycket, speciellt så pass nära inpå Vasaloppet. Som tur är har hotellet både gym och vattengympa..så det löser sig nog.

Men ja, nu börjar jag längta. Extra trevligt att det är med familjen vi åker också. Ska bli riktigt roligt.

Nehepp. Dags att sova. Får se om det går bättre inatt.

Träning

Väl framme vid Friskis blev det inte som jag hade tänkt mig.
istället för spinning blev det skivstång/kondition. Riktigt skönt var det, men efteråt kändes det inte tillräckligt. Jag ville göra mer. Men, någonstans måste man dra en gräns. Ett 75 min pass får helt enkelt räcka, speciellt då lördagen närmar sig. Imorgon blir det ett lätt pass på gymmet tillsammans med Mattias. Endast överkropp, benen får vila så de är utvilade och fräscha på lördag.

Aja, Friskis hade äntligen gjort klart vårschemat, så nu ska jag sätta mig och planera hur jag ska lägga upp vårens träning. Mycket som ska hinnas med, så det blir endel pusslande.


Träning

Äntligen dags för något annat än plugg.
Ska ta mig till Ultuna, och förhoppningsvis lyckas norpa åt mig den sista platsen på pulspasset.
Får jag den inte får det väl bli en stund på "crossen". Skönt att göra något annat än det jag brukar träna. Dessutom måste jag börja komma igång med spinning nu, inte alls långt kvar till Vättern-runt när man tänker efter. Och, om man ska orka 15 mil på cykel måste man nog träna lite, inte minst för rumpans skull. 

Aja, hörs senare! 

Back on track

Nu efter att jag har sovit lite och snyggat till här hemma mår jag bättre.
Så, dags att ta tag i plugget ordentligt. Ska se till att vara riktigt effektiv idag.

Plugg igen

Så var det då dags att börja plugga igen.
Idag är det ännu svårare att komma igång. Jag har ont i huvudet och är risig. Kroppen är inte riktigt med på noterna. Hoppas verkligen att det går över snart, vill inte vara sjuk på lördag då det är tävling. Men det beror nog mest på att jag inte har sovit ordentligt på några nätter, verkar inte ha ro till det. Kanske är mer uppstressad över tentan än vad jag tror. Hmm..hur ska man göra för att bli av med den stressen då? Vill känna att jag får sova en hel natt ostörd.

Aja, ska släpa mig iväg ocg hämta böckerna nu..

Faktiskt

De elaka kommentarerna rör mig inte alls.
Jag vet bara att jag är starkare än dessa människor. Jag klarar mer än dem, och har uppnåt mer än vad dem har gjort. Visst, jag har fått ett "förlåt", men ja, jag vet inte, detta visar ju bara dessa människors inre tankar. Men jag vet, enda anledningen till att man klankar ner på någon är för att man själv inte är nöjd med sig själv. Men varför klaga på sig själv när man kan klaga på andra? Jag gör inte sånt, jag är starkare än så, jag tar itu med mig själv istället. Ja, visst, det finns några defekter på mig som kan bli bättre, men då har jag ju något att jobba med istället. Fy sjutton vad tråkigt det skulle vara om man var perfekt! Vad ska man då förbättra?

Så ja, ös ur er dessa svaga uttalanden. Det rör mig inte i ryggen. Istället blir jag snarare pushad av det, för jag vet vad jag kan, vad jag har gjort och vad jag gör. Och det tror jag är mer än vad dessa människor vet.

Jag vet var jag har mig själv, och för det mesta är jag stolt över mig!

Resultatet

Det blev mitt svagare jag som vann.
Det blev en promenad.
Var så hungrig att jag var tvungen att laga mat, och då kunde jag ju inte springa..så bättre med en promenad än inget alls. Kallt var det, men uppfriskande.

Nej, nu ska jag lata mig.

Mina jag slåss

Det är en otrolig kamp som utspelar sig i mitt inre för tillfället.
Jag har ingen lust alls att ge mig ut och springa. Det är mörkt, kallt och ja, lusten finns inte där. Men jag känner mig otroligt dålig och svag om jag inte ger mig ut...det är även sista passet innan tävlingen på lördag. Vill känna att jag kan bättre än vad jag presterade i måndags. Åh, det är svårt.

Blir det inte löpning blir det promenad istället. Hade ett tag tänkt gå på ett pass på Friskis. Men det är ju fortfarande julschema som gäller där, så inga bra tider. Mina jag får slåss ett tag till..blir det löpning har jag satsat på att komma iväg till klockan 6.

Duktiga jag!

Äntligen är boken utläst!
En bok avklarad, och så har jag läst hälften på en av de andra. Känns bra.

Nu ska jag belöna mig med en snabbisrunda på stan. Ska införskaffa mig ett par nya mjukisar. Och kanske spana lite på den återstående rean.


Idag

Klockan är nu snart två, och jag har inte bytt om från nattis ännu.
Men, varför ska jag göra det då jag ändå inte gör annat än ligger i Mattias säng och pluggar. Inge bekvämt och ligga och plugga i finkläder, och jag har inga sköna mjukisar här. Det är detta jag tycker om med att vara student. Jag kan vara hemma en hel dag, strunta helt i hur jag ser ut etc. Jag behöver inte åka till skolan om jag inte vill. Visst ibland underlättar det att sitta i skolan och plugga, men de senaste dagarna har det gått riktigt bra att sitta hemma. Jag har lite disciplin på mig själv i alla fall. Jag har fått in ett system som fungerar, jag pluggar i 45 min och har sen en paus på 15 min, och så ser dagarna ut från klockan 9 (okej, idag från klockan 11..) fram till ungefär klockan 5. Jag tycker att jag är duktig. Nu ska jag bara se till att fortsätta vara så här duktig fram till nästa fredag..

Seg morgon

Usch, vilken seg morgon det blev.
Sov dåligt inatt igen, vilket resulterade i att jag absolut inte ville gå upp när klockan ringde. Kom istället upp en timma senare. Honey var snäll och fixade frukost åt oss..men sen skulle han börja titta på TV. Inte bra för mitt plugg. Klarar inte av att plugga när det är ljud runt mig, så ja, jag har nyligen kommit igång med plugget..Men men, får se till att vara lite extra effektiv istället. Ganska lätta kapitel idag, så det ska nog gå bra..

Myskväll

Efter lite mer än en timme på gymmet så gick jag och honey till affären och köpte god mat till oss. Med tanke på att varken jag eller honey kan laga mat så blev det riktigt bra. Räkor och kräftstjärtar i saffransås till pasta. Mumsigt värre. Och dessutom viktväktarmat. Najs najs.

Nu ligger vi båda utsträckta i soffan och tittar på Drömkåken. En av mina favoritfilmer tror jag..definitivt en film jag kan se om och om igen. Jag tror nog att jag tycker bäst om svenska filmer. Antagligen för att jag är uppväxt med att titta mycket på svenska filmer..jag vet inte riktigt vad det är jag tycker är så bra med dem, men det är ofast svenska filmer jag vill se och ser flera gånger om. 

Aja, snart börjar nyheterna. Måste ju hänga med lite i vad som händer i världen.  

Träning

Jag ser verkligen fram emot kvällens träning.
Det ska bli roligt att visa Mattias mitt program, och faktiskt vissa honom ett effektivt sätt att träna på. Mitt träningsprogram, så en instruktör satt ihop, tränar hela kroppen och fokuserar mycket på kroppen stora muskler. Det enda som är lite jobbigt är att Mattias lär nå resultat mycket fortare än vad jag gör. Killar har lättare att bygga muskler, och dessutom få synliga muskler..så länge de ser till att träna regelbundet vill säga.

Hm. Skulle vara roligt att ta med kameran till gymmet någon dag. Visa vad det är för övningar jag gör, och vilka muskler som tränas. Men ja, idag blir det inte. Alldeles för pinsamt att ta en massa bilder när gymmet är fullproppat av folk. Nej, bättre att ta med kameran någon dag då jag tränar mitt på dagen eller liknande, och det är inte så många fler än jag där.

Måste snart bestämma mig för om jag ska anmäla mig till uttagningen av nya gyminstruktörer. Det skulle ge så mycket att få prova på det, man får en bra utbildning när det gäller kroppen etc. Det enda kruxet är att utbildningen kommer kosta mig runt 3 000 kr, pengar som jag inte riktigt vet om jag har. Aja, jag har några dagar till på mig.

Två knäckisar och en kopp te

Lite mellanmål måste man unna sig när man pluggar..


Lite bättre

Plugget går lite bättre. Har bytt bok, och denna är lite mer intressant och engelskan är lättare. Dock underlättar det inte att någon av mina grannar verkar vara döv och måste spela sin musik på högsta volym. Irriterande. Men, jag får stå ut..jag väljer att inte säga åt någon att var tyst för då kan ingen klaga på mig när jag har fest.

Aja, snart är denna pluggpaus slut och jag ska hinna gå ut med soporna..hörs.

Segt

Idag går plugget segt.
Har ingen lust, och så är jag som sagt trött..men men, det är bara att kämpa vidare.
10 dagar kvar till tentan idag. Och för en gångs skull är jag inte allt för stressad över allt som ska läsas.

Senare ikväll blir det i alla fall träning.
Ska till gymmet med Mattias. Ska visa honom mitt träningsprogram, ska bli skoj.

Trötter

Riktigt trött idag. Alarmet ändrades från 7 till halv 9 ganska fort..dock är jag fortfarande trött, och sängen ser mycket lockande ut. Sov dåligt inatt..blir nog till att ett fönster öppet varje natt hädanefter, blir så varmt annars. Vet inte vad som har hänt med mina element detta år, förra året var det aldrig tillräckligt varmt, i år svettas man..speciellt inne på toaletten.

Nehepp, dags att börja dagens plugg. Om jag inte somnar..

God morgon!

Jag klarade det!

Jag fixade pointsen idag, och har till och med 2 points över.
Jag gjorde helt enkelt en kycklinggryta med krossade tomater, lök, champisar och bönor..och till det hade jag en massa rotgrönsaker som jag "grillade" i ugnen. Helt okej middag, och "billig" blev den, kostade bara 2 points. Lovely.

Nu ska jag slappa i soffan innan det är nannadags. Har ont i hela kroppen efter löprundan.

Träning

Nu ska jag ge mig ut i mörket och springa bort träsmaken i rumpan.
Förhoppningsvis kommer jag hem helskinnad från skogen..

Min middag då?!

Har 5,5 points kvar till middagen. Rolig middag det blir..För att alla ska förstå hur illa det är kan jag meddela att en portion pasta "kostar" 4 points..samma för potatis och ris. Återkommer med hur jag löser detta..


Läser och läser

Det går framåt, men jag börjar få ont i rumpan..men lägger jag mig ner och läser somnar jag bara.


Typiskt

Skolan verkar bara vara öppen ett par timmar. Typiskt.
Så ja, fram till på onsdag får jag nog lov att plugga hemma. Och det ska gå!
Jag ska stänga av datorn och gömma allt annat roligt.
Det värsta med att plugga hemma är att man ständigt påminns om att man är hungrig, eller ja, sugen på något..och har man saker hemma är det omöjligt att hålla sig borta.

Hmm..undrar hur biblioteket har öpppet? Fast, där är det aldrig lugnt och så finns det inte några ordentliga lässalar. Så, okej, det blir verkligen till att vara hemma. Fast så svårövertalad är jag inte, det är ju kallt ute så det är mycket skönare att kunna sitta här inne istället för att gå ut..

God morgon

Lyckades komma upp i tid idag. Vågen till mig.
Sitter just nu och äter frukost. Fil och flingor.
Efter det blir det till att göra sig vacker och sen bestämma mig för om jag ska trotsa kylan på cykeln eller om jag ska ta bussen till skolan. Jag är dock lite orolig för att skolan inte är öppen ännu, har inte fixat mitt passerkort ännu nämligen. Men men, det är väl helt vanlig måndag idag? Det är väl bara imorgon som det är röd dag? Eller?

Vi hörs senare!

Snart slut

Då var denna vecka snart slut.
Fast det känns som om den nyss började.
Imorgon börjar mina nyårslöften gälla, fast jag har tjuvstartat lite och började idag. Och så börjar min tenta-p imorgon. Inte det roligaste, men jag ska ge järnet så jag klarar tentan på första försöket. Har ju 4 bonuspoäng med mig sen tidigare, så förhoppningsvis ska det gå vägen.

Aja, har inget vettigt att skriva utan ska istället njuta av en lugn kväll. Struntar nog i att plocka fram skolböckerna idag..jullovet får gälla en dag till.

Vilken helg

Det har varit och är fortfarande The Hills maraton denna helg. Gissa vad jag gör?!


Promenad

Har nu kommit hem från min "morgon"promenad.
Har tagit en skön varm dusch, behövdes efter kylan ute..och äter nu frukost. Mums.
Ångrar att jag inte tog med mig kameran ut på min promenad. Var så fint ute. Solen sken och snön och frosten glittrade. Det var så lugnt ute också, knappt en männsika ute. Så ja, det var riktigt skönt att vara ute och gå.

Hörs senare!

Vajjert

Köpte hem tulpaner idag. Så vajjert att ha på soffbordet. Och, ja, nu kan jag nyttja min tulpanvas igen. Det gick inte så länge Skruttan bodde här, varje natt fick hon för sig att den passade bättre liggandes på golvet..och sen var det väldans gott att dricka upp blomvattnet också. Men, nu kan jag ha den framme igen...najs. Helt onödigt vetande för alla, men, vad ska man annars förmedla klockan 12 en lördagsnatt?


Borta nu

Nu är julen borta, alla julsakerna är nedplockade i lådorna igen och ska snart förpassas till förrådet.
Lite ledsamt, men men, julen är ju över och det kan man ju inte göra så mycket åt.

Sälen 2008/2009

Se och njut..

     

     

     



Ja, det är min nattis jag har på mig vid nyårsmiddagen...men, den matchade sminket så bra. Nej, men är man i Sälen så är man, då klär man inte upp sig. Trevligt hade vi i alla fall.

För snäll

Jag har precis tvättat golvet i tvättstugan.
Jag är alldeles för snäll!
Men vad har man för val när det ser ut som en svinstia?

Tillbaka

Så, nu är jag tillbaka i vardagen igen.
Kom hem från Sälen igår. Två underbara veckor har det varit, men det var otroligt skönt att komma hem.
Mer om Sälen kommer..

Idag började dagen med en timmes promenad innan frukost, eller ja, det blev snarare innan lunch..inte det lättaste att komma upp ur sängen imorse. Men, det var skönt att vara ute och gå i kylan..och ännu bättre att få komma hem och äta.

Resten av dagen kommer ägnas åt städning. Roligt värre.
Hörs senare.