Konstant frusen

Idag har jag frusit konstant hela dagen. Är frusen ändå in i kroppen, och ryser hela tiden. Blä.

Bestämde mig för att ta en pluggfri kväll idag. Har ju settat i skolan hela dagen, och ja, det är ju meningen att åtta timamr ska spenderas till plugg dagligen, vilket jag gjort idag. Så varför inte ta en kväll utan plugg? Faktiskt unna mig en kväll och känna att jag inte har några måsten, vilket är sällan man har då man studerar. Plugget finns hela tiden i bakhuvudet. Speciellt under den tiden jag läste distanskursen, då fanns det ju ingen speciell tid då man skulle plugga...men, nu ser jag till att vara effektiv på dagarna istället så jag kan njuta av kvällarna.

Ser fram emot joggingpasset imorgon. Känns som om det kommer gå mycket bättre imorgon än vad det gjorde sist, min kropp har verkligen visat att vila är bra..den presterar som jag vill nu, tror jag i alla fall..hittills har det känts som så.

Ser fram emot fredagen också. Då blir det födelsedagskalas hos Fia. Skojigt värre.

Vad har hänt?

Man kan ju lite smått fundera på vad som har hänt med mig och Fia.
Idag, tisdag, blev vi klara med fredagens seminarieuppgift. IDAG! Annars brukar vi sitta i sista minuten och skriva den, men nej, inte den här gången. I'm impressed. Och som om det inte räcker, nu sitter vi tyst och läser kurslitteratur. Ujuj. Det låter nästan för bra för att vara sant.

Aja, börsrätten börjar vid fyra. Två timmars föreläsningen och sen är det hem som gäller. Ska försöka hinna ut på en promenad idag, tror inte jag hinner träna något annat. Känns lite jobbigt, ingen träning sen i söndags..usch usch. Men, inte så mycket att göra åt saken, skolan tar tid och jag låter den ta tid. Imorgon är det dock jogging med friskis som gäller och sen ett pass på gymmet. Lovely. 

Nehepp. nu kom Fia tillbaka med sitt kaffe och min cola, dags att vara effektiv igen.. 

Tisdag

Det blev sent igår. Var inte hemma förns halv tio, och då var det i princip bara att gå att lägga sig direkt. Var riktigt trött, men har ändå sovit oroligt inatt. Och även denna morgon har man blivit väckt till tonerna av en synth (eller hur det nu stavas...) och ja, jag börjar bli trött på det.

Aja. Även idag väntar en heldag på Ekonomikum. Första föreläsningen börjar redan klockan åtta, så det är snart dags att bege sig. Måste bara göra mig vacker först..så, dags för duschen.

Måndag

Måndag igen. Veckorna går fort.
Trevligt med måndag tycker jag. Visst, det är väl inte världens roligaste att sitta i skolan och lyssna på föreläsningar i flera timmar. Men ja, det går ändå, bara det att jag gör något annat än sitter hemma gör att allt annat känns mycket roligare. Jag skulle inte klara av att vara arbetslös en längre period. Jag vill att det ska hända något varje dag.

Idag är det en heldag på Ekonomikum som gäller.
Först fyra timmars föreläsning om marknadsrätt, sen två timmars föreläsning om börsrätt. Intressant. Markndasrätten verkar vara en riktigt bra och rolig kurs. Definitivt något som jag skulle vilja jobba med i framtiden.

Nehepp, dags att börja göra sig iordning och sen brumma iväg med cykeln.

Söndag

Nu har mamma åkt.
Vi har haft en trevlig helg tillsammans. Lördagen gick till att shoppa loss ordentligt. Hittade en hel del roliga saker, och det bästa var att allt köptes med pengar jag inte hade räknat med att ha. Mormor är allt bra att ha ibland, hon skämmer bort mig och Toffe, precis som en mormor ska göra. Riktigt trevligt med lite nya kläder är det allt. Kvällen spenderade jag och mamma i soffan, med blåbärspaj och glass som sällskap. En perfekt lördag kan man säga.

Idag söndag började vi med att ta vid där vi slutade igår, i soffan framför en film. Skön morgon. Sen blev det en tur till Gränby, men shoppingsuget stillades igår så inga större inköp idag.

Får se vad resten av dagen bjuder på. Ska iväg en tur till gymmet, och ja, kanske blir det en löptur också. Lite plugg ska jag nog också kunna klämma in. Annars så längtar jag till imorgon, ny vecka med nya utmaningar, men framförallt en ny vecka med vanliga vardagsbestyr.

Långtråkigt

Jag tycker inte om när de är ett tag kvar till att man ska iväg någonstans, men inte tillräckligt lång tid för att man ska hinna med att göra något, utan tiden går bara till att vänta på att få ge sig av.
Så ja, just nu har jag långtråkigt..

Ujuj, kan man vara vajjrare?!

Underbart

Vilodagen igår gjorde susen.
Vilken skillnad det var på löpningen idag mot i onsdags. Inga trötta ben nu, lovely.
Nu sitter jag nyduschad och bara njuter. Har en så härlig känsla i kroppen, lite lagom trött efter löpningen och fräsch efter duschen. Underbart. En bra dag idag. Dock tror jag att jag börjar märka av pollen och gräs, andningen när jag springer är ansträngd. Kanske dags att införskaffa någon allergimedicin. Jag är ju ändå ganska ordentligt allergisk mot gräs. Kanske att löpningen skulle gå snäppet bättre då också..tål att funderas på.

Skolan om ett par timmar, sen gymmet och sen hem till Jessica för myskväll. Kan man få en bättre fredag?

Sista

Så var den sista uppgiften klar och inskickad. Inte den bästa, har inte riktigt haft motivationen att skriva en massa..så jag får hoppas att min korta sammanfattning räcker, jag trivs bättre med att skriva kort och koncist än att sväva ut allt för mycket. Bättre att det viktiga kommer fram, istället för att ta med en massa annat onödigt trams.

Förövrigt vet jag inte vad som har hänt med mig. Jag har alltid varit en morgontrött människa. Men har den senaste veckan vaknat runt sex, dock har jag inte gått upp då, men i alla fall..börjar tycka att åtta är alldeles för sent på morgonen att gå upp...och jag som annars inte hade några problem med att sva fram till tio. Men, jag ser det bara som positivt, jag är hellre uppe tidigt och hinner göra mer än sover bort hela dagarna. I alla fall i veckorna, på helgerna måste man ju unna sig att sova lite längre..om det går vill säga, jag tänker i alla fall inte sätta klockan på ringning nu till helgen, nej, jag får vakna för mig själv..och håller detta i sig så blir det ju runt sex sju på morgonen.

Nehepp, hade eventuellt tänkt komma ut på en löprunda innan skolan. Kanske ska ta tag i det snart.


Sådär

Nu är det tråkiga gjort. Eller ja, damssugning, dammning och tvätta golvet får vänta till på lördag, men jag har i alla fall hunnit med att gå igenom att skåp jag har och rensat bort allt onödigt. Nu kommer man åt städsakerna utan att behöva begravas av en massa annat skit först.

Så, nu tänker jag bege mig ut på en liten promenad som får avslutas vid affären, får nu vill jag ha min pepsi.

Ikväll

Ikväll ska jag se till att ta tag i städningen.
Det är damm överallt i lägenheten. Och ja, köket ser självklart hemskt ut eftersom jag lagade mat nyss..men, det är ju så svårt att börja. Jag både vill och inte.
Men, för att peppa mig lite extra så har jag lovat mig själv att jag ska gå och köpa lite pepsi när jag har städat klart. Då har jag i alla fall något gott att se fram emot...


På ekonomikum

Ujuj, vad dutkig jag är just nu.
Sitter på catwalken på Ekonomikum och pluggar, ja, jag pluggar faktiskt. Har skrivit klart en av deluppgiftern till uppgiften som ska in på söndag. Väntar bara på att Fia ska skriva klart hon också, och sen blir det till tt börja på den sista deluppgiften. Som sagt, var ju tänkt att vi skulle sitta här till nästa föreläsning börjar, den har dock visat sig vara inställd..så jag vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här, och vad jag ska hitta på ikväll. Har ju bestämt mig för att ha en vilodag från träningen, så ja..det är svårt att veta vad man ska hitta på på kvällarna. Kanske ska ta tillfället i akt och storstäda, det behövs kan man säga..speciellt med tanke på att mamma kommer till helgen.

Aja, kanske ska passa på att plugga annat medans slöFia skriver klart...


Torsdag

Snart dags att cykla iväg till skolan.
Kallt ute idag, inget vidare. Man klär på sig massor av kläder för att inte frysa, men så svettas man som en gris tillslut eftersom jag hela tiden ska envisas med att cykla så fort. Eller ja, jag svettas när jag cyklar långsamt också...jag är konstig. Aja, det blir en hel dag i skolan idag. Fösrst marknadsrätt mellan 9 och 12, sen blir det att sitta och plugga en massa till att det är dags för börsrätt 16 till 18. Skojigt. Jag slipper lägenheten...eller ja, jag kommer få längta efter att få åka hem. Som det ska vara.

Nej, nu börjar jag få bråttom. Datorn ska ju med. 

Kroppen vill inte..

Jag är otroligt frustrerad.
Det känns som om jag bara går bakåt när det gäller träning.
Joggingpasset idag var riktigt tugnt, och när jag sprang igår gav jag nästan upp för att det var så tugnt.
Kroppen har inte den ork den bör ha, och som jag vill att den ska ha. Jag körde inte ens hela gymprogrammet idag eftersom jag inte kände någon lust alls. Får se om löpningen och spinningen blir bättre nu när jag bestämt mig för att skippa benövningarna på gymmet, det går inte att springa långa sträckor med stora muskler. De blir trötta alldeles för fort, och nu när jag har tider jag vill slå är det ännu viktigare att benen orkar med.

Funderar på att skippa spinningen imorgon. Kan vara så att kroppen kanske behöver vila lite, återhämta sig någon dag. Men, jag mår redan dåligt över det beslutet. Jag känner mig lat för att jag väljer att inte träna en dag. Värdelös. Jag vill inte vila, skulle jag kunna skulle jag bo på Friskis. Men, det kanske är vila som behövs, för jag vill att det ska börja kännas bättre snart..jag vill se framsteg.


Första skoldagen

Så var första skoldagen avklarad.
Marknadsrättskursen verkar vara helt okej, och jag och Fia har hamnat i en trevlig PM-grupp. Det ska nog bli bra det här. Det enda negativa med att börja en ny kurs är all kurslitteratur som ska inhandlas. I vanliga fall brukar jag köpa dem allt eftersom, men till denna verkar det inte kunna gå att göra så...och ja, nu blev det dyrt, 1 200 kr gick böckerna loss på, och då har jag inte ens köpt alla...jippie. Men men, man kanske kan tjata lite på käre mor och far..det brukar gå.

Onsdag

Så, onsdag idag. Ganska självklart eftersom det var Tisdag igår...
Idag börjar som sagt de nya kurserna. Har som sagt sett fram emot det, till och med så pass mycket att jag redan i måndags bestmämde mig för vilka kläder jag ska ha på mig idag. Lite patetiskt.
Dock missar jag en av dagens två introduktionsföreläsningar. Men, det gör inte så mycket. Introduktionerna brukar sällan ge något, man går bara igenom vilka böcker som är aktuella och hur kursen är upplagd. Viktigare att vara med på de riktigt förläsningarna. Och det kommer jag definitivt vara...om det inte krockar med träningen. 

Snart dags att duscha och göra sig vacker.  

Frukt

Frukt är bra att äta.
Men, att snitta 5-6 frukter om dagen är nog inte det bästa.
Jag kan inte ha frukt hemma, jag föräter mig på det.
Nej, tur att jag inte är hemma så mycket imorgon. Lättare att hålla sig borta och att hålla händerna i styr.

Duktigt

Nu har jag och Fia varit lite duktiga i några timmar.
Två deluppgifter klara. Najs.
De två sista tar vi på torsdag.

Tisdag

Så var det tisdag.
Dagen innen skolan börjar på riktigt igen.
Ser fram emot imorgon. Kommer säkert undra imorgon kväll varför. Men, det ska bli skoj att äntligen får sätta på sig vanliga kläder, få göra sig fin och få vara någon annanstans än i lägenheten. Det ska bli skönt att få tillbaka vanliga veckor, då det faktiskt märks när det är helg. Ska försöka få in i skallen att jag ska plugga ordentligt i veckorna, så jag kan strunt i allt vad plugget heter under helgerna. Hur underbart skulle inte det vara?

Idag står en tur till Fia på schemat. Vi ska se till att med gemensam kraft komma igenom sista uppsatsen/uppgiften i distanskursen vi har läst. Hoppas verkligen att den blir klar idag, och att jag ahr tillrcäklig pli på mig själv för att göra klart den första uppgiften också. Skulle var så skönt att ha det ur världen nu till att de andra kurserna börjar.

Förutom plugg hoppas jag på att hinna med en löprunda också. Tävling nästnästa helg. Vill ha en bra tid. Min jakt på mammas rekordtid har börjat, jag ska slå den till vårruset. Jag ska.

Etapp två

Nu är jag anmäld till etapp två.
Den 7 juni (blandade visst ihop med vansbrosimmet som är den 10 juli) bär det av till Motala och Halvvättern-runt.
Spännande. 15 mil på cykel.

Sälen

Trevliga dagar i Sälen har vi haft.
Strålande sol i torsdags. Lovely.
Inte så många åk i backen...Jessica har ju lite problem med foten, så jag och Fia höll henne sällskap istället. Ska ju ändå upp igen till påsk, och då blir det mer åka av.
 De resterande dagarna ville inte solen riktigt komma fram, men det var ändå plus ute så det var inte så mycket att klaga på. Jessica fick tillslut sin vilja igenom, och hon och jag tog en tur med längdskidorna både fredag och lördag. På fredagen var det glashalt i spåren, noll fäste och väldigt bakhalt..armarna fick jobba som galningar. Men men, runt kom vi. På lördagen vallade vi på som galningar, vallan höll ett tag, men sen var det kört...bakhalt igen, och moddigt i spåren vilket innebär obefintligt glid. Fem km kändes som en mil...men även denna gång, skam den som ger sig, vi kom runt.
Kvällarna har ägnats åt god mat och spel. På fredagen blev det dock uteväll. Shlagerkväll på Harrys. Otroligt roligt. Jag och flickorna skakade rumpa för fullt och sjöng falskt hela kvällen. 

En lyckad semester var det definitivt.

     

     

     

     

 

Onsdag

Snart bär det av.
Om ca 15 minuter ska jag bege mig iväg för att hämta bilen. Hoppas verkligen att det går att fälla ner sätena i den, annars blir det problem med skidorna..
Aja, skönt att komma iväg i alla fall, skönt att få göra något annat. Perfekt minisemester så här innna de "riktiga" kurserna drar igång nästa vecka.

Aja, nu har jag inte tid att sitta här. Måste hinna borsta tänderna..åt ägg till frukost, vilket innebär en mindre smickrande andedräkt.

Sol

Kom ut på en löprunda idag.
Gick lite segt, men det var härligt att springa med solen i ansiktet.
Riktigt varmt belv det också. Lovely.

Nu är det snart dags att sätta sig på bussen och åka till Jessica.


Tisdag

Så var det redan tisdag. Onsdag imorgon, vilket då betyder Sälen.
Idag har jag redan hunnit med att skriva klart den fjärde uppsatsn i kursen jag läser, sista uppgiften blev väl inte den bästa..men men, något har jag ju skrivit i alla fall. Skönt att ha den klar i alla fall. Nu är det bara att börja på nästa. Men, det får bli senare ikväll. Nu ska jag städa det som inte blev städat igår, och sen blir det en tur till Jessica...skojigt.

For the moment

Jag läser och skriver, läser och skriver..
Snart är jag expert på denna finanskris.
Men, jag måste erkänna, det är riktigt intressant.

Trött och frusen

Jag ska inte jobba på morgnarna.
Hela min dag förstörs.
Har nu sovit någon timme, blev inte så mycket sömn inatt. Och nu sitter jag och fryser, längtar tillbaka till värmen under täcket. Är inte på något humör för träning idag, så om det visar sig att Jessicca inte kan gå på spinningen så blir det nog ingen för mig heller. Får ta en promenad senare istället, så jag rör lite på mig i alla fall. Eller ja, träning har jag fått idag ändå, självklart var det motvind när jag cyklade hem från stan...blä. Dåligt med luft i däcken har jag nog också, för det gich otroligt segt. 

Aja, ska väl ta och mysa ner fötterna i ett par raggisar, och förhoppningsvis få upp värmen.  


Ingen snäll dag

Camilla är inte snäll mot Camilla idag.


Just nu

Btw, för tillfället utlovas strålande sol och ett par minusgrader i Sälen onsdag till fredag.
Lovely.
Hoppas att det håller i sig lördag och söndag också.

Är det verkligen söndag?

Det känns inte som söndag idag.
Dagarna flyter lätt ihop när man inte gör något speciellt i veckorna, eller snarare när man inte har några tider man måste passa i veckorna. Denna söndag känns som vilken annan dag som helst. Eller ja, jag är lite mer stressad än vanligt..eller ja, stressad kan man inte kalla det. Har i alla fall kommit igång med skrivandet på uppsats nummer fyra, och vill gärna skicka in den idag, men så är det så mycket annat som självklart ska hinnas med idag. Lägenheten ser ut som en bombnedslag, eller snarare köket efter gårdagens matlagning..det går inte att laga mat i mitt kök utan att stöka ner. Så ja, städningen har hög prioritet idag. Sen är det ju träning också. Och som om det inte är nog måste jag vara i säng i tid ikväll, börjar jobba klockan 6 imorgon..låter inte så tidigt, men när man har mer än en och en halv timmes resa till jobbet så msåte man ändå gå upp tidigt...dock är en uppgång vid fyra rena rama sovmorgonen när man pratar om att jobba på SAS.

Dags att ta itu med allt kanske.

Äntligen

Äntligen skickar Sverige någon som verkligen kan sjunga till Eurovision.
Malena har varit min favorit sen första gången jag hörde bidraget. Lite annorlunda, och med en röst som slår de flesta. Skönt att ingen av dessa urtjatade dussinidoler vann, de hör inte hemma i Europa utan ska stanna i tonårsrummen. Ska bli spännande att se hur det går i den stora finalen, vårt bidrag kan både floppa och toppa..det är ingen som vet idag, men vi kan ju bara hoppas. Jag vet i alla fall att den kommer att spelas flitigt hemma hos mig.

Programmet idag var annars bra, riktigt spännande mot slutet och vi var tre stycken som jublade i soffan när de slutgiltiga poängen delades ut.  

Hoppas

Hoppas och satsar för party ikväll.

Ogräs

Mitt hår växer som ogräs.
Jag MÅSTE klippa mig inom en snar framtid.




Vältränad?

Idag kände jag mig allt annat är vältränad på skivstångspasset.
Eller, ja, jag kanske inte är speciellt vältränad i vanliga fall heller...men ja, det var jobbigt idag. Ont lite varstans har jag också. Så därför blir det inget intesivpass ikväll, vill inte gå på det för att sen känna att jag inte orkar max och därmed bli besviken och arg på mig själv. Det får bli en lugn promenad istället..där behöver jag inte ha några krav på mig. Ang. det här med vältränad, otränad etc. hur vet man vad man är? Vad kan jag klassas som. Jag tränar som en galning, men jag tycker inte att jag blir bättre på något..det enda jag kan märka är att jag ibland klarar av att ta lite mer i vikt på gymmet. Men annars tycker jag att resultaten uteblir. Dessutom syns det aldrig på mig att jag tränar som jag gör..det är också därför jag känner behovet av att berätta hur mycket jag tränar. Jag vill ha resultat snart, både resultat som jag känner av och som syns. Vad krävs för det, ska jag träna ännu mer? Och när ska jag hinna med det?

Jobb

Då blev det jobb på måndag morgon.
Tidig morgon, men som tur är kan jag ta bussen..alltid skönt.

Fredag

Så var det då fredag igen.
Ytterliggare en vecka som snart är slut. Men det är bara bra, längtar som bara den till på onsdag då vi åker till Sälen. Hoppas bara att hyrbilen är tillräckligt stor för att jag ska få plats med mina längdskidor, vägrar ställa mig på de vallningsfria som vi har i stugan..nej, jag ska mina, dem slipper man i alla fall staka sig med i nedförsbackarna.

Aja, fredag ja. Ikväll är det som sagt middag. Najs. Trevligt att göra något också, så tråkigt att bara sitta hemma en fredagsväll och vara sitt eget sällskap. Kanske att jag till och med hyr en film till oss, heller det än Let´s dance. Försöker bestämma mig för om jag ska gå på intesivpasset eller ej, om jag inte går kan jag vara hemma och göra mysigt...tända ljus, duka fint och till och med påbörja matlagningen. Har hittat ett lätt recept på korvgryta..äntligen får jag användning för mina finska korvar som har legat i frysen sen i somras. Just nu lutar det åt att det inte blir något intensivpass..har träningsvärk lite överallt så det kanske räcker med ett pass idag. Men men, jag har några timmar på mig att bestämma mig. 

 

Tungt

Idag var det tungt på spinningen.
Fy sjutton vilken mjölksyra jag hade.
Inte roligt när det blir så, konditionsmässigt vill man ge så mycket mer men benen vill inte samarbeta. Men men, det är ju bra med mjölksyra träning också, det gör så att gränsen till när man får mjölksyra ändras. Men, det är ju så tråkigt och jobbigt att få mjölksyra. Man kan inte tänka på något annat än den brännande smärtan i benen. På ett sätt är det ju dock en bra smärta, man känner att man jobbar och att benen faktiskt gör något. Imorgon blir det dubbelpass igen. Först Eriks skivstång/konditions-pass och senare på kvällen, om jag orkar..Eriks pass är inte att leka med, så ska jag med Jessica på Magnus intensivpass. Lördag får nog bli en vilodag, kroppen behöver det. Fast, får se om jag klarar av att hålla det..samvetet är inte snällt mot mig när det kommer till att inte träna på en hel dag. 

Nehepp..nu ska jag skicka iväg en arbetsansökan för min brors del, jag vet, jag är alldeles för snäll...och sen ska jag sova. Nattinatt 


Fryser

Fryser som bara den.
Inte speciellt lockande att ta sig till Friskis snart. Ut i kylan igen.
Men men, vad gör man inte för att känna sig lite duktig?!

Torsdag

Redan torsdag. Snart helg. Otroligt hur fort veckorna går.
Som vanligt är inget speciellt inplanerat idag. Spinning senare ikväll bara.
Imorgon blir det dock lite roligare. Då kommer Fia hit på middag, ev. Jessica också. Najs. Alltid trevligt att slippa äta ensam, har dock ingen aning vad jag ska bjuda på. Kanske ska slå till med ett experiment...förhoppningsvis står köket kvar efter det. Jag förstår inte varför jag är så dålig på att laga mat. Eller ja, dålig är jag inte, jag vet bara inte vad jag ska göra om jag inte har ett recept. Jag tycker att det är jätteroligt att laga mat efter recept, det tråkiga är bara att komma på vad man ska göra för recept och när man väl har kommit på det så har man aldrig allt hemma. Jag är sugen på att göra något riktigt avancerat, så jag kanske ska ta mig en runda bland kokböckerna och skippa experimentet. Tror nog att det är säkrast för oss alla. Kanske till och med ska vara så duktig och göra en viktismiddag, både nyttigt och gott.  

Nehepp, nu ska jag nog ge mig ut på en promenad. Och sen blir det plugg resten av dagen.


Härligt

Så härligt när träningen går bra.
Vi var ännu förre "vanliga" på joggingpasset idag, men det gör inget..det blir mycket trevligare när vi är få. Nästa vecka missar jag dock joggingpasset, men, det är ju för att jag är i Sälen så ja, det gör inte så mycket. Passet idag gick som sagt riktigt bra, och det gjorde även passet på gymmet. Har dock fortfarande ont i ena axeln, men jag tror att det har en hel del att göra med att jag fuskar med stretchingen. Inte bra.

Nu fryser jag som bara den. Gör alltid det efter träning. Ingen aning varför. Sängen känns mycket lockande, så jag tror att jag ska borsta tänderna nu och sen lägga mig och läsa. Tidig kväll alltså. Nattinatt.

Onsdag

Jag har dåligt samvete.
Ingen träning igår och massa marängswisch.
Usch usch.
Men, ja, jag får ta igen det idag. Så idag står både joggingpass och gym på schemat. Antagligen blir det en promenad fram och tillbaka till gymmet också då snön fortfarande ligger kvar. Inte värt att riskera livet bara för att komma lite snabbare till Friskis...men jag skulle gärna vilja börja använda cykeln mer nu.

Nej, nu är det dags för plugg. Ska se till att skicka in denna uppsats i tid..

Sleep-over

Det bidde en sleep-over hos Fia idag/natt.

Mars

Ja, inte kan man missa att det är mars.
Från att ha varit töväder emd nästan barmark så snöar det för fullt idag. Visst är det trevligt med snö, men nu vill jag nog att det ska börja bli vår så man kan ta sig fram hur som helst ute. Jag vill börja kunna springa i skogen, och ja, jag vill slippa vara försiktig med vart jag sätter ner fötterna.

Idag är det tvätt som gäller. Träningskläderna behöver verkligen en omgång i tvättmaskinen. Och, ja, resten också. Efter tvättiden blir det lunch med Fia, och kanske Jessica också. Najs. Det stora problemet är dock vad och vart man ska äta. Ujuj, vilket problem...

Nej, tänkte ta en promenad innan tvätten, så det är dags att börja röra på sig.

Duktig igen

Blev ett spinningpass nu ikväll.
Var lite osäker först om jag skulle gå, har ont i ena axeln/skuldran från gymmet igår, men, på spinning använder man ju mest ben, så ja, det var lika bra att gå. Dessutom var det bra att bli lite varm, och sen stretcha axeln lite försiktigt. Den måste vara bra på onsdag igen då det är gym som gäller igen. Jag avskyr att missa ett pass, och ja, det krävs mycket för att jag inte ska träna.

Är på partyhumör.
Lite sugen på att gå ut imorgon. Hm.


Premiär

Nu blir det en premiärtur med de nya skorna.
Här ska det gå undan...


Åskmoln

Jag är ett åskmoln för tillfället.


Ny vecka

Så var det måndag igen.
Ytterliggare en seg vecka som skall påbörjas.
Ser verkligen fram emot att de andra kurserna ska börja. Att få göra lite mer om dagarna. Samtidigt så är det ju skönt att ha det som jag har det nu, jag har inga tider att passa och jag kan lägga upp dagen precis som jag själv vill. Det svåra med en distanskurs är dock att ta tag i plugget, det är ingen som håller koll på en och man behöver aldrig förbereda sig inför föreläsningar eller seminarium. Jag behöver inte ens skicka in mina uppsatser den dagen de ska in...

Får dock hoppas att denna vecka går fort. Sälen som gäller nästa. Ska bli skönt att komma iväg, åka lite skidor och snowboard. Nu börjar det ju även bli lite varmare ute, och då är det ännu härligare att vara i Sälen. Kanske att man till och med kan få lite färg i ansiktet. Skulle vara najs. 


Så här ska det vara... 


Irriterad

Jag är irriterad.
För tillfället känns det som om det bara är jag som planerar och organiserar.
Varför ska jag fixa allt?

Camilla

Så var den namnsdagen snart över.
Inte så stort, men jag fick ju bestämma vad vi skulle äta till middag i alla fall. Dock är det inte lika "häftigt" som när man var liten...nu för tiden är det ju oftast jag som bestämmer vad vi ska äta när jag är hemma. Men men, det är ju tanken som räknas.

Går det inte fort nu..

Om det inte går fort i spåret nu när jag har köpt nya joggingskor för 1600 kr så blir jag besviken...

Fredag

Idag fick det bli en liten sovmorgon.
Har sovit otroligt illa i natt, mycket för att jag har haft så ont i kroppen av ja, jag vet inte om man kan kalla det träningsvärk...men liknande i alla fall. Musklerna har verkligen fått jobba i några dagar nu. Och mer blir det. Ska snart röra mig mot gymmet. Efter gymmet blir det raka vägen ner till stan för att sen åka vidare till Eskilstuna. Trevligt. Eftersom jag åt upp mitt resegodis igår får det kanske bli en snabbis in på någon affär också för att köpa något nytt, så tråkigt att åka buss annars.

Aja, klockan rusar iväg, måste packa klart och byta om. Hörs senare.

Inget kvar...

Slut..
(
så där som Håkan säger i Sunes sommar efter att ha ätit upp alla lakritsbåtarna...)

Slut

Jag är helt slut i kroppen nu.
Jag tänker till och med hoppa duschen nu ikväll. Jag orkar inte lyfta upp armarna så pass högt för att kunna tvätta håret. Och ja, onödigt att duscha ikväll när jag ändå ska till gymmet imorgon på morgonen.

Funderar på om jag ska lägga mig i soffan och äta upp resten av mitt naturgodis...mycket lockande.

Segt

Seg dag idag.
Längtar till imorgon då jag åker till Eskilstuna.
Så svårt att hålla mig borta från naturgodiset jag ska ha på bussen imorgon...jag kan verkligen inte ha onyttigheter hemma, jag vill bara äta upp allt direkt. Inte bra. Några bitar har ju slunkit ner, men, aja, tar det slut idag så gör det, jag har ju i alla fall min Pepsi på bussen.

Snart dags att göra lite middag. Känns konstigt att äta så tidigt på eftermiddagen, men jag ska träna mellan halv åtta och kvart i nio, och då blir det för sent att äta efter. Och jag kan inte äta för nära inpå träningen, att träna med en full mage är inget trevligt. Vilka problem man har...

Aja.

Finally

Nu är uppsatsen äntligen inskickad. Bra blev den nog inte. Men, swappar och obligationer är inget roligt att läsa eller skriva om. Blä. Nästa uppsats blir lite roligare i alla fall, den handlar om finanskriser. Mycket mer intressant. Skulle behöva börja med den nu, men ja, det är alltid svårt att börja skriva något..när det inte finns någon text på ett papper är det svårt att komma igång, så fort det väl står något flyter resten oftast på. Men, ja, det är bara att ta sig i kragen och sätta fart.

Dock måste jag säga att jag längtar till slutet av mars. Då får jag äntligen sätta min fot på ekonomikum igen, då får jag gå på föreläsninger och seminarium. Då börjar de "riktiga" kurserna igen. Marknadsföringsrätt och börsrätt är det som gäller. Skojigt värre. Dubbla kurser är inte det roligaste, mycket att göra blir det..dessutom ska jag försöka klämma in statistik också. Vill så gärna få bort den kursen...jag får ta dagarna som de kommer sen helt enkelt.

Nehepp. Dags att vara duktig igen.

Börjar bli tjatigt

Jag vet, det är tjatigt.
Men fy sjutton vad roligt passet på Friskis var idag.
Provade på det nya joggingpasset idag, det var fler ledare än "vanliga"...och ja, det blev ganska trevligt så. Vi var ett härligt gäng som stack iväg på en isig bana, mycket plaskande i vattenpölar blev det men det gjorde inget..det var bara så skönt att få vara ute och springa igen.

Efter joggingpasset fick jag äntligen visa Jessica det nya gympasset. Jag lär vakna med träningsvärk imorgon. Men det är det värt..

Nu är det dags att lägga huvudet på kudden.

Träsmak

Nu har jag settat och sökt runt 5-6 sommarjobb, samt skrivit halva sista uppgiften på min uppsats. Så nu har jag träsmak i rumpan, därför får det bli en promenad innan jag gör sista rycket med uppsatsen. För idag vill jag skicka in den! Har ju ändå en ny att börja på...


Små saker

Jag behöver inte mycket för att se fram emot något.
Som nu, imorgon ska jag för fullt få testa det nya gympasset, och som jag längtar. Vad är jag för konstig prick egentligen? Aja, det är inte mycket som behövs för att roa mig i alla fall.

Imponerande

Idag har jag flytt mjukisarna.
Riktiga kläder åkte på idag.
Imponerande, jag vet!
Anledningen till denna drastiska förändring i vardagslunken var att jag skulle ner på stan, eller ja, hem till Mattias för att hämta lite saker...efter det bjöd jag mig själv på lunch på stan. Trevlig dag.

Nu är det dags att ta tag i dagens plugg. Senare ikväll blir det nog ett styrkamedelpass på Friskis.


Rullar på

Jag har gjort en kraftansträngning när det gäller min uppgift som jag ska skicka in. Äntligen. Men det känns bra, så fort jag kommer igång att skriva och verkligen tar tag i det så går det bra, jag får till en text och jag förstår vad jag skriver..att förstå vad man skriver om när det handlar om obligationer, marknader, värdepapperisering etc. är annars inte det lättaste. Speciellt då allt inte är så roligt. Men, nu är jag igång. Får hoppas bara att jag tar tag i det igen efter spinningpasset jag ska på nu, eller ja, jag ska gå till Friskis om en halvtimme för att vid sex köra ett pulspass. Det blir andra vändan till Friskis för idag, var där imorse också och fick ett nytt gymprogram. Riktigt skoj gymprogram, mycket jobb med bara kroppsvikten, ska bli en härlig utmaning, och det ska bli ännu härligare när resultaten börjar komma..

Nepp, dags att röra lite på sig. Disken diskar tyvärr inte sig själv har jag märkt...  


Frusen

Fy sjutton vad jag frös efter att ha ätit glassen vid lunch. La mig under en filt i sängen ch läste en stund, sen föll ögonen ihop. Vaknade dock med ett ryck för en halvtimma sen till samma symfoni som tidigare imorse, nämligen ljudet av en borr i ett tomt hisschakt. Inte det roligaste då shacktet ligger precis vägg i vägg med min lägenhet. Men men, det gjorde ju i alla fall att jag inte sov bort hela dagen. Nu fryser jag fortfarande, och jag hoppas för guds skulle att jag inte är på väg att bli sjuk igen. Har kommit in så bra i träningen och allt så jag vill itne bli sjuk igen, det är för mycket roligt som händer för att jag ska ha tid att vara sjuk. Blä. Så, jag får hoppas på att en positiv inställning gör så att jag inte blir sjuk. Därför, jag är frisk som en nötkärna!

Ska ta och boka biljetter hem till Eskilstuna nu kanske. Blir till att åka hemhem till helgen. Dock verkar jag få underhålla mig själv bäst jag kan hemma, mina kära föräldrar ska tydligen på intensivkurs i dans. Ujuj. Men men, jag får ju god mat hemma i alla fall...och får träffa Skrutt. Sen får det nog bli några promenader i skogen hemma också. Känns lite dumt egentligen, men jag saknar "min" skog i Skogstorp. Skogen där jag kan de flesta spåren, där jag nästa alltid hittar...där jag vet var alla backar kommer. Jag är konstig, jag vet.

Blä

Var ingen bra idé att unna mig efterrätt efter lunchen.
Varför kan man inte sluta äta när man är lagom mätt?


Dumma Chubbi

Boken som jag trodde att jag inte hade har hela tiden funnits på Internet.
Så mycket lättare att lösa uppgiften nu. Kunde jag inte ha kommit på att kolla det liite tidigare...
Aja, nu blir det till att skicka in uppgiften imorgon förhoppningsvis. Skönt att ha en deadline som inte måste hållas...

Hurtbulledag

Idag har jag varit en hurtbulle.
Var ju tvungen att väga upp lördagen som gick helt åt andra hållet..
Började dagen i alla fall med en timmes promenad innan frukost. Om man ska ut och gå på morgonen är det bra att göra det innan frukosten, metabolismen är som högst då, och kroppen förbränner mer fett. Skönt är det också att komma hem och äta en välförtjänt frukost efter promenaden...

Aja, nu på eftermiddagen var det dags för ytterliggare en promenad. Livsfarligt att ta cykeln idag, så det fanns inget annat val än att gå till Friskis. Inte så farligt långt dit heller...på Friskis blev det ett medelpass med favoritledaren från skivstång. Hon är för bra..Och efter passet blev det promenad hem. Så ja, idag har jag varit en riktig hurtbulle.

Nu ska jag städa fram till att Beck börjar.

....

Åh, backarna efter Hökberg. Dem var underbara!
Nu när jag sitter och tittar märker jag hur gärna jag vill åka igen.
Ett helt år kvar till nästa gång..

....

Jag känner igen mig!
Snart kommer dem till den, enligt mig, jobbigaste backen på hela loppet.
 

Frustrerande

Otroligt irriterande och frustrerande att vågen går åt fel håll för tillfället.
Man fuskar någon dag, och allt slit innan den dagen är borta...blä.
Men, det är bara att ta nya tag. Har nyligen kommit hem från en morgonpromenad. Morgonpromenad i strålande sol och fem minus grader. Lovely. Och nu har jag precis ätit lite frukost, samtidigt som jag tittar på Vasaloppet. Inte långt kvar till att eliten är framme där jag klev på spåret..spännande.

Idag blir det till att stortsäda, samt plugga som en galning. Dock får vi se hur det går med allt detta..jag har en förmåga att hela tiden skjuta på allt tråkigt.