Min älskling.

Äntligen kom han hem.
5 dagar har man gått och varit  orolig, men allt slutade bra. =)


Hushållerska, är det allt jag är för dem tro?
Just nu känns det som det.
Betyder jag något för dem?

Varför?

Han är fortfarande inte hemma. Det är inte roligt!
Usch, hjärtat gör ont...saknar honom redan. Min älskling!
KOM HEM!


Inte roligt!

Nu får han allt ta och komma hem!
Tycker inte om när han är borta flera dagar i sträck...hoppas att inget har hänt honom.
Kommer han inte hem imorgon ger jag mig ut och letar, kan inte bara sitta och vänta..

Kvällen har varit trevlig. Precis som förr var det, och det var skönt.
Se till att komma igång med dessa kvällar igen, de betyder mycket.

Imorgon börjar då det nya livet, igen!

Malin

Västerås idag. Hittade dock inget, var inte riktigt på shoppinghumör..men men, skoj att åka någonstans var det i alla fall.

Malin här just nu, har precis ätit...nu gör vi inte mycket. Syns på bilden hur aktiva vi är, men det är så det ska vara en slapp lördagskväll. Nästa vecka blir det nog utgång dock, saknar faktiskt Rolling. Har inte varit där på ett tag, vill dit och träffa gamla vänner.

Senare ikväll är det Fyra bröllop och en begravning som gäller. En film man måste se!


Malin



Filmkväll

Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den. Slutar alltid med att jag gråter...Armaggedon är filmen jag talar om förresten, helt underbar. Har dock kommit på att jag kan den utantill nu....gör att det blir lite mindre spännande att titta på den. Men men...bra är den i alla fall.

Första veckan hemma har varit väldigt lugn.
Har lite dåligt samvete för att jag inte har kommit igång med mitt pluggande ännu. Får ta tag i det i helgen.

Fia, har köpt din present nu. =)


Tiger

Har bråkat lite med Tiger idag. Alltid lika kul. Han är så söt när han blir arg.

Har städat hela dagen, men inte syns det inte. MItt rum ser ut som en bombnedslag, men det ska nog bli bra tillslut. Har för tillfället tagit en liten paus från städandet, måste dock fortsätta snart eftersom mina kära föräldrar är hemma snart...och de blir nog inte så glada över att se eländet.

Lugn kväll idag igen. Kanske att jag orkar plugga lite.

Tiger



London

Helgen i London var helt perfekt.
En snabb sammanfattning -
Fredag: Jag kom till London ca 7 på kvällen. Lite problem med bagaget, men allt gick bra. Åkte till hotellet för att byta om och lämna väskorna. Åkte sen in till stadskärnan igen för att äta. Hittade en mysig italiensk restaurang. Gick efter middagen runt lite runt Piccadilly Circus, hann med en drink på TGI innan vi blev "inkastade" till en klubb. Inte världens bästa och roligaste klubb, men nu har man gjort det också. Åkte buss hem vid tre eftersom tunnelbanan slutat gå. Gjorde bort oss lite fint genom att prata om en viss person som satt brevid oss, denna personen visade sig senare vara svensk...
Lördag: Åt frukost och fixade iordning oss. Åkte sen till Oxford street och gick runt där heladagen. Åt underbart god glass på Häagen Dazs. På kvällen gick vi till en mexikansk restaurang, underbart god mat och drinkarna var inte så dåliga de heller. Kall kväll, så majoriteten av oss vill åka tillbaka till hotellet efter några rundor på partygatorna.
Söndag: Efter frukosten var det dags för turistande. Började med Buckingham Palace, efter det blev det China Town, The Ritz, Notthing Hill och Tower Bridge. Vissa av oss var inte så vana vid stadsvandringar och blev på lite dåligt humör..allt var dock frid och fröjd senare på kvällen. Avslutade dagen på rummet med mat från McDonald's.
Måndag: Checkade ut och begav oss till Harrods. Alltid lika roligt att gå runt där inne. Inhandlade lite vin..tillbaka till hotellet sen för att hämta väskorna. Att ta sig till tåget var inga problem, men att gå av var lite svårare. Slutade med att vi gick av en station försent, men det löste sig med taxi. Flyget var i tid och vi landade i ett snöigt Sverige ca 21.30.
UNDERBART ATT VARA HEMMA!

Min tid i England har lärtmig mycket, och jag vet vad jag ska göra och vad jag inte ska göra.
Jag vet i alla fall med säkerhet nu att Sverige är ett land jag är glad att bo i och jag kommer inte flytta ifrån det i första taget.

Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra hemma, men på något vis löser det sig säkert...njuta ska jag i alla fall göra.

London                    London                          

Dagen D

Idag lämnar jag Hartwell. Känns väldans konstigt. Trodde inte att familjen här skulle ta det så hårt att jag åker, de tyckte verkligen inte om att att jag packade igår...känns bra att veta att man kommer att vara saknad.

Så mycket jag har lärt mig under  min vistelse här.

Måste fortsätta med packningen strax, förstår inte hur jag har lyckats samla på mig alla dessa saker. Som tur är har jag tre resväskor till sen att lägga saker i. =)


Snart stan.

Ska ta och stryka strax. Börjar bli väldans duktig på det. =)
Efter strykningen är det dags att åka in till stan, ta lite bilder och kanske shoppa lite..beror på vilket humör jag är på.
Efter stan blir det till att tvätta bilen, får se hur det går..har inte gjort det speciellt många gånger. Men men, så svårt ska det nog inte vara. I eftermiddag ska jag ta MArcus till fotbollen, inte världens roligaste, men får i alla fall lite tid till att läsa min bok. Måste ju läsa ut den ikväll, imorgon finns det inte mycket tid till det.

Dags att börja packa idag kanske. Kan ta sin lilla tid att göra det, har en hel del som ska med hem.

.........................................

Gick så bra så att tvätta bilen. Var till och med lte skojigt. =) Precis när jag var klar började det snö..hade tur med andra ord.

Flickorna har nu anlänt till London, och hotellet är helt okej har jag fått rapporterat. Känns bra, önskar bara att jag också var där just nu, men jag åker ju imrogon, så jag ska nog kunna stå ut.

Snart dags att hämta Marcus.

Onsdag

Redan onsdag. Känns bra.

Fick "order" idag om att tvätta min bil någon dag. Tycker inte om att bli beodrad saker, men men, det är inte så farligt att tvätta bilen...bara någon kan säga vart alla saker är. Men det får bli imorgon, idag hinner jag inte, eller jag kommer nog se till att jag inte hinner. =)

Bytte grupp igår på dansen. Synd att jag inte gjordedet tidigare, lärde mig så otroligt mycket igår. Nu måste jag bara se till att jag fortsätter att träna så jag inte glömmer bort allt. Men oj, vad jag kommer sakna dansen när jag väl kommer hem..men men, inte mycket att göra åt den saken. Salsa finns ju ändå hemma också, så det är bara för mig att anmäla mig till en kurs.

Nej, nu ska jag kanske ta och röra lite på mig. Ska vara lite mer effektiv idag än vad jag var igår.


.......................................................

Strax dags att sova.
Ännu en dag som har gått. Känns overkligt just nu. Är inte helt klar över att jag åker hem snart och stannar hemma. Var så längesen jag var hemma på det viset, så jag kommer inte ihåg hur vissa dagar var. Det är en av anledningarna till att jag längtar hem så mycket, jag ser fram emot att tycka om helgerna igen. Slippa vådas över vad man ska hitta på.

Blev en tur till Tesco på kvällen. Måste dock dit igen imorgon, ska ta lite kort. :) Jag vet att jag är konstig, men jag vill ta kort på allt sånt som har varit en del av min vistelse här. Så det kommer nog bli en hle del kort på olika platser, måste t.ex in till stan någon dag och fota lite där också.

Nej, dags att förflytta sig till sängen. Ska ta med min choklad och lägga mig och läsa min bok. Den börjar bli riktigt spännande nu. :)

Sista lektionen.

Idag hade jag min sista bokföringslektion. Lite tråkigt nu när det börjar gå så bra, men men...

Dagen har varit okej. Har faktiskt gått ganska så snabbt, och det tycker jag om. Kom efter många om och men ut i skogen, kändes att man varit sjuk..mycket jobbigare än vanligt att springa. Men skönt det var det.

Planerat lite med Steph idag. Ska verkligen se till att ta vara på varje dag när jag väl kommer hem, göra så mycket som möjligt.

Har kommit på att jag är snål.

Ensam hemma.

Ligger i min säng och lyssnar på ABBA.
Inte mycket att göra idag. Funderar på att kanske ta mig i kragen och göra lite engelska.
Tycker inte om när dagarna går segt fram, vill ha saker att göra hela tiden..

Imorgon kan jag äntligen börja springa igen. Att ha behövt sitta still en hel vecka har inte varit skojigt. Väljer alltid rätt tidpunkt för att bli sjuk.

Känns så underbart att veta att jag är hemma snart, och att även veta att jag inte behöver åka iväg igen.
SÅ mycket jag har lärt mig om mig själv det senaste halvåret.


Bio

Bio ikväll. =)
Skojigt...

Inte många dagar kvar till London nu.
Så mycket att se att göra..ser alldeles för mycket fram emot det. =)

Sen kommer jag hem!
Sova i min säng. Underbart!
Träffa alla och återgå till vardagen.


Tesco

Hmm. Förhoppningsvis blir det en tur till Tesco idag. Hoppas det, alltid så kul att åka dit. =)

Trött på att vara sjuk, nu vill jag börja röra på mig igen...men men, får nog vänta med till efter helgen. När jag är hemma i Sverige igen är det gym som gäller, oj vad jag ser fram emot det.

Måste nog plugga mer nu. Vara lite duktig. =)

Bokat

Nu är hotellet bokat också. Känns väldans bra, även fast vi inte har en aning vad det är för slags hotell. Men, det duger nog. Vi ska ju ändå bara sova där..de andra timmarna ska vi göra London farligt. Så skoj så.

Försöker plugga matte, men det går inte precis framåt. Får nog röra mig neråt och sitta vid ett riktigt bord för att komma någon vart. Inte bra att ha datorn precis framför sig hela tiden. Sen har jag ju engelska att göra också, får se om jag hinner båda idag.
 
Just nu märks det att man är i England. Har nu regnat två dagar i rad, ganska mysigt faktiskt.

U-sväng

Igår blev det en väldans vändning.
Den nya Au-pairen kan komma närsomhelst, så jag är fri att åka närsomhelst.
Detta betyder att jag flyger hem, för att stanna hemma, med mina flickor den 20 mars.
Jag kommer vara hemma snart!


Snart salsa. Det enda jag kommer sakna enormt mycket härifrån.
Så otroligt skoj, ska ta med mig kameran ikväll...vill ju ha bilder på min danslärare och hur det ser ut där.



Idag

Har blivit många tillbakablickar de senaste dagarna. Så mycket jag längtar tillbaka till. Så glad för att jag har upplevt allt jag har upplevt. Har kommit fram till att jag har gjort en hel del som många i min ålder inte hunnit göra än. Mycket av det har jag att tacka Europa för. Man gjorde ett mycket bra val när man valde den skolan. =)

Längtar faktiskt tillbaka till gymnasiet. Vardagen var så annorlunda då. Man visste hela tiden vad som skulle hända och man behövde aldrig gå sysslolös. Visst, även jag var trött på skolan ganska ofta, men det är nog alla. Ska i alla fall bli trevligt att få börja plugga igen i höst, det vill säga, om jag nu kommer in i Uppsala...hoppas kan man i alla fall. =)

Sist med inte minst vill jag säga grattis till min underbara Sandra. Äntligen fixade du teorin! Så stolt över dig min vän...

Inte svart

Denna blogg ska inte bli så nattsvart som alla mina andra har blivit.
Ska inte ta fram det abolut tyngsta. =)
Jag ska vara glad och trevlig här...

Att vara sjuk är faktiskt positivt på ett sätt. Man går ner i vikt. =)
Åt inte mycket igår, och inte har det blivit mycket i matväg idag heller och det har resulterat i en viktnedgång på i alla fall 2 kg. Nu ska jag bara se till att hålla vikten kvar där, och sen fortsätta neråt.
Om fyra veckor börjar viktväktarna igen, och jag ser verkligen fram emot det. Det funkar verkligen med dem, mycket svårare när man försöker själv. Att dessutom gå med mamma gör det hela mycket skojigare, är man två är det lättare just för att man har någon att "tävla" med. Att man dessutom ska på bröllop i sommar är ytterliggare en sporre till att gå ner dessa kg.

Angående bröllopet. Ser otroligt mycket fram emot det. Så längesen man fick träffa hela släkten. På ett sätt vill jag att månaderna ska gå fort och på ett sätt inte.

Tror förresten att familjen har hittat en ny Au-pair nu. Skönt, betyder att jag antagligen kan andas ut nu. =)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!