Lovely

10 km blev det idag. Underbart.
Foten känns bra, lite små protester i början..men sånt får man helt enkelt ignorera.
Nu är det duschen som gäller, och sen ska jag agera hejaklack till Sandra och Hällby.
En helt okej fredagkväll.

På riktigt

Jag har många gånger funderat på om det har varit på riktigt.
Nu vet jag att det inte har varit det förrut.
Det här är på riktigt.



Finland

Imorse åkte mamma och pappa till Finland. Utan mig.
Fuskigt värre. Jag älskar verkligen Finland. Vart man än är har man nära till naturen och sjöar. Finns det egentligen något härligare än att basta i en vedeldad bastu och sen springa ut och slänga sig i vattnet. Och efter det grillar man äkta finsk korv som man äter med gaffel och dricker något gott till. Lovely.



Jyväskylä -08

Värdelöst vetande

Gissa förresten vem som lyckades trampa snett (igen!) under sin löprunda igår.
Of course. Jag.
Men, sånt struntar vi i nu..jag ska ut och springa idag igen.


Funderingar

Ibland går tiden alldeles för fort, och sen finns det tillfällen när känns som om allt bara står stilla.
Jag har snart varit här i Eskilstuna i fem veckor. Dessa veckor har gått väldans fort, men samtidigt känns det som om det var en evighet sen jag var i Uppsala. Saknar Uppsala och mit liv där. Det känns verkligen att Uppsala är hemma. Att komma hem och hälsa på familjen är jätteroligt, men det är svårt att få samma vardag här som jag har i Uppsala. När jag är i Eskilstuna vill jag att något ska hända, att det är något speciellt som skall göras..för det är ju så det har varit de senaste två åren, jag har kommit hem för speciella tillfällen. Ja, svårt att förklara, men det är en annorlunda vardag här i Eskilstuna än vad det är i Uppsala.

Jahapp, nu är det snart helg också.
Dock blir inte helgen så som jag hade velat. Men, man kan inte alltid få som man vill. Irriterande, men sant. Aja, kanske att nästa helg bjuder på något skoj. Eller ja, skoj ska väl denna helg bli också..lite fest imorgon kanske. Det jag definitvt ska se till att göra är att plugga. Gäller att utnyttja de tillfällen man får.

Glad

Jupp, så här glad var lilla jag efter min löprunda.



Blev bara 5 km idag, ville inte vara allt för elak mot foten...men det blev i alla fall 5 snabba km. Så det var alltid något i alla fall.

Team Elit



Tillsammans är vi oslagbara!
Jag laddar för fullt inför nya utmaningar.
Team Elit klarar allt, och lite till!

Idag

Wiho. Idag ska jag träna.
Jag längtar efter att komma hem från jobbet, sätta på mig träningskläderna och ge mig ut i spåret. Om foten fixar det blir det nog milen idag, får se hur tungt det kommer kännas..men men, nu måste jag verkligen börja få lite längre distanspass, lidingöloppet börjar närma sig och nu är jag till och med anmäld. Efter löprundan blir det nog till att leka lite med min nyinköpta gymboll, samt balansbräda. Jag är så trött på mina värdelösa fotleder, så nu jäklar ska de tränas.

Bara ca 6 timmar kvar till att jag slutar...

Skuldkänslor

Usch, vad hemsk jag känner mig.
Ingen träning på flera dagar, och jag har dessutom tagit bilen till jobbet varje dag denna vecka.
Blä. Jag vill inget heller än ge mig ut i spåret och springa, eller ta ett varv på gymmet.
Träningsabstinens till tusen.

Från och med imorgon kväll återgår allt till det normala. Fy sjutton vad jag ska köra slut på mig.
Längtar.

Säger och det..

Fortsätter det i den här takten lär jag ha ett nytt beroende efter min jobbperiod.
Kaffe.


Lekdag

Idag har jag gungat och åkt rutchkana.
Skojigt värre.


Fortfarande..

..denna som gäller.


Dock ska jag här i dagarna se hur det går att springa. Foten gör inte inte ont under själva löpningen eftersom musklerna och allt blir varma, utan smärtan och stelheten kommer så fort jag blir kall igen. Och, det kan jag ju faktiskt stå ut med. Att springa med en stukad är faktiskt okej, så länge man är försiktig och stannar om det gör mer ont. Men men..På sätt och vis är det bra att vi har släkt på besök..innebär att jag får en hel del vila eftersom det känns dumt att bege sig ut i skogen.

Just nu

Just nu är det ganska svart här.
Foten är dum och jag är dum.

Planer

Tänk vad mycket en bil kan göra.
Jag har massor av saker som jag vill göra, och ja, det är bara att börja planera nu. Det kommer bli många vändor fram och tillbaka till Sälen. Det kan jag garantera. Speciellt när snön börjar komma, har ju två lopp under vasaveckan att skida, så all träning jag kan få behövs. Dessutom är jag otroligt sugen på att åka till stugan nu under sommaren och hösten, det är så vackert där just nu, och ja, att vandra i fjällen är riktigt rogivande...sen har jag ju lovat en viss fiskeentusiast att hon ska få spendera ett antal timmar vid någon sjö i Sälen. Första resan till Sälen blir nog av i slutet av augusti..jag längtar redan. Hmm, undra om jag kommer hålla min bensinbudget? 

Ytterligare planer jag har är att jag vill komma iväg till Köpenhamn på en miniweekend. Frågan är bara när jag ska få tid till det. Alla helger försvinner ju bara, alltid något som skall göras..många scheman som skall klaffa. Och jag vill ju helst åka nu när det är sommar. Får hoppas att sommaren håller i sig länge, för då kan man ju ändå utnyttja september också. Problemet är att tre av fyra helger i september redan är uppbokade. Hur sjutton lyckas jag?! Aja, kanske att oktober är en bra månad för att åka till Köpenhamn? Inte konstigt att åren går så fort när det hela tiden är så mycket att göra. På ett sätt är det i och för sig skönt att vara uppbokad hela tiden, det finns alltid något att se fram emot, något att längta efter. Och, jag vet med mig att så fort en helg kommer utan planer får jag panik, det är ju så långtråkigt att bara gå hemma och dra fötterna efter sig...nej. bättre är det att se till att ha saker att göra. 
  


Måndag

Ny vecka igen. Veckorna går verkligen fort nu, och jag hoppas att denna också gör det.
Ensam på mitt "område" på jobbet denna vecka. Innebär en hel del jobb. Men det är bara bra, jag tycker om att vara sysselsatt. Så tråkigt när det inte finns något att göra..

Igår kom några från släkten på besök. De stannar till på torsdag. Najs.

Söndag

Jaha, det blev utgång igår igen.
Riktigt skoj var det också. Dansade så svetten rann på Harrys.
Tänk vad mycket bra musik gör.



Det syns verkligen att jag njuter av det jag drack..eller?

Träning

Har jag inte träningsvärk i magen imorgon blir jag besviken. Sex olika övningar bara för magmusklerna bör ge något tycker jag. Blev bara styrka för mig. Min kära mot förbjöd mig att springa idag, i och med att foten har krånglat lite extra. Nu har jag även joinat Jessica med fotledsstöd. Förhoppningsvis ska det hjälpa, och ja, kanske till och med återuppbygga mina fotleder en aning. Det jag dock definitvit bör införskaffa mig är en balansbräda..eller liknande. Ska se till att nyttja Friskis balansbräda så fort jag kommer tillbaka till Uppsala. Börjar verkligen bli trött på dessa ständiga stukningar och vrickningar..jag har annat för mig än vara skadad. Jag har helt enkelt inte tid. Imorgon är det ju bara två månader kvar till Lidingö. Ang. det förresten, vad tomt det kommer kännas när vi har genomfört hela klassikern. Nu har det hela tiden varit något att se fram emot och längta till, hur blir det då när det är klart? Nej, vi får se till att genomföra hela klassikerna riktigt snart...och jag har ju dessutom bestämt mig för att genomför ett triathlon nästa år. Så, jag har lite saker att se fram emot ändå.. 

Lördag

Utgång igår.
Jag och Sandra svängde våra lurviga på Nybron. En väldans massa R'n'B (eller hur man skriver det..) blev det. Det är väl okej en stund, men inte i princip hela kvällen. Som tur var fick jag njuta av lite riktig musik, rock.., den sista halvtimmen eller så. Perfa. Men då var jag så trött att dansa inte var att tänka på. Men, det var roligt att komma ut här i Eskilstuna i alla fall, synd bara att all gamla bekanta inte valde att dyka upp..men men, man kan inte få allt.

Somnade i alla fall med ett leende på läpparna. Det är de små saker som gör det.

Fredag

Sista arbetsdagen för denna vecka.
Lite tråkigt faktiskt. Så många som går på semester efter idag. Eller ja, de jag pratar mest med och har jobbat mest med. Kommer nog kännas lite tråkigt nästa vecka. Fast, jag kommer väl ha så mycket att göra att dagarna kommer flyga förbi ändå. Fy sjutton vilken press jag kommer ha på mig, jag SKA se till att hinna klart med alla fakturor jag får. Jag ska allt visa vad Camilla går för.

Aja, fredag var det. Utgång ikväll eller imorgon. Inte helt klart där ännu. Roligt ska det bli i alla fall. Är så sugen på att dansa loss och parta lite. Mobilen skall jag dock se till att gömma. Den är allt för farlig att ha nära vid tillfällen då alkohol är inblandat.

Nej. nu ska jag jobba.

Klarspråk

Just nu snurrar det för fullt i mitt lilla huvud.
Men, jag kan inte skriva allt här. Utan istället finns nu Klarspråk (chubbi.blogg.se/klarsprak), som är lösenordsskyddad. Endast få utvalda kommer få tillgång till den.
Pröva din lycka, om du törs...


Får jag presentera..

...DORIS!


Målinriktad

Målinriktad. Det kan man verkligen säga att jag är. Vill jag ha något ser jag till att få det. Ingenting är omöjligt.
Så, jag har nu dragit igång ett nytt projekt, eller ska man kalla det experiment? Jag ska i ca sex månader framöver ägna mycket kraft åt att bygga upp min bålmuskulatur. Att få ett synligt sexpack kan jag glömma, då måste allt fett på magen bort och ja, det blir lite för svårt att fixa..speciellt med tanke på min förkärlek för pasta. Men, jag hoppas att det ska synas lite i alla fall, och inte minst innebär en starka bålmuskulatur och rygg (de sk core musklerna) att löpningen kommer förbättras. Det ska bli spännande helt enkelt att se om jag har den disciplinen som krävs för detta och om det kommer synas något resultat. Får se, kanske att det blir uppdateringaren gång i månaden om framstegen. Detta ska bli skoj. Ett mycket tydligt mål är det definitvt och ja, jag har något att verkligen kämpa för.

Wish me luck. Och vill ni hänga med på mitt projekt aka. experiment är det bara att säga till. Det är bara roligare när man är fler.

Torsdag

Så är det torsdag idag.
Snart är även denna vecka över. Det går fort nu. Snart är det höst igen och skolan börjar, men det ska faktiskt bli ganska roligt, studentlivet passar mig bra.

Aja, än så länge är det fortfarande torsdag och sommar. Idag ska jag hämta min bil. Lovely. Så det blir nog en liten åktur idag, Lite tråkigt bara att den saknar stereo, men det kan man ju fixa ganska lätt ändå. Det blir vad man gör det till helt enkelt. Vad händer annars idag då? Funderar på att ta ett lite längre distanspass idag och efter det lite styrka. I och för sig körde jag kondition igår, men då blev det så kort eftersom jag satsade på att köra lite fartlek..aja, vi får se helt enkelt.







Jag står inför en stor utmaning...

Gissa vad

Idag har jag köpt bil!

Håll tummarna!

Det ser bra ut nu.
Nu håller vi tummarna för att det går vägen, att inga fel finns...ingen rost eller så.
Hur mycket bättre kan allt bli egentligen?
Hoppas hoppas.

På plats

Jupp, träningsvärken hälsar på idag.
Lovely.

Onsdag

Ny dag, nya äventyr.
Still happy. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om detta, jag trodde inte att jag tillhörde den gruppen människor. Sicken tur att det visade sig vara fel, för jag skulle aldrig velat missa detta..åh, det finns så mycket att säga. Men, för en gångs skull tänker jag faktiskt vara tyst..i alla fall för ett tag framöver. Thihi. 

Aja, snart dags att börja jobba. 




Dagen look, fast minus stövlarna...

Du är varm när jag är kall

Träning

Det blev en vända på gymmet i garaget idag.
Kändes riktigt bra, även fast det var lite läskigt att kasta runt med vikterna så nära Corvetten.
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen tillsammans med en påse naturgodis.




Penntroll

Idag ser jag ut som ett penntroll. Det är väl tur att de är söta egentligen...



Tisdag idag alltså.
Jag ska snart trampa iväg till jobbet. Öm i foten efter löpningen igår, eller snarare stel. Att det alltid tar så lång tid för en stukning/vrickning att helt ordentligt läka. Aja, idag blir det bara styrka, så då får ju foten vila i alla fall.
Ha en bra dag.

Dagens jag

Så här har jag sett ut idag.
Blev en snabbis till frisören idag också, så nu kan jag nyttja luggen också..
På bilderna ser i och för sig håret hemskt ut..men men, det ska ju vara lite ostyrigt.





Igår söndag

Igår var jag en naturmänniska ut i fingertopparna.
Jag följde med Sandra, hennes syster och pappa till Krampen (eller något liknande..) och fiskade. Och gissa vem som vann fiskeligan? Of course, moi. En enda mört fick vi på 9 timmar. Men men, det var ganska rogivande att sitta där på klippan och stirra konstant på flötet, även de timmarna det regnade. Det lär definitivt bli en fisketur till Sälen någongång under hösten...



Underbart

Så har man fastnat igen.
Utan dina andetag - KENT
Underbar låt.

Nyköping

Igår var det Nyköping som gällde.
Snabb summering. Mat i massor, tårta utanför Nyköpings hus, promenad genom Nyköping med barndomsvänner, minnen, kubb, kortspel i ösregn. poolhäng, bomben, skratt och skvaller.





















Vajjert.

Fiskebrudar

     

Igår hände något nytt i den vardagliga lunken i Skogstorp.
Jag och Sandra åkte och fiskade. Första stopp blev Hjälmaresund, otroligt vackert var det där, underbar solnedgång och alldeles lugnt och stilla. Dock lite väl stilla, inte en fisk som nappade..men mysigt var det. Men, som de fiskebrudar vi är kunde vi ju inte åka hem utan fisk, så vi valde att åka till Skogstorp istället och prova fiskelyckan där. Dock utan framgång, det enda vi lyckades med var att slänga bort ett drag...

Nu är det jobba som gäller.  

That made my day

Rockklassiker på radion och en ljuvlig stämma.
Det är de små sakerna som gör det.
That made my day.
 

Inte det lättaste..

Har nu gått igenom hela det bildarkiv jag har här på bloggen, och ja, att hitta en bild där jag är normal är inte lätt. Jag har mina partyminner, och att lägga ifrån sig dem är inte det första man gör. I och för sig kanske det någon gång skulle vara skoj att ha en bild där man ser någolrunda anständig ut, och inte alltid gör sig till. Tål att tänkas på nästa gång kameran åker fram.

Aja, idag är det torsdag.
Dagen började bra. Jag är lugn för tillfället, allt känns bra och ja, jag har inget att klaga på.
När jag cyklade till jobbet idag hörde jag en låt som fick mig att rysa just för att den prickade in precis hur det är just nu. Varenda ord skulle kunnat komma från mig. Butterflies.

Badbrudar

Regnet må ha fortsatt droppa, men jag snörde på mig mina skor och tog en joggingtur till Borsökna. Där mötte jag upp Sandra, och vi slängde oss i vattnet. Inte speciellt kallt..men efter Vansbro så klarar jag nog det mesta. Härligt var det i alla fall med ett kvällsdop. Häftigast var dock när jag på vägen till Borsökna sprang förbi en älgko med två kalvar. Som tur var var denna älgko snäll, vem vet var jag annars hade befunnit mig nu. 

 
Jupp, lika vajjer som alltid.

Fortfarande

Jupp, livet leker fortfarande.
Love the feeling.


Imorgon

Imorgon kör jag.
Då är det dags att börja med tentaplugget. Tycker att det bör räcka gott och väl att börja en månad innan tentan. Den här gången gäller det verkligen. Jag vet inte om jag orkar göra om den så många gånger mer sen. Det är drygt att plugga om och om igen till en och samma tenta. Jag tycker ju att jag kan allt, men det vill sig bara inte när det väl gäller. Dock har jag lite extra motivation nu efter att det gick så bra på förra tentan. Dessutom, ser jag till att fixa dessa omtentor nu under sommaren och hösten så kan jag plocka ut min kandidatexamen i januari, hur härligt vore inte det? 

Nu väntar kudden. En ny dag väntar imorgon. Har en lunch på Spicy Hot med Sandra att se fram emot. Najs.  

Förresten..

Nu när jag ändå är igång med dessa nonsensinlägg kan jag ju meddela att jag kom på plats 479 av 849 startande vid Vansbro halvsim. Jag tycker att det är riktigt bra.
Så, nu vet ni.

Fy på mig.

Förra inlägget blev alldeles för svart.
Så kan jag ju inte hålla på, folk kan ju börja undra..jag är ju uppåt som en sol. Och det är väl i och för sig det som gör att ett fall kan bli så hårt som det blir, för ibland måste man ju ändå få frångå det normala. Annars vet man ju inte hur bra man har det egentligen. Som sagt, det är bara att leva efter att livet blir vad man gör det till, varje möjlighet är till för att användas och finns det några hinder är det bara att förbi se dem. Ingenting är omöjligt.

Jag vet inte om det märks, men jag tänker en hel del. Ibland kan jag komma på de mest bisarra (eller hur stavas det?) tankar, och ja, allt som oftast är det riktigt fullt i mitt lilla huvud. Har jag för mycket dötid tro?

Och till er nu där ute som analyserar allt precis som jag gör. Skippa det nu, jag är inget annat än glad och lycklig. Punkt slut.

  

Konstigt

För varje dag som går upptäcker jag sidor hos mig själv som jag inte visste att jag hade, eller som är tvärtemot de sidor jag trodde att jag hade. Vissa av dessa sidor trivs jag med, men vissa klarar jag mig gärna utan. Jag har helt enkelt något att jobba med. Det är väl tur att det är fler än jag som har upptäckt min envisa sida, så jag ska nog fixa denna uppgift..



Camilla, vem är det egentligen?

Lite mer duktig.



Idag har jag verkligen varit duktig.
Först cykeltur fram och tillbaka till jobbet, och sen cykeltur fram och tillbaka till Årby. Samt 5 km löpning i Årbyskogen med Sandra. Var riktigt skönt att få röra sig lite igen. Vi tog det lugnt, och ja, det var en bra mjukstart efter en och en halv veckas vila. Lyckades dock trampa snett med samma fot som har krånglat senaste tiden, men det verkar inte vara någon fara med den. Tur det.

Nehepp, vad ska man hitta på nu? Plugga kanske. Snart augusti och omtentatajm. Mindre najs.

Måndag

Ny vecka.
Snart dags att bika iväg till jobbet. Skojigt.
Kommer nog bli mycket prat om Vansbro på jobbet idag. Vi är ju ändå flera som har simmat i helgen. Efter jobbet ska jag nog försöka se till att komma ut på en löprunda. Foten verkar vara okej, och förkylningen har lagt sig, så nu måste jag få komma ut. Börjar känna ett visst abstinensbesvär.


Duktiga jag!

Jag har för första gången i mitt 22-åriga liv kört igång tvättmaskinen här hemma.
Helt själv dessutom!
Thihi


Helgen

Kort summering av helgen är att jag har haft en av de bästa helgerna någonsin. Jag svävar på små moln, och jag är så glad att det nästan gör ont. Det kan inte bli mycket bättre. 

I fredags var det då dags för Vansbro Halvsim. Vädret var inte på vår sida (regn och ca 11 grader varmt), men det var nästan bara bra eftersom det då var varmare i vattnet. Vattentemperaturen i ån låg runt 16 grader när vi simmade, dock kändes det inte så kallt utan det var lätt att gå i och jag frös inget alls under själva simningen. Kanske att det var så för att jag innan start smörjde in mig mig med ett ordentligt lager vaselin och ullfett. Simningen gick väldigt bra över huvudtaget. Jag och Jessica pratade på och helt plötsligt var vi i mål. Jag lyckades även tajma det så bra att jag fick kramp först precis framme vid mål, vem vet hur det annars hade gått. Nästa år blir det defintivt hela sträckan.

     

  

Team Elit klarar allt!  

Men, även fast simningen var otroligt rolig och ja, jag riktigt nöjd över mig själv att jag gick ner i vattnet och simmade en och en halv kilometer, så var det inget mot den överraskning som väntade när jag kom hem. Efter lite mer än 2 timmars bilkörning med vacker solosång från min sida och en hel massa sms (inte alls trafikfarligt..) kom jag hem till Skogstorp..rusade in på toa, jag hade ju ändå varit kissnödig sen jag lämnade Vansbro. När jag kommer ut för att tömma bilen står någon på min uppfart. Lycka. Resten av helgen har som sagt varit helt perfekt. Synd bara att den tog slut så fort. Att säga hejdå är inte min starka sida, men att det skulle kännas så mycket som det gjorde trodde jag inte. Jag längar redan till nästa gång.  

Vansbro

Nu är det snart dags att sätta sig i bilen för att åka mot Vansbro.
Det verkar som om jag har turen och får låna Topsis bil. Bröder är allt bra ibland. Skönt att slippa stressen med att hinna med tåg, och nu är jag garanterad att få komma hem hit redan idag. Blir så mycket krångel osv. annars. Nej, Vansbro var det. Starten får min och Jessicas startgrupp går halv fem. Hoppas på att simma på en tid runt en timme. Så mycket mer tycker jag inte att det bör ta, även fast det är motströms en halv kilometer. Ska bli intressant att se hur kroppen reagerar på att simma så pass långt som vi ska, tror inte jag har simmat en och en halv kilometer tidigare, utan jag har legat runt en kilometer. Spännande spännande. Tur i alla fall att jag har Jessica med mig hela vägen, då har vi båda något att göra..tysta lär vi nämligen inte vara, speciellt inte nu när det gått ett tag sen vi träffades. 

Håll tummarna för mig!

 
Inte riktigt dessa förhållanden som gäller idag, eller jo, i mitt huvud är det det..jag är mer än väl förberedd, både psykiskt och fysiskt.

Isprinsessan

Precis så är det;
dem små små orden är svåra ord och de hårda orden är enkla ord.





Chans

Du gav mig en chans att säga sånt som jag aldrig sagt förrut..
Kent är för bra ibland.




Väskan är nu packad inför imorgon. Baddräkten jag ska låna av mamma satt perfekt, om den satt så vidare vackert är en annan fråga. Men, badmössan man måste ha på sig tar nog bort uppmärksamheten från baddräkten. Bildbevis kommer, det lovar jag. Det har varit mycket prat på jobbet angående Vansbro. Några andra ska simma på lördag, så vi har haft superkoll på vattentemperaturen etc. Inte för att jag lägger så mycket vikt vid hur varmt eller kallt det är. Onödigt att fokusera på en sån sak, bättre att ta det för vad det är, stå ut och ja, tilllslut är man ju i mål. Man ska fokusera på möjligheterna inte hindrena. Bara genom att tänka positivt och se sig själv korsa mållinjen innebär att man har klarat halva loppet. Dessutom, vad gör lite kyla när man är en tuffing..=)

Åt rätt håll..

För tillfället går det mesta åt rätt håll. Det som känns extra possitivt är att det även gäller vågen. Eller ja, jag tror det i alla fall..var ett tag sen jag stod på den i och med att viktväktarna har sommarstängt. Men, tre dagar i rad har jag nu märkt att det är märkbar skillnad på hur mina byxor sitter. Alla sitter löst, och vissa börjar bli för stora. Jag älskar den känslan, och den gör så mycket för humöret och motivationen. När man märker att något händer så är det lättare att stå emot alla hot, det är lättare att tacka nej till den där glassen mamma hela tiden erbjuder..Jag hoppas verkligen att det fortsätter så här, att jag ser till att bibehålla min disciplin hela tiden. Det är väl tur att man är så envis som man är..


Godmorgon

Torsdag idag. Dan före dan.
Åh, det ska bli så skoj imorgon.
Hela dagen idag lär gå till att ladda.
Team Elit är redo för ytterligare en utmaning. Team Elit klarar allt, och lite till.



Team Elit is the shit.

Fokus

Det finns inte så mycket att blogga och berätta om när fokus konstant ligger på en och samma sak.
Och, sen händer det inte så mycket här hemma heller. Det är jobb hela dagarna.
Men snart är det helg..


Onsdag

Så har snart halva veckan gått. Ytterligare en dag närmare fredag. Spännande.
Fortfarande inte nervös. Men jag vet att det kommer att komma. Även detta lopp ser jag fram emot. Roligt att prova en helt ny sport, och att jag göra något som man aldrig annars antagligen skulle göra. Lite tråkigt bara att vi har gjort mer än hälften av klassiskern efter detta. Det har varit ett roligt år med roliga saker att se fram emot, och nu är det snart slut..skulle vara intressant att se om man klarar en hel klassiker också, men det får vänta något år. Nästa år tror jag att jag ska satsa på att klara ett triathlon istället.  

Ska snart cykla iväg till jobbet. Skojigt.
Få se vad dagen bjuder på.


Pics

Se och njut!

     

     

     

        

  


Ännu en gång är det bara att konstatera att jag är en hemsk linslus. Men, kamerna är ju till för att användas. Tänk vad tråkigt det skulle var utan alla dessa bilder, eller okej, det kanske inte skulle behöva vara så pass många på just mig..eller jo, det ska det vara.

Kvällen var i alla fall helt otroligt roligt. Och jag ångrar inte för en sekund att jag följde med Sandra. Kan garantera att det kommer bli fler resor till Norrköping i framtiden...

Det går bra nu.

För tillfället kan livet inte vara bättre.
Eller det kan det säkert vara. Men, just nu är jag nöjd. Jag är till och med rädd för att det ska vara för bra för att vara sant, att jag ska vakna och allt bara är borta. Men, så kan jag ju inte tänka. Possitiva tankar som gäller.

Jäklar vilken najs överraskning jag fick nu när jag klädde på mig. De omtalade "dubbelrumps"-byxorna sitter löst. Okej, en liten dubbelrumpa ger dem väl när man sitter, men det är inte mitt fel..så är tyvärr byxorna sydda. Men i alla fall. De sitter löst! Jag måste ha skärp till dem.

Som sagt. Just nu går det bra.



Lilla jag idag. Redo för ytterligare en dag på jobbet.

Måndag

Så var man tillbaka i vardagen igen efter helgen.
Inte min dag på jobbet idag. Inget har gått som det ska, och det har bara varit en massa krångel. Hoppas på att morgondagen är lite snällare mot mig. En bidragande orsak till att dagen inte har gått åt rätt håll är antagligen att koncentrationen är lite delad. Jag har tankarna på annat håll för tillfället, och det är mycket svårt att styra in dem på rätt håll igen. Men men, allt för mycket klagar jag inte.

Nu börjar vansbrosimningen närma sig. På fredag smäller det.
Inte så speciellt nervös ännu. Men det kommer väl när man väl står där på stranden och ska ta första steget ut.

Nej, nu ska jag göra annat..

Ibland är det lite läskigt.

I Norrköping märkte jag att Sandra har gått från en Camilla till en annan. Fy sjutton vad lika jag och Richard är. Lite läskigt är det allt, men samtidigt kan det inte vara bättre. Jag är glad.


Norrköping nästa.

Det blir en tur till Norrköping idag.
Ska bli skoj. Är ju som sagt på ett riktigt ordentligt partyhumör. Och sist jag var  i Norrköping var det skoj, så jag hoppas att intrycket av denna resa blir detsamma. Alltid roligt att prova på nya ställen och träffa nya människor.



Bild från första gången jag partade i Norrköping, jag och Malin -07.



Aja, hörs imorgon.

Vaddå svullen?!

Ja, jag lyckades då trampa snett under min lilla löptur igår.
Som vanligt har jag den turen att jag alltid gör illa mig efter cirka en kilometer och inte närmare slutet. Men, efter att ha gått i någon minut och svurit lite extra sprang jag vidare, och kom kom upp i mina 7,5 km. Foten funkade superbt, i alla fall så länge jag rörde mig..när jag blev kall var den en pina. Isch. Imorse när jag vaknade hade smärtan gett med sig en aning, men svullnaden var kvar. Har haltat runt på jobbet hela dagen, och när jag skulle cykla hem fick jag inte på mig skon längre. Aja, nu gör det inte så farligt ont längre, och om några dagar har nog svullnade lagt sig..det är ju inte precis första gången detta händer mig, jag har vanan inne. I'll be back.



Imorgon är det fredag. Och jag är partysugen!
Vill rocka loss. Vem hänger med tro?

Träningstajm

Träningsdag idag.
Byter skog för att variera mig lite, så idag blir det en tur i Årbyskogen. Får se hur långt det blir, planerar på att springa runt sju kilometer.. Idag ska jag springa utan klockan också. Ska köra utan klocka hela juli, jag stressar upp mig själv så mycket när jag har klocka. Så, nu ska jag strunta i tiden och istället satsa på att få till tekniken, att springa på rätt sätt gör mycket för konditionen och farten.


Onsdag

Snart tid för att cykla iväg till jobbet. Konstigt nog ser jag fram emot att jobba. Än så länge tycker jag att det är roligt..eller än så länge, jag har bara jobbat två dagar hittills..men men, jag trivs ju i alla fall. Hoppas att jag säger detsamma om ett par veckor.

Igår efter jobbet blev det bara hem, slänga på sig nya kläder, dricka en fördrink och sen cykla ner till stan igen. Var och åt middag på Harrys. Mycket god mat och goda drinkar. Härligt med sommar och uteserveringar. Lite tråkigt bara att alla fåglar valde att parkera sig rakt ovanför oss.

Nehepp, dags att cykla..



Jag idag..