Duktig

Idag var jag duktig.
Gick hem från jobbet.
Men den inre konversationen jag hade ang. om jag skulle gå eller ta bussen var intressant...helt otroligt egentligen att rösten som sa att jag skulle gå vann. Men det kan ha berott på att jag var tvungen att betala 20 kr på bussen istället för att bara betala 11 kr, detta eftersom mina pengar på busskortet tagit slut.

Ikväll gäller det, eller ja, har imorgon kväll på mig också, att skriva min essä. Har faktiskt kommit igång, men behöver ha lite kommentarer från olika böcker. Men det löser sig nog...det gör det alltid. =)

Usch, Maja löper igeeen....
Hon låter så mycket.
 

Globalisering

Har precis städat klart i köket...undra vad jag nu ska hitta på för att slippa plugga.
Har ingen lust att skriva om globaliseringens fördelar..vill faktiskt hellre skriva på min essä, men, då seminarieuppgiften ska vara klar imorgon och essän på torsdag är det bara att strunta i vad jag helst vill.

Hmm...skulle behöva gå och smörja in händerna. Dem tycker inte om vatten.

Imorse var det bara att glömma allt som hade med sovmorgonatt göra. Inte roligt att se Mattias ligga kvar och sova...men men, när man väl har kommit upp är det ganska så okej.

Nej, nu måste jag börja skriva.
Måste hinna duscha ikväll, och vill dessutom lägga mig skapligt tidig.

Kämpar

Sitter och kämpar med min essä just nu.
Verkar som om jag har tappat den lilla motvationen jag hade...mycket roligare att istället uppdatera bloggen.

Dagen har varit lugn. Behövde aldrig åka till skolan idag. Har istället varit som fastklistrad framför TV:n. Gjorde misstaget att börja spela Need for Speed, så nu är jag fast igen. Slapp dock inte jobbet, utan fick lov att lämna min varma soffa och bege mig ut i kylan. Jobbet var som vanligt, går dit bara för pengarnas skull.

Här hemma har jag en sjuk pojke. Så synd om honom. Bäst för honom dock att han inte smittar mig! Börjar bli bättre, och jag vill inte vara förkyld igen. Bättre med lite feber, den ger med sig efter några dagar...men en förkylning, usch, det kan man ha i någon månad om inte längre. Min näsa tycker inte om att vara förkyld.

Snart ska jag sova. Imorgon ska jag till skolan, och det lär blir en lång dag...vi ska sitta och skriva våran fjärde seminarieuppgift. Och dem blir ju onte precis lättare allt eftersom...usch, ekonomi kan vara jobbigt ibland. Men men, det är ändå skoj...på något konstigt sätt. =)

Är fortfarande stolt över min blogg...lite småsaker som fortfarande ska fixas, men men...den är vacker ändå.

Ujuj

Nu har jag äntligen lärt mig detta!
Klarade av att göra om bloggen nästan helt själv...
Min blogg börjar bli "min" nu.

I helgen var jag då hemma i Eskilstuna.
Det blev som vanligt ett mycket onyttig helg..usch usch, inte bra alls.
På lördagen var jag i alla fall i Västerås och shoppade lite. Blev mycket billigt för mig...hade både mamma och mormor med mig. =)
På kvällen var det tänkt att vi skulle fira Sandra, men hon hade blivit sjuk. Tråkigt.
Jag, Malin, Mange, David och bror åkte istället och bowlade. Mycket skoj, men usch vilka jobbiga strumpbyxor jag hade på mig...=) Avslutade kvällen med en tur till McDonald's.
Idag, söndag, blev det en tur till Tuna Park med Sandra, shoppade lite...efter det var det bara hem och vända, skulle hem till Sandras föräldrar för att fira henne lite med tårta. Blev en kort visit där, mamma och pappa var snälla och sjutsade mig hem till Uppsala, och de ville inte åka allt för sent.
Sen jag har kommit hem har jag inte gjort mycket. Mest fixat med bloggen...
Just nu sitter jag och väntar på min älskling.

Aja, nu ska jag börja plugga...mycket att göra denna vecka. Beror i och för sig på att jag totalt vägrade plugga förra veckan. Men det löser sig nog.

Förlåt..

Jag vet, jag har varit urusel på att uppdatera.
Vet faktiskt inte varför jag inte har gjort det...har inte haft speciellt mycket att göra de senaste dagarna. Har bara jobbat och försökt öppna skolböckerna.
Men men, jag ska bli bättre, jag lovar!

Känner mig hemska. Är så elak mot Mattias hela tiden.
Utnyttjar min älskade pojke alldeles för mycket.
Ska bli bättre där!
Jag älskar honom så otroligt mycket.
Dessutom överaskade han mig verkligen på alla hjärtansdag. Hade sagt till honom att han inte behövde köpa något, och menade det också! Men så kommer han ändå hem med en bukett blommor och ett hjärta. Han är för underbar! Och vad hade jag att ge...ett ynkligt litet kort, usch, jag är elak.
Mattias, jag älskar dig nu och för alltid!

Förra helgen var vi hemma i Eskilstuna. Mormor skulle fylla år, så vi hade middag hemma. Förrutom jag och Mattias följde även Maja med. Det tyckte Tiger inte om. Men men...Maja hade skoj.
Helgen var trevlig i alla fall....mycket skönt att bli lite bortskämd.
Är hemma i Eskilstuna även denna helg. Sandra fyller år på söndag, så imorgon är det party som gäller. Denna gång är jag dock ensam...lite tråkigt, men men....att sakna någon är ganska trevligt på ett sätt.

Gjorde förresten en Stephanie i veckan. =)
Men det var bäst...jag var inte förbered. Nu har jag lite mer än en månad på mig...och det ska nog gå den här gången.

Ikväll är det fyra bröllop och en begravning som gäller..i sällskap med mamma, och kanske pappa. =)

Nu blir det av..

Nu tar jag mig tid till att uppdatera.
Fast egentligen har jag nog inte tid, men att uppdatera är mycket roligare än alla de andra sakerna jag måste göra.

Sitter just nu i soffan och är supertrött. Maja var mycket jobbig i natt. Försökte få henne att leka i vardagsrummet och inte i mitt rum, men det gick inte. Tillslut tog jag hennes råtta ifrån henne, och då blev hon lite lugnare i alla fall. Så några timmars sömn fick jag...
Maja har annars varit på äventyr. Hon fick följa med hem till Mattias i helgen. Vi skulle se hur hon gick ihop med deras hund (jag vet vad den heter..men jag kan inte stava namnet...), det visade sig att hon vägrade all sorts kontakt med den hunden. Hon låg bara och fräste. Men annars gick allt bra, så hon får följa med dit fler gånger.
Annars har Maja varit som vanligt. Sällskapsjuk som bara den, galen och jobbig. Värst var nog för någon vecka sen då hon löpte för första gången...usch, vad hon lät. Fast hon var mysig...

Ja, det var en uppdatering om Maja.
Vad mer har hänt?
Vi hade fest här här några veckor sen.
Mycket trevligt, speciellt för att så många kom. Vi hade verkligen fullt hus, men ingen granne kom och klagade. Festen slutade dock inte så bra för mig. Blev lite ledsen (jag har tur som har min Mattias), och somnade sen mot hans axel i min soffa. Tillslut var jag dock tvungen att flytta på mig, eftersom andra skulle sova i min soffa. Stackars Mattias som än en gång får ställa upp för mig och försöka få av mig kläderna när jag ligger och asgarvar. =) Var faktiskt inte så farligt bakis dagen därpå. Men det bev ändå en seg dag i soffan. Vi tittade på Titanic, eller ja, jag somnade.....Senare på kvällen var det dags att göra Uppsala farligt. Skulle vissa upp nattlivet för min kära vänner. Så vi drog till Seven. Jag nykter och chaufför denna dag, men det gjorde inte så mycket. Det bästa på hela kvällen var att Mattias lillebror Chrisse inte kände igen mig...=) Malin och Mange hade nog trevligast av oss alla denna kväll. =)
På söndagen var det dags för de som var kvar att åka hem. Eftersom jag hade fått Malin till att stanna en dag mer än vad som var tänkt skjutsade jag hem henne till E-tuna. Passade även på att kolla till Toffe och Jennie som passade huset medans mamma och pappa var i Thailand. Kom hem sent på kvällen.

Sen drog nollningen igång. Har inte kunnat vara med på allt, dumma jobb. Men jag var i alla fall med på pubrundan, där minst en öl per pub gällde, och på uppdraget. Uppdraget var otroligt roligt, men mycket kallt. Speciellt då jackan hela tiden skulle av. Vi var ju tvunga att visa att vi faktiskt var discokläda...försökte få upp bilder här från uppdraget, speciellt då jag dansar poledance mitt på stora torget, men det gick inte. Så ni får istället gå in på våran hemsida och titta på bilderna där: disco.nightclubbing.nu (inget www i början). Aja, skoj har det varit. Nästa sak som gäller nu är nollekryssningen i mars, ser verkligen fram emot den.

Ja, det är endel av det som har hänt. Förrutom det är det inga större saker som har ägt rum.
Skrev tenta för en vecka sen, jag befarar det värsta.
Firade, eller ja, firade är väl att ta i, fyra månader med min älskling för några dagar sen. Idag är det alla hjärtans dag, men jag ska inte göra något annat är titta på Top Mdel, något Mattias tyckte var mycket skönt..=) Jaja, han kommer i alla fall hit så jag mysa järnet med honom. =)
Skolan och jobbet flyter på. Mycket att göra, men det är väl så det ska vara.
Försöker gå hem från jobbet varje dag. Känns i kroppen. Speciellt då jag innan min promenad gått i tre timmar  konstant och burit på saker. Men men, känner mig lite nyttigare. Igår var det riktig mysigt, snöade stora flingor och allt var vackert.
Imorgon ska jag och Fia börja sjunga i kör. Ska bli skoj, men frågan är hur vacker det kommer låta...=)

Nej, nu får det räcka. Måste ta tag i allt det andra jag ska göra.
Kommer lite bilder från festen också...

              

              

Uppdatera

Ja, jag ska uppdatera. Men inte idag, hat tenta imorgon...så jag måste plugga idag. Ska se om jag får tid imorgon..
Så ni får ha tålamod. =)