Kettlebells

Idag testar jag något nytt.
Jag ska få leda ett kettlebellpass. Spännande.
Upplägget jag har planerat ser bra ut, jag hoppas att det blir lika bra i verkligheten också.
Får se vad mina händer tycker om dagens pass, det var KBsving emd i crossfiten i måndags, och ja, mina händer tycker inte så bra om mig just nu..
Kettlebell är bra träning i alla fall. Både musklerna och hjärtat får jobba på ordentligt. Alla muskler förutom bröst får sig en ordentlig genomkörare..


Den svaga länken

Armstyrka. Där är min svaga länk.
Jäklar vad svag man ska vara i armarna.
Men, bara att nöta..kanske att armarna är ifatt snart..
Fast, när jag når min målvikt behöver inte armarna vara så starka längre..det är inte lika mycket vikt som ska pressas eller dras upp och ner eller åt sidorna. Blir nog bra.

Dagens crossfitpass var helt okej. Skippade dock de bakvända burpeesarna..jag är lite för feg för att stå på händer. Blev vanliga burpees istället. Förstår fortfarande inte varför jag gör dem när jag inte måste. Kan man säga att jag gör dem av vana nu?

Ikväll är det tänkt att jag och Emms ska springa milen.
Kommer bli intressant.
Ryggen är ju inte riktigt som den ska idag..

Det går framåt..

Jag blir bättre.
Det är en så härlig känsla att veta att allt slit ger resultat.
Nytt personbästa i marklyft idag. 115 kg.
Och det finns potential för ännu tyngre. Härligt!

Lunchpasset gick väldans bra. Ett roligt och bra pass.
Emma och jag kämpade på, och när man äntligen fick lägga sig på golvet och pusta ut var det med en känsla att man faktiskt hade presterat. Jag älskar crossfit.

Wie!

Torsdag

Sitter på jobbet och laddar inför dagens crossfitpass.
Benen är lite sega efter två dagars hårt jobb, först mycket explosivitet i tisdagens crossfitpass och sen löptur igår med mycket backar. Men men, det är bara att bita ihop, det jobbiga för benen idag blir burpeesarna och jumpin jacks. Det kommer gå finfint!

Det kommer ju bli två pass idag..först crossfit vid lunch, och sen crossfit på TMIn. Det kommer bli tufft, men, bara man vill så. Frågan är dock detta med mat. När ska jag hinna äta? Och vad?



Turkish get-up in action!