Love it!

Min smalbild!


Rör inte Doris!

Helt otroligt.
Bara för att några små yngel inte har bättre saker för sig om nätterna måste jag nu flytta Doris.
Min Doris ska inte brinna.
Inte min dag idag.
Irriterad till tusen.

Måndag

Ja. Så var det ny vecka.
Idag börjar skolan. En dag tidigare än jag hade planerat.
Statistiken börjar tydligen idag. Ska bli intressant att se hur detta med statistik kommer vara. Jag hoppas verkligen att det ska ge tillräckligt mycket att gå på föreläsningarna så att jag klarar tentan och blir av med denna kurs..i år har de tydligen nya böcker. Svenska böcker som gäller nu. Få se om jag kan ha kvar min gamla, eller om jag måste ha de nya. Blir lite dyrt att köpa nya statistikböcker, men..hellre svenska än engelska.

Jahapp. Mer då.
Eftersom skolan börjar återgår verkligen allt till den vanliga vardagen igen. 
Skola på dagarna, antingen föreläsning eller vanligt plugg. Ganska skönt faktiskt. Något att göra.
Det blir lättare att lägga upp träningen också. Risken att jag tränar för mycket blir mindre. Idag är det löpning som gäller. Ska se till att få till ett ordentligt långpass, helst över milen. 

Aja.  

Varje morgon

Haha. Varje morgon börjar med ett skratt.
Morgonfrisyren med detta hår är en syn varje morgon.
Ett litet penntroll är vad man är. I like it.


Home sweet home

Borta bra.
Men hemma bäst.


Salamässan igen..

Ny dag. Nya skojsigheter.

Heter Man Fia och Camilla äter man, gärna ofta..speciellt om det är gratis.
Gratis är gott.
Frukost:



Fika nummer....??...:



Och när man äter måste man dricka.
Gärna mycket.
Gärna cola.
Vi är höga på sötningsmedel...och kanske lite koffein:







När man har ätit och druckit så mycket blir man lite trött.
Då måste man vila lite.
Och kanske leka lite..:





Tyvärr uppträde EMD på mässan idag.
Vi gjorde allt för att slippa höra eländet:



Och okej, lite har vi faktiskt jobbat..:



Och ja, även idag har vi varit fabolous:




Detta års Salamässa är nu över.
Ses nästa gång kanske.


Party

Nu är det party.
Najs.

     

     


Salamässan dag 2

Idag har vi:

ätit:

 

ätit ännu mer:



lekt med pengar:



sorterat..och sorterat:



grundat..eller ska man säga garderat oss:



tittat på älgar:



målat naglarna:



och varit vackra as usual:




Räddare i nöden

Självklart ställer Camilla upp när det krisar.
Därför hittar man mig, med start tidigare idag, i kassan till Sala-mässan. Men, vem tackar nej till lättförtjänta pengar....och sen får jag ju bråka lite med Fia också. Skojigt är det i alla fall. Idag blir det en lugn kväll hemma med Fias familj. Film och mys. Imorgon är det dock annat som gäller. Då blir det party på "hottan"...om vi nu kommer in den här gången. Vi ska ju dricka vin även denna gång, men jag håller tummarna för att Fia håller sig på fötterna denna gång. Jag sköter mig ju alltid...eller?

Aja. Dags för fika. Jag kommer inte behöva Doris på söndag när jag ska hem, jag behöver bara lägga mig ner och rulla hela vägen till Uppsala. 



     



Btw, jag har klippt mig..det kanske syns.  

Jag och Malin



Snygga, heta och fulla..precis som det ska vara!

Party!

Är man student så är man.
Rosé på en onsdag. Rosé ja..jobbigt värre. Men det får man stå ut med...
Den som väntar som väntar på något gott....

Ny frisyr

Jag vill klippa mig.
Och färga håret.
Jag vill klippa mig kort. Riktigt kort.
Men det är ett stort steg. Visst, jag har redan klippt av mig större delen av håret, och det var inte så svårt..men ja, alla passar inte i kortkort hår. Jag vill ju inte riskera att det ser allt för hemskt ut. Men, ja, jag är riktigt sugen på att göra det...
Färg sen då. Jag vill bli mörkare. Helst svart, men jag kanske får nöja mig med mörkbrunt. Mörkt ska det bli i alla fall.



Långt hår, USA -05



Kortare, och mörkare (!) -08



Dagens frisyr, ännu kortare och lugg..


Onsdag

Det går framåt.
Redan onsdag.
Idag händer det en hel del. Först tvättid (som tydligen börjar snart...), sen shoppingrunda med Jessica och ikväll blir det vinkväll hos Malin. Trevligt värre. Under shoppingrundan kommer vi stanna till vid bland annat IKEA. Jag är så sugen på att köpa golv där..vill ha nytt golv i hall och kök. Men ja, vi får se. För det första saknar jag en hel massa saker hemma för att kunna lägga golvet ordentligt. Och för det andra vet jag inte om jag kan lägga golv, jag vill ju att det ska bli bra och jag har inte riktigt råd att köpa nytt om och om igen. Vi får se helt enkelt. Fastnar jag för något golv kanske jag slår till. Helst skulle jag även vilja köpa kakel till köket också. Måste göra något åt mitt kök, för tillfället ser det hemskt ut. Jag vet precis hur jag vill ha det i köket. Men måste allt kosta så mycket bara?

Nehepp. Nu ska jag köra lite styrka här hemma. Hinner inte iväg till gymmet idag..som tur är kan jag göra större delen av mina övningar på min gymboll och min balansplatta. Najs.

Vänner

Jag är glad att ha dig tillbaka i mitt liv.
Vi har alldeles för mycket förflutet, det kan man inte bara kasta bort.




Intervaller

Riktigt skoj att köra intervaller idag.
Jobbigt var det, men det ska träning vara.
En gång i veckan ska vi försöka hålla detta..ska bli intressant att se vad det gör för löpningen.
Känns riktigt bra att ha Jessica att träna med. Hon är helt klart bättre än mig, vilket passar mig perfekt eftersom jag då har någon att jaga hela tiden. Och sen är det alltid roligare att träna när man är fler än en. Är det fler som vill följa med och köra intervaller, eller annan träning är det bara att hojta till. Ni är så välkomna.

Nu funderar jag på om jag ska bege mig ut på en promenad. Jag har lite för mycket energi i kroppen för att kunna sitta still för tillfället..


Känsla

Så här lugn som jag är inombords för tillfället var det längesen jag var.
Det är skönt.
Jag börjar hitta mitt riktiga jag.



Tisdag

Mycket bra start på dagen idag.
Att bli väckt av dig innebär att dagen börjar med ett stort leende.

Annars försöker jag att få dagarna att gå framåt. Det gäller att komma på småsaker att göra hela tiden så tiden går. Som tur är finns det en hel del att göra här hemma. Och jag börjar faktiskt undra om jag kommer hinna med allt, fler och fler saker börjar bli inplanerad nu. Men, det är ju så jag vill ha det. Hellre lite stress än inget att göra.

Idag ska jag och Jessica ta löpträningen en nivå upp.
Intervallträning på Studenternas är vad som gäller. Ska bli skoj.


Vilket äventyr.

Snart är det månad kvar till Lidingö.
Det vill säga snart bara en månad kvar till att detta äventyr är över. Jag kommer sakna det. Det har varit häftigt.







Men, nya äventyr väntar Team Elit. Härligt.

Lycka

Livet leker fortfarande.
Jag älskar det.

Måndag idag. Ny vecka. Sista lediga veckan innan skolan börjar. Ser faktiskt fram emot att få gå tillbaka till skolan. Hoppas att det blir lika roligt och intressant att skriva uppsats som jag tror att det är. Skönt att slippa tentor ska det i alla fall bli. Så, vad bjuder denna dag på då? Körde igång med viktväktarna tidigare idag igen, har haft ett uppehåll under sommaren eftersom viktväktarna var stängt i Eskilstuna. Gick i alla fall bra idag, jag klarade målet jag satte innan sommaren..nu är det bara att kämpa vidare, så är jag nog i mål snart. Ska strax cykla iväg till gymmet, och efter det är det tvätt som gäller. En ganska vanlig dag, skönt att vardagen sakta men säkert återvänder.  

Kvällspromenad

Precis hemkommen från min kvällspromenad.
Börjar kännas att hösten så smått börjar komma nu. Härligt friskt ute så här på kvällen. Jag älskar det verkligen. Hösten och vintern är helt klart mina favoritårstider. Regn och snö ska det vara. Kallt och jäkligt. Så mysigt att vara ute och gå så här på kvällen. Det lyser i fönstrena överallt, och det är lugnt och stilla. Till julen blir det ännu härligare när julpyntet börjar komma fram. Alltid lika roligt att se vad olika människor har för stil på sitt julpynt. 

Aja, snart är det ju september, så det är inte allt för långt kvar till julen. 

  

Resultat

Äntligen börjar resultaten komma när det gäller löpningen.
Tiderna blir bara bättre och bättre nu, och jag har en helt annan känsla i kroppen nu än vad jag hade förrut när jag sprang. Bara det att känna att man vågar ta i lite extra och springa lite fortare utan att riskera att man inte ska orka hela vägen. Det känns bra. Och det gör mycket för motivationen. Nu gäller det bara att fortsätta i samma stil, allt kan ju fortfarande bli bättre. Nu närmar sig dessutom Lidingö med stormsteg. Det ska bli så otroligt skoj, visst det kommer vara jobbigt, men den känslan jag kommer känna när jag väl har gjort det kommer uppväga allt det jobbiga.  

Nehepp. Dags för en dusch, och sen ska det städas.

När sömnen inte vill infinna sig.

Att inte kunna somna när man vill är inte roligt.
Speciellt inte då det är då alla tankar börjar snurra runt i huvudet. Det kan vara vilka tankar som helst, om vad som helst. Självklart är det oftast tankar som rör saker som oroar mig. Ofta rör det skolan, speciellt om det börjar närma sig en tenta. Pengar är även det vanligt förekommande. Kvällens tankar bottnar i den ovisshet som jag för tillfället befinner mig i. Kontrollfreak och ovisshet går inte riktigt så bra ihop. Men, samtidigt..det är otroligt nyttigt för mig att leva i denna ovisshet. Jag måste lära mig släppa på detta med kontroll, jag kan inte ha kontroll över alla delar i mitt liv. Och egentligen vill jag det inte heller. Är allt alltför kontrollerat så är det svårt att leva fullt ut. Jag måste helt enkelt bli bättre på att ta varje dag som den kommer, att leva i nuet och inte bara blicka framåt och drömma. Inte för att jag säger att man inte alls ska blicka framåt och drömma, det är ju ändå ens drömmar som gör att man kämpar vidare i vardagen, det är ens drömmar som hela tiden tar en framåt. Men, jag är så inriktad på vad jag vill uppnå att jag ibland glömmer att njuta av vägen dit. 

Vi får hoppas att dessa sömnlösa kvällar och nätter snart är slut, så ni slipper dessa "djupa" tankar..men ibland är det bara så skönt att få ner tankarna i ord. Genom att skriva om det får man ett annat perspektiv på tankarna. Ny lösningar visar sig, och ibland kan allt se mycket mer självklart ut och man börjar undra vad man egentligen har oroat sig för.  

Ha, jag vet precis vad vissa människor kommer tycker och tänka om detta inlägg. Men detta är inte ett "djupt och svart" blogginlägg. Jag är bara lite komplicerad ibland, men jag är helt säker på att fler än jag känner precis samma sak. Man är ju inte mer än människa, och alla människor har sina sidor. Detta med att tänka, tycka och filosofera är en av mina.  


Underbart!

Vilken fredag det blev.
Jag är så glad och lättad.
Underbart!

Fredag

Fredag idag.
Känns lite fel dock. Det känns mer som helg, eller kanske måndag..beror väl på att onsdagen och torsdagen var som de var. Idag är det en lugn dag igen. Plugg som vanligt, och senare blir det en springtur och lite styrka. Inga stora förändringar här inte. Funderar på vad jag ska hitta på till kvällen. De flesta verkar upptagna på annat håll, så ja, det blir nog en myskväll med mig själv ikväll. Inte helt fel egentligen. Kanske slår på stort och hyr en film.

Varför man aldrig ska lämna bort sina bilnycklar..

Jag gjorde det stora misstaget att låta Richard ta mina bilnycklar igår kväll. Huge mistake!
När vi skulle gå till utestället igår tänkte kolla till min bil som jag hade parkerat så fint utefter vägen.
När jag tittar står inte min bil fint parkerad där jag lämnade den.
Panik.
Min bil var borta.
Efter några sekunder, som känns som evighetsminuter, börjar jag titta mig omkring och ser en leendes Richard, och Sandra och Jenny som inte kan hålla sig för skratt. Tydligen passade de tidigare under kvällen på att flytta min bil. Utan att säga till mig. 
Ja, vilka vänner man har.  
Tur för dem att jag är så snäll som jag är. Och att jag tycker så pass mycket om dem...men, efter detta tänker jag ha stenkoll på mina bilnycklar. Stackars Doris.

hihi.


Back home

Så var man hemma igen.
Roadtripen blev riktigt lyckad.
Jönköping är en vacker stad, och till och med vägen dit är riktigt vacker. Vägen till Jönköping gick undan, mycket skratt på vägen och sallad utanför Frasses i Mjölby hann vi med. Åkte förbi ett antal ställen där jag och Jessica cyklade förbi under vättern, och det lät jag alla i bilen höra...Varmt var det, men är det roadtrip så är det. Framme i Jönköping var det uteserveringshäng som gällde. Vi hann även med ett besök på piren, vilket resulterade i ett antal turistiga bilder. Skojigt. Efter några timmar i Jönköing var det dags att bege sig tillbaka till Norrköping. För att underhålla oss själva lite extra på vägen försökte vi få lastbilschaffisarna att tuta. Det gick väl sådär. 3 av ca 30 valde att tuta, samt en bil..men, vi var glada för de få och skrattade så vi nästan låg på bilens golv. Vi var framme i Norköping precis i tid för att hämta upp R. Lycka. Kvällen kunde inte få en bättre start. Tillbaka i lägenheten där vi skulle sova började festen. Förfesten var lyckad, mycket skratt och lite singstar..jag är grym på singstar. Efter ett tag drog vi oss ner till ån där det var fyrverkeriuppvisning. Vilken show, bra musik och häftiga fyrverkerier. Både jag och Sandra stod i princip och grät..Efter fyrverkerierna blev det till att gå tillbaka till lägenheten, fortsätta förfesten, och efter ett par timmar var det dags att dra vidare. Hamnade på ett uteställe med musik som definitivt föll mig i smaken, dansade så svetten rann och jag hann till och med lite karaoke. Fun. När utestället stängde fick vi med oss mycket intressanta människor hem. Detta resulterade i klockan han bli väldans mycket innan vi kom i säng. Men, man lever bara en gång, så det gäller att passa på att njuta av det som händer nu. Att säga hejdå innan sängdags var inte heller det roligaste, det känns mer och mer för varje gång...men, det är väl så det ska vara.

Summasumarum, en otroligt lyckad roadtrip. Ser redan fram emot nästa.   

     

     

     

     

     

    

Roadtrip

Roadtrip imorgon!
Trevligt att få något att fylla dagarna med. Jag är defintivt en människa som behöver ha saker att göra hela tiden. Det är först när jag ha mycket att göra som jag kan njuta av de stunder då jag inte gör något alls. Så, det ska bli riktigt skoj att sticka iväg imorgon. Eventuellt styr jag mot Eskilstuna redan ikväll, och imorgon åker vi vidare mot Jönköping och sen Norrköping. Najs. 

Den här gången ska både kameran och batteriet med! 


Tisdag

Tisdag idag.
Veckan går framåt.
Helkonstiga drömmar inatt. Eller kanske inte konstiga, utan snarare väldigt verklighetsbaserade. Drömmarna känns så verkliga att jag inte riktigt vet vad som är verklighet och inte när jag vaknar. Detta gör att jag oftast vaknar med en känsla av besvikels, drömmarnas värld är ju allt som oftast lite bättre än verkligheten. Men men. Verkligheten är inte så dåliga när man väl tänker efter, så besvikelsen lägger sig ganska snabbt igen. Det som är riktigt underligt/konstigt/intressant är att jag på senaste tiden har drömt väldigt mycket om att jag springer olika tävlingslopp. Kan det vara så att min kropp säger att den är redo inför höstens tävlingar, och att jag verkligen är laddad inför dem? Det här med drömmar är intressant. 

Jahapp. Vad bjuder dagen på då? 
Inte så mycket. Ska fortsätta plugga lite smått. Och senare ikväll ska jag på gyminstruktion på Ultuna. Fun.   

En promenad i regnet





Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Funderingar

Det är intressant detta, hur en händelse eller situation gör så att så mycket ändras i hur man tänker. Eller, kanske att det jämt har varit som det är nu, bara det att man inte tänka lika mycket på det. Man har inte haft själva situationen framför sig, och när man inte har det vet man ju aldrig hur man ska reagera.Jag vet egentligen inte vad jag svamlar om. Men ja, jag har börjat tänka om angående vissa saker. Några saker ha blivit mer viktga, saker som förr inte var lika viktiga..och sen finns det sånt som inte är lika viktigt längre. Hmm..vuxen, eller vad? Vissa saker hamnar helt enkelt i ett helt annat perspektiv.


Måndag

Jahapp.
Vad hittas på idag då?
Tänkte först att jag skulle ta en tur till viktis idag. Men, nej, jag kör på ordentligt med pointsen denna vecka, och så går jag nästa vecka istället. Känns lite bättre att göra så, då har jag lite mer kontroll. Dessutom tog jag en alldeles för lång sovmorgon idag, så ja, det försvann en hel del pluggtimmar nu på förmiddagen. 

Aja, senare i eftermiddag händer lite roligare saker i alla fall. 
Då jag ska få träffa Charlie. Skojigt värre. Det blir långpromenad med Jessica och Sofia. Jag ska se till att få hålla i kopplet. Vet inte om det är för att jag själv aldig haft hund, antagligen är det därför, men jag tycker att det är otroligt mysigt att hålla i kopplet när man är ute på promenad. I alla fall så länge hunden går framåt och gör som man säger.. 

Nu så

Nu är lägenheten nystädad och fin.
Aldrig speciellt roligt att städa, men det är riktigt härligt när det är gjort.
Jag i och för sig flängt runt en hel del här hemma, men jag känner ändå att kroppen behöver mer motion. Därför bär det nu av till Sunnersta. Ska prova på spåren de har därute. Tydligen ska de vara ganska tuffa..men, det går nog det också. Jag är ju en tuffing själv. Skönt ska det bli i alla fall.

Egopic parad..

Nepp, jag trivs inte alls famför kameran...bilder från festligheterna igår.

     

     

  


Då kör vi.

Tentatajm.
Håll tummarna.
Jag ska göra mitt bästa och lite därtill.



Vågar man ha dessa?

Hmm..undrar om man vågar ha dessa när man ska på fest i Gottsunda??


Klänningen är på..

Klänningen är på och vinet flödar.
Det är ju fredag!



Kom hit!

Nu får det vara nog

Nu sitter det som sitter. Det känns som om jag kan allt, men samtidigt har jag mina tvivel. Det får helt enkelt gå som det gå imorgon. Går det vägen så går det, jag ska göa mitt bästa och verkligen se till att ta varje uppgift för sig. Jag ha pluggat till detta ett antal gånger nu, så ja, något bör jag ju kunna. Håll tummarna för mig imorgon, det behövs. För att rensa tankarna lite ska jag snart iväg och kidnappa Fia för att sen ta en promenad i Hammarskog. Najs. Kanske ett bra tillfälle till att repetera allt jag ha läst nu, något ska väl lilla Fia komma ihåg från Europatiden.


Fredag

Redan fredag.
Jag hänger inte riktigt med i denna takt. Dagarna flyger förbi.
Idag är det plugga som en galning som gäller. Snart är alla webbföreläsnignar avklarade, och sen är det bara att sitta och nöta övningsuppgifter. Inte det roligaste, men allt här i livet kan ju inte vara roligt. Men, egentligen klagar jag inte. Inget kan få mig ur det lyckorus jag befinner mig i. Jag kan inte ritkigt sätta fingret på vad som gör att jag är som jag är just nu. Det är så många faktorer som spelar in. Självklart är Du är viktig av dem, jag njuter av varje sekund. Men, det är inte bara det som gör det. Det är snarare allt runt mig som gör att jag mår så pass bra som jag gör nu. Livet leker, och jag älskar det. Nu gäller det bara att se till att ta vara på detta, att förstå hur bra det är. 

Jahapp. Ikväll då? Party? 
Tror nog att jag drar på mig klänningen ikväll. Det behöver ju inte bli sent. 
 

Som vanligt

Så var vi tillbaka i de gamla banorna igen.
Jag, Jessica och Fia svullar mat och godis hemma hos mig. Lovely.


Nästan perfekt

Nu är allt näst intill perfekt.
Underbart att vara hemma i lägenheten!
I'm home.


Kärt återseende

Idag blev det ett kärt återseende av två kära vänner.
Först pch främst fick jag äntligen träffa min Jessica igen. Inte bra att vara ifrån varandra så här lång tid. Usch. Min andra vän jag äntligen fick återse var mitt kära Friskis&Svettis. Åh, vad jag har saknat att åka till friskis under min tid hemma i Eskilstuna. Skivstång/kondition var det som gällde idag. Och jag kommer defintivt ha träningsvärk imorgon, men jag klagar inte..jag älskar att ha träningsvärk, helst ska det vara så jäkligt att man knappt kommer upp ur sängen.

Imorgon är det lek med Jessica och Fia som står på schemat. Tillbaka till det normala. Lovely.
 


Du gör mig lycklig. 

Pics














Underbart

Vi blev visst kvar i Norrköping lite längre än planerat. Men jag klagar inte. Helst skulle jag fortfarande vilja vara kvar där.
Men men. Gårdagen spenderades i alla fall mestadels på Kolmården, med allt från delfinshow till safaritur. Det var precis som hemma, men annorlunda..Efter Kolmården blev det middag hemma hos en vän. Vid middagen började fjärilarna komma. Det var svårt att få i sig någon mat alls. Tillslut var i alla fall klockan tillräckligt mycket. Lyckan går inte att beskriva.

Resten av kvällen blev inte som planerat. Utan det blev party. Jag drack dock bara vatten, men med all den energi jag hade kunde man nog ta mig som full. Skoj var det i alla fall. Och sent blev det. En lyckad kväll och natt. Som alltid är morgondagen alltid här för tidigt. Längtar till nästa gång.  

 


Inte ofta

Inte ofta man säger det, men just nu vill jag inget hellre än att helgen är över och det blir måndag...

Roadtrip

På måndag blir det roadtrip med Doris och Sandra.
Trevligt värre.


Planer

Jag älskar verkligen att planera. Speciellt att planera och förbereda fester.
Och ja, jag är i full fart med att planera nästa event för tillfället. Och det verkar bli bra detta.





Jag och Fia, Halloween -08

Fredag

Fredag idag. Trevligt värre.
Som alla bör veta vid det här laget är det min sista arbetsdag för denna sommar idag.
Sex veckor går fort. Känns som om jag nyss började jobba. Och, ja, eftersom jobbarveckorna är över här i Eskilstuna ser det nu ut so om jag återvänder hem till Uppsala redan på söndag. Ska bli skönt. Men, det kommer nog säkert kännas lite ensamt till en början, nu har man ju vant sig vid att ha folk runt sig hela tiden. Men samtidigt, det är just ensamheten som ska bli det bästa med att flytta hem igen.

Men, nu är det fortfarande fredag. Och vad innebär det?
Egentligen inget speciellt alls. En helt vanlig fredag bara.
Å-festen drar igång idag. Jag och Sandra tänkte ta en vända på stan ikväll och spana in vad som händer. Kanske att man hamnar i något öl-tält. Skulle vara lite najs. Jag har aldrig förr varit på å-festen när jag haft rätt ålder inne. Helt otroligt egentligen att jag inte har varit på å-festen de senaste 4 åren. Vad har jag gjort istället? Aja, hoppas att det blir skoj. Ett bra avslut på min tid i Eskilstuna denna sommar blir det i alla fall.


Känsla

Saknad är en jobbig känsla.
Men samtidigt en känsla som är ganska trevlig. Att man saknar någon eller några innebär ju faktiskt att man har riktigt skoj med denna/dessa. Den här sommaren har jag verkligen fått känna av detta med att sakna någon och ja, några.


Miss you darlings.

P3

Nu har jag lyssnat på P3 när jag jag jobbar varje dag denna vecka.
Favoritprogrammet är helt klart Christer. Och det som har slagit mig varje dag är hur likt programledaren där och R pratar. Liknande uttryck och ja, nästan samma röst också. Lite roligt när det blir så. Något liknande komma upp under after worken igår. Tydligen har någon här på jobbet påpekat att jag och mamma pratar likadant, inte så att vi har samma ton på rösten, men att vi har en liknand samtalsrytm..helt värdelöst vetande, men samtidigt lite roligt. Tydligen är det inte bara utseendemässigt man liknar sina föräldrar..

Redan torsdag

Det är redan torsdag idag. Inte dåligt vad tiden springer iväg. Näst sista arbetsdagen för mig.
Idag är det en del att göra på jobbet, eller ja, det är mer än vad det brukar vara. En hel del fakturor kvar sen igår. Men ja, det är väl trevligt att ha något att göra på förmiddagarna för omväxlingens skull.
 
Att det är torsdag innebär att det snart är helg också. Vette sjutton vad denna helg bjuder på. Får se helt enkelt. Jag vet vad jag helst skulle vilja göra, men ja, så blir det inte denna helg. Tyvärr. Å-festen drar i och för sig igång nu till helgen, synd bara att allt ska kosta..men men.

After work

Idag efter jobbet följde jag med några jobbarkompisar på after work. Riktigt trevligt hade vi. Jag gjorde dock misstaget och tog Doris till jobbet idag, så det blev bara pepsi för mig..men det var gott det också. Tur med vädret hade vi även, kanske till och med för tur..solen stekte verkligen, och man kände hur svetten rann både här och där. Men men, det är bagateller.

Nej, nu är det snart dags att sussa sött.


Längtan

Jag börjar sakta men säkert känna en viss längtan till vintern.
Till snön. Snowboardåkning, en tur med längdskidorna, pulkaåk..ja, allt som har med vintern att göra.



Tävlingsmänniska

Trodde inte att det fanns någon som tävlade i allt så mycket som jag gör, men nu har jag hittat en jämlike.
Trevligt med lite motstånd.
Jag ger mig dock inte så lätt. Det gör ont att möta mig...
Thihi.

Är man ett freak så är man..

Jupp, det blir mycket träning för tillfället.
Så är det bara.
Jag har kommit på ytterligare en mycket bra anledning till att löpträna. Man får jäkligt snygga lår. Mina lårmuskler börjar nu synas, och de syns på ett sätt som de aldrig gjorde när jag styrketränade. Mina lår är riktigt snygga måste jag säga.
Love it!

Träningsvärk

Ja, se så går det när man fuskar med stretchingen.
Nu sitter jag här med onda ben och längtar verkligen till att få cykla till jobbet..eller inte.
Aja, förhppningsvis känns det lite bättre när musklerna blir varma, för ikväll är det på't igen.
Najs.

Stolt som få

Jag är så otroligt stolt över mig själv just nu.
Jag sprang FEMTON kilometer nonstop idag.
FEMTON.
Lidingö - here i come.


Underligt

Det är otroligt hur fort jag kan pendla i humör, eller vad det nu är som ändras hela tiden.
Idag har jag en dag då jag är lugn och avslappnad, nöjd med tillvaron. Det känns som om jag har någorlunda kontroll på olika situationer i mitt liv och ja, jag är säker på mig själv. Andra dagar kan jag ha ont i magen av oro och tankarna som flyger runt i huvudet är inte de roligaste. Hör det till att det ska vara så här? Jag har ett otroligt stort kontrollbehov och jag tycker verkligen inte om när jag inte vet hur jag ska göra eller när jag inte vet vad som kommer ske. Inte kontrollbehov på det viset att jag vill kontrollera människor i min omgivning, jag skulle aldrig kunna lägga mig och styra över hur andra lever sitt liv eller över vilka val de gör (att komma med råd och åsikter är en helt annan sak..), nej, det är mitt eget liv jag vill ha kontroll över, jag vill veta vad som komma skall. Det är väl här min rädsla för att göra fel kommer in. Även här handlar det inte om att göra fel ur andras perspektiv, utan fel som jag gör som leder till att jag inte når de mål jag har satt upp. 

Hmm..jag är nog lite invecklad. Eller har jag helt enkelt åter igen för mycket tid till att tänka? 
Som mamma alltid säger, jag är en djup människa. Men, jag tycker att det är lite underhållanden att fundera och filosofera.  

Måndag

Måndag. Första dagen på sista arbetsveckan.
Både tråkigt och skönt. Jag trivs bra på jobbet, men jag börjar faktiskt längta tillbaka till skolan.
Idag kör jag igång med pointsen ordentligt igen. Skönt måste jag säga. Har dessutom planerat för en riktigt tuff vecka träningsmässigt. Jag behöver få ihop fler mil inför Lidingö känner jag. Dessutom ska Doris få vila denna vecka, nu är det cykel som gäller till jobbet..


Jag idag.

  


Partypics

Lite partypics, från två olika tillfällen.
Igår var det som vanligt riktigt skoj ute. Dansade ännu en gång så svetten rann. Träffade på ett flertal gamla klasskamrater. Alltid lika skoj.

     

     

     

Party

Ikväll är det party som gäller igen.
Skaka rumpa på Harrys.
Fun.


Jag har syndat..

..att ge andra råd och så vidare är lätt. Men att själv leva efter de råden är inte de lättaste.
Idag blev det tredje träningsdagen på rad, tredje löprundan. Inte bra. Vila är viktigt, men ack så lätt att glömma när man tycker något är skoj. Många undrar vad som är så roligt med att springa, och ja, vad ska man säga? Det är riktigt härligt att springa, jag älskar det verkligen. Att få vara helt ensam ute i skogen, det är tyst runt en och allt man hör är ens egna andetag och takten från sina steg. Alla tankar försvinner bara och man hamnar i ett slags meditativt tillstånd. Det är underbart. Och allt känns så mycket bättre efter att man har tagit ut sig ordentligt. All oro och stress släpper. Man mår riktigt bra. Och ja, det är nog allt det som gör att det är så härligt att springa. Sen är det självklart även härligt att få pressa kroppen lite och känna att den jobbar, att hela tiden utvecklas.
Nej, jag skulle kunna prata på hur länge som helst om detta...



MIN skog och MINA spår.. 

Så lite som behövs



Jag behöver bara tänka tillbaka på helgen med stort H så sprids ett stort leende på mina läppar.
Lite tråkigt bara att det går så lång tid mellan dessa möten..