Mysteriet är löst..

Nu vet jag vart alla mina tofsar tar vägen.
Det är min lilla Skrutt som äter upp dem. Hon är otrolig, biter på allt! Vill man ha något kvar måste man plocka bort det...annars är det kört.
Men hon är söt i alla fall.
Få se om hon är lika söt på tåget, tror inte det...men men, det är ju "bara" två timmar.
I natt var hon inte söt. Hon verkar tro att hon är en pojke, som dessutom ska ut på friarstråk...springer fram och tillbaka från dörren till balkongen och skriker. Jaja, snart dags för veterinären tror jag. 

Har varit och tränat med Jessica idag. Hon är för söt, alltid så positiv...med henne kan man inte annat än vara på bra humör.

Fia ringde idag. Dem har alldeles för bra väder i Sälen. Vill också vara där! Men, jag får ju i alla fall åka till Eskilstuna idag. Najsigt.

Nu ska jag packa. 

En dag som alla andra.

Var i skolan idag. Inte ofta det händer.
Men är det seminarium så är det...dem är inte frivilliga som föreläsningarna. Tur är väl det egentligen, för någon gång måste man ju ändå pallra sig till skolan.

På väg till skolan idag ringde dem från ett av dem jobb som jag har sökt.
Ska på intervju hos dem på tisdag. Spännande. Får se vart det leder..
Tur var det att jag bestämde mig för att fuska lite och ta bussen istället för cykeln, annars hade jag aldrig hört telefonen.
Får se om det blir buss eller cykel till jobbet idag. Regnar ute, och då är det inte så speciellt roligt att cykla.

Försöker läsa lite makroekonomi. Inte det lättaste i detta hus. Man hör verkligen allt vad grannarna gör...och just nu borrar dem. Inte det bästa när man vill ha studiero. Aja, får väl stoppa fingrarna i öronen om det blir för jobbigt..

Imorgon är det Eskilstuna som gäller.
Trevligt trevligt.

Överraskad!

Spanade precis in min statistik för bloggen.
Och blev verkligen överraskad. Så många unika besökare har jag aldrig haft förrut!
Hur kan alla ha hittat hit?

Hmm..ska så många titta in här måste jag ju skriva om lite mer intressant saker. Synd att inget sånt händer i mitt liv. Jag gör ju inte så mycket annat än plugga, jobbar och tränar. Ang. träningen förresten...har verkligen hittat motivation för den igen. Förra veckans träning:
Måndag - 2,5 km löpning
Tisdag - 2,5 km löpning och gym 60 min.
Onsdag - 2,5 km löpning
Torsdag - 60 min gym
Fredag - Vila
Lördag - 2,5 km löpning
Söndag - 30 min på Crosstrainern.
Måste säga att jag är nöjd med mig själv, och det märks ju faktiskt att jag rör mer på mig. Måste jag bara fortsätta i den här takten.

Jahaja,  vad ska man skriva. För tillfället står allt still.
Som sagt, så mycket händer inte i mitt liv.
Var på bio i lördags. Tittade på Sweeney Todd. Riktigt bra, men mycket blodig. Mattias undrade om jag över huvudtaget såg något alls av filmen, med tanke på att jag höll för ögonen varje gång det var med lite blod. Men ja, det var trevligt att gå på bio i alla fall...var ett tag sen jag och Honey gjorde det. Beror i och för sig mycket på att jag inte är någon biomänniska. Trivs bättre med att titta på film hemma i soffan, då kan man ha på sig vad man vill och man kan röra sig hur mycket man vill...på bio måste man ju ta hänsyn till alla andra. 
Igår var jag och honey på lite äventyr, eller ja, äventyr kan man väl inte kalla det...vi tog en liten tripp till Gränby centrum. Honey skulle ha träningskläder, och tack vare mig hittade han allt han skulle ha till ett billigt pris. Han har allt tur som har mig! =)
Själv var man ju fattig så det blev ingen shopping för mig. 
Är fattig idag också, fast jag fått lön och csn. Men, så är det att vara student. Ska bli skönt att få tjäna lite extra pengar i sommar. FÅr se om det blir på Parken eller någon annanstans. Söker jobb lite överallt just nu...men samtidigt, det skulle inte vara någon större fara att komma tillbaka till Parken, det är ju faktiskt en rolig arbetsplats. 

Nej, nu babblar jag bara på. Dags att sluta. 

                  image284 

Jag, stolt efter att ha klarat milen..


Trevlig dag

Trevlig dag idag.
Åt lunch på stan med Fia och Jessica.
Senvar vi och tränade...duktigt värre.
Och efter det blev det en snabb fika innan jag åkte till jobbet.
Trevligt med dagar som dessa...

Förra onsdagen hade jag, Fia och Jessica lill-lördag.
Vi åt massor av tonfisksallad och drack mycket goda drinkar. Att cola och hallon kunde vara så gott visste jag inte...
Sen hade vi lite pyjamasparty hemma hos mig. Så trevligt att få umgås med så söta människor!

På onsdag åker jag till Eskilstuna, och Skruttan får följa med....ser inte fram emot tågresan med henne. Hoppas fortfarande på att få tag på sömntabletter till henne. =) Ska bli så skoj att åka hem, ska ju ändå hem för att se Kent...Dock blir det inte en så lång helg som det var tänkt. Åker tillbaka tll Uppsala redan på lördagen..då ska nämligen Jessica ha födelsedagskalas. Najsigt värre!


Aja, inte världens roligaste inlägg. Men ja, det är vad som händer i mitt liv. Förutom allt plugg vill säga...det vill ju aldrig ta slut.

Bastuproffs


Att basta i Sälen är ett måste, vi bastudrottningar tog vara på varje tillfälle som gavs...

image282

image283


Min mimpsi

Igår kom min mimpsi hit på en snabb visit. Hon skulle på möte här i Uppsala och tyckte att det var en bra idé att sova hos mig. Det tyckte jag också. Alltid lika trevligt när hon kommer...dock blir det alltid onyttigt.
Hoppas på att hon kommer upp och äter lunch med mig också. Har inte hört något än, men man kan ju alltid hoppas...

Har precis tagit en runda i språret. Usch, vad tungt det var idag. Men jag skyller på styrketräningen igår...

Ikväll ska jag hem till Fia.
Hon, jag och Jessica ska laga mat tillsammans..tonfisksallad blir det, och till det ska vi dricka lite rödvin. Får se var kvällen slutar...=)
Trevligt blir det nog i alla fall. Det blir det alltid när vi träffas.

Nu ska jag, som vanligt, plugga lite...
Vad jag längtar till sommarlovet!

Tröttitrött

Är så trött.
Vet inte varför...kanske för att jag var uppe tidigt imorse eller för att jag verkligen tog ut mig i spåret. Men det var bara härligt, så skönt när man känner att man faktiskt orkar pressa sig fast man är trött.

Nej, jag ska nog ta min årsredovisningsbok och gå och lägga mig nu.
Ska upp tidigt imorgon för att hinna till gymmet innan jag åker till Fia och leker. Hon behöver min hjälp med att installera sitt internet. Sen ska vi plugga lite..hon tyska och jag finska.

Nej, trött var jag.
Så, nattinatt!

Jag vet!

Jag kom idag fram till vilken låt jag kommer ha till min bröllopsvals någon gång i framtiden. Låten jag har valt passar perfekt, både till det "tema" jag vill ha och till mig....Ozzy Osbournes - Here for you. Helt underbar låt, med ett otroligt fint budskap. Och ja, det är jag som bestämmer. När man gifter sig är det ändå brudens dag. =) Men men, det är nog ett tag kvar till den dagen....men planera kan man alltid. 

Jahaja, idag kom jah och co. hem från Sälen.
Har varit 5 underbara dagar där. Ville inte åka hem....
Dagarna har varit fyllda av aktiviteter.
Jag och Fia kom upp sent på onsdagkväll, jag körde hela vägen, non-stop från Sala...lite tröttsamt, men med musik och Fia som sällskap gick allt bra. Torsdagen åkte vi skidor i Lindvallen hela dagen. Skojsigt värre. Backarna var helt underbar, likaså vädret. På kvällen tog vi en runda i längdspåret, var helt slut...somnade gott den kvällen. Även fredag var det backarna som gällde...Hundfjället på förmiddagen, inte mitt favortställe. Lindvallen på eftermiddagen, blev lite hopp och bus i Snögubbeborg. Trevligt trevligt. På kvällen åkte vi pulka...vi lyckades med att pricka dörren till Ski Lodge, men hade inte tillräckligt mycket fart för att komma ända fram till baren. =)
Lördagen åkte vi tjejer längd hela dagen. Jag och Jessica åkte en mil, och Fia pallrade sig runt 5 km. Var otroligt stolt över mig själv efter milen...både för att jag faktiskt kom runt och att jag klarade den läskiga backen som fanns. På kvällen åkte jag ytterliggare 4 km...mina armar var döda efter det. Somnade tidigt...
Idag åkte vi som sagt hem. Seg biltur....men hem kom man tillslut. 

Tog en promenad nu på kvällen. Kändes lite som vår ute, det luktade vår i alla fall. Lite för tidigt, men samtidigt skönt..
Hoppas bara att det inte blir för varmt, snön i Sälen får inte smälta bort innan påsk. 

Jahaja, dugga imorgon.
Bara att plugga..

        


        


  


Så vajjra vi är!

Helt plötsligt bara..

Helt plötsligt försvann allm motivation till att plugga.
Varför nu?
Det har ju gått så bra!
Har inte tid med detta, måste vara klar med det mesta plugget imorgon..vill inte ta med mig böckerna till Sälen. Dessutom vet jag redan nu att det inte kommer att bli något plugg när jag väl är där, det blir det aldrig. Det går inte att plugga när man är i Sälen, finns så mycket annat att göra.
Nej, jag får ta tag i mig själv och fixa detta. Har några timmar kvar innan jag ska till jobbet, och jag ska minst hinna med ett kapitel! 

Annars då...
Imorse hade jag tvättid. Redan klockan sju.
SLängde inde två första tvättarna och sen tog jag min kära cykel till spåret och sprang. Trodde att det skulle vara tyngre idag än vad det var igår, men det var det inte. Gick faktiskt bättre, och sprang fortare idag än igår..najsigt. Men känner i kroppen att det inte blir något pass på gymmet idag, sparar det till imorgon istället. Även fast jag känner mig lite dålig över att inte åka iväg till gymmet, men samtidigt är det ju inte bra att träna för mycket.

Jahaja..jag kan nog inte smita undan böckerna mer nu... 

Elljusspår!

Jag har äntligen hittat ett elljusspår.
Så nu ska det börjas springa på allvar.
Mycket trevligare att springa i skogen, och på en slinga som man vet hur lång den är...
Dock är denna slinga mycket kuperad, mååånga uppförsbackar. Men men, det ger ju mer träning.
Saknar dock elljusspåret hemma i Skogstorp, det är perfekt....kanske beror en hel del på att jag kan det utantill..skulle nog kunna ta mig runt det med förbundna ögon.
Men ja, glad är jag i alla fall. Spåret är inte så farligt långt borta heller. Bara en kilometer, och med cykel tar det välc ca 5 min att cykla dit, om ens det.

Igår hade jag lite folk över.
Mycket lugnt, men det var meningen.
Så mycket planerade till Sälen blev det väl inte, men det mesta verkar vara färdigplanerat i alla fall.
Jaja, kvällen var trevlig. Några personer blev väl lite väl dryga när vi spelade Alias...men men, det är sånt man får ta.

Idag var det meningen att jag och Honey skulle på bio. Men jag har så mycket att plugga att vi fick ställa in det. Allt pluggande ska helst vara klart innan avfärden på onsdag..så det blir att ligga i. Dock verkar det som om det flyter på bra, både finskan och neken. Nu är det bara fofen jag måste ta tag i också, har ju omtenta om ca 2 veckor...

Aja, nu ska fortsätta plugga så jag kommer iväg till gymmet snart.
Ska basta idag. Najs!

Igår

Igår var det utgång.
Hade förfest hemma hos mig.Trevligt trevligt. Var så mysigt med alla ljus. =) Tycker om min lägenhet.
Efter det bar det av till Snerikes.
Turen dit var som vanligt allt annat än normal.
Vi tre (jag, Fia och Malin) kan inte uppföra oss under alkoholens påverkan. Speciellt inte när det är en kamera med i leken. Men men..skoj var det.

Nu, dagen efter är det som det brukar vara dagen efter.
Ont i huvudet och allmänt risig.
Har sovit större delen av dagen, men har ändå hunnit plugga lite.
Och nu ska jag till jobbet.

Ett bra slut..

Denna vecka fick ett mycket bra slut, ett slut som jag ska se till blir en tradition. Åkte till gymmet och tränade riktigt hårt och sen satt jag i bastun och njöt. Hur skönt som helst. Nu känner jag mig lagom mör...ska bli skönt att få sova om några timmar.

Mamma har varit här denna helg. Alltid lika trevligt. Min mamma är bäst!
Vi har tapetserat och fixat fint i lägenheten.
Jag är naturbegåvning när det kommer till tapetsering. =)
Sen har vi självklart umgåtts och bara haft det bra. Hoppas att det inte dröjer allt för lång tid till att jag får träffa mamma igen, eller ja, hela familjen egentligen. Tycker verkligen om min familj, de betyder otroligt mycket för mig.

Nu är det inte lång tid kvar till att vi åker till Sälen. Underbart! Speciellt med tanke på hur mycket snö det är där nu..ska verkligen njuta..

Nej, nu ska jag försöka plugga lite.