Som när man var liten

För tillfället är det svårt att koncentrera sig på annat än festen imorgon. Vet inte riktigt varför jag ser så väldigt mycket fram emot festen, men ja, det ska bli skoj att fixa allt och göra sig iordning. Känslan jag har i kroppen är den känslan man hade som liten dagen innan sin födelsedag eller julafton, man vill inget annat än att timmarna ska gå..


Avundsjuk

Usch., jag blev så avundsjuk på gymmet idag.
Var en tjej där som var riktigt muskulös. Jag blir alltid avis så fort jag ser en tjej ta mer i vikt än vad jag gör..

Aja, nu när jag jag och Fia äntligen kommit hem från gymmet är det dags att ta tag i plugget igen. Inte många timmar kvar. Detsamma gäller festen, snart smäller det. Och det är massor kvar att göra. Ikväll blir det till att skala vindruvor, dock måste jag först lösa problemet med hur jag ska få plats med dem i frysen.

Still awake

Fortfarande vaken.
Men, det verkar som om Fia snart kastar in handduken. Mjäkis.
Plugget har gått sådär, men det känns ändå som om det sitter. Det är bara frågan om hur mycket som måste sitta, vad som måste läsas in. Alltid svårt att börja ett nytt ämne, man har ingen aning om vad som gäller, vad just denna läraren kräver.

Snart ska jag nog sova. Gymmet direkt på morgonen som gäller imorgon, och så måste jag dessutom ställa om dygnet igen..kan inte sova halva dagarna och vara upp på nätterna. Det går ifrån allt jag står för. Så, imorgon ska Fia sparka mig ur sängen i skaplig tid..om hon nu lyckas.

Fia har anlänt

Nu är Fia här, och med sig tog hon pizza och godis. Jag som har varit så duktig! Dumma Fia.
Just nu tittar vi på film, men efter det blir det plugg hela natten. Och godispåsen ska jag gömma, måste ju ha något kvar till tentorna på fredag..



Jupp, hon är lite annorlunda..

Just nu



Jag ser till att denna går runt och runt så mycket som möjligt för tillfället. För snart lär jag väl inte få lyssna på dem längre, dumma Fia! Men, ja, mycket bra köp av mig. Nu har jag alla skivorna igen, behöver inte leta upp dem som har kommit bort, sen har jag även en hel del nytt att lyssna på också, opublicerat material och demos. Najs.

Aja, nu ska jag cykla till Fia och hjälpa henne transportera alla sina saker hem till mig.

Kallt

Idag är det kallt ut, 4.5 grader visar min termometer på. Så, då åker även jacka på nu när jag ska ut och springa...


Kaos

Vilken tur att man inte jobbar idag. Kan tänka mig vilket kaos det måste vara på Arlanda, nu när Sterling har gått i konkurs. Stackars kollegorna på inrikes, hur många gånger burkar man inte i vanliga fall få förklara att man jobbar på SAS och inte kan hjälpa till med varken Norweigans (eller hur det stavar..) eller Sterlings incheckning. kan tänka mig att de är fler frågor och påhopp nu..utrikes är inte lika farligt, men jag antar att det är massor av människor som måste bokas om, och det är aldrig roligt..så lätt att e-ticket inte h'nger med, och det innebär oftast en del krångel och att allt tår mycket längre tid. Så, ja, jag är glad att jag är hemma idag. Visst, det roligt när det händer mycket på jobbet, men då ska det vara sånt man kan hjälpa till med..




Jag, i SAS unifomen från i somras...idag kanske jag får mina byxor, skojigt.

Fy

Jag har i princip lyckats vända på dygnet. Kunde verkligen inte somna igår, så jag låg och tittade på Sex and the city till tre..och då är det inte konstigt att man inte kommer upp förns halv 12 idag. Dessutom har jag sovit väldans dåligt..inte bra med tentaperioder, livet blir helt fel, man faller ur rytmen eftersom man inte gör så mycket annat än läser och läser. Skönt att denna period snart är över.

Idag kommer Fia till mig. Dock inte för att vi ska hitta på något skoj, utan för att vi helt enkelt ska plugga ihop. Vi har blivit riktigt duktiga på det, och ja, jag måste säga att det faktiskt ger resultat också. Jag har inte klarat alla de tentor vi har plugga inför tillsammans, men medde tentor jag inte har klarat så har jag i princip fallit på mållinjen, bara något poäng som har saknats. Så, vi får hoppas på att denna gång blir en bra gång, för dessa tentor ska jag verkligen sätta, jag är trött på omtentor, jag vill ägna mig åt bara den kursen som är aktuell för en gångs skull.


Så, tillbaka till böckerna.


Ujuj

Inte bra när man når det stadiet i pluggandet när man känner att man hellre städar än pluggar.
Jag har varit i det stadiet hela dagen idag. Det går bara inte att plugga idag, jag har ingen lust alls. Har verkligen gjort allt anant än pluggat, jag har tränat, promenerat, handlat, städat och tittat på Sex and the city. Farligt att ha boxen hemma..

Men, nu börjar min bästa pluggtid på dygnet, jag är som mest effektiv sent på kvällarna och gärna en bit in på natten. Vet inte riktigt varför det är så, men ja, det är väl bra att jag själv har kommit fram till att det är min tid..då vet jag när jag ska satsa på pluggandet. Fast innan jag börjar plugga igen ska jag städa klart, och samtidigt passa på att lyssna på mina nya Kentskivor. Trevligt värre.

Fixat

Nu är alla inköpen, förutom vindruvorna klara inför Halloweenfesten.
Najs.
Ett litet problem har jag dock. Jag behöver massor av is, men jag har inte plats i frysen för en massa is. Och, jag har inte tid till att äta upp allt jag har i frysen heller. Får se hur jag löser detta.

Åh, kan det inte var fredag snart.


Gymmet nästa

Har för tillfället koncentrationssvårigheter, så jag kan lika gärna ta mig till gymmet redan nu.
Egentligen skulle jag vilja ha med mig någon, alltid skönt att ha någon där som kan passa..har ingen lust att få stången som används vid bänkpress över mig. Jag ör dessutom lite feg, vågar inte fråga någon helt främmande person om hjälp. Vi får hoppas på att det går bra idag, det har ju gjort det hittills.

Jag har ett och samma gympass som jag kör, dvs. jag kör hela kroppen vid varje pass. Vissa brukar dela upp över- och underkropp, men jag tycker det skönast att få en ordentlig genomkörare. Dock skulle jag vilja köra mer armar, speciellt med tanke på vasaloppet. Kanske blir till att boka en gyminstruktion någon dag. Känns lite dumt bara, har redan varit på en hel massa såna, och den senaste var för bara 3-4 månader. Men, det gäller ju att utnyttja det som är gratis..


Snart fredag!

Jag ser fram emot fredag, samtidigt som jag inte gör det. På fredag är det dags för tentorna, men även för Halloweenfesten. Hoppas verkligen att det blir skoj, men det brukar det bli..igår gjorde jag iordning det sista till min kostym, och ja, jag har kommit fram till att jag inte ska satsa på ett yrke som sömmerska, och att jag nästa gång ska använda nålar när jag syr. Men, nu är capén klar, dock utan luva..den blev inte som jag vill. Nu måste jag bara komma på hur jag ska ha håret, och dessutom hitta någon slags vit färg till ansikte och kropp. Ja, i och för sig, det är en hel massa mer jag ska göra också inför festen..funderar på att kanske avklara systemet idag. Det svåra är bara att jag inte har en aning om hur många som kommer, så jag vet inte alls hur mycket bål jag ska göra..men en bål på ca 3 l bör väl räcka till ganska många?

Aja, dagen ska även innehålla en hel massa plugg, och en tur till gymmet.



Bild från förra årets Halloween, en riktig succé..

varför så lång?

Varför måste kvällen vara så lång?
Samtidigt som jag älskar kvällen med sitt mörker, så har jag otroligt svårt för den. För det är på kvällen suget efter mat, godis eller något annat i matväg sätter in. Det är så svårt att hålla sig borta från att gå och småäta hela tiden. Jag måste alltid se till att äta middag sent annars gör jag inget annat än tänker på mat resten av kvällen. Morgnarna och dagarna är inte lika svåra, men ja, kvällen är hemsk. Men, just nu har jag bestämt mig...ikväll, och resten av veckan blir det inget småätande. Jag ska spara mig till på fredag, och dessutom har jag  svävat ut allt för mycket de senaste veckorna.

Ibland är det bra att vara envis.


Förslag

Jag behöver ha förslag på partymusik.
Alla låtar jag hade förut försvann i och med att gamla datorn kraschade, så nu har jag knappt något bra alls. Och, det är dessutom så svårt att komma på vad alla låter heter som man vill ha. Oftast kan man ju bara refrängen på de braiga låtarna, aldrig namnet. Och hör man någon låt på radion eller på TV:n missar man alltid, i alla fall jag, när dem säger vilken grupp det är eller vad låten heter..

Så, förslag mottages gärna. Och, det börjar bli lite bråttom..

Time for workout

Dags att ta en lite längre paus i pluggandet, som faktiskt har gått väldans bra. Men, nu känner jag att det börjar krypa i benen, så det är dags att bege sig ut på en springtur. Håller för fullt på att bestämma mig för vart jag ska springa, vill gärna prova på någon ny väg, men jag tror inte att det finns så många fler för mig att prova på..har nog redan sprungit alla de olika vägarna som går att springa här..

Aja, hörs sen!

Säg inget, jag vet.

Jag är patetisk, eller vad man nu kan kalla det. Jag vet att det fortfarande är oktober, och fortfarande höst..men igår tog jag upp mina lådor med julpynt i. Men, jag ska faktiskt inte pynta än, ett par veckor till får det vänta...lådorna kom upp för att jag ska göra en inventering, och för att jag bara ska få titta på alla sakerna och kanske stilla min längtan efter jul, vinter och snö lite. Dock blev jag ännu mer i extas nu när jag hämtade posten, för vad har kommit?! Jo, min julspecial fårn Allt i Hemmet. Underbart! Jag älskar att titta på allt och få inspiration.

Nu när alla dessa julsaker börjar komma, affärerna börjar plocka upp julsakerna etc. känns det faktiskt som om det inte är allt för lång tid kvar. Men, vi ligger långt efter andra länder märkte jag när vi var i Tyskland. Det var inga dåliga julsaker de hade, och jag måste erkänna, det var i princip bara julsaker jag köpte..och sprit förstås. Bland de bästa köpen från Tyskland är nog min chokladkalender..150 kr fick jag ge för den, men det är den värd med tanke på att den väger ett kvarts kilo och innehåller 24 bitar 70% choklad från Lindt. Blir svårt att hålla sig borta från den fram till den 1 december, jag får se till att gömma den väl...

Dessutom, för att få mig att längta ännu mer till julen så hade våra biljetter till julkonserten i London kommit under tiden jag var i Tyskland. Trevligt värre. Det ska bli riktigt skoj.




En riktigt Sälengran! Få grenar och spretig, som det ska vara..


Duktiga jag

Veckans träning:

Måndag - 7 km löpning
Tisdag - Gym ca 40 min
Onsdag - 8 km löpning
Torsdag - Bussdag, dvs vilodag..
Fredag - En väldans massa gående först på citipark och sen på Kiels gågata, men dock, vilodag..
Lördag - 6 km löpning
Söndag - Gym ca 45 min

Jag har som mål från och med denna vecka att komma upp i 4-5 löppass i veckan. Jag vill bli bättre, och snabbare och då måste jag springa oftare. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med, men på något sätt löser jag det nog. Jag vill inte ge upp någon gymdag, det har jag redan gjort allt för mycket..jag vill ha mina 3 gympass, jag får dåligt samvete så fort jag missar ett. Jag älskar att se mina muskler bli större, okej, än så länge känner jag nog bara att de ha blivit större, men snart bör det väl börja synas. Spinning måste jag också få in mer av. Denna vecka hinns det dock inte med, eftersom jag har både fest och tenta på fredag..och det spinningpass som jag vill gå på går på torsdagar. Men, nästa vecka kanske?

Nu är det dags för sängen. Pluggdag imorgon, vad annars?

Dumma header

Försöker förgäves fixa en ny header. Men, den jag vill ha är alldeles för stor, och det verkar inte spela någon roll att jag förminskar den i en hel massa olika program. Hur sjutton ska jag göra för att få till den? Jag tycker att jag har prövat allt nu..

Nej, det för helt enkelt bli till att ge upp och fortsätta läsa om skadestånd istället. Det går nog bättre.

Glad

Jag älskar känslan man får av en riktigt bra låt. När man ryser av att höra låten om och om igen. När man inte vill göra annat än le och sjunga med. Det spelar ingen roll vilket humör man har varit på innan, så fort man hör låten så blir världen en mycket lättare plats att leva i. Som sagt, jag älskar den känslan.

Jag har hittat en grupp som gör flera låtar som jag blir så där glad av. Volbeat, ett av mina favoritband. Låtarna går om och om igen, jag kan inte få nog. Och blir jag trött på någon av låtarna går jag bara vidare till nästa och upptäcker att den är lika bra om inte bättre.


Back home

Tillbaka hemma nu, vilket även innebär tillbaka till rutinerna.
Ska alldeles strax iväg till gymmet för att pumpa lite muskler. Skulle vilja springa dit, men det går inte då mina löparkläder inte har torkat ännu. Kanske blir en promenad istället.

Efter träningen är det plugg som gäller, bara några få dagar kvar till tentan.

Hörs senare!

Snart

Snart åker jag till Sala.
Jag och Fia ska sova his hennes föräldrar inatt för att imorgon sätta oss på bussen till Tyskland.
Ska bli ett litet äventyr. Ska bli skoj att få spendera någon annans pengar än mina också..
Aja, jag har inte så mycket att säga, och jag måste börja röra på mig snart.

Hörs om några dagar!

Mycket

Just nu är det mycket.
Tenta gånger 2 nästa fredag. Halloweenfest samma kväll. Tyskland på torsdag...hur sjutton ska jag hinna med allt annats som skall göras också?! Plugg är för tillfället det som dock måste prioriteras högst. Tentorna skall sitta. Efter dem kan jag börja slappna av och tänka på allt annat. Men, samtidigt tycker jag om denna pressade vardag. Jag vill ha mycket att göra, jag vill ha fullbokat schema, jag tivs med att städigt känna någon press..det blir aldrig tråkigt då. Visst, det skulle vara skönt att veta att man har en ledig dag till att bara göra något som faller i smaken, men när den dagen kommer, kommer jag bara tycka att det är tråkigt och segt, så det är bättre att ha det så här..

Imorgon ska jag se till att få mycket gjort. De flesta köpen inför Halloweenfesten skall göras, måste dessutom se till att sy det sista till outfiten. Hoppas verkligen att festen blir bra, och att alla som ska komma kommer. Jag kommer vara nervös ända till nästa fredag..jag vill att det ska komma många, blir så mycket trevligare då...jag ser gärna att det kommer massor av nya människor också, det är riktigt trevligt att lära känna nya människor..aja, får hoppas på det bästa. Jag ska, oavsett vad, ändå se till att ha en riktigt rolig kväll med mina tjejor. 

  

Livet leker, och jag är nöjd och lycklig!

Skoj i skogen

Idag var jag, Fia och Jessica ute på uppdrag. Vi skulle försöka fixa fina bilder på oss som man kan förstora och ha som tavlor. Svartvitt är alltid vackert att ha på vägen, och att det är en själv som är motivet gör det ju inte sämre..

Roligt var det, dock kallt. Bilderna blev bra, i alla fall på mina sötnosar...mina kunde ju ha varit vackrare.

     

  



Nu ska jag ut och springa i mörkret, förhoppningsvis hittar jag hem igen..

partypics

     

     

     



Vajjert vajjert. Roligt hade vi, även fast kvällen slutade med en snabbvisit på akuten.

Inte lika nyttigt

Den här veckan har jag inte varit lika duktig som de tidigare veckorna. Men det har sin förklaring i mitt fall, som ev. innebar en liten hjärnskakning och tandläkarbesöket..samt att jag har varit hemma i Eskilstuna. 
Men, i alla fall..

Måndag: 110 min promenad hem till Jessica, ca 9km
Tisdag: Gym ca 40 min
Onsdag: Skade- och bakisdag
Torsdag: Tandläkarbesök
Fredag: Vila (dock mycket spelande av Rock Band, så armarna fick jobba lite..)
Lördag: 40 min promenad
Söndag: Gym ca 40 min 

Den här veckan ska bli bättre..i alla fall fram till torsdag då jag och Fia åker till Tyskland.

Julmust

Jag sitter och dricker julmust.
Vaddå julkänslor?!
Underbart säger jag bara...nu närmar sig verkligen julen med storsteg.

Plugg ikväll. Tragiskt men sant.

Här igen

Då var man i Eskilstuna igen. Tanken var att jag skulle vara här och vara emlig..men så blev det faktiskt inte. Anledningen till att jag skulle vara emlig var att jag var hos tandläkaren igår och drog ut min andra visdomstand. Men, den här visdomstanden hade växt fram mycket mer än den förra, så ingen operation behövdes...utan tandläkaren kunde bara "trycka" ut den. Visst, det gjorde hemskt ont hos tandläkaren, men hellre att det gör ont under 10 min där, än att det gör konstant ont i två veckor. Tandläkaren var även snäll och slipade till mina framtänder, så nu är dem inte så trasiga längre...

Dock är jag inte helt på topp. 
Jag känner mig lite snurrig i huvudet efter fallet. Och jag är väldans stel i nacke och axlar. Men, jag får ju skylla mig själv..och någongång går det nog över. Känns i alla fall skönt att få vara hemma hos föräldrarna när man inte är helt på topp..då är det i alla fall någon som skämmer bort en och tycker synd om en. Och, så får jag välja vilken mat som ska ätas, utan att jag behöver laga den! Najs. 

Nej, jag måste fortsätta plugga nu. Har en liten lag som måste skrivas..inte det lättaste när man dessutom måste motivera varför just det straff vi väljer är passande till det brott som begås.  


Trasiga tänder och ond tunga

Ja, det är resultatet av vår utgång igår.
Jag fick för mig att det var en jättebra idé att hoppa upp och gå på en mur. Det visade sig inte vara någon bra idé. Efter ett tag ligger jag på marken, istället för att stå på muren. I och med fallet slår jag i huvudet och skrapar mig i pannan, jag slår även ihop käken och biter mig i tungan och slår bort småflisor från framtänderna. Vi tog en taxi till akuten, men jag orakde inte med väntandet där, speciellt inte när jag kände mig någorlunda bra..så vi åkte hem till Fia och sov istället.
Aja, vi hade roligt innan allt i allafall..vissa hade roligt även efter.

Nästa gång kanske vi kommer ut...men, jag ska inte hoppas för mycket.


Moi et min andra hälft

Koncentration börjar försvinna..så jag och Fia lekte istället med webbcameran. Dock, ville vi vara vackar idag, så det blir ingen flumbild. Eller ja, jag är vacker i alla fall....



Nu ska vi, kanske, skriva lite till...

Idag

Idag är det skolan som gäller hela dagen.
Blir till att sitta på Ekonomikum och skriva en massa. Får se hur det går, är otroligt trött för tillfället..
Som tur är verkar inte uppgifterna vara allt för svåra, men det lär väl ta sin lilla tid ändå. Speciellt då det är ett grupparbete, och det därmed finns flera olika viljor.

Duktiga jag

Så här duktig har jag varit denna vecka:

Måndag - Löpning 10 km (1h och 10 min)
Tisdag - Gym ca 40 min
                Core 60 min
Onsdag - Löpning 45 min
Torsdag - Vila (tentaplugg)
Fredag - Löpning 40 min
Lördag - Vila (bakisdag)
Söndag - Gym ca 40 min

Ganska bra vecka, men det kan bli bättre. Ska försöka få in kvällspromenader, så mysigt och uppfriskande att vara ute och gå på kvällarna. 

 

Städa

Idag gäller det.
Det ska städas! Hittills har det dock inte gått så bra..soffan är farlig, när man väl ligger i den kommer man inte upp. Det går bara inte. Men, jag ska inte ge upp. Det har jag inte tid till...får jag inte städat idag vet jag inte när det blir eftersom jag i princip är fullbokad 4 veckor framöver. Hur kunde det bli så?

Slog mig precis att jag snart har tvättid, kanske måste förbereda det som ska med...tvätta har jag ju inte heller haft tid till att göra sen jag kom hem från Kreta. Kan någon förklara var all min tid försvinner. Men, som sagt. Idag gäller det. Wish me luck!

Inte många knop..

Idag har jag inte gjort mycket. Men, såna dagar ska man också få unna sig. Den enda kraftansträngningen jag har gjort var att gå till affären för att köpa glass...

Imorgon ska jag dock vara duktig. Massor som ska städas, och så ska jag göra om lite saker...funderar på att kanske ta en tur till IKEA också, skulle vilja köpa lite nya saker till köket. Vi får se hur det blir..

Den där dagen..

Idag är det dagen efter, med allt som det innebär.
Det blev väldans sent igår, och då menar jag verkligen sent...klockan 7 fick jag äntligen sova, och redan klockan 8 vaknade jag hur pigg som helst. Men men, vad gör det när man har haft en trevlig kväll. Tack Jessica, och alla andra, för att jag fick vara med....trevligt med nya bekantskaper. Och, förhoppningsvis var jag inte allt för odräglig..jag blir ju lätt det annars när man får lite gott att dricka.

Nehepp, jag ska fortsätta ligga här i soffan och inte göra något alls. Kanske kanske att jag köper pizza senare..och lite glass kanske? Det är ju ändå lördag.

Julkänslor

Jag har köpt hem massor av satsumas och apelsiner. Vilka julkänslor dessa dofter väcker! Vill så gärna att det ska bli jul snart..jag vill ha kallt ute och så vill jag ha mörker. När man sen får börja plocka fram alla julsakerna så blir det så mysigt. Att sitta och dricka glögg och äta pepparkakor i ljuset av adventsljusstakar och julstjärnor är bland det bästa som finns. Under vintern, och främst under julen, trivs jag som bäst..

Tur att det inte är allt för lång tid kvar!

Ändrade planer

Blir bara löpning idag. Genom att inte gå på Core bous-passet får jag ca 2,5 h extra pluggtid. Och, det behövs nog...det tar längre tid att läsa än vad man tror.

Nu är frågan bara, vart ska jag springa? Och, när? Eftersom det blir mörkt vid 7, måste jag hålla mig till upplysta vägar om jag springer vid den tiden. Hmm..i och för sig är det elljusspår i skogen, men eftersom jag sprang fyra varv runt det spåret i måndags har jag inte riktigt lust att springa där idag igen. Kanske att det blir vägen mot jobbet och sen springa genom Norby, dock är frågan om det blir tillräckligt långt? Vi får se hur det blir. Det som dock är helt säkert är att jag ska springa. Nu när det går så bra kan jag ju inte sluta...

Hörs senare.


Det går framåt

Har lyckats plugga idag också. Är mäkta imponerad av mig själv.
Dock går det segt framåt, börjar få lite panik att jag inte ska hinna med allt till på fredag, speciellt med tanke på att flera pluggtimmar försvinner imorgon i och med att jag ska jobba. Men men, jag ska inte ge upp hoppet.

Idag får jag träna själv. Fia ville inte följa med mig på Core bosu.
Blir till att springa till Friskis, det är ett bra sätt att få in alla de träningsmoment jag vill på en och samma dag..dock är det inte det mest bekväma att springa med ryggsäck. Den rör sig hela tiden och skaver vid nacke och armhåla. Men men..

Nehepp, nu är min rast över. Tillbaka till böckerna.

Avtal

Avtalslagen och allt däromkring verkar sitta nu. Lite kvar att plugga på fullmakt bara. Men, det är en bra bit på vägen och det är riktigt bra. Får se om det blir något mer plugg nu ikväll, har lite annat som måste göras. Det är något som är ytterst negativt när det gäller tentaplugg, man har inte tid till att göra alla dessa tråkiga med nödvändiga sakerna, så som att t.ex diska och bara hålla allmänt snyggt runt omkring sig. Att göra något annat än att plugga anses som slöseri med tid, och ja, jag får dåligt samvete så fort jag försöker mig på att ta itu med alla andra måsten. Men, jag klara inte av att bo i en svinstia, så nu måste jag ta tag i diskandet, städandet etc.

Efter det ska jag nog läsa lite till och sen sova...imorgon väntar tidig uppgång och ytterliggare en dag med pluggiplugg. Trevligt värre...eller inte.

Uppumpad

Gick bra på gymmet idag. Lite svårt bara att avgöra om jag behöver öka på vikter på vissa övningar eller ej, ibland känns det inte tillräckligt tungt, men samtidigt måste jag ju se till att jag inte skadar mig. Får se hur jag gör. Gick bra för Fia också, återstår dock att se hur hon mår imorgon, eller rättare sagt känner imorgon..körde hårt med henne, men det ska man göra på gymmet. Efter styrkan blev det som sagt lite core..benen var ganska mörbultade vid det laget, men det gick bra ändå.

Gott var det att komma hem och äta efter detta träningspass. Synd bara att maten på tallriken tog slut så fort..nu har jag inget mer att se fram emot ikväll, bara en massa plugg.

tentaplugg

Bara en massa tentaplugg idag.
Har inte ens kommit ur nattisen ännu, har bara dragit på mig ett par byxor till den. Men, det är så det ska vara när man pluggar. Lite segt går det faktiskt, men det beror på att dessa kapitel som jag för tillfället läser inte är de roligaste, själva "juridiken" har inte riktigt kommit igång, utan det är bara en massa förberedande..men, läser jag på så kommer jag snart till de roligare delarna.

Senare ikväll är det träning som gäller. Ska få igång Fias träning idag också, hon ska få en liten omgång i gymmet. Ska bli skoj. Efter gymmet blir det core..


10 km

Idag var jag riktigt duktig. Jag orkade springa min första mil, och jag var inte alls speciellt trött mot slutet. Känns otroligt bra, det är ju ändå ett bevis på att jag har blvit bättre och att min kondition har förbättrats. Dock undrar jag hur det kommer kännas i benen imorgon, låren blev ändå lite stumna och knä tyckte inte att det var allt för roligt att springa så långt..men strunt samma, jag sprang en mil i alla fall.

Nu ska jag äta,eller kanske duscha först.

I skolan

Fia och jag är duktiga idag.
Efter föreläsningen. som var riktigt bra idag, så åkte vi inte hem utan har satt oss på "catwalken" och pluggar järnet. Snart är det dock dags för lunch, måste se till att gå dit lite innan 12. För vid 12 väller det ut massor av studenter från hörsalarna, och då blir det inte så roligt att stå i kö..

Ska se till att få så mycket plugg gjort idag som möjligt. Tentan närmar sig med stormsteg, redan på fredag är det dags igen. Men, jag ahr mina förhoppningar, jag tror faktiskt att det kommer att gå bra den här gången.

Veckans nyttigheter

Den här veckan har jag inte varit lika duktig med motion, men lite har det blivit ändå..

Måndag: Löpning ca 45 min
Tisdag: Gym ca 40 min
Onsdag: Löpning 6km
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Lek på Bodaborg 5h
Söndag: Gym ca 40 min

Veckan som kommer blir det mer.

Listan idag

Att göra:

  • Dammsuga
  • Hämta Toffe
  • Springa
  • Hämta mamma
  • Ev. hämta pappa
  • Handla
  • Hämta Fia
  • Köpa Toffes födelsedagspresent
  • Baka
  • Pluggilugga

En väldans massa hämtande. Men, det får jag väl stå ut med nu när jag får ha bilen...


Nattinatt

Tittade på den nya serien nu ikväll, Fringe. Riktigt bra.
Tycker om den sortens serier. Det ska vara spännande och lite okult, eller vad man nu ska kalla det..

Men, nu är det dags att säga godnatt. Mycket som ska hinnas med imorgon, mamma har anlitat mig till att städa och baka...

Idag

Idag är det plugg, plugg och plugg som gäller.
Ska se till att vara riktigt ambitiös idag, så jag slipper ha dåligt samvete i helgen. Dessutom så är det inte så mycket kvar för mig att läsa i boken, så det kommer gå fort. Sen är det bara kvar att skriva rent allt, repetera och göra en massa frågor. Kommer gå galant..

Men, innan jag börjar vara duktig ska jag välja ut en film, lägga mig i sängen med en tallrik glass och bara ta det lugnt en liten stund..

Längtar

Ujuj, ser verkligen fram emot lördag. Bodaborg som gäller då. Ska bli riktigt skoj, få leka och tävla lite.
Den här gången ska vinsten gå till mig, och okej, resten av mitt lag. Bara så ni vet..

Duktiga jag.

Jag tvingade mig ut på en löptur fast regnet fullkomligt öste ner. Riktigt duktigt gjort av mig måste jag säga. Gick riktigt bra att springa, orkar nu för tiden lätt med 5 km och det känns bra. Målet är inställt på en mil, och jag hoppas klara av det om några veckor. Skulle behöva hitta ett bra milspår hemma i Uppsala, skulle göra det hela så mycket lättare. Nu när jag springer har jag bara ett hum om hur långt det blir..

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, jag behöver nämligen bilen..mamma och jag ska åka iväg och handla, ska försöka tjata till mig att vi ska äta tunnbrödsrulle ikväll istället för korvstroganoff. Tunnbrödsrulle är så svårt att göra när man bor ensam, man kan ju aldrig bara köpa ett tunnbröd och ett par korvar...och att köpa en låda rödbetssallad är inte att tänka på, då den inte går att frysa in. Som student och ensamboende är det ett ständigt planerade när det gäller mat. Det gäller att köpa sånt som går att frysa in eller som håller sig länge..annar måste man äta samma maträtt så många på en och samma vecka. Ujuj, säger jag bara.