Minus

Ett mindre minus än väntat...men men, det är i alla fall ett minus.
Blev en viktnedgång på 0,8 kg denna vecka.
I och för sig så har jag ätit pizza osv i veckan, så det kanske inte är så oväntat med ett så litet minus i alla fall.

Imorgon blir det en sen dag på jobbet..får se när man kommer hem.

Inventering

Idag har vi inte gjort mycket annat än räknat...och vi har fortfarande en butik kvar. Hur ska vi hinna till på lördag? Blir antagligen en lång fredag...i och för sig gör det inte mig mycket, det betyder ju bara att jag får mer pengar. Och pengar tycker vi om. =)

Börjar känna av ett shoppingbehov. =) Problemet är att det är alldeles för lång tid kvar till löning. Fick ju inget denna månad då jag fram till nu har varit "arbetslös"...

Imorgon var det planerat en tur till Uppsala, men vi fick skjuta upp det en vecka. Lite synd, ser faktiskt fram emot att åka dit...men men, det funkar säkert nästa vecka.


Vinst

Idag vann jag en mental vinst. Tog inte en bit av smörgåstårtan på jobbet. Ujuj, jag är så duktig. =)

Jobbade idag. Riktigt skoj att vara tillbaka. Blev positivt överraskad när jag såg butiken i djurparken...den blir nog riktigt fin iår. Resten av veckan är det inventering och uppackning som gäller.
Idag har vi "pusslat". Men inte blev vi klara....massor av saker som ska få plats på en minimal yta. Butiken i fråga (den i éntrehuset) ser just nu ut som ett bombnedslag. Känns lite stressigt med tanke på att vi öppnar på lördag...men men. 

 ...........................................................................................................

Den braiga dagen fick inte ett bra slut.
Jag och Sandra delade på en pizza. Lite för många points för min del...men men, har ju ändå jobbat ihop en hel del extra points så jag bör egentligen klara mig.

Börjar förresten bli bra på det här med sjukhus. Vem är nästa jag ska vara nervös över och hälsa på i en sjukhussäng?

Festligt

Partystilen från i fredags. Tröjan är från H&M, byxorna har jag snott från mammas garderob...
Dagen till ära köpte jag nya ögonskuggor..börjar bli trött på att vara så mörk hela tiden. Nu när det är vår vill man ju vara ljus!

Var i skolan idag och gjorde mitt matteprov. Ett VG tycker jag i alla fall att det bör bli..kanske inte MVG, men hoppas kan man alltid.

Igår var man på Vilsta och hejade på Sara när hon hoppade. Var ett tag sen man träffade henne... När man är så där och tittar på hoppning och andra tävlingar saknar man faktiskt ridningen. Får ta och komma ut och rida islandshäst snart..



Festligt



Party

Utgång idag. Skojsigt värre.
Hoppas att det är mycket folk bara, blir så mycket roligare då.

Imorgon är det utbildning i Parken som gäller. Samma sak varje år...det positiva är väl att man får betalt för det. Ganska sp skönt att jobbet drar igång nu, äntligen lite mer att göra om dagarna. Men men, om några veckor kommer jag säkert sucka över att jag måste jobba...man är aldrig nöjd.

Nu ska jag göra mig vacker...

Första veckan

Idag skrev jag in mig på viktväktarna...igen.
Är inte redo att visa alla min vikt, utan jag kommer här på bloggen bara skriva varje veckas resultat. Kanske att jag efte 10% vågar skriva min vikt, det visar sig....

Det ska gå denna gång!

Mitt liv

Just nu är jag inne i en mörk period. Och jag som inte ville ha svarta inlägg i denna blogg..men men, det kan inte hjälpas.
Funderar mycket över mitt liv. Har jag ett liv?
Händer inte mycket, fast egentligen vet jag inte om jag vill att det ska hända mycket.
Jag vet att jag vill ha ut mer av livet, jag vill se mer. Kanske betyder det att jag vill ut och resa? Vem vet?

Varför ska allt vara så dyrt. Som arbetslös, eller okej jag är väl bara halvt arbetslös, har man inte mycket pengar att lägga på resande..men vill åka någonstans! Jag vill se mer!

Läser om andra människor, och blir så avundsjuk. De verkar göra så mycket, upplever så mycket mer än vad jag upplever. Känns som hela mitt liv bara försvinner och inget händer.

Dagarna går här hemma, jag gör samma sak hela tiden. Men samtidigt känner jag ingen lust till att hitta på saker. Allt är bara så förvirrat!

Hoppas det blir någon ändring på denna tillvaro till hösten, att flytten kan föra med sig att allt blir bättre...men samtidigt, så mycket som kommer bli annorlunda.

Aja, får väl ta dagarna som de kommer och göra det bästa av dem.
Imorgon går jag till viktväktarna  igen, och den här gången ska det gå!

Patetisk

Hur patetisk får man bli?
Avundsjuk på min egen bror!
Dem är såsöta tillsammans...vill också ha någon att vara söt tillsammans med.
Varför ska det vara så svårt att hitta någon?

Alla säger sluta leta. Men det går inte, jag letar i alla fall.
Trött på singellivet nu, kan ingen få mig bort från det?

Påsken 2006 - en man knappast glömmer

Påsken började väldans bra.
Kom upp sent på onsdag kväll, tittade lite på TV och sen gick vi och la oss.
Gick inte upp allt för tidigt på torsdagen, snöade ute så det blev ingen skidåkning. Mamma och jag oss istället ner till byn för att handla lite.
Väl hemma skottade jag altanen och sen kom Lindqvistarna.
Malin och jag stannade ute och byggde en väldans vacker snögubbe, och en ännu vackrare snölykta. =)
På kvällen bastade vi och tog det bara lugnt.

Fredag var det tidig uppgång för att vara först ut i backarna. Var mulet, men det blev ändå en bra dag. Malin och jag hann med mycket. Vi lekte lite i snögubbeborg och provade även på de nya hoppen. Gick så bra så.
På kvällen åt vi gott och spöade männen i TP. Visar ju vart intelligensen finns..=)

Lördagen var en helt underbar dag. Solen sken och det blåste nästan ingenting. Eftersom det blev Hundfjället idag lekte jag och Malin i Trollskogen istället. Dagen skulle ha slutat med Bäckahoppet, men vid halv 2 tiden någongång ringde telefonen....

Jennie ringde och sa att Toffe hamnat på sjukhus. Okontaktbar och helsnurrig.
Visade sig att min käre bror bestämt sig för att hoppa, men glömde skidorna....han landade på huvudet och blev liggande i backen. Detta har han inte ett minne av utan han har fått allt berättat för sig. Man körde ner honom på en bår mellan två stycken på skidor. Ambulansen väntade redan ner vid backens slut, och de tog honom till närmsta sjukhus. Dock visar sig det vara för svårt fall för dem, så helikoptern anlände roch tar Toffe till Ulevåls sjukhus i Oslo. Han vaknar inte förns han är på sjukhuset...eller han har vaknat några gånger innan men har inget minne av det. Svaren han lämnade på några av frågorna han fick under de korta tider han vaknade upp är så här i efterhand komiska...=)
När vi fick reda på att Toffe skulle bli skickad till Oslo satte vi oss i bilen direkt och påbörjade våran färd dit. Det var hemskt att vara s¨långt bort från honom, speciellt då han inte var kontaktbar...närvi senare fick reda på att han hade vaknat och verkade normal var resan lite lättare.
Väl framme vid sjukhuset var det jobbigt att se honom. En massa maskiner runt honom...han piggnade till under vårat besök och det var possitivt.
Han blev kvar över natten, och vi checkade in på patienthotellet...ett helt okej hotell.
Klockan halv 10 idag (dvs söndag) gick vi tillbaka till Toffe. Det bestämdes att Toffe skulle skrivas ut idag eftersom han verkade pigg. Ca klockan 2 lämnade vi Oslo och vid 8 tiden var vi hemma i Skogstorp.
Eftersom Toffe har en kraftig hjärnskakning får han ta det lugnt, men annars är allt bra. Bilden är tagen precis efter att vi har checkat ut...det ser ut som om han har slagits. Jag och Jennie har haft lite problem att titta på honom utan att börja skratta..=)


Skönt att allt verkar sluta bra i alla fall, vet inte vad jag gjort annars. Men, kommer inte att glömma denna påsk i första taget....



Påsken 2006 - en man knappast glömmer




Sälen

Nu åker jag till Sälen.
Blir borta till på måndag...ska bli så skoj så.

Ha det så skoj här hemma alla andra!

Mysigt

Farligt mysigt igår.
Tacosen var god och filmen var väldans bra.
Ikväll blir det lite starkare drycker, får se hur allt slutar. Jag måste dock vara lite ordentlig, ska göra slutproverna i engelskakursen imorgon. Och jag ska fixa mitt MVG, jag bara ska!

Snart är det träning med David som gäller, och efter det blir det nog en joggingtur. Tycker att snön i skogen kan försvinna så man kan börja springa där, ser verkligen fram emot det.


Partystilen

Jag igår, iförd mina svarta byxor som jag köpte i England och den lila tröjan som är köpt på MQ. Håret hölls sig lockigt någon timme i alla fall...=)


Partystilen





Jag och Malin på rolling

Så vackra var vi igår.....


Jag och Malin på rolling



Jaha

Kände inte igen mig själv på vimmelbilden. =)
Men den blev väldans bra, så det här med lugg var nog en bra idé.

Vill ta det lugnt ikväll, men har ju lovat folk att gå ut. Men men vi får se hur det går...börjar bli sjuker så det kanske är bäst att stanna hemma så man inte blir sjuk till nästa vecka då det är dags att åka till Sälen.



Tråkigt

Idag har jag faktiskt tråkigt här hemma.
Kan ha att göra med att jag faktiskt har fixat matten nu, ligger inte efter längre.

Jag avskyr att vara hungrig!
Vill ha något att äta, men det går inte.... om bara timmarna kunde gå lite fortare så det snart är middagsdags.

Imorgon blir det en tur till Linköping. Ska utforska stan lite och förhoppnigsvis blir det en fika med Mange. =)


Kärlek?

Varför är den så svår att hitta?
Är jag kräsen, eller är jag helt enkelt blind.
Och när det finns en chans att det ska bli något förstör detta avstånd allt. BLÄ!

Utgång på lördag, ska bli riktigt kul!
Äntligen få släppa loss.

Var i skolan idag, dock behagade sig inte min lärare att dyka upp. Och detta för andra veckan i rad, börjar undra vad han är för typ. Men men, innebär att jag få lite extra tid till att förbereda mig. Fast det förstås, jag kommer inte ta vara på den extra tiden...så pass väl känner jag mig själv.

Cyklade in till stan. Det var den värsta cykleturen jag har varit med om. Motvind och i princip tomt på luft i båda däcken. Efter halva sträckan hade jag inga lår kvar...som tur var var jag smart och pumpade däcken på stan så det gick lättare att cykla hem.
Hemma kom jag otroligt nog ut på en joggingtur, nu ska jag fortsätta...ska vara i form till Diana milen. Bråkade lite med vårat gym också, blev tillslut så irriterad så jag gav upp och gick in.

Något irriterad på en viss person just nu, finns inget värre än när en person har för höga tankar om sig själv. Förstår inte denna person att den gör sig till åtlöje?


Händer inte mycket

Nej, det händer inte så mycket i mitt lilla liv just nu. Men det gör inte så mycket, skönt att bara få ta det lugnt...blir nog inte så mycket tid till det i höst.

Blä, ska ha muntlig redovisning avmin bokrecension imorgon. Brukar inte tycka illa om muntliga framträdanden, så länge de är på svenska....men nu är det engelska som gäller. Usch!

Shopping imorgon!

Ännu en helg.

Har inte skrivit något på några dagar, får inte slarva så.

Helgen har varit bra.
50-års-kalas gånger 2 i lördags. Var väldigt kul att träffa dig Sandra, får se till att fortsätta träffas, vill inte tappa kontakten med dig. Skoj att se och träffa en massa andra som man inte heller har sett på ett tag, fick en smärre chock när jag träffade Anna-Maria. Den lilla flickan har ju blivit stor! Känner mig så gammal...=) Fick en hel del komplimanger unfer kvällen, helt underbart.

Idag söndag har varit en mycket lugn kväll. Tittat på film i princip hela dagen, men man måste få unna sig dem dagarna. Har faktiskt varit lite duktig också, har hunnit med en del matte....men mer blir det innan det är dags att lägga huvudet på kudden.

Imorgon börjar det nya livet. Nu ska jag fixa detta!