Jahaja

Det stinker målafärg i man lägenhet.
Har målat min...något som jag inte kan stava...för andra gången.

Försöker plugga lite.
Men det är svårt, eftersom honey tittar på TV.
Svårt att vara koncentrerad då. Speciellt då man ser TV:n från matbordet.

Kanske ska ta och diska istället.
Köket ser ut som ett bombnedslag, och det enda jag har gjort är att koka lite potatis och morötter...att man lyckas.

Nu är all flytt avklarad.
Jag och Fia städade det sista i gamla lägenheten idag, och flyttade de sista sakerna till mitt förråd. Det har blivit en hel del turer fram och tillbaka. Jag är stolt över oss.
Saknar inte gamla lägenheten, men det har väl att göra med att jag trivs så bra i min nya. Och det är skönt att bo själv. Inget fel med att bo med andra, men inget slår nog att bo själv. Att få göra precis som man själv vill...=)

Jahapp. Imorgon ska jag plugga.
Har lite att ta ifatt. Och snart är det dags för dugga och omtenta. Dessutom har vi glossförhör på finskan nästa vecka, och det är inte några glosor...mycket att lära där.
Ska se till att komma iväg till gymmet också. Hann aldrig dit igår...men så mycket som jag har lyft och burit så täcker det nog upp.

På lördag kommer mamma. Om nu inte vädret är allt för dåligt. Får hoppas på det bästa...
Vi ska tapetsera och måla. Skojigt.
Förhoppningsvis kommer vi iväg till IKEA ochGränby också, har lite småsaker jag måste inhandla.

Diska var det...

Igår..

Igår fick jag en syssling till.
Favoritkusinen fick en liten pojke, Anton ska han heta.
Hoppas på att kunna åka och hälsa på snart...alltid lika mysigt med bebisar.

Idag har jag shoppat lite småsaker till lägenheten.
Hittade doftljus som luktar helt underbart. Passar så bra då jag kämpar för att få bort röklukten från lägenheten.

Kom precis hem från stan.
Jag och honey var på en liten dejt...vi var och åt på en indisk restaurang. Dock inte den jag ville g¨på..var så hungrig att jag inte orkade gå ändå bort till den, så det blev en som låg lite närmre.

Funderar på att måla lite innan jag lägger mig...

Flytt..

Nu har jag flyttat.
Oj, vilket jobb det var...kommer inte ihåg att det var så här jobbigt sist.
Många lådor har vi burit...och många turer fram och tillbaka har det blivit.
Städat har vi gjort också.
Igår skrubbade jag hela badrummet, men nu är det rent i alla fall.
Mamma har också hjälpt till med städningen. Vad skulle jag ha gjort utan henne, och även pappa och Toffe har hjälpt till mycket...Dem är alldeles för snälla.
Det enda jag hoppas på nu är att rökdoften ska försvinna...förhoppningsvis hjälper det med nya tapeter.
Bilder kommer efter nästa helg..då ska nog allt vara helt klart.

Imorgon är det skola som gäller igen.
Ska bli trevligt att få träffa Fia..känns lite konstigt att inte ha henne eller Steph runt omkring hela tiden. Men jag har ju i alla fall Skruttan, och honey när han känner för att var här..

Inflyttningsfest blir av någongång.
Men som sagt, allt måste bli klart först.

Idag ja..

Idag började en ny termin.
Helt okej. Har ju Fia att gå med denna termin, så det kommer att bli mycket skojigare...eller ja, man kanske klarar av att hålla sig vaken under hela föreläsningen i alla fall.
Imorgon ska vi vara duktiga och ta med oss matlåda (dock får jag en köttbulle mindre dåvi precis upptäckte att Skruttan har varit och snott en av mig!) och sitta och plugga i skolan mellan föreläsningarna.
Även finskan började idag. Men jag lär antagligen missa föreläsningen imorgon då jag måste jobba. Typiskt!
Vill så gärna lära mig prata finska...hoppas att kursen ger något.

Ska snart lägga mig och läsa det föreläsningen imorgonska handla om.
Men först måste jag vänta på att få gurgla munnen med mitt bakteriedödande medel. För att det ska fungera ordentligt måste man vänta en halvtimme efter att man har borstat tänderna innan man får gurgla.

Jaja, kommer bli en lång dag imorgon. Men det är ganska skönt, då slipper jag ju vara sysslolös och kanske att jag till och med kommer vara trött när jag väl ska sova. =)

På fredag kommer mamma. Najsigt.
Hon och jag ska städa min lägenhet.
Och på lördag flyttar jag in!

Nattinatti

Jag fortsätter klaga..

..jag kan inte rå för det. Men jag har ont!
Dessutom tror jag att det blöder från ett av såren i munnen. Inte bra!
Ska faktiskt bli skönt att få komma iväg till tandläkaren imorgon och få en förklaring till varför det är så här...det ska inte vara så här, både värk och svullnad ska vara borta vid det här laget. Men men...det är ju jag, självklart ska jag råka ut för något...skulle inte förvåna mig om det är en infektion i såret.

Behöver egentligen sitta upp och plugga inatt. Men vet inte om jag orkar..tentan får gå som den går, Jag tycker att jag har någorlunda koll på allt, så några poäng ska jag väl få ihop...kanske inte så det blir ett godkänt, men det kommer en omtenta, och dem brukar ju gå bra...
Funderar dock på att lyssna på alla webbföreläsningar innan jag går och lägger mig. Dem tar ju ändå upp allt det viktiga. Synd bara att högtalarna på datorn är så dåliga..

Ska bli skönt när tentan är över. Man blir så lugn efter det...
Har massor att göra här hemma, och det ska bli skönt att få ta tag i det.
Vardagsrummet är fullt av flyttlådor som ska fyllas, och det börjar bli dags att göra det nu...det tar längre tid än vad man tror att packa ner allt. Dessutom behöver jag fixa fler bananlådor...dem jag har räcker inte långt. Frågan är bara hur jag ska få hem lådorna när jag inte har någon bil...får hoppas på att Steph kommer till lägenheten snart. Annars blir det många promenader fram och tillbaka till ICA.

Nu börjar värken lägga sig lite. Tog en Ipren idag fast jag egentligen inte "fick" göra det. Men, när mamma säger att något är okej, så är det okej. =) Föräldrar är allt bra att ha, speciellt när man inte är på topp.

Min katt är konstig. Istället för att äta sin mat leker hon med den. Detta resulterar ofta i att vattenskålen hamnar upp och ner och att det ser ut som ett bombnedslag runt hennes matplats. Har slutat plocka upp den mat hon har ut, för det ligger lika mycket utanför nästa sekund...inte mycket att göra åt det. Hon verkar i alla fall ha roligt, och det är ändå det viktigaste.

Inte min dag.

Äntligen, tjugo över tolv denna natt hände något som lyste upp min miserabla dag. Klarade ett webbprov som jag kämpat med i timmar...frågan är bara om jag kommer komma ihåg hur jag gjorde allt på torsdag. Tror inte det...

Ja, som sagt, detta har inte varit min dag.
Inte för att något har gått dåligt...jag har bara haft så tråkigt och är så nere.
Inget har varit kul, jag har inte haft lust med något alls...mamma ville inte ens prata med mig för att jag var så tråkig...jag hade inget roligt att säga tyckte hon.
Jag skyller allt på min tand, eller ja, det är väl egentligen avsaknandet av tand som gäller...det gör fortfarande ont och svullnaden verkar aldrig vilja ge med sig. Stod emot länge innan jag föll för trycket och tog en Ipren. Ville inte göra det idag, men orkade inte med att plugga med en ständig värk i kinden. Men, jag får inte ta någon imorgon...står på förpackningen att man inte får ta tabletter i mer än 5 dagar i sträck, och idag var min femte dag. Som tur är ska jag ju till tandläkaren på torsdag, för att ta bort stygnen...förhoppningsvis är allt bra då, eller så får dem helt enkelt fixa det. Jag vill inte ha det så här längre! Sjuk kan jag vara, men HATAR att ha sår. 
Nog tjatat om detta. Eller ja, ni ska slippa höra mer om det...för egentligen kan jag tjata på om det ganska länge till...

Synd om Mattias. Jag är inte den roligaste att umgås med dagar som dessa. Blir mer kritisk än vanligt och svarar knappt på tilltal (beror dock mest på svullnaden..) och är allmänt butter. Men men, vad ska jag göra...ibland måste man få vara nere. Men, det är ändå synd om honom. 

Nej, ska sluta tycka synd om mig själv och plugga istället, inte långt kvar till tentan nu. Den sista tentan inom fof...snart börjar nek:en. Ska bli mycket roligare! 


Kan ju alltid bjuda på några bilder...

Några bilder från New York kan jag nog lägga upp ändå.
Men, så många sightsing bilder har jag inte...dem har fortfarande Sofia, och självklart strulade MSN igår så hon kunde inte skicka dem till mig. Blä!

Btw, svullnaden i munnen har väl gått ner lite, men jagser fortfarande lite sned ut i ansiktet...kanske var därför så många tittade på mig på tåget igår? Aja, så ont gör det inte..men så knarkar jag ju Ipren också. Imorse fick jag i alla fall i mig en macka, trevligt att äta något annat än soppa. Jag vet, det är synd om mig. =P

Nehepp..tycker att min kära familj kan komma hem snart så att jag och mor kan åka ner till stan en stund. Eller ja, jag vill helst till ÖB, skulle vara trevligt att reda nu fylla på skafferiet till min nya lägenhet. Det blir till att köpa mycket pasta och tomatsås..det är faktiskt bara 19 dagar kvar till flytten. Nice..

Bilder var det ja:

Manhattan:                  Frihetsguddinnan:    Jag, på tunnelbanan:
           

Wall Street:                 Fia, Steph och jag:  Sofia utanför Tiffanys:
             

Restaurang i Little Italy:  Kubansk restaurang:  Starbucks var ett måste:
                           


Times Square:           Times Square:          Times Square: 
     


Times Square:  Cupcakes på Sex and  Utanför Carries dörr:
                             the City-turen:
              

Jag, på nyårsaftonen:  Jag, på nyårsaftonen:
            


Vi, på nyårsaftonen:  Steph och Fia, nyår:   Empire State Building:
            


Jag, 86:e våning,            Utsikt från Empire State Building: 
Empire State Building:
                           

Hard Rock Cafe: Gul taxibil =):              Times Square by night: 
             

Så, det var lite bilder det...


Synd om mig

Det är synd om mig.
Men jag överlevde....
Har precis dragit ut en av två visdomständer, dem fick till och med lov att borra bort en bit av mitt käkben för att få bort tanden. Men nu är den borta i alla fall.
Om lite mer än en månad är det dags för nästa..

Tillbaka till vardagen

Ja, då var man tillbaka.
Och jag har sååå tråkigt. Behöver ha mer att göra på dagarna än vad jag har nu, kanske är det bra att jag ska tillbaka till jobbet imorgon...dock lär jag inte tycka det imorgon.

Vet inte om det är jetlagen som fortfarande spökar, men jag kan inte sova på nätterna. Inatt fick jag gå upp vid 3  och lägga mig i soffan och titta på TV istället för att sova...vid 6 gick jag och la mig igen, men det betydde inte att jag somna, det gjorde jag någon gång vid 7...blä säger jag bara! Får se om hur det blir i natt, annars får jag ta en sömntablett....tror Fia har några över.

New York ja,
Vilken stad, inte så häftig som jag trodde att den skulle vara....men New York är ändå New York.
Oj, vad vi har gått och sett saker....mestadels en massa hus. Bilder kommer så fort jag får Fias, inget roligt att bara visa hälften...
Nyår var trevligt, fast jag fick ta hand om två fyllkajor...vi var väl i säng runt halv 6 på morgonen. Men det var det värt....helt underbar nyårsfest med öppen bar. =) Varför kan de inte ha öppen bar i Sverige? Mycket bra tillfälle att prova olika drinkar...även fast jag hela tiden bad om något sött och fick en likadan hela tiden. Men den var ju god, ialla fall när rätt bartender gjorde den.
Pratade med en hel del intressanta människor den kvällen. I alla olika åldrar...dock tyckte jag inte att det var så trevligt när några försökte få med oss hem till dem för att röka gräs, dem förstog sig inte på mig som kunde vara mot droger. Men det är självklarthet enligt mig!
Flygresan hem var jobbig..men det var på grund av att vårat flyg från USA var försenat så vi missade flyget från Frankfurt och fick sitta där ett antal timmar...jobbigt när man inte vill annat än komma hem. Men hem kom jag tillslut i alla fall, och det var skönt....borta är bra, men hemma är alltid bäst!

Nu är det inte långt kvar till att vi flyttar...23 dagar tror jag att det är. Känns konstigt, men det ska bli riktigt skoj...ser till och med fram emot att packa ihop allt...bör nog börja ganska omgående, det är ju ändå en hel del som ska ner..

I helgen ska jag till Eskilstuna, om nu mormor går med på att ha Skruttan hemma hos sig..men det ska nog inte vara några problem. Får se om jag kan få med mamma till IKEA, det är endel saker jag behöver därifrån. Ska i alla fall bli trevligt att komma hem till familjen, att bli lite bortskämd...dessutom är det nog enda chansen för mig att åka till Eskilstuna på några veckor pgra flytten, allt runt det..och dessutom tar ju skolan en hel del tid. 

Nej, ska återgå till pluggandet. Har tenta snart igen. Sista tentan på denna kurs...ska se till att sätta den, orkar inte med en omtenta...speciellt inte nu när jag ska läsa två kurser denna termin. I och för sig, två roliga kurser, nationalekonomi och finska. Finskan ser jag verkligen fram emot. Ska bli trevligt att kunna prata med släkten...