Partypics

Bara för att jag är snäll..

     

     
  



Team Elit


Inte alltid som planerat..

Igår kväll skulle jag ut och äta med tjejerna.
Efter maten var det tänkt att jag skulle hem och plugga resten av kvällen.
Kvällen slutade på Platina och jag var i säng vid 3.
Ibland blir det inte som man har tänkt...med vad gör det? Kvällen var lyckad.

Jessica skriver en snutt

camilla är min fina vän, hon är så lovely, visst ää hon??:d
cam cam camilla min elit trogne kompis, tänk vilken tur att jag träffat dig :D:D

Tack för du finnt, och snälla porra dig inte mer nu... eller jo.. fortsätt va så het !!Men usch,... det är bara förfest och titanic låten spelas... men usch fy och blä!!


vättern om en vecka-.. drick mer vin !! haha

SVEP! SVEP!

Kan jessica, kan Jessica dricka vin...?


Ett glas rosé..

Huvudet snurrar efter ETT glas rosé.
Det är inte lätt när eliten dricker...




Fredag

Idag har böckerna fått vara i fred ett antal timmar.
Jag ligger bra till, så ja, en liten paus från pluggandet gjorde ingen större skada.
Istället för plugg har jag och Jessica tagit en cykeltur. Vi fick skjuts ut Björklinge, och därifrån cyklade vi hem. Sammanlagt blev det en sträcka på 5,8 mil. Underbara förhållanden idag. Strålande sol och i princip vindstilla. Märktes på hastigheten att det inte blåste, lovely. Känns i ansiktet att man har varit i solen några timmar, hoppas bara att jag inte blir röd...dock har jag inte klarat mig undan dessa vackra linjer, som tur var hade jag linne idag, vilket innebar lite snyggare linjer än om jag skulle haft en t-shirt.

Efter cyklingen blev det någon timmes plugg. Och sen kom Jessica hit och joinade mig vid middagen. Och sen har vi settat på balkongen resten av kvällen. Härligt. Nu ska jag läsa något kapitel till, och sen är det dags att lägga huvudet på kudden.

Hmm..

Om jag ska fortsätta på det viset jag nu gjort i några dagar kommer jag gå från att aldrig dricka kaffe till att överkonsumera allt med koffein i.
Jag är såå trött, men tröttheten skall ej få vinna.
Dock tror jag att kaffet får vänta till helgen. Snart är det nannadags och då vill jag gärna somna direkt. Ska ju upp i tid imorgon igen..för att plugga.

Kors

Ögonen går i kors och i huvudet snurrar ord som patent, särskiljningsförmåga och företagshemligheter runt.
Men inte betyder det att jag slutar plugga.
00.00 slåss boken ihop.
Hej då övrigt liv!

Det finns inget dåligt väder...

...bara dåliga kläder.
Idag åker regnstället på.
Skola från 10 till cirka 13. Ingen cykling efter skola, blev ändrade planer där. Istället ska jag vara duktig och sätta mig på något bibliotek och plugga järnet. Har satt upp ett mål som jag ska nå innan klockan 18 på lördag, klarar jag mitt mål får jag följa med tjejorna ut och äta. Så bäst för mig att läsa på.

KLAAART

Vi fick redovisa idag.
Och, oj så bra det gick. Våran presentation var helt klart bäst, enligt mig i alla fall. Ser fram emot lärarens feeedback, när det nu kommer. Tiden gick fort, men visst kändes det sen att man hade haft ett sex timmars långt seminarium. Tack och lov blir det inte lika långt imorgon.

Joggingpasset idag gick bra. Kom endel regn på slutet. Eller ja, en större mängd..vi såg alla ut som dränkta katter när vi kom in igen. Som tur var klarade vi oss från åskan..första blixten kom precis innan vi gick in. Men ja, nu är det roliga över. Inget mer joggingpass förns höstterminen. Och då blir det dessutom utan min favoritledare. Att man kan fästa sig så vid vissa ledare, jag kommer sakna honom. Och, jag kommer sakna hela gruppen under sommaren, vi har fått en viss gemenskap...dock kommer jag återse en hel del av dem vid Vårruset och Blodomloppet..det sista vi sa idag var: "vi ses på pallen.."

Imorgon blir det som sagt skola först. Sen blir det en långrunda på cykeln med Jessica. Det blir det sista innan loppet..helst skulle jag vilja genomföra någon mer, men tiden räcker helt enkelt inte till. Det knappt att det gör det nu.

Nehepp..några timmars plugg ska man väl kunna klämma in innan det är dags att sova sött.

Onsdag

Snart dags att bege sig till skolan. Håller tummarna för att vi får hålla vår redovisning idag, skulle vara så drygt att ha förberett sig så noggrant och då behöva vänta ytterligare en dag innan man får visa vad man har gjort. Jag vill ha det gjort idag! Så det så.

Efter skolan blir det jogging med Friskis. Jippie.




Duktiga

Jag är riktigt nöjd med hur vårt PM blev.
För mig finns det inte något, eller ja kanske någon enstaka sak, att klanka ner på.
Men, det är ju så man brukar tycka om sina uppsatser och arbeten, de är alltid bäst.
Hoppas verkligen att det inte bara är jag, och min grupp, som tycker det den här gången.

Dagen idag

Våran redovisning rockar.
Ujuj, vad bra vi är. Nu måste vi bara se till att allt sitter imorgon, så vi klarar tidsgränsen. Blir nog till att läsa igenom det en eller två gånner till innan man stänger ögonen för dagen. Måste även läsa igenom själva arbetet en gång till inför imorgon, samt läsa det vi har skrivit till opponeringen. Och sen ska jag även hinna med några kapitel till i böckerna. Hmm..undrar om jag kommer hinna allt? 

Nehepp, som ni förstår har jag inte tid att sitta här längre.. 


Premiär

Imorse blev det premiärsittning på balkongen.
Åt frukost i stekande sol. Lovely.
Visade sig att jag kan utnyttja solen ända fram till cirka halv 10 på min balkong. Lyxigt värre. Ska fortsätta sitta därute någon timme till, det är ju varmt trots att solen är borta, och dessutom är det lättare att plugga där jag inte hela tiden har datorn framför mig. Inte lika mycket som stör.

Aja, senare idag blir det en tur till skolan.
Imorgon är det dags för redovisning så vi ska gå igenom allt för sista gången idag. Hoppas vi håller oss inom de 15 min vi har, stressigt blir det, men vi ska nog fixa det. Efter skolan blir det matshoppingrunda med Fia och Jessica. Najs.

På god väg..

Nej, det ville sig inte helt idag heller.
30,39 blev tiden idag..att det ska vara så svårt att komma under 30 min. Förhoppnignsvis kommer det till vårruset nästa vecka, banan är ju i alla fall betydligt lättare, så det finns en bra chans till att jag klarar det. Jag håller tummarna. Körde i alla fall lite fartlek idag, varannan kilometer körde jag ett långsammare tempo och varannan ett högre. Eller ja, så jättestor skillnad i tempo var det väl egentligen inte, det snabbare tempot var en minut snabbare per kilometer än det långsamma. Fartlek, eller om man vill kalla det intervallträning är bra att köra om man känner att man står still i utvecklingen, att testa nya saker än den vanliga lunken gör att kroppen reagerar och tillslut blir man snabbare..även bra för konditionen, och psyket. Det är inte roligt att hela tiden köra samma sak, bättre att variera sig. Dessutom blir trött på ett annat sätt, man pressar helt enkelt kroppen mer vid dessa "experiment".

På onsdag är det sista joggingpasset med Friskis. Sorgligt. Jag kommer sakna vårt lilla gäng under sommaren, förhoppningsvis fortsätter vi i höst, men ja, helt säker är jag inte. Fredag sen blir sista löppasset innan vårruset. Tänkte ta och springa just den sträckan då, fösöka memorera vart jag ska öka osv. Ser verkligen fram emot vårruset, ska bli skoj att få tävla lite.

Pluggis

Blev några timmars plugg på biblioteket idag.
Och, jag är förvånad över hur det gick att plugga där. Tre timmars konstant läsande, inte dåligt. När jag väl skulle gå därifrån varje alldeles snurrig i huvudet efter allt läsande. Aja, pluggandet resulterade i ett par kapitel i börsrätten samt hela patentkapitlet i marknadsrätten..det går framåt vill säga.

Innan plugget var jag en snabbis till gymmet tillsammans med Jessica.
Så trevligt att slippa gå själv, och dessutom hinner vi uppdatera varandra om allt mellan varven. Efter gymmet köpte vi varsin sallad och satte oss ute och åt och njöt av det udnerbara vädret. Kan man säga att det är sommar nu? Jag körde ju till och med utan strumpbyxor till kjolen idag...

Nehepp, nu ska jag nog ta och byta om och ta mig till skogen. En löprunda som gäller. Sen blir det hem och ytterligare lite plugg..vilket härligt och innehållsrikt liv man har. Suck.

Söndag

Det är söndag idag. Men jag har svårt att förstå det.
Har varit i skolan från klockan ett till sju idag. Har spenderat varje dag sen i tisdags i skolan. Nu blir det inte någon skola förns på tisdag, då ska vi gå igenom det sista med redovisningen samt fixa opponeringen. Sen är allt runt PM:et klart...bara tentorna kvar då.

Idag är det två veckor kvar till vättern. Spännande och läskigt.
Jag och Jessica har pratat om att ta en långtur på torsdag. Får se hur det bli med det. Benen ska ju hinna bli pigga och fräscha innan måndagen igen då det är dags får Vårruset. Men men, vi får se som sagt. Alltid skönt att genomföra en riktig långtur innan själva loppet, så man vet att man klarar det och hur kroppen reagerar efter alla milen.

Löpning

Blev en liten löprunda så här på kvällskvisten.
Jag pressade mig verkligen idag, och det var nästan (37 sek om man ska vara exakt) att jag klarade mig under 30 min på mina 5 km. Nästa gång ska jag fixa det. Det märks dock att mitt spå här i skogen är mer ansträngande än andra sträckor jag springer, jag är mycket tröttare efter en runda i detta spår än vad jag är när springer andra. Men det är bara positivt, det är bra träning när det är lite jobbigare.
 
Btw. Det blir skola imorgon igen. Vi varken hann eller orkade med att fixa redovisningen idag. 

Gissa vad!

Jupp, jag ska till skolan idag igen!
Jippie..eller inte.
Men men, inte så mycket jag kan göra åt saken. Det är bara att genomlida denna dag också. Snart är det ju över. Som tur är ska vi inte ses i skolan förns klockan ett, vilket innebär att jag och Fia hinner tentaplugga lite innan. Alltid något. Blir nog tentaplugg resten av kvällen sen också, varvat med tvätt. Vilken lördag.

Så är det.

Jupp, jag sitter i skolan idag igen.
Jag håller fortfarande tummarna för att vi ska bli klara med PM:et idag. Jag vill verkligen inte åka till skolan i helgen också, jag har annat att göra då. Så det så.

Efter skolan blir det raka vägen hem till Fia.
Vi ska ha en riktig fredagskväll. Vi ska basta, äta god mat, äta godis och förhoppningsvis kunna komma överens om en film att hyra. Najsigt värre. Dock ska ju lite av tiden ägnas åt att plugga också. Jag har lite panik över tentorna..även fast det är två veckor kvar. Men, det kanske är positivt? Vem vet?

Hög nivå..

Uppsatsskrivande på hög nivå.
Det går bra idag. Det märks att det vi bara har slutklämmen kvar, allt börjar gå ihop och ja, det blir nog bra detta. Snart är det dock dags för lunch, gottigottgott. För min del känns det som om vi kan bli klara idag. Hur skönt skulle inte det vara? Då har vi bara presentationen kvar att förberedda, och det bör vi hinna med på en dag. Kanske att man får helgen ledig? Eller ja, ledig och ledig, det blir ju tentaplugg istället. Men men, vad gör det? Det är ju bara två veckor kvar på denna termin, och jag ska se till att klara dessa tentor så jag slipper tänka på dem...jag har tillräckligt många tentor att göra i slutet av augusti så det räcker. Ganska bra att mitt sommarjobb bara sträcker sig en vecka in i augusti, då får jag en massa tid att plugga inför tentorna. Hemskt att behöva jobba samtidigt som man pluggar, tiden räcker inte till då...

Aja, det blir mycket pluggprat nu. Men, det är ju det mitt liv innehåller för tillfället. Jag börjar faktiskt längta efter examen. Det ska bli så skönt att få komma ut på arbetsmarknaden och jobba. Få ha fasta tider, och inte behöva sitta hela nätterna med en bok i famnen. Att få ha helgerna lediga..om jag nu får ett sånt jobb vill säga. Eller ja, först och främst ska jag väl hitta ett jobb överhuvudtaget.  

Onsdag

Onsdagar är verkligen en träningsdag jag vägrar avvara. 
Så, idag var det alltså joggingpass med Friskis och gym som gällde. Gymmet gick bra, men var ltie stressad eftersom jag var lite sent ute..kändes i musklerna att det var en vecka sen körde igenom programmet, men det gick bra ändå. Joggingen gick också bra, sprang lute lugnare idag eftersom jag fortfarande känner av min förkylning, det blir så mycket mer ansträngande att andas så fort man blir det minsta lilla snuvig. Men men, jag är nöjd med dagens träning. Alltid lika roligt att springa med Friskisgänget, eftersom jag i princip har varit med alla gånger så har jag börjat lära känna de flesta..eller ja, speciellt många att lära känna är det ju inte, vi brukar inte vara fler än 7-8 st.  

Innan träningen var det skola som gällde. Sista seminariet är nu avklarat! Finally!
Nu är det bara PM:et som skall fixas också, och tentorna så klart. Blir till att åka till skolan imorgon, trots röd dag, men bättre att vi sitter med PM:et nu och blir klara än att vi måste sitta hela helgen.

Nej, nattinatti nu.


Mimpsi

Idag fyller världens bästa mamma år.
Grattis!



Igår

Mitt tjat fick verkan. Fia bjöd mig på middag. 
Fick startbeviset till vättern igår. Nervositeten börjar komma nu, och självklart blir jag mer och mer förväntansfull. Jag har inga krav på mig själv till loppet, inga tider jag ska fixa eller så..jag ska helt enkelt bara komma runt, och helst göra det utan att stupa av trötthet. Funderar fram och tillbaka på om jag ska köpa nya däck, dem jag har på cykeln just nu är väldigt mönstrade vilket gör att det blir tyngre att cykla..frågan är bara hur stor skillnaden blir med mindre mönstrade däck. Och hur ska jag klara av att byta själv?! Det tål att funderas på, har i alla fall två helger på mig att fixa det hela. 

 

Tisdag

Idag var det skola som gällde.
Ett riktigt segt seminarium var det. Känns att man har haft tolv stycken nu..tack och lov så är det bara ett seminarium kvar nu. Efter semiariet blev det inte riktigt som jag hade planerat. Jag trodde att vi skulle sitta kvar i skolan och skriva på vårt PM, men nej, det ville inte andra delar av gruppen. Så det blev istället att hoppa upp på biken och cykla hem till Fia. Och här är jag fortfarande kvar. Vi blev precis klara med förberedleserna till sista seminariet, och ja, nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Att plugga ytterligare mer känns inte speciellt lockande...har fortfarande tid att möta upp Jessica och ta en vända på gymmet, men ja, både jag och Jessica försöker vara duktiga med det här med att vila, och idag är egentligen min vilodag...så det kanske är bäst att hålla på det.

Försöker få Fia till att bjuda mig på middag, med det verkar den elakingen inte vilja göra..

Frusen

Fortfarande frusen efter cykelturen.
Det blev en sträcka på 38 km idag, inte speciellt långt..men det hann bli riktigt kallt ändå, som sagt, jag har fortfarande inte fått upp värmen helt. Och det trots två koppar te och en varm dusch. Stackars mig. Eller ja, det är ju självförvållat. Funderar på att ta mig ner till grönsakshuset och köpa lite jordgubbar snart, skulle var trevligt att ha något att knappra på till kvälle..det är ju Pretty woman som gäller senare, och ja, kvällsfika är alltid trevligt. Hoppas att dem har jordgubbar bara.

Måndag

Lite seg start på dagen idag. Men jag har pluggat lite än så länge i alla fall..upphovsrätten är inte den roligaste immateriallrätten, men snart är jag klar med den delen. Nu tänker jag dock fly böckerna en liten stund och bege mig ut på en cykeltur. Ska inviga nya hjälmen...förhoppningsvis blåser det inte så mycket idag, eventuellt att det skulle komma lite regn, men det gör inte så mycket..ganska skönt att träna i regn tycker jag. I och för sig är väl kanske inte regn det mest optimala för min förklyning, men men, jag ka ju inte sitta inne hela dagen bara för att det eventuellt ska regna. Får se hur långt det blir idag, siktar på att komma upp mot fem mil, behöver egentligen cykla ytterligare lite längre, men det tar ju så in i nordens lång tid, och ja, jag måste hinna med några sidor till i boken idag.. 

 

21 dagar kvar..

..tiden går fort.
21 dagar kvar nu. Det är ju inget alls.
Och det är så mycket som kommer hända under dessa 21 dagar.
Hur ska jag hinna? Aja, på något sätt kommer det gå. Jag måste bara ta tag i allt nu, och inte tänka att det är lång tid kvar..för det är det ju uppenbarligen inte. Känns lite konstigt, om 21 dagar så har en vecka i juni redan gått, det är sommar då. Jag får inte ihop det, det känns som om sommaren är långt borta, som om sommarlovet inte är här på ett tag, men så det ju inte. Snart har halva detta år gått. Vart tar tiden vägen?

Eländiga förkylning

Känns som om jag imte har tränat på en evighet, och dessutom känns det som om jag aldrig tränar överhuvudtaget. Och detta bara på grund av denna dumma förkylning. Jag har snart gått igenom alla faserna..det började med halson fortsatte med världens snuva och har nu gått vidare till hosta. Vilken tur man har! Och detta kom verkligen vid helt rätt tillfälle...eller inte. Mycket tävlingar som väntar, vilket innebär mycket träning, men går det?! Icke. Blä säger jag bara. Aja, jag tänker köra på att allt bara sitter i huvudet, och ge mig ut på en cykeltur imorgon samt en vända på gymmet..jag är inte sjuk!

Fredag

Förkylningen är en aningen bättre. Skönt att kunna släppa taget om toarullen en stund..
Jag hoppas att det som är kvar är borta till imorgon, så jag kan bege mig ut och springa..men ja, jag ska väl inte ha allt för förstora förhoppningar. Blir det inge springa blir det en promenad i alla fall..och det behövs efter dagens kinamat. Varför ska allt som är gott vara så onyttigt?! Aja, imorgon är det då lördag. Som sagt, lite nyttigheter på morgonen och efter det blir det nog en liten shoppingrunda, måste fixa en cykelhjälm. denna cykelhjälm skulle ha varit inhandlad för flera veckor sen, men nej, det har fortfarande inte blivit av. Till kvällen är det självklart Eurovision som gäller. Heja Sverige! Fast jag har några fler favoriter utöver Malena..ska bli intressant att se vilka som vinner i år.

Ont

Min näsa gör ont.
Allt papper känns som sandpapper.
Blä.

Har inte tid..

Nej, jag har inte tid med detta.
Därför tänker jag ignorera det faktum att jag har ont i halsen och är snuvig.
Jag är absolut inte sjuk!

Igår

Vilket härligt joggingpass det var igår.
Vi vände på rundan vi brukar ta, och det var stor skillnad, skönt att börja med den biten som är såå tråkig, nu kändes den inte lika lång. Efter ca 2 km uppvärming körde vi backträning. Inte lika jobbigt som intervallerna förra veckan, men nog kändes det..perfekt komplement till gymträningen innan. Kör ju bara överkropp på gymmet, så nu blev det lite ben också. Aja, efter backträningen var det bara springa vidare på vår runda, och det gick otroligt bra..efter att ha kommit in i andra andningen så kändes det som om jag kunde springa hur länge och och hur långt som helst..och fort gick det, både sprang ikapp och om de som låg framför mig. Najs. Ser redan fram emot nästa pass, nu är det dock inte så många pass kvar innan sommaruppehållet, lite sorgligt, hoppas verkligen att joggingpassen fortsätter efter sommaren.

Onsdag

Blev en sen kväll igår. Men, vi var så upprymda efter Sveriges avancemang i Meloifestivalen att vi inte kunde sova..(vi - jag och Fia). Men, eftersom det är en lugn dag idag utan skola gjorde det inte så mycket. Idag är det bara hemmaplugg som gäller, som vanligt har vi en seminarium uppgift att föreberedda..men snart är seminarierna slut, finally.

Ikväll är det som vanligt joggingpass på Friskis. Förra veckan var det prat om att vi skulle köra backträning, får se om det blir så..skojigt isåfall, att göra nya saker är alltid roligt, även fast backträning är otrolgt jobbigt. Men men, bra träning är det ju.

Melodifestivalen!

Nu gäller det.
Jag håller tummarna.
Heja Sverige!

Tisdag

Sitter i skolan.
Som vanligt är jag den enda i vår grupp som är här i tid. Hur lyckas folk att alltid komma sent? Jag avksyr att vara försenad..jag är hellre på plats 5-10 min tidigare än kommer försent. Aja, inte så mycket att göra åt saken. Det blir en heödag i skolan idag som vanligt. Efter seminariet ska vi sitta och skriva på vårt PM, hoppas att vi kommer en bit på vägen idag..så man slipper tänka på PM:et och istället kan koncentrera sig på tentorna.

Aja, så mycket mer händer inte i min lilla värld idag. Hörs senare.

Kväller

Tittar på en av mina favoritfilmer just nu.
Mûnchen, eller Munich. Den bygger på en verklig händelse, och det är just det som gör den så bra. Jag tycker att det är mycket roligare och intressantare med filmer som handlar om verkliga saker, eller helt enkelt filmer som har mer djup i sig än dessa vanliga amerikanska romantikkomedier. Nej, jag har fått nog av filmer som handlar om samma sak om och om igen, jag vill ha mer. Så, därför tycker jag om dessa filmer som bygger på något, de har något mer som dessa lyckliga-slut filmer inte har.

Jag är väl precis som min far...snart sitter jag väl och säger b-film om de flesta filmer. Ingemar Bergman nästa kanske?!

Inte som planerat

Det blev visst inte som det var tänkt idag. Eller ja, skillnaden är ju såå stor...jag sitter hemma och pluggar istället för hos Fia. Fia är sjuk, och jag har definitvt inte tid att bli sjuk, så det var bättre att vi höll oss på varsitt håll idag. Därför är jag nu också lite uttråkad. Jag har ingen lust att plugga idag, jag vill ha lov. Kanske inte den bästa känslan när tentorna börjar närma sig..men men, det är bara att rycka upp sig och ta sitt ansvar. Lite har jag ju faktiskt gjort idag...och ja, det är bättre än inget alls..

Måndag

Ny vecka igen. Veckorna springer verkligen iväg, tiden går så fort, kanske för fort?
Aja, snart är det dags att bege sig ner till stan. Jag hoppas, och förväntar, mig ett postivt resultat idag..får jag inte det blir jag besviken, för jag har verkligen varit duktig denna vecka. Efter det lilla mötet, eller ja, frågan är om vi stannar på mötet..aja, så ska vi (jag och Fia, as usual..) hem till Fia för att plugga. En helt vanlig måndag med andra ord..

Senare ikväll blir det nog en liten löptur, och skulle behöva bege mig till gymmet också.

Lite till..

Idag blev det ytterligare lite cykling. Men bara 3,5 mil denna gång. Dock kändes det i benen att man hade cyklat en längre sträcka ganska nyligen. Men men, lite har man ju i alla fall rört sig nu. Innan cykelturen har mor min varit här och hälsat på. Hon var så snäll och fixade på min balkong, så nu är det rent där ute i alla fall...och så är nätet äntligen nere, otroligt vilken skillnad det blev.

Det som är negativt med att ha haft besök är att det alltid blir så mycket godsaker kvarlämnade hos mig. Massa glass, och dessutom paj. Hur sjutton ska man klara av att hålla sig borta från det?!

Lördagskvällssug

Det är lördag och jag är sugen på något gott.
Jordgubbar, glass, godis, whatever.
Men, jag hade min godiskväll igår. Hur ska jag lösa detta?

Både plus och minus..

Cykelturen idag var både bra och dålig.
Dåligt: jag har världens bonnbränna på armarna..inte vackert, och när ska man ha tid att "återställa" det? Nej, att ha linne på sig i skolan är bara att glömma...
Men, så vi ju bra saker också: solen har gett mig en fin färg i ansiktet, och hela turen gav mig 14 bonuspoäng (vv-prat...på en vecka får man sammanlagt använda sig av 12 bonuspoäng, vilket innebär att detta var en ganska bra prestation..och jag tycker att jag kan äta choklad utan allt för stort samvetskval.) 

Det börjar arta sig..

Idag har jag och Jessica gjort ett ordentligt krafttag inför vättern.
Vi har avverkat 72 km på cykel. Och, större delen av det i sällskap av motvinden. Härligt, eller inte. Jobbigt var det, men, det känns bra. Jag hoppas och ber verkligen om att det inte blåser under vättern. Det får gärna regna och vara kallt istället, så länge det inte blåser. Jag hatar verkligen motvind, speciellt när man ska cykla långt. Värst motvind hade på hemvägen idag. Så skönt när man började se välbekanta "saker" och visste att man snart var hemma...resten av dagen idag ska jag inte göra något alls. Eller ja, jag ska ta mig ner till grönsakshuset (ligger precis brevid mitt hus..) och köpa lite jordgubbar..btw. chokladen är öppnad, och den var god.

Dags för en dusch.  

Om en månad..

Nu är det bara en månad kvar.
Om en månad sitter jag på min cykel med 15 mil framför mig..spännande.
Jag längtar faktiskt, och tycker att det ska bli riktigt skoj.

Vilket träningspass..

Ujuj, vilket träningspass det blev igår.
Först körde jag slut på mig inne på gymmet. Och sen blev det ett rejält löppass. De första två kilometrarna hängde jag med i "intesiv"-tempot, men sen fanns det inte mer energi att ta av så jag fick sakta ner och springa i mitt vanliga tempo. Men jag klarade två kilometer i alla fall i ett tempo som jag inte är van vid. Blev lite ändringar i passet sen också, istället för spänstövningar körde vi intervallträning. Fy sjutton vad jobbigt. Men oj vad duktiga vi var..och det var så skönt att bli helt slut, att få känna att man verkligen har gett allt. Nästa vecka ska vi försöka få till lite backövning, skojigt värre.

Idag är det skola som gäller igen.
Så, dags att vara duktig..

Jippie

Snart är det dags att bege sig till Ultuna. Först lite gym, och sen löpträning. Jippie.
Hoppas att det slutar regna bara..


Onsdag

Onsdag har verkligen blivit en pluggdag.
Fia är här och ja, nu har hon precis ätit mig ur huset, och snart har hon snott all min pepsi...dock har vi varit duktiga och pluggat lite också, och mer ska det bli. Mycket att läsa, och PM:et måste vi också börja skriva på nu. Men men, det är väl bra att det händer lite, tiden går fortare vilket innebär att det snart är sommmar och lov. Najs.

Nu ska vi gå och köpa jordgubbar. Annars ligger chokladen illa till...

Kväll

Känns inte som kväll. Det är för ljust. Jag har definitivt inte vant mig vid detta ännu...
Aja, nu när det är ljust ute så pass länge får man se till att ta tillvara det. Så, ja, jag tror att jag tänker bege mig ut på en promenad nu. Jag har pluggat lite av det jag skulle göra idag, och nu känner jag att jag behöver göra något annat..och helst utanför lägenheten så att jag befinner mig på ett bra avstånd från chokladen. Som btw fortfarande inte är öppnad! Ujuj, jag är stolt..

Låt det bli fredag snart...

Jag har lovat mig själv att inte öppna min choklad som jag fick av Fia förns på fredag..det är bra när man kan beställa vilka "presenter" man ska få när ens vänner är bortresta. För man måste ge presenter till de som blir kvar hemma..så det så!


Tisdag

Jahapp, så var det tisdag.
Skola som vanligt.
Idag har jag ingen lust att gå till skolan. Men det har nog att göra med att jag somnade sent igår och gått upp tidigt idag. Egentligen vet jag ju att marknadsrätten är helt okej, och att seminariet kommer vara lärorikt. Men ja, lusten finns inte där..men, ibland måste man göra sånt man inte har någon lust till, så det är bara att studsa in i duschen och göra sig vacker och sen bika iväg.

Något mer bjuder inte dagen på. Inget inplanerat. Inte ens träning.
Bara plugg.


Måndag

Seg morgon blev det idag. Förstår inte varför jag är så trött..var det hela helgen hemma, och imorse ville jag inte alls gå upp. Men, jag tvingade mig upp, och tog mig sen till stan. Först gick jag och tog mitt "straff" för helgen, det var inte så farligt, men nu måste jag se till att fixa till det. Sen blev det till att leta reda på en av kursböckerna, som tur var fanns den vid Studentbokhandeln, annars brukar man ha den turen att när man väl måste ha en bok så är dem slutsålda överallt..Väl hemma var det tänkt att jag skulle plugga, men jag har inte riktigt haft tålamod till det. Vid fyra mötte jag i alla fall upp Malin vid startplatsen för vårruset. Gick bra att springa de fem kilometrarna och skönt var det också. Nu när jag har blivit av med lite energi tror jag att jag klarar av att ta tag i pluggandet, och städningen...

Hörs.


Hemma igen..

Hemma i Uppsala igen.
Känns konstigt att gå tillbaka till vanlig vardag imorgon. Det har varit en så lång ledighet..en liten minisemester. Men men, det går inte att rymma från vardagen, och det är väl lika bra. Det bästa med att återgå till det normala är att de vanliga matvanorna också återvänder. Usch, jag hatar verkligen när jag tappar greppet om min självkontroll..aja, straffet kommer imorgon. Det är bara att ta det och sen fortsätta på rätt bana. Ingen skola imorgon, men massor att plugga. PM inlämning börjar närma sig, dags att börja skriva på det kanske...likaså gäller tentorna, snart dags att tenta av dessa kurser, känns som om man nyss började med dem. Men, det som är positivt med att det snart är tentadags är att det snart är sommarlov, och iår får jag till och med ett par veckors sommarlov. Riktigt skönt.

Nej, nu ska jag ta en allergitablett och sen sova.

...

..en främling är och hälsar på..

Vad händer i Eskilstuna?

Ja, vad händer här?
För tillfället inget alls..väntar på att få bege mig ut i skogen och springa en runda.
Annars då..ja, i torsdags var det Valborg. party här hemma hos oss. Riktigt trevligt, lugn kväll för mig men inte för större delen av de andra som var här. Mycket dans blev det..och ja, det bjöd till en hel del skratt. Blev en sen kväll, vilket kändes dagen efter. Igår, fredag, var vi iväg en runda till Sundbyholm. Rekarne hade sin studentbal, många fina klänningar var det och fina håruppsättningar. Tänk att det är fyra år sedan en annan stod där i balklänning, vad tiden går fort..Hände inte så mycket mer igår, vi grillade här hemma och hade en trevlig "familjetid", ovanligt att hela familjen sitter och äter tillsammans. Däckade totalt efter det, så det blev en tidig sänggång..men men, såna dagar behöver man. Idag var det meningen att jag och mamma skulle ut på en liten shoppingrunda, men så blev det inte..så dagen har gått till att verkligen inte göra något alls...senare ikväll ska jag vara chaufför. Blir en lugn lördag, precis som jag ville..dock var meningen att det skulle bli en lugn och NYTTIG lördag, men nej, det går inte när man är hemma. Fasar inför måndagen..

Nehepp..kanske ska sätta på mig träningskläderna. Mari kanske ringer vilken minut som helst, och då är det skogen som gäller.