Riskabelt?

Med tanke på hur dagen har varit hittills är det nu frågan om jag vågar bege mig ut på en löprunda. Vem vet, med min tur kanske det hela slutar med ett brutet ben eller så. Men, jag tänker utmana ödet, för jag måste få komma ut och göra av med energi och få göra något som i alla fall är roligt. Usch, tack och lov är denna dag snart över. Det har helt klart inte varit min dag.

Nu håller vi tummarna för att jag kommer hem hel.

Värdelös dag

Gaah. Dagen blir bara värre och värre.
Jag måste helt klart ha vaknat på fel sida idag.
Jag är allmänt irriterad på allt och alla.
Orka!

Onsdag

Mycket att göra idag.
Först en massa plugg på juridikum med Fia. Förhoppningsvis blir vi klara med hela två PM idag. Är vi effektiva ska det nog gå...Sen blir det en tur på stan. Födelsedagspresent måste inhandlas. Vad vet jag inte än. Frustrerande. Detta med presenter brukar vara min sak, men just nu står det bara stilla i huvudet. Aja, det löser sig nog.

Efter stan blir det raka vägen hem. Ut i spåret och löpning.
Sen måste lägenheten städas, och jag måste packa. Som sagt, mycket som ska hinnas med idag.
Men, det brukar alltid gå bra.

Hörs.

Slår våra kloka huvuden ihop..

Fia och jag försöker slå våra kloka huvuden ihop.
Det går väl...sådär.
Många timmar har passerat..och jag vet inte riktigt vad vi har presterat.
Aja.



Bra start

Att träna på morgonen är verkligen en perfekt start på dagen.
Kroppen vaknar ordentligt, och att sen få avsluta det hela med en stund i bastun är helt underbart. Ska försöka få rutin på detta med träning på morgonen. Ska försöka komma iväg på torsdag morgon igen. Lyckas jag med det blir det dubbelpass på torsdag, först gym på morgonen och sen ki-box till kvällen. Najs.

Aja. Efter träningen var det dags för skola. Statistikföreläsningen började bra med brandövning..halva första timmen fösvann. Uppskattat hos oss formeltrötta studenter. Annars är det inte så farligt med statistiken, har till och med haft en otrolig tur med min grupp..vi kommer bra överens och har trevligt tillsammans. Perfa. 

Nu är det plugg och åter plugg på catwalken som gäller.
Sen blir det myskväll.
 

Time for workout

Dags för träning!
Underbart.


Tisdag

Det är frost ute!
Underbart.
Nu är det verkligen höst, och snart vinter. Det tycker vi om.

Så, tisdag idag.
Uppe tidigt för att vara jag. Men, jag om jag ska hinna träna idag måste jag iväg innan skolan. Ska snart slänga på mig träningskläderna och cykla iväg. Efter gymmet blir det raka vägen till skolan. Först statistik och sen handelsrätt. Och efter det massor av plugg innan jag och Fia ska möta upp Malin vid ICA i Flogsta. Vi ska ha en trevlig liten tjejkväll, äta middag tillsammans och planera fest. Najs. 
En lång dag som väntar, men en massa flängande överallt. Precis som jag vill ha det.

Åh, hoppas kylan håller i sig. Då kanske man till och med kan sätta på sig mössan idag... 

Bokat och klart

Den första december ska jag och Fia på nya äventyr.
Österrike är målet denna gång.
Julbord och julmarknad är vad som gäller.
Lovely



Till detta hotell ska vi.
Bäst för Fia att det är lika mycket snö när vi ska dit som det är på bilden...


Måndag

Ny vecka.
Vad händer idag?
Samma gamla vanliga. Föreläsning och plugg.
Ska se till att hinna med mycket idag. Som sagt, kommer befinna mig en hel del på resande fot de två kommande veckorna. Måste dessutom snart börjar tentaplugga i statistiken. Tiden flyger ju iväg, och det är snart dags för tenta. Isch. 

Jaha. Efter skolan blir det en tripp till Björklinge. Ska möta upp Jessica där och ta en löptur i Björklinges spår. Ska bli trevligt. Variation är alltid uppskattat. 

Dags att göra sig vacker kanske. 

Pluggish

PM:et är nu klart. Tror jag i alla fall. Det känns klart. Dock är det för långt, men jag kan verkligen inget korta ner det något mer..en halv sida för långt tycker jag inte är allt för farligt. Hoppas bara att det är tillräckligt bra nu. Rättsociologi är ett mycket brett ämne, och det var svårt att begränsa sig. Dock var det ett intressant ämne, och jag skulle lätt kunna skriva mer om det. Men men, nu lägger vi det åt sidan och går vidare. Nu är det självreglering och lagreglering soom gäller istället. Får se hur det går. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt idag i och med att jag kommer befinna mig på resande fot en hel del de två kommande veckorna. Problemet är att energin börjar avta nu. Koncentration är inte den bästa, och det finns mycket roligare saker att göra än att plugga..lite tur är det allt att jag sitter på bibiloteket, det finns mindre att göra här än hemma. Jag hoppas dock på att Jessica hör av sig snart så jag kan bege mig till gymmet..


Underligt

Det känns nästan som om det är en bakisdag idag.
Jag är trött, konstant hungrig och ja, allmänt slö.
Tack och lov ingen huvudvärk.
Men, det är underligt sätt som kroppen reagerar på. Hur kommer det gå att plugga idag egentligen?
Aja. Dags att vara lite nyttig i alla fall. Bara att byta om och sen raka vägen till stan. Kommer vara lat idag och ta Doris..

Hörs senare.


Söndag

Efter att min kära familj åkt hem igår hände det inte mycket här hemma.
Fy sjutton vad trött jag var. Jag var så trött att jag inte ens orkade ligga i soffan och onte göra något alls. Så, det blev en riktigt tidig kväll, och jag slocknade ganska snart efter att jag lagt huvudet på kudden. Detta resulterade i att jag idag vaknade alldeles för tidigt i min mening. Men men, inte så mycket att göra åt den saken. Idag är det stelt i benen kan jag lova. Men ingen träningsvärk, utan bara en känsla av att man faktist har använt musklerna. Härligt.

Så, vad bjuder dagen på.
Först ska jag nog bara ligga i sängen och inte göra något alls. Var några dagar sen jag kunde unna mig det. Sen blir det en tur till Jurudikum och biblioteket. Ska se till att få klart mitt PM idag. Efter det blir det gymmet, förhoppningsvis med Jessica som sällskap. Ska nog till och med unna mig en stund i bastun efter träningen.
Det kommer nog bli en riktigt bra söndag.


Svensk klassikerhalva 2009!

Nu är den gjord.
Jäklar vad jag är stolt.
Jag har kommit så långt.
Från att knappt orka springa hela uppvärmningen för ett par år sen till att nu avklarat en klassiker, om än "bara" halva. Jag kan inte med ord beskriva känslan jag har i kroppen, jag kan bara säga att jag tycker att jag är otroligt duktig. 

Loppet idag var riktigt härligt. Perfekt väder. Vacker bana..även fast jag inte såg så mycket annat än marken framför mig. Kilometrarna flög förbi, och plötsligt var man i mål. Efter målgång kände jag att jag hade kunnat satsa lite hårdar ändå, men jag är nöjd med min tid (1h och 40 min). Känns bara bra att veta att kroppen och framförallt psyket klarar ännu mer.

Nu ska jag ladda om inför nästa stora utmaningen. Vad det blir ska jag klura på ett tag. Jag har en hel del saker jag vill göra. Och efter detta vet jag att ingenting är omöjligt. Finns viljan klara man allt, nästan. Och viljan finns, det kan jag garantera. Team Elit fortsätter mot nya mål..



Glad och härligt trött efter 15 underbara km.   


Dagen D

Så var vi då här.
Lördgen den 26:e september.
Lidingöloppet.
Sitter iklädd löparkläderna, äter en stooor frukost och laddar med bra musik.
Känner mig lugn och förväntansfull. Detta kommer inte bli annat än roligt.
Lite sorgsen är jag dock. Sista etappen på klassikern är ju snart gjord. Vilken resa.
Men det är bara att ta nya tag mot nya äventyr och utmaningar.

Men. Nu är det Lidingöloppet som gäller.


Ladda

Här laddas det för fullt.
Tröjorna är nu fixade. Vajjert värre blev det.
God mat har vi ätit också..om det var den bästa laddarmaten går väl att disskuter. Men, tacos är alltid tacos.
Nu blir det till att inte göra något speceillt alls, och sen åka hem i skaplig tid och sova.

Najs.

    



     


Plugg

Mycket plugg just nu.
Men det känns bra. Det är riktigt mysigt att sitta på biblioteket. Och dessutom känner man verkligen att man åstadkommer något. Dock börjar jag bli något trött på detta med rättssociologi. Har fastnat lite i mitt skrivande. På ett sätt känns det som om jag är klar, men samtidigt finns det så mycket mer som bör tas upp..rättsociologi är ett alldeles för stort ämne för att få plats på 3-4 sidor. Usch för korta PM. Men men, det tillhör ju också en del av skolan, att lära sig korta ner det man skriver..att lära sig hitta det meningsfulla. Kanske ska köra på R's förslag och bara skriva två meningar..hmm..undrar hur det skulle bli.

Sicken tur jag har. Nu hörde Fia av sig. Klar med tentan, vilket innebär att jag också kan anse mig klar för dagen...så, nu tar jag helg.


Dan före dan

Fredag idag, lördag imorgon.
Gahh, jag börjar bli nervös. Men positivt nervös. Jag ser så mycket fram emot att ställa mig på startlinjen och sen bege mig iväg. Så länge benen känna bra och pigga kommer allt gå galant. Ikväll blir det till att ligga med benen i högläge, och bara vila.

Men innan jag kan vila och ta hand om mig själv är det skola som gäller.
Sista föreläsningen för veckan.
Sen blir det plugg på juridikum igen. Lite irriterande att de flesta böcker som finns där och som man behöver endast är läsesalsböcker. Man får inte låna hem dem..så, det finns inget annat att göra än att sitta där och plugga. I och för sig innebär det att man är lite mer effektiv. Så, det kanske bara är possitivt. Idag ska jag i alla fall hålla mig undan kaffet. Jag ska somna i skaplig tid ikväll..


Lång dag

Många timmar i skolan blev det.
Klockan sju fick jag sätta foten utanför Ekonomikum.
Men. Det har varit en effektiv dag. Vi blev klara med labb.rapporten, och kunde lämna in den redan idag hela fem dagar innan deadline. Underbart. Det negativa är dock att den långa dagen innebar en hel del kaffe..hejdå sömn säger jag bara. Speciellt då jag nu även dricker pepsi. Hmm..kanske har utvecklat ett koffeinberoende.

Aja.


Torsdag

Kommer bli en lång dag i skolan idag.
Två föreläsningar på rad..först statistik och sen handelsrätt.
Sen blir det att plugga i två timmar, och sen träffa labb.gruppen för att fixa det sista med labben.
Och efter det får jag åka hem. Eller, ja, åka till gymmet blir det.

Nehepp. Just nu har jag inte så mycket mer att skriva.
Hörs senare.


Formbesked

Fy sjutton vad bra det känns.
Jag är så taggad inför lördag, och jag känner att det kommer gå riktigt bra.
Dagens löpning gav ett besked som jag verkligen behövde. Sprang en mil i det tempo jag tänker ha under tävlingen, och jag var inte trött alls när jag var klar..det var nästan så jag funderade på om jag verkligen hade sprungit. Det känns så skönt att kondition är på topp, och att jag faktiskt har blivit bättre. Jag är i mitt livs form, trots skada och sjukdom. Det är som är ännu härligare att veta är att jag bara blir bättre..än finns det mycket att jobba på, och jag ser fram emot varje kommande träningspass.

Jag är bara så glad och lycklig.
Jag är stolt över mig själv.
Jag har kommit jäkligt långt, och det är jag själv som har fixat det.

Träning

Dags att bege sig till skogen.
Sista träningspasset innan Lidingö.
Var tänkt att det skulle bli ett långpass i Jälla. Men, blev lite ändrade planer där..så jag får se hur långt det blir. Ska satsa på milen i alla fall. Inte det roligaste att springa varv efter varv..men, det är inte så mycket att göra åt den saken.


Tillbaka i dimman

Jaha. Så var man fast i kaffeträsket igen.
Koffeinet har slagit till, och det snurrar i huvudet.
Hur ska detta sluta?



Hmpf

Här stressar man och ser till att vara på plats några minuter innan utsatt tid.
Och vad händer?
Man får stå och vänta på den andra i en kvart...
Jag säger och det.



Det är väl tur att jag vet hur Fia är..och att detta med att vänta på henne inte är något ovanligt.


God morgon

Så var det onsdag.
Dagarna flyger fram. Bara bra. Då är det snart lördag.
Kollade upp tågtider igår. Blir till att åka runt sjutiden på morgonen..hellre att jag är på plats vid start tidigt än att komma försent. Usch, mina tävlingsnerver skulle inte fixa att stressa runt. Nej. tidig ska man vara. Tåg blir bättre på lördag än att ta Doris. Med mitt lokalsinne är det helt klart säkrast..

Aja. Än så länge är det onsdag.
Plugg as usual som gäller. Som sagt, juridikum idag.
Vi är  i princip klara med morgondagens PM. Så, förhoppningsvis blir vi klara ganska fort idag. Efter plugget, och senare ikväll blir det löpträning..sista innan tävlingen. Förhoppnigsvis blir det en lång runda. Skulle vara skönt att veta att man klarar mer än en mil. I och med sakde- och sjukperiod har träningen inte blivit som den skulle, och ja, jag är inte helt säker på formen. Vilja finns, och den kommer jag i och för sig ganska långt med.

Nehepp. Nu måste jag skynda mig.
Fia blir så sur om jag kommer sent..

Överlevde även denna gång

Ja, se, jag lever än.
Så farligt är det inte att vandra runt i Gottsunda när det är mörkt.
Jag älskar mörker. Jag är en nattmänniska.
Allt blir så mycket mysigare när det är mörkt.

Blev en skapligt lång promenad. Var ute lite mer än en timme. Förhoppningsvis innebär det att jag somnar relativt fort nu..idag har jag ju hållt mig någorlunda borta från kaffet, så det bör inte vara några större problem att somna. Koffein är farligt.

Imorgon är det plugg på juridikum som gäller...jag och Fia måste ju vidga våra vyer så nu provar vi på ett nytt ställe att plugga på.
Sussa sött.


Frustration

Jag kan inte sitta stilla.
Jag har förberett allt inför imorgon, gjort matlåda, lagt fram kläder, packat väskan.
Jag har diskat och plockat iordning.
Vad sjutton ska jag hitta på nu?
En riktigt ordentlig lång promenad kanske?
Något måste jag hitta på.
För jag kan verkligen inte sitta stilla för tillfället..


Effektiv

Det blev en bra dag rent skolmässigt.
Mycket nytt på föreläsningen, jag måste verkligen ta mig i kragen när det gäller att göra övningsuppgifter. Svårt att få alla formler att fastna annars. Men, annars känns det bra. Statistiken är inte så farlig som jag trodde att den skulle vara. Efter föreläsningen var det labb som gällde. Och vi var riktigt duktiga. Bra svar och bra diagram. Har hamnat i en bra grupp, och det var nog ett bra val att tacka ja till grupparbete istället för att ha gjort allt själv..jag hade nog inte hunnit med allt annars. Vi blev nästa klara idag i alla fall, bara slutsatserna kvar och dem fixar vi på torsdag. Härligt att kunna skicka in labben flera dagar före deadline.

Efter skolan blev det träning. Jag var lite lat imorse och tog bilen till skolan, så jag slapp väderkvarnen. Kunde istället åka raka vägen till Ultuna. Träningen gick bra. Kroppen känns bra, och det är härligt att se musklerna jobba. Kör bara överkropp på gymmet just nu. Benen får vila så mycket som möjligt inför tävlingen på lördag. Tänk, inte många dagar kvar nu. Snart är halv klassikern gjord. Vad bra vi är Jessica! Team Elit is the shit.

Nehepp. Nu ska jag kolla upp lite saker inför plugget imorgon, och sen blir det nog en promenad.


Tisdag

Ny dag.
Skola idag igen.
Statistik hela dagen är det tänkt. Först föreläsning och sen grupparbete resten av dagen. Håller tummarna för att vi blir klara med labb.rapporten redan idag. Skulle vara skönt att ha den fixad, så kan man börja med nästa redan nu. Efter skolan blir det raka vägen till gymmet. Dock har jag lite svårt för väderkvarnens gym (som ligger i stan), trivs mycket bättre på mitt (ultunas) gym. Men men, när jag ändå är i stan är det ju lite smartare om jag tar det som är närmst..

Nehepp. Nu ska jag fixa lite kaffe. Idag ska jag ta med eget till skolan. Blir så otroligt dyrt att hela tiden köpa..
See ya.

Ingen rädd för mörkret..

..nej, här är vi inte rädda för mörkret.
Därför blir det nu en promenad.
Jag kan inte sitta still.

Och ja, jag har reflexer.
Tror jag i alla fall.

Så bra

Åh, vad jag mår bra just nu.
Löpningen gick superbt. Hade ingen klocka med mig, ville inte stressa runt..nu gick det i ett behagligt tempo, och kroppen fick en ordentlig mjukstart. Det känns bra. Jag har inte tappat allt för mycket, och Lidingö på lördag ska nog gå riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Uppladdningen och förberedelserna på lördag börjar redan nu. Bra mat som gället, stretching varje dag och ordentlig sömn. Här görs inget halvdant. Ska det vara så ska det vara ordentligt.


Smile!

Okej. Jag ska erkänna. Det var inte lätt att hitta normala bilder. Men, de finns..
Så, jag ler (normalt) på bild också...

     

     

     

     

     

Eller, är detta att föredra...


   


Hypnotisören

Ett bra betyg för en kriminalroman är när man blir lika livrädd när man läser den som när man ser en riktigt hemsk skräckis. Jag var så rädd igår att jag höll på att ramla ur sängen när R ringde. Pulsen var väl uppe i 200 eller så..jag längtar hem till min bok.  

Nonsensinlägg på hög nivå för tillfället.
Märks det att jag pluggar för fullt?


Se, en normal bild på Cam..

Vissa klagomål har inkommit på mina uttryck på bilder.
Men, se här kommer bevis på att jag faktiskt kan vara normal på kort.



Och, ja, jag är lik min mamma...jag vet.


Måndag

Idag är en riktigt bra dag.
Vet inte varför, men jag har helt klart vaknat på rätt sida idag.
Allt känns bara så bra.

Skola som gäller heeela dagen.
Först föreläsning i statistik. Sen blir det massor av plugg med Fia på catwalken. Ser faktiskt fram emot det, det ska bli skönt att ta tag ordentligt i plugget. Efter skolan blir det löpning. Äntligen! Btw. jag har träningsvärk. Härligt.

Lovely

Det är inte mycket som får mig att må lika bra som träning gör.
Jag mår så bra just nu. Musklerna darrar vid minsta ansträngning..jag känner att jag har tränat. Underbart. Jag längtar redan till nästa pass. Nu kanske det blir lättare att hitta tillbaka till den vanliga vardagen. En mer strukturerad vardag. Jag behöver det.

Fick nytt hallgolv av bror min i födelsedagspresent igår. Dock hann han inte lägga hela. Idag har jag lekt lite med golvet. Och de plankor jag har lagt ut ligger riktigt bra. Lite tråkigt bara att jag aldrig har lagt golv tidigare, för nu har jag fastnat. Det är de sista plankorna som skall läggas, och de måste man såga i en massa osv. Lite för svårt för mig. Och jag vill inte slösa allt för många plankor..frågan är bara om jag står ut med oredan i en vecka? Vem vet var det hela slutar..

Äntligen!

Idag blir det träning.
Äntligen!
Ska ta en promenad till gymmet. Köra ett nytt självkomponerat program och sen blir det promenad hem igen.
Underbart ska det bli. Det ska bli skönt att äntligen få röra lite på sig. Åh, vad jag har saknat att pumpa muskler.

Tack

Tack alla ni som förgyllde min dag idag.
23. Nu börjar man bli gammal.
Åldersnoja..vad är det?!


Fredagsmys

Ikväll är det fredagsmys som gäller.
Självklart inledes kvällen med alldeles för mycket tacos.
Sen har det bara rullat på med godis och chips. Och cola of course.
Nu har det äntligen blivit mörkt ute, det vill säga, dags för en skräckis. Målet är att den är så pass läskig att det inte går att sova...jag älskar skräckisar. Helst ska de vara så läskiga att man har konstant ont i magen under hela filmen.

Imorgon åker min inneboende hem.
Det kommer bli tomt.
Jag trivs med sällskap.   


Så mycket

Lycka, oro, prestationsångest, samvetskval,
glädje, kärlek, stress.
Att så mycket får plats på en och samma gång.
Jag är inte van vid att känna mycket...


Fredag

Ingen skola för mig idag.
Måste verkligen bli frisk. Så, det är bättre att hålla sig inför dörren så mycket det går.
Ett litet problem finns dock. Jag skulle träffa min labbgrupp idag efter föreläsningen. Och ja, jag har ingens nummer så jag kan inte ringa och säga att jag inte kommer..förhoppnignsvis hör dem av sig till mig. Annars känner jag mig lite elak. Usch.

Aja. Eftersom kroppen mår som den mår blir det en mycket lugn fredag.
Film i massor. Och kanske lite plugg. 
 

Bättre än inget..

Aja, en promenad är väl bättre än inget alls.


Torsdag

Jag har lite svårt att hamna rätt i vardagen för tillfället.
Jag har inte landat känns det som. Antagligen är det för att det har hänt en hel del senaste tiden, jag har flängt runt lite överallt, och det kommer fortsätta hända en hel del framöver. Inte för att jag klagar. Jag trivs när det händer mycket..men, jag trivs även med rutiner, och ja, just nu lyser de med sin frånvaro. Aja. Det blir vad man gör det till..

Var i skolan idag.
Någon dag för tidigt tror jag dock.
Efter en stunds koncentration kände jag att kroppen inte riktigt ville och orkade fortsätta lyssna. 
Men, jag kan inte missa mer nu. Så, jag gör det man absolut inte ska göra..jag ignorerar vad kroppen säger. Dumt, men jag har inget val. Förhoppningsvis går det bra ändå.
Usch vad jag klagar nu förtiden. Jag som egentligen är så positiv. 
Det ska bli änrding på det. Lovar. 



                                                            Du finns alltid i mina tankar. 
 


Dumma fot.

Jag orkar inte längre.
Dumma fot!


Rekord

Det är idag den 15 september.
Idag har vi lyssnat på jullåtar.
Nejdå, här är vi inte alls ute i god tid..


Me and my girls..

Ikväll blir det tjejkväll.
Oj, vad det kommer att skvallras.
Lovely.


Jao..

Jag vill tillbaka..
Nog för att hemma är bäst, men jag trivs jäkligt bra borta också.


Norrköpingspics

     

     

     

     

     

     

     

  

Vajjert!


Inget positivt

Nepp.
Orkar du inte med negativitet, läs inte vidare.
Jag mår skit idag. Ont i halsen, ont i öronen, hostar.
Jag är öm i de flesta leder i kroppen.
Foten blir bara värre och värre. Jag har snedbelastat höften, så nu klagar den också.
Jag är riktigt irriterad över detta, och stressen över att det snart är dags för tävling gör inte saken bättre..
Jag tycker synd om mig själv idag. Jag har rätt att göra det.

Kär..

Jag är nu officiellt kär i Norrköping.
Staden är otroligt vacker, och ja, överallt finns det något nytt att titta på.

Aja. Vad har då hänt?
Mycket. Det har varit full fart sen i torsdagskväll då vi anlände till idag söndag då det var dags för hemfärd. Vi har shoppat, partat och bowlat. Vi har skrattat, umgåtts, levt livet och ja, haft det helt underbart. Att åka hem blir värre och värre för varje gång. Speciellt då det är som nu, och jag vet att det dröjer en hel evighet till nästa gång jag kan åka dit. 

Bilder kommer imorgon..för nu måste jag sova. Har inte blivit så mycket av den saken de senaste dagarna, det har funnits att göra.. 

Roadtrip igen..

Miss H och Bob Marley styr nu Doris mot Norrköping och nya äventyr..


Torsdag

En helt vanlig dag idag.
Skola.
Både statistik och handelsrätt idag.
Har massor som ska fixas idag, och de kommande dagarna. Men det ska nog gå bra. Hoppas på att hinna med hela MiniTab-uppgiften idag. Gör jag det lutar det ev. åt att vi åker mot Norrköping redan ikväll. Najs. Men men, vi får se.

Inte så mycket mer som händer.
Fortfarande inte helt frisk, och så krånglar ju foten. Så, ingen träning här inte.
Avskyr det verkligen. Speciellt med tanke på alla tävlingar som närmar sig. Inte har jag mitt fotledsskydd här heller, blir antagligen till att köpa ett nytt..för just nu behöver jag det verkligen. Kan knappt köra bil med foten, och ja, då är det inte bra.

Nehepp. Snart dags att bika iväg.


Irriterande

Nu börjar detta bli irriterande.
Jäkla fot. Bli bra!

En liten presentation

Måste ju presentera mitt alterego.
Miss H.
Hon är inte att leka med..


Vilken cooling!

Spana in mina nya armband.
Jag är såå cool.


Miss H, Miss H och Bob Marley...

 ..har varit på äventyr i Helsingfors.
Sammanfattning:
schtekarfingret goes Östersjön-style, skönsång, precis som hemma fast annorlunda, buffé och dricka.


     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


Minnenas afton

Klockren kväll.
Ölspel, näsa-mot-näsa, intimt, minnen, bordellmamman återuppstår, Miss H födds, skratt, alkohol, vänner, underbart.


     

     

     

     

     

     

     

     

     


Hemma!

Hemma nu.
Mycket som har hänt de senaste dagarna.
Rally runt hela Södermanland i lördags, Minnenas afton, Kryssning och en hel dag i Helsingfors.
Givetvis kommer det bilder..
 

Det kommer fortsätta hända saker många helger framöver nu. Me like.
Nästa stopp...Norrköping.


Varför?!

Ipren ska hjälpa. Man ska bli frisk av ipren.
Inte sämre!
Idag är näsan ännu värre, likaså halsen. Min kropp vill inte att mycket ska hända samtidigt, den protesterar alltid. Det ungefär som om den inte vill att jag ska göra roliga saker. Blä. Men, jag lyssnar inte på kroppen. Jag tänker göra det jag vill ändå. Eller okej, jag är tillräckligt smart att förstå att springa antagligen inte är det bästa att göra. Så, ingen träning idag.

Aja. Nu ska det sista inför kvällen fixas. Sen är det raka vägen till Eskilstuna.

Vilodag

Det blev en vilodag idag.
Inte planerat. Men, både hals och näsa krånglar. Och det är inte riktigt läge att ignorera det, jag vill bli frisk så fort som möjligt. Trodde att det var lite av ett falsktalarm när jag igår var mycket bättre, träning gick hur bra som helst..men, imorse visade det sig att så inte var fallet. Jag får väl skylla mig själv som går och tränar med virus i kroppen. Det får bli en ipren innan jag somnar och så håller vi tummarna att det går så fort som möjligt. Förhoppningsvis går det över redan till imorgon så jag kan ta en löptur på förmiddagen. Har inte sprungit på en evighet känns det som. Det har inte varit någon bra träningsvecka detta. Men, ja, det är väl bara att acceptera att det blir så här ibland. Nya tag nästa vecka istället.

Nu ska jag mysa resten av kvällen.
Tyvärr ensam. Men, det kan vara ganska trevligt det också.
Imorgon är det party. Najs.

Trodde aldrig

Trodde aldrig att denna känsla skulle hålla i sig så länge.
Men det blir bara bättre och bättre.
Jag blir lyckligare och lyckligare.
Underbart.


Fredag

Snart dags att bege sig till skolan.
Idag är jag en riktig latmask. Det blir bilen till skolan. Det regnar och blåser om vartannat, så ja, det är lite svårt att motivera sig till att ta cykeln när man vet att man har en bil. Trevligare att vara fräsch och torr på föreläsningen. Givetvis finns det regnkläder, men nej, jag vill inte. Idag tillåter jag mig själv att vara lat.

Jaha. Så vad bjuder dagen på?
Som sagt föreläsning snart. Och det är väl i princip det enda som händer.
Löptur i eftermiddag ska det bli. Men sen inget mer.
En lugn fredag. Ska försöka plugga så mycket som möjligt. Mycket tid nästa vecka som försvinner, så det är lika bra att förbereda det som ska vara klart redan nu. Framförhållning is the shit. Eller, ja, jag ska försöka i alla fall. 

Nehepp. Skola.  

Inte riktigt vant mig ännu..

Lite av en chock varje gång jag ser min egen spegelbild. Har inte riktigt vant mig vid det mörka ännu. Men, jag trivs verkligen i det. Det passar mig, och min personlighet.


Underbart

Precis hemkommen från ett underbart Ki-box pass.
Svetten rann och adrenalinet pumpade.
Nu är jag så trött i armarna att jag knappt orkar skriva.
Jag älskar när träningen är så här, när man blir helt slutkörd.


Svartrockare

Så var sista steget avverkat.
Jag kan ju kalla mig svartrockare...fast, håret är faktiskt bara mörkbrunt.
I like it. Mycket.


Torsdag

Skoldag idag.
Lite oklarheter dock kring hur lång föreläsning det är idag.
Ev. så är det biblioteksinformation första timmen, och ja, det har jag redan gått på en gång så det behövs inte igen. Men men, lika bra att åka till skolan i alla fall. Är det ingen föreläsning första timmen kan jag ju alltid läsa det som skall läsas till morgondagens föreläsning. Något finns ju alltid att göra..som tur är. Funderar på om jag ska bli kvar i skolan efter föreläsningen. Orkar jag ta med matlåda? Hmm. Nej, det gör jag inte.

Aja. Ikväll är det ki-box som gäller. Najs.
Alltid lika skoj att slåss lite med Jessica.


Mys

Ljusen är tända och mysfaktor är hög.
Det enda som saknas är du.


Tråk

Om jag är dålig på att bara vara för mig själv en hel dag och inte göra något vettigt alls..förstå då hur värdelös jag är på att vara sjuk och tvinga mig till att sitta still och inte göra något alls...så, därför är jag frisk imorgon och livet återgår till det normala. En dag får räcka.

Jag har i alla fall packat väskan inför söndagens kryssning. Och nu ska jag nog städa lite.
Och sen blir det som sagt kanske en promenad lite senare också.
Som sagt, värdelös på att sitta still.

Snart

Snart är det lördag.
Ser verkligen fram emot festen. Ska bli riktigt skoj.
Tidigare fester har blivit succér, hoppas att även denna blir det..

     

     

     

     

     

     

     




Bara bättre och bättre..

Det blir bara bättre och bättre detta...
Idag känner jag verkligen att något inte är som det ska med kroppen. Jag är helt slut. Musten har gått ur mig. Hoppas att det är en liten svacka, att det bara är en liten oskyldig förkylning. Jag har inte tid att vara ordentligt sjuk. Aja. Jag har i alla fall varit duktig och ställt in dagens intervallpass. Istället får det bli en promenad. Lite motion måste jag få i alla fall. Hoppas att det känns bättre imorgon. Jag vill verkligen gå på Ki-box passet..


Som väntat

Jaha.
Första september idag. 25 dagar kvar till Lidingö.
Och idag har jag ont i halsen och öronen krånglar.
Kan man få en bättre uppladdning?

Men, positiva tankar är vad som gäller nu.
Det är 25 dagar kvar. Jag hinner bli frisk.
Te och strepsils är nu mina bästaste vänner..
För springa ska jag. Det finns inget annat alternativ.


Fortfarande tisdag

Så var man då hemma från skolan.
Gick bra idag. Jag höll mig vaken under hela statistikföreläsningen, jag var till och med koncentrerad hela tiden. Framsteg. Handelsrätten sen. Det kommer bli riktigt skoj att läsa denna kurs. Svårare än tidigare är det definitivt, men samtidigt, det ska vara svårt...det börjar närma sig slutet på utbildningen. Lite läskigt det där. Jag har snart gått klart alla de år man kan gå i skolan. Ingen skola kvar sen. Bara jobb. Men, det kommer nog bli bra. Jag känner verkligen att jag har valt rätt. Handelsrätt är min sak, det är detta jag vill göra resten av mitt liv. Men men, nu ska vi inte gå hädelserna i förväg. Det som gäller nu är att välja uppsatsämne. Inte det lättaste kan jag meddela..speciellt inte om jag och Fia nu ska skriva tillsammans. Catfight eller vad?!


Tisdag

Idag kör det igång på riktigt.
Idag börjar Handelsrätten.
Skojigt värre.
Dock, innan det roliga börjar är det föreläsning i statistiken. Hoppas verkligen att det är en bra föreläsare, och att jag orkar hålla mig koncentrerad hela tiden. Har varit duktig och läst det som skall läsas till idag. Känns bra. Nu ska jag fortsätta så här. Blir en lunchdejt med Fia på ekonomikum efter föreläsningen. Vi ska ju båda på Handelsrätten sen. Lucnh på catwalken, alltid en upplevelse...

Aja. Ikväll blir det filmkväll här hemma.
Trevligt med skojsigheter så här mitt i veckan.