Lycklig

Jag är glad. Och lycklig.
Skruttan behövde inte flytta allt för långt. Pappa ansåg att dem kunde ta hand om henne. Hur bra blir inte det? Jag kan träffa henne när jag vill. Hoppas bara att pappa inte mår allt för dåligt av det...
Skruttan kommer nog trivas där. Kunna springa ut och in som hon vill..och så kan hon busa med Tiger lite då och då. 

Imorgon börjar skolan. Roligt.
Känns som om det blir en nystart´i livet. Träningen kommer att komma igång, och, ja, livet återgår till det normala.
Jag längtar.

Nu ska jag ut och ta hand om alla EBG:are här på jobbet. Hoppas att dem inte är allt för jobbiga idag.. 

Kattvänligare

Eskilstuna verkar vara mycket kattvänligare än Uppsala. Efter bara några timmar har jag fått fler svar i Eskilstuna än vad jag har fått i Uppsala under en månad. Det verkar som om Skruttans flytt börjar närma sig. Jobbigt, men det enda rätta. 
Dock, jag är en hönsmamma och urvalsprocessen kommer ta sin lilla tid.
Åh, min lilla bebis..



 

Får passa på

Får se till att blogg nu medans datorn fortfarande fungerar...för vem vet när den bestämmer sig för att sluta igen.
Ja, min dator kraschde då för ett par dagar sen, och i förggår kraschade den igen...allt är borta, och jag tackar mig själv för att jag har bränt alla mina bilder på cd-skivor. Annars skulle jag nog inte vara kontaktbar för tillfället..datorn blir verkligen ens liv. Allt viktigt finns på den, alla minnen..
Aja, kunde ju inte förvänta mig så mycket mer egentligen, datorn är gammal..och den valde ändå en ganska lämplig tidpunkt till att sluta fungera.Jag fyller om lite mindre än en månad och har blivit lovad en dator i födelsedagspresent. Jag vet, jag är en bortskämd snorunge. 

På tisdag är det dags för den fjärde tentan. De som jag har gjort har gått bra, och jag kommer faktiskt bli besviken om jag inte bli godkänd. 

Dags att göra lite nytta. Köket ser hemskt ut...

Korkad

För tillfället känner jag mig allt annat än smart.
Jag trodde jag kunde något. Men nej, den sista övningstentan jag gjorde höll inte med om det.
Förstår inte varför?!
Jag kan inte läsa allt igen, jag vet ordagrant vad som står i texterna..men när jag ska räkna så vill det sig inte. Det låser sig. Det sättet jag anser vara rätt är helt åt skogen.

Nej, jag får ta det lugnt på tentan imorgon. Gå igenom varje uppgift noggrant, och hoppas på att frågorna handlar om det jag har mest koll på. För jag SKA INTE misslyckas igen. Jag ska klara detta...

Nu ska jag sova, och hoppas på att tröttheten var en bidragande faktor till att sista övningstentan gick så dåligt. Hoppas bara att jag kan sova. Skruttan har börjat jama igen...något enerverande. Och inte har jag fått tag på någon som kan tänka sig ta hand om henne...ingen vill ha henne. Vad ska jag göra?

Fredag

Idag ska jag jobba igen. Inte allt för många timmar dock, men lite typiskt att det är mitt på dan..jag kommer hem så sent då. Kommer sitta uppe hela natten och bara plugga..brukar i alla fall vara så innan en tenta. Undrar varför jag gör så egentligen, är det inte bättre att sova i tid och vakna utvilad till tentan? Men nej, jag klarar inte av det. Om jag lägger mig i tid tänker jag bara på hur mycket jag missar att plugga, att jag inte kan allt än. Så därför offrar jag den viktiga sömnen och pluggar istället. Jag är dum, jag vet.

Nej, nu måste jag börja fixa iordning mig inför jobbet.

Hann faktiskt..

Jag hann med allt jag hade planerat idag. Lite stolt faktiskt.
Började dagen ganska lugnt, kunde njuta några minuter extra i sängen, även fast jag samtidigt läste lite om moms. Känns dock som om jag kan den delen vid det här laget, jag lär mig inget nytt när jag läser. Efter det var det till att ge sig ut i regnet, inte för att jag hade något emot, för att ta mig tilll gymmet. Gick fort på gymmet, skönt när det inte är så mycket folk där. Blir så mycket lättare att koncentrera sig på sig själv...och ja, det blir inte lika skämigt när jagh kommer på mig att jag har speglat mig lite väl länge..

Efter gymmet åkte jag hem och vände. Hann hoppa in i duschen innan jag åkte till stan och möte upp Fia. Vi gick tillbaka till våra tidigare mönster och tog en lunchpå Åhlens. Gillar verkligen deras mat. Sen gjorde vi något otroligt. Vi satte oss på biblioteket och verkligen pluggade i flera timmar. Är vi riktigt friska? Känns så otroligt skönt att ha gjort det. Saker börjar falla på plats, och paniken jag känt i flera dagar la sig lite. Detta kanske faktiskt kommer gå bra.

Efter plugget spontanshoppade jag en ny mobil. Onödig fakta..men nytt är alltid roligt. 

Tillsist så avslutades kvällen med bio, Jag, Fia och Jessica var och såg Mamma Mia. Vilken film. Helt underbar. En film som jag kommer se om och om igen...

Nu återstår bara att säga godnatt!
 

Ny dag

Så var det dags för en ny dag. Ledig idag också, helt underbart. Känns som om det var en hel evighet sen jag var ledig flera dagar i sträck. Och det är det nog egentligen också, en ca 2 veckor ialla fall...och det är ju en evighet. Mycket inplanerat idag. Ska hinna träna, plugga med Fia på stan och bio senare ikväll. Kanske inte verkar vara så mycket, men med tanke på hur mycket det är att plugga och hur fådagar det är kvar till den stora tentan så är det mycket. Lite stressad känner jag mig faktiskt.

Ska försöka få upp lite bilder idag här på bloggen idag också. Känns så tråkigt när det bara är text på text..

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite Redovisning och Analys, måste ligga ner och läsa då jag är så mätt efter frukosten. Fruktsallad är otroligt mättande...och nyttigt.  

Inte riktigt som planerat

Jogging/löp-rundan skulle inte bli så lång idag..eller ja, den skulle bli tillräckligt lång.
Men, när jag hade sprungit mina 40 min så hade jag, visade det sig i efterhand, 30 min promenad kvar. Var precis att jag hann till affären innan dem stängde. Så, som tur var fick jag min fruktsallad och min lilla Skrutt fick lite godis. 

Löpningen idag var annars okej. Inte helt bra, benen var trötta och tunga. Det gjorde så att det blev lite extra jobbiggt att springa. Men jag kom runt i alla fall, och jag orkade hela tiden. Det verkar som om jag har kommit in i denrätta rutinen nu med träning, och det är bäst för mig det. Hårdträning som gäller just nu, ska ju orka med mycket under det kommande året....det är bara att kämpa på.

 


Känner mig duktig

Har verkligen gått in för att hålla pointsen nu. Och, ja, det funkar faktiskt.
Att ha semester, eller ja, att det överhuvudtaget är sommar är inte bra för pointsen. Det är i princip omöjligt att hålla dem. Och, det är lika svårt att börja om igen när hösten väl börjar komma. Men, jag hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu..speciellt med tanke på att jag ska börja gå på mötena snart igen. Har ingen lust att komma dit och vågen visar helt galet. Inget roligt då.



Nu kör vi igen

Så, då var sommarlovet slut för bloggen.
Resten av mitt liv har återgått till de normala rutinerna, och då bör bloggen också göra det.

Idag är jag ledig, vilket innebär att det är en hel del som ska hinnas med. Inte minst plugg. Fem olika ämnen som ska pluggas in, lite jobbigt men jag får skylle mig själv. Just nu sitter jag och traglar med Redovisning och Analys. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få in allt i huvudet. Alla siffror snurrar bara runt, och alla dessa termer är ibland omöjliga. Jag avskyr verkligen när man inte får med alla siffor o dylikt i en uppgift utan måste räkna ut de grundläggande siffrorna innan man kan ta itu med själva problemet. Nej, det ska bli skönt att läsa handelsrätt i höst, slippa dessa siffor och bara koncentrera sig på lagar och fakta. Passar mig mycket bättre.

Ska fortsätta göra lite uppgifter, sen blir det att gå igenom en gammal tenta. Går det bra, ja, då blir jag glad...annars blir det bara ännu mer plugg.

Blä

Jag är inte helt på topp idag.
Usch.
Kroppen är inte riktigt med på noterna. Kan bero på bristen av sömn...tycker inte alls om dessa gryningspass. Glad att jag bara har två kvar. Inte mycket kvar av de resterande dagarna heller, och snart börjar skolan. Ser jag fram emot. Dock missar jag och Fia en vecka i början. Då åker vi nämligen till Kreta...najs!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig..

På samma bild!


Nu när man äntligen har fått med dem båda på samma bild måste jag ju bara passa på att säga:
mina föräldrar är bäst!



Ingen tid över..

De senaste dagarna har jag inte haft tid över till annat än jobb och sova.
Och så lär det bli de kommande dagarna också...förutom att jag även ska lägga en massa tid på plugg.
Därav mycket dålig uppdatering. Men det kommer, någongång..