Ikväll

Nu ikväll har jag och Fia lekt. Och det var på tiden!
Eller lekt och lekt, vi har legat i varsitt hörn i soffan och tittat på TV samtidigt som vi har moffat fruktsallad, dvs. allt är som vanligt.

Nej, har inget att skriva. Ska fortsätta slötitta på TV...vilket hela dagen i princip har gått till. Men, man måste få ha såna dagar också, speciellt då det är uruselt väder ute. Imorgon måste jag dock ta tag i alla de måsten jag skulle ha gjort idag. Men som sagt, det bli imorgon.

Trött

Grå dag idag, vilket innebär att jag direkt blir mycket tröttare. Får se, kanske blir en liten powernap snart. Men det får bara bli en kort, för jag har en hel del att göra här hemma. Saker ska ner till förrådet, det ska städas och så måste jag handla kissemat och toapapper. Sen finns det ju även en hel del plugg att göra, som vanligt.

Skulle behöva ta mig ner till stan idag också. Lämna in papper hos Manpower. Men, har jag tur kanske Mattias kan göra det åt mig, har nämligen ingen som helst lust att åka ner till stan...om jag åker dit gör jag bara av med så mycket pengar. Hoppas bara att han vanknar snart, så de inte hinner stäna konoret...

Hemma igen

Nu var man i Uppsala igen. Både skönt och tråkigt. Men, någongång måste man komma tillbaka till det vanliga livet...och det är inte alltid jätteroligt att vara hemmahemma, speciellt inte nu när man har vant sig vid friheten i sin egen lägenhet. Men ja, att åka hem då och då är bland det bästa som finns. Mina föräldrar är bäst, så är det bara.

Fick skjuts tillbaka idag. Både mamma och pappa följde med. Tack vare att pappa var med kom både hyllan för micron upp, samt magnetplattan. Så nu har det hänt lite i köket i alla fall. Känns större gör det, och det blev mycket finare. Mamma var snäll och städade efter min lilla marodör. Att leka med jord verkar vara Skruttans nya favoritsyssla. Dessutom verkar hon föredra att använda blommorna på balkongen som toalett framför att använda lådan. Mysigt värre...får väl se det som gratis gödsel.

Hoppas vädret imorgon blir bra, då är det jordgubbsplock som gäller.

Nu ska jag fortsätta titta på Mordkommissionen.

Mamma bankomat

Idag har jag och mamma shoppat en hel del. Men, det har sin anledning. Om ca två veckor åker vi till Finland och då måste man ju ha med sig något skojigt till släkten, speciellt dem två små. Vi lyckades faktiskt hitta allt idag, och det känns bra. Självklart lyckades jag också hitta lite saker till mig också, bl.a en dödskallepläd. Men väckarklockan som jag letar efter som en galning vill inte finnas någonstans...irriterande. 

Ikväll blir det hemmamys. Vi ska äta egengjord pizza, och självklar även äta godis..det måste man ju göra när Fyra bröllop och en begravning går på TV.

Nu ska vi snart uta på en promenad.. 
 

Trevlig dag

Det känns verkligen att jag har semester.
Ingen press på att jag måste göra vissa saker, och ingen tid att passa.
Idag har jag lekt med Jessica igen. Först var vi och tränade, var tungt idag efter passet igår, har även träningsvärk i muskler jag inte visste om...Efter träningen blev det en snabbislunch, ochsen åkte vi till ett ställe som heter Ulva. Där fikade vi lite, och bara tog det lugnt.

Nu ska jag snart börja packa. Ska till Eskilstuna idag. Blev lite impuls, men det ska som vanligt bli skoj. Lite tråkigt bara att jag missar en dag med Fia. Vi träffas aldrig känns det som, jobbar jag så är hon ledig, och är jag ledig så jobbar hon. Usch usch. Men, vå får ta igen allt i höst, då det är skola som gäller igen.

Nej, packa var det.

Intensiv dag

Det har varit en intensiv dag idag.
Jag och Jessica har farit runt på alla olika ställen. Mycket har shoppats, men allt behövdes.
Visar upp lite bilder imorgon på mina inköp, har knappt hunnit packa upp dem ännu.
Viktigaste stoppet idag var självklart IKEA. Lite tråkigt var det dock att de inte hade den storleken på handtag som jag ville ha, vilket innebär att det inte blir så stor förändring i köket på ett tag. Typiskt. Men jag hittade mycket annat skoj där istället.

Till kvällen lyckades Jessica lura med mig till ett intesivpass. Lite lättare att lura med mig idag eftersom jag hade köpt nya, fina träningskläder. Passet var i alla fall roligt, men usch vad jobbigt. Visa saker förstår jag inte hur människorna klarar av at göra..Men men, jag kommer nog gå fler gånger.

Nu ska jag sova, har tvättid imorgon klockan 7.

Skaldjur

Mattias bjöd mig på restaurang idag.
Skaldjur blev det. Mycket gott och dyrt. Men, det var inte jag som behövde betala....
Allt på  tallriken var gott, men, ja, hummer är inte riktigt min grej. Alldeles för gäggigt. Men nu har jag provat det också.

Imorgon är det shopping som gäller. Ska köpa en massa saker till köket, dags att börja göra om det nu nämligen. Ska bli så roligt. Trevligt att få en dag med Jessica också.

Snart sängen.
En liten fråga bara...vart har du tagit vägen Fia? Du lever väl fortfarande?


Inget vettigt

Har inget vettigt alls att skriva idag.
Ingenting speciellt har hänt idag. Jag har jobbat, sovit, tränat och ja, slappat..
Ser fram emot torsdag. Då är jag ledig, ledig i en hel vecka. Underbart!
Ska shoppa hela torsdagen. Hela lönen lär väl försvinna samma dag som jag får den...

Nej, lika bra att strunta i detta idag.
Ska snart sova, igen, i alla fall...

Hittills

Dagen har hittills bestått av jobb och sova. Men, nu ska jag i alla fall iväg och träna.
Hinner inte skriva mer då min buss snart går, tänkte ta bussen dit och sen gå hem efter passet. Blåser så mycket att det är tråkigt att cykla...

Hörs senare!


Nytt löpprogram

Har helt tappat lusten ang. löpning, så idag tog jag tag i det och "fixade" ett löpprogram åt mig. Behöver göra något annat än att bara springa samma spår hela tiden, och det får jag göra nu med ett nytt program. Idag sprang jag en slinga i Södra Gottsunda, blev i ett ytterst lungt tempo då man ska hålla sig inom ett visst pulsintervall. Men, bra det också, då får jag bättre uthållighet samtidigt...

På vägen hem gickjag förbi OKQ8 och hämtade mitt Ellospaket, som bestod av tre linnen och ett påslakanssätt. Trevligt med nya linnen, dem passar bra att träna i.. 

Konstig dag

Dagen känns helt fel. Känns inte som om det är idag som jag har jobbat, och jag har hela tiden en känsla av att snart ska jag åka till jobbet..Men det ska jag inte, det är imorgon jag ska till jobbet, jag har ju redan jobbat idag.
Allt detta beror på den otroligt långa gårdagen, eller vad man nu ska kalla det.
Efter Sex and the city, som för övrigt  var helt underbar, åkte jag som sagt aldrig hem. Utan jag och Mattias satte oss på Terassen och drack kaffe. Där satt vi till halv 2, då vi gick till stationen...eftersom jag skulle till jobbet. Mycket uppskattat att Mattias gjorde mig sällskap på natten, annars hade det nog varit lite läskigt.
Jobbade då mellan 3-6, lugn morgon var det....men den var händelserik.
Kom hem till Uppsala vid kvart i sju, fick stå och vänta på bussen...när man väl hade kommit på den fick vi åka en hållplats och sen gå av då den var trasig. Inte populärt från min sida då jag var trött och frös. Tillslut, vid halv 8, var jag hemma och fick äntligen sova..
Och eftersom jag nu har sovit hela förmiddagen känns dagen helt fel. Tur att det står vilket datum det är och vilken veckodag det är på datorn, annars hade jag nog varit helt borta.
Mattias var så gullig och var och köpte god frukost till oss medans jag sov, så trevligt att få den överraskningen.

Nu funderar jag på att ge mig ut ochspringa så jag blir trött igen, och lyckas somna skapligt tidigit ikväll eftersom det är gryningspass som gäller imorgon igen.


Bio

Bio ikväll. Skojigt.
Jag och Mattias ska gå på Sex and the city tillsammans med Jessica och Rickard.
Enda sättet för mig att få med Mattias på den filmen om han får ha med sig en lekkamrat.
Filmen slutar sent, men det passar mig bra. Behöver jag inte åka hem, utan kan stanna kvar på stan till att min buss till jobbet går. Hoppas bara att Mattias gör mig sällskap, vifår väl i värsta fall sätta oss på Max och vänta. Blir ju inte så många timmar, bussen går vid 2 då jag börjar jobba 3. Ska bara jobba 3 h pga förskjutning i schemat, så jag åker hem och sover efter det...Det blir en lång dag vill säga. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen iväg och lämna tillbaka filmerna jag hyrde igår. 

Fint

Städar för fullt här hemma. Blir så fint så. Skönt att få bort all katthår, Skruttan fäller som en tok. Försöker lära henne att hon från och med nu ska sova på filten om hon absolut vill sova i soffan...hittills verkar hon gå med på det.

Mycket kvar att städa. Men det får jag ta imorgon istället. Ska snart cykla iväg för att möta Jessica som slutar jobba snart, och sen ska vi hem till henne. Tar med de två filmer jag har hyrt, så får vi titta på dem där istället. Trevligare så än att sitta ensam...jobbigt dock att behöva cykla den långa vägen från henne och hem igen idag. Gjorde det redan tidigare då jag hämtade cykeln. Men men, bra motion i alla fall..

Färskpotatis

Usch, vad jag saknade färskpotatisen igår. Spaghetti och köttfärssås är verkligen ingen höjdare att äta på midsommar...åh, vill ha midsommarmat! Funderar på om jag s´ka fixa ett litet midsommarbord till mig idag istället, skullevara trevligt. Hmm..men då måste jag handla.

Midsommar blev lugn. Jag cyklade som en galning hem till Jessica och Rickard efter jobbet (fick faktiskt sluta en timme tidigare, mycket trevligt). Där väntade allsång, och daimtårta. Resten av kvällen bjöd på prat, skratt och spel. En trevlig kväll helt enkelt. Lite bilder kanske kommer senare...

Nu ska jag snart äta frukost, eller om det blir brunch. Det visar sig.

Nytt

Impulsshoppade en trenchcoat, väska och scarf från HM idag. Och allt var på rea, så inte blev det dyrt...ibland är det bra att ha tråkigt och ha en dator i närheten.
Ser fram emot att få hem det.

Kramp

Otroligt vilken kramp jag fick i benen idag på träningen. Och då var det dessutom vid en övning då jag inte ens tränar benen. Ujuj. Men men, det gjorde i alla fall så att jag strechade ordentligt.

Annars gick träningen bra. Kände av träningsvärken rejält, men det var bara att bita ihop. Roligt var det också, och trött blev jag, precis som jag vill...

Imorgon blir det promenad eller löpning, beror på hur det känns i benen. På kvällen blir det midsommarfirande hos Jessica och Rickard. Eller ja, jag kommer inte vara där förns till halv 12 på kvällen, men lite party ska jag nog hinna med hoppas jag.


Sömn

Äntligen har jag fått sova lite. Att vara ledig tre dagar för att sen börja jobba halv 5 på morgonen första arbetsdagen efter ledigheten är inte roligt. Omöjligt att komma i säng i tid, så det blir inte många timmars sömn. Jag hade tur denna morgon att mamma var här och hälsade på, det innebar att jag kunde sova enda till klockan 3. Lyx.  Men det blev ju fortfarande bara någon timmes sömn på hela natten, då jag har en katt som inte ville vara med på noterna när det gällde att sova, och en pojkvän som tycker att det är roligt att ringa helt fel tid. Så, när jag nu kom hem från jobbet vid halv 12 tiden la jag mig o soffan och sov, och nu har jag precis vaknat igen. Så skönt. Och jag känner att det behövdes. Nu kanske jag kommer orka med träningen ikväll.

Dags att plugga.

Hallen

Nästan omöjligt att få bilderna att visa hur det egentligen ser ut, men här kommer några bilder i alla fall...

     

  

Nu ska det bara bytas golv också, och så ska en fransgardin upp. Ev. att jag ska göra något med garderobsdörrarna också. Det visar sig..

Jaha

Att vänta på att någon ska dyka upp är tidskrävande.
Har ställt in passet på friskis jag skulle gå på, och jag har inte kommit ut på löprundan ännu. 
Irriterande.
Visst, mamma (som jag då väntar på) har egen nyckel till lägenheten, men jag vill vara här och se hennes reaktion på hallen. Kanske inte så jätteviktigt, men första intrycket visar mycket mer än när någon ska berätta om det senare. 
Aja, det är bara att vänta.
Kanske att jag hinner dammsuga innan hon kommer i alla fall..

 

Idag

Jaha, vad ska man göra idag då?
Ingen sol man njuta av, typiskt. Eller ja, solen var framme tidigt imorse..som alltid, och det är lite jobbigt då den ska skina (är det ett eller två n?) rakt på mig. Det blir lite varmt, kan man lugnt säga...

Tänkte ett tag att jag skulle ge mig ut och springa. Men nu ser jag att det hinner jag inte, ska möta upp Jessica på gymmet om ca en timme. Ska visa henne det nya programmet. Får se hur bra det går för mig att göra några av övningarna, musklerna vill ínte riktigt som jag vill idag. Men, ja, det ska nog gå bra.

Undrar vad jag ska sätta på mig när jag ska dit. Eftersom jag själv inte ska träna behöver jag ju egentligen inte ha träningskläder, men vad ska man då ta? Svårt det där..

Vilket pass

Jag är helt slut efter mitt nya gympass, och då har jag inte ens kört igenom hela idag. Det bådar gott. Precis så som jag vill ha det. Imorgon lär jag vakna med en trevlig träningsvärk. Gyminstruktören var riktigt bra, jag förklarade att jag ville köra hårt och vara slut när jag väl var klar, så han la på vikter och pressade mig igenom varje övning. Vissa var jag starkare på, och anda svagare..men det ska ändras. Har nästa bara nya maskiner, dock två gamla, varav en är benövningen. Där visade det sig att jag visst har kört lite för lätt...gick från att ha tagit 40kg till att ta 80. En viss skillnad måste jag säga. Ser fram emot att gå och träna på torsdag. Imorgon blir det nog dock så att jag visar upp programmet för Jessica, men det blir ingen styrketräningen för min egen del. Man ska inte träna styrka så nära inpå, det är ju ändå under vilan som muskeln reparerar sig och växer. Så istället kommer jag gå på Core Bosu imorgon, och hoppa runt på en boll. Ska bli roligt att prova.

Funderar på pizza till kvällen. Måste få bort mitt pizzasug...  

Igår

Trevlig kväll hos Fia igår. Vi grillade igen. Elgrill är riktigt bra att ha. Hoppas jag kan fixa min snart..
Blev en riktig festmåltid. Efter maten blev det youtube som vanligt, samt slapp i soffan med cider och godis. En perfekt kväll. Alltid lika trevligt när vi tre träffas och umgås.

Idag har jag inte hunnit göra mycket. Jag och Jessica bestämde oss för att gå istället för att ta bussen från Fia till mig. Riktigt varmt var det ute, men det var skönt att röra på sig efter all mat och onyttigheter. Snart ska jag iväg på gymintruktion. Behöver ha ett nytt träningsschema. Ska satsa på att få mer synliga muskler..om det nu går. Något nytt blir det i alla fall och det behövs, man tröttnar så lätt annars. Har endel att göra efter det, eller jag sett till att jag har fått saker att göra...måste panta, handla och plugga. Dammsuga behöver jag också göra, fortfarande en massa katthår överallt. Och det syns ju så bra eftersom min lilla skrutt är svart. Men men, så är det.

Imorgon kommer mamma och hälsar på. Skoj. Ska bli roligt att få visa upp hallen för henne. Bilder kommer nog ikväll, så svårt bara att få till en bra bild. Blir ju aldrig som i verkligheten.

Fick en överraskning från Mattias idag också. Ett nallebud. Så gulligt. Men jag skulle bli ännu gladare om jag fick komma hem och se att det var städat någongång, jag behöver inte ha så mycket mer...

Dags att byta om. 

Klar

Hallen är nu klar.
Bilder kommer imorgon, hinner inte idag.
Ska snart hoppa in i duschen, och sen göra mig klar för att åka till Fia.

Hörs senare.

Målar

Målar för fullt här hemma. Snart är hallen klar! Trevligt värre.
Blir riktigt bra också. Dock förstör golvet lite, men Fia gav mig den braigta idén igår att köpa billigt golv på IKEA och lägga ut. Det är ju itne så många kvadratmeter som ska täckas, så det lär inte bli så dyrt. Och det kommer definitivt vara värt det. Har bestämt att nästa projekt blir att göra om köket på något vis. Svartare ska det bli, om jag får som jag vill.

Måste skynda mig måla på det andra lagret färg nu. Ska möta upp Jessica och träna senare, och sen blir det raka vägen hem till Fia. Party då. =)

Mätt

När jag och Fia träffas blir man alltid så mätt...och stinker vitlök. Idag har vi grillat, och Fia hade förberett en massa småplock till. Så det fanns en hel del att proppa i sig. Gott var det. men usch, det är jobbigt att vara så mätt. Snart ska vi nog sova. Vi ska upp tidigt imorgon för att åka till stan, jag behöver fortfarande få tag på min målarfärg, och så ska vi till systemet och förbereda oss inför kvällen.

hade en rolig dag på jobbet idag. Har nog adrig varit med om att det har varit så mycket folk på Arlanda samtidigt. Timamrna bara flög iväg, och kön försvann aldrig även fast man kämpade på. Men som sagt, riktigt skoj var det. Önskar att det blir såna här dagar denna sommar...har dock väldigt ont i benen nu på kvällen, och rösten är nog inte den bästa. Men, det är smällar man får ta..
  

Träning

Idag ska jag ta tag i min träning.
Har halkat efter alldeles för mycket de senaste veckorna. Så mycket som kommer ivägen hela tiden, och sen när vädret har varit som det har varit så blir man ju inte mer motiverad till att ge sig ut i spåret eller cykla till gymmet. Men idag skiner solen, så jag ska snart iväg..har dock inte bestämt mig för om det blir löpning, promenad eller gymmet. Svårt val. Det är ju egentligen min gymmardag idag, men det skulle vara trevligt att ta en promenad i det fina vädret. Fast, jag skulle kunna spara det till kvällen, och kanske tvinga med FIa. Hinner jag till gymmet då? Jo, det gör jag nog..och det brukar gå fort när jag är själv där. Så, dags att röra på sig.. 

Då var dagen slut

Ytterliggare en dag som har gått.
Det måste ha varit den segaste dagen på jobbet någonsin. En flight på två timmar, vilket innebär i princip ingen att checka in. Vi i inceckningsdiskarna slogs om varje passagerare. Aja, tur att man har trevliga arbetskamrater i alla fall, det fick tiden att gå i alla fall. Annats var dagen på jobbet bra, jag trivs fortfarande, även fast det är jobbigt att få se alla lyckliga resenärer. Jag vill också på semester! 

Idag började faktiskt kolla på lite olika resor, då jag och Fia har bestämt oss för att åka till Grekland i september. ELler ja, valet av resemål står jag för, Fia får helt enkelt rätta sig efter det.

Imorgon ska jag jobba igen. Kort dag dock. Sen ska jag och Skruttan till Fia, vi ska grilla och antagligen sova över. Trevligt värre. Och på måndag ska jag, Fia och Jessica parta loss lite tillsammans, tror i alla fall att det blir lite party. Vi behöver alla tre få i oss lite alkohol och släppa loss. =)

Nu vill pojken att jag kommer och lägger mig...så nattinatt.

Tidigare idag

Något har jag ju faktiskt gjort idag. Jag kom ivägtill vikktväktarna. Dock försov jag mig, men jag hade tur och fick väga mig efter att mötet var slut. Hade gått bra denna vecka. Skönt. Måste bara se till att fortsätta på det spåret. För tillfället går det väldigt långsamt, men det är bara bra..då hinner jag vänja mig och hittar dessutom den balans som jag ska ha. Just nu är dock otroligt sugen på något onyttigt. Det är ju ändå lördag, så något borde man ju få unna sig. Hmm, blir svårt att hålla sig borta från taxfreen idag...choklad är ju sååå gott.

Grått

Grått väder är inget bra för mitt humör och min ork. Jag har verkligen ingen lust att göra något när det är så grått ute...tur att jag snart ska till jobbet.

Blev ingen färg idag. Bussarna går alldeles för dåligt för att skulle hinna. Så, jag hinner inte klart till på måndag.

Nu ska jagbyta om och fixa mig inför jobbet..

Träningsvärk

Har sån träningsvärk efter målandet igår. Och då är det inte i armen det känns, utan i rumpan och låren efter alla gånger jag fick hoppa upp och ner från stolen. Trodde inte att det skulle vara så ansträngande att måla..aja, det är ju bra i alla fall eftersom jag inte hann till gymmet idag, och inte hann springa igår. Skönt att få någon träning i alla fall.

Har precis kommit hem från jobbet och ska snart sova.
Ska jobba imorgon igen, men innan det ska jag hinna till viktväktarna och så ska jag köpa målarfärg, och förhoppningsvis hinna börja måla den sista väggen i hallen. Målet är att den ska vara klar till på måndag. Hoppas jag hinner..

Inte idag

Det blev inget målande av hallen idag. Färgen som skulle vara röd visade sig vara orange. Och det vägrar jag att ha på väggen! Nej, jag får ta mig till ÖB imorgon och inhandla ny färg, och kanske måla lite på söndag om jag hinner. Annars är jag ju ledig tre dagar nästa vecka, men då är det så mycket annat som ska göras.

Åkte ner på stan idag för att se om Claes Ohlsson hade målarfärg, det hade dem ju sjvälvklart inte ...men det betyder inte att det blev en billig resa till stan. Nej, istället hittade jag en väska på HM, som för övrigt har REA, inte skoj när jag inte har dem pengarna. Och dessutom köote jag nya jobbarskor igen, hoppas verkligen att dessa fungerar...börjar bli dyrt att ständigt köpa nya skor.

Funderar på att städa lite. Svårt att sitta ner och inte göra något när jag vet att jag har så mycket att göra..fast egentligen skulle jag behöva varvar ner lite..men det får vänta.

Hinna med allt..

Hur ska man göra för att hinna med alla måsten i vardagen?
Tiden räcker aldrig till. Har miljoner med saker jag behöver göra här hemma,framförallt städa. Men, jag hinner inte..man kan ju bli stressad för mindre.

Aja, hallen börjar bli klar. Är klar med den vita färgen i alla fall. Imorgon ska den röda upp...hoppas att det blir bra. Är nöjd med det vita i alla fall. Det ser mycket renare ut nu, inte massa fläckar överallt osv. Mer jag.

Nu ska jag sova.
Läsa lite först kanske. Har fastnat i den serien jag läser nu, den som Jean M. Auel har skrivit.

Sommar?

Vart tog sommaren vägen?
Hur kallt som helst imorse när jag skulle cykla till jobbet. Inte skönt alls. Vill inte behöva ha jacka...vill bara kunna gå ut som jag är och till och med tycka att är varmt. Bäst att värmen kommer tillbaka!
Jag vill verkligen inte ha en sommar till som regnar bort och därman inte kan njuta av att ligga ute och bara ta det lugnt. Speceillt inte denna sommaren då  jag jobbar så konsiga pass, och behöver bra väder för att vakna ordenligt och inte helt gå under när jag måste upp mitt i natten. 

Appropå mitt i natten. Märkte att jag har bytt pass lite tanklöst. Har ett pass å jag slutar jobba kvart i elva på natten, och börjar jobba frya på morgonen  dagen därpå. Det innebär att jag hinner åka hem, var i hemma i två timmar och sen måste tillbaka till jobbet. Inte någon sömn där inte. Och inte kan jag sova på dagen den dagen då jag jobbar till kvart i elva för då ska jag skriva tenta på morgonen...jag kommer vara död när jag har jobbat klart de två dagarna. Men, det är mitt eget fel. Klantskalle!  

Ny dag

Idag känner jag mig utvilad. RIktigt skönt att lägga sig i tid. Jag ju dock inte fått sova helt ostörd hela natten/morgonen...Skruttan var uttråkad, och det går självklart ut över mig. Inte mycket att göra åt..

Snart dags för jobbet. Kort dag idag. Kommer komma hem tidigt, vilket innebär att jag kanske kommer kunna ta tag i hallen idag. Skulle behövas. Hallen och plugg blir det som gäller i eftermiddag. Om ingen kommer med några bättre ideer...

Det var det sommarlovet..

Några dagar lät jag skolböckerna ligga. Men nu tar tag i det igen, och jag får skylla mig själv att det bli så,så egentligen ska jag inte klaga. Om jag nu bara kan börja i tid och vara disciplinerad ska det nog gå vägen denna gången, men jag måste erkänna..det är jobbigt att både jobba och plugga. Men jag måste klara dessa tentor för att slippa just det till hösten, jag orkar nog inte köra dubbelt en termin till...nästa termin blir det lån, men då måste jag klara poängen också.

Tänkte snart sova. Fryser och känner mig hängig, så det är nog lika bra att lägga sig i tid..kanske läsa lite i min bok, eller bara ligga och ta det lugnt. Vi får se.

Urusel

Usch, vilken dålig uppdatering det har varit.
Men, jag har i alla fall saker att skylla på...=)
Igår krånglade bloggen, mycket irriterande. Sen var jag och Fia hos Jessica hela kvällen och hade det trevligt. Fia fick sin vilja igenom, så det vi fick lov att titta på fotbollen. Jag störde nog mer än vad jag tittade, men det får man räkna med när jag är med. Trevligt var det i alla fall, och Jessicas och Rickards lägenhet är jättefin...jag kommer spendera mycket tid där i sommar. =)

Idag har jag varit på jobbet hela dagen. Vi har blivit grupputcheckade, så nu är jag helt klar med all utbildning osv. Var egentligen inte så mycket nytt som kom upp, men det var trevligt att träffa alla från "klassen" igen. Har bytt en hel del tider, hoppas nu bara att allt gå igenom. Om jag får som det vill blir det nog en ganska bra sommar. =)

Nu ska jag äta. Hörs senare!

Balkongfix

Turen på stan blev inte så lyckad. Men men, jag köpte i alla fall lite..
Fick med mig Mattias till IKEA, så nu har jag fått de sista krukorna till balkongen. Har fixat med dem nu sen jag kom hem, så nu har jag det så fint på balkongen. Jag är inte helt klar än, men jag är på god väg. Frågan är om man någonsin blir klar med allt hemma, det verkar som om det alltid är något man vill ändra.

Lite ändrade planer för kvällen. Blir myskväll hos Jessica istället för hallfix. Men, det låter mycket roligare med myskväll. Detta innebär dock att jag måste röra på mig nu. Blir en runda i spåret strax, och sen blir det affären.

  

Det är inte dåligt vad mina balkonglådsblommor har växt. Man kanske har lite gröna fingrar ändå..

Shopping

Idag är det shopping som gäller. Får se om jag hittar något, helst vill jag inte det då ekonomin inte riktigt tillåter det. Nej, det är Mattias vi ska shoppa till idag, och det är faktiskt lika roligt. Jag brukar för det mesta få igenom min vilja ang. vilka kläder han ska köpa...

Jag hoppas faktiskt på att det ska börja regna idag. Det behövs.
Gräsmattan utanför huset är gul, inte grön...och det är inget fint, Det ska var grönt överallt vid den här tiden.

Ikväll ska jag börja fixa i hallen. Skojigt.  

Camilla då!

Nu har jag inte motionerat på flera dagar. Jag vet inte hur jag ska få in motionen vissa dagar. Men, imorgon ska jag i alla fall till gymmet. Hade tänkt springa idag, men klockan är redan mycket så, ja, jag hinner inte. Dessutom är det inte så bra att stressa upp sig över detta...tydligen är det stress som gör att jag har så torr hårbotten för tillfället. Eller rättare sagt, stresen får eksemen att blomma upp. Inte roligt. Jag ska försöka stressa ner ikväll, och bara ta det lugnt...kanske till och med låta mig ha tråkigt. Fast, jag kommer nog satsa på att fortsätta göra fint på balkongen.

Imorgon är det stan med Mattias. Om jag är gladare på honom. Blev så irriterad idag..och med all rätt tycker jag. Vissa tycker säkert att jag är elak mot honom. Men, jag är så här..jag har bestämda åsikter, och jag vill ha det på ett visst sätt.

Nej, nu ska jag kolla runt i andra bloggar och kommentera. Kommentera gärna på här också. Har kommit endel nya läsare och det skulle vara roligt att höra vad ni har att säga...

Nu så.

Lite produktiv har jag varit idag. Dock ett litet missöde imorse. Åkte till viktväktarna utan att titta om det var något möte vid den tiden, och det visade det sig ju självklart inte vara. Typiskt. Får se när jag går istället, fredag kanske...
Efter att jag kom hem har jag fixat på balkongen. Börjar se klart ut nu, blommorna är så fina. Måste dock ta mig till IKEA och köpa lite fller krukor. Kanske hinner fixa det imorgon.

Har pratat med min "chef" nu. Tydligen ska jag ha fått en ledig dag för den dem snodde av mig nu på onsdag, hon skulle kolla upp om dem hade glömt lägga in det. Trevligt trevligt. Ibland lönar det sig att prata med någon...

Ska snart checka in en charter. Åh, blir alltid så avundsjuk på alla som ska åka...men men, det är ju inte allt för långt kvar till januari.

Liten från studenten..

Lite bilder från Jennies student. Vet dock inte vilka jag får lägga upp och inte, det är ju inte bara jag på bilderna..
Har inte så många bilder heller, eftersom batteriet inte ville hålla så länge som jag ville att det skulle göra det. Väntar på att få lite bilder från Malin också...men jag lägger upp ett litet urval ändå.

     

  

Som sagt, de flesta av bilderna är tagna innan alla festligheter börjar. Men, jag hoppas på att få fler bilder så småningom.

Hemma

Hemma nu. Skönt.
Mycket på jobbet de sista timmarna. Lite jobbigt när det blir så stressigt, man är så rädd för att missa något eller göra fel. Det är enda ett ganska stort ansvar vi vid inceckningen har. Jobbigt när man är ett kontrollfreak som jag. Jag litar inte på mig själv tillräckligt mycket för att slippa oroa mig...

Funderar på om jag ska plocka upp resväska nu, eller imorgon. Vara lat eller inte? 
Vågen ska jag nog plocka upp i alla fall. 

Mina bilder från partyt i helgen kommer imorgon. Då har jag äntligen kunnat ladda batterierna till kameran. 
Tills dess, nattinatt.  

Irriterad

Jag är lite irriterad.
En av mina lediga dagar har helt enkelt tagits bort. Tycker att jag borde ha fått någon annan dag ledigt istället, men nej, det har jag inte fått. Irriterande. Jag måste få vara ledig ibland, det finns annat som måst göras...

Åh. Jag är trött.

Äntligen

Efter många turer är jag nu framme vid jobbet.
Irriterande att det är så dåliga tågförbindelser i detta land. Tågen går aldrig när man vill, eller dit man vill. Utan man måste hela tiden pussal ihop sin resa själv.

Dags att jobba nu.

Film

Igår var vi patriotiska här hemma.
Tittade på en film som heter Vinterkriget, om just Vinterkriget. Det var en helt okej film, även fast det var en krigsfilm. Det var mycket skjutande, men samtidigt blev väl insatt i hur det var under kriget. Jag saknadde viss fakta som jag visst betyde mycket under kriget, men, det är bara småsaker.

Idag ska jag hem. Eller ja, jag ska till jobbet först. Är så drygt. Börjar halv 4 på Arlanda, men måste  åka härifrån redan klockan 12. Känns onödigt, men det finns inget annat alternativ. Blä, för tåg!

Nu måste jag börja packa ner mina saker. Har en förmåga att sprida ut dem överallt.

Ledig

Otroligt skönt att bara vara ledig. Jag har tagit det riktigt lugnt idag, har i princip inte gjort mycket annat än läst. Boken jag läser heter Hästarnas dal av Jean M. Auel. Den är bra, väldigt detaljrik men intressant. En bok som jag längtar efter att läsa och som jag säkert kommer sakna när jag läst ut den. Det tycker jag är ett kännetecken för en bra bok, när man saknar den när den är utläst. Inte många böcker som lever upp till det för mig, men det finns några. Jag vet, jag är en boknörd.

Så, jag ska nog hämta min bok nu och fortsätta läsa.

Länge

Känns som om jag har legat ute i solen i en hel evighet, men det är inte mer än cirka ett par timmar. Skönt har det varit i alla fall, men man blir ju så rastlös. Mycket bättre är det om man är på en strand där det är massa människor, då finns det ju alltid något att titta på. Dock är det skönt att ligga på baksidan då det inte spelar någon roll hur man ser ut, och man kan alltid gå in och ut för att hämta något eller gå på toa. Det finsa för- och nackdelar med allt.

Jag och mamma funderar på att åka till Borsökna ikväll och ta ett kvällsdopp. Skulle vara trevligt. Borsökna har jag alltid tyckt om, det brunaröda vattnet där är lite speciellt. Det är en bra badplats, och på eftermiddagarna/kvällarna brukar det för det mesta vara lugnt.

Nej, nu ska jag göra något något nyttigt.

Hemma igen

Hemma efter den lilla shoppingrundan. Ska snart lägga mig ute på baksida, och bara njuta i solen. Ta det lite lugnt för en gångs skull. Senare ikväll ska vi grilla, blir en riktig festmiddag..brukra bli så när jag följer med till affären och ska bestämma vad det ska bli för mat.

Hittade lite småsaker idag. Dock inte det jag helst ville ha. Verkar vara i princip omöjligt att få tag på en elgrill, vill sä gärna ha en så jag kan börja grilla hemma på balkongen. Hittade en våg i alla fall, nu ska jag bara lära mig att inte missbruka den. Brukar gå så bra för mig att låta en våg bara stå, jag väger mig gärna och ofta. Inte det bästa när man ska gå ner i vikt, då ska man helst bara väga sig en gång i veckan, annars ser man inte förändringen lika tydligt.

Nej, solen var det.

Tillbaka

Oj, vad jag längtade tillbaka till min egen studenttid igår. Den känslan man hade på studenten var speciell, man var så full av förväntan och ja, spänd för vad som väntade. Men samtidigt var man lite orolig och nervös, en viss säkerhet försvann i och med att man tog studenten, det var inte lika säkert längre vad man skulle göra varje dag. Man hade inget att gå tillbaka till efter sommaren...men, det hör till och jag tror alla behöver känna den "rädslan" eftersom det gör att man måste lära sig ta ett beslut, man måste lära sig att ta ansvar för sitt eget liv. 

Hm, mina beslut jag tog efter studenten var bra för mig. Jag flyttade till England, och märkte att det inte fungerade för mig att vara så långt bort från mina nära och kära. Vem vet var jag hade varit idag om jag inte tagit beslutet att flytta till England? Vem vet hur mitt liv skulle ha sett ut idag? Jag är glad att jag tog de beslut jag gjorde då jag är nöjd med mitt liv och hur jag lever idag.   

Trevligt

Hemma efter en mycket trevlig dag.
Vädret har varit perfekt, och det har blivit mycket skratt.
God mat och dryck, och jag fick till och med ta premiärdoppet.

Bilder kommer så småningom. Batteriet på kameran dog självklart innan kvällen var över.
Nu ska jag sova. Imorgon blir det förhoppningsvis en hel dag i solen.

Nattinatt 

Shopping

Dagen inleds med en tur till stan och TunaPark.
Jag behöver lite nytt smink som matchar klänningen. Tycker att det är på tiden att jag unnar mig lite  nytt smink, känns som om jag aldrig köper något nytt. Det blir lite roligare när man har ytterliggare en färg att välja mellan, och dessutom är nytt alltid roligt.

Sen är det bara hem för att fixa ordning sig, och sen ner på stan för att titta på alla studenter, och fira Jennie. En trevlig dag ska det bli helt enkelt.

Vad ska ni göra idag?

Framme

Då var man framme i Eskilstuna.

Sista timmarna på jobbet var riktigt sega. Helt folktomt i princip, vilket innebar att det inte fanns något att göra alls. Men men, jag överlevde.

Nu ska jag snart sova. Mycket som ska hinnas med imorgon, och det ska hinnas med på kort tid. Men det ska bli roligt, ser fram emot morgondagen. Verkar som om det ska bli riktigt bra väder, vilket dock ställer till det ang. klädesval. Har en klänning som jag har tänkt ha på mottagningen på kvällen, men den kommer nig vara för varm för att ha på dagen...och det verkar inte helt säkert att jag hinner åka hem och byta mellan. Förhoppningsvis löser det sig imorgon...

God natt!

På jobbet

Sitter på jobbet just nu.

Otroligt lugnt. Att se Arlanda så här tomt är lite konstigt, man har ju alltid föreställt sig att det alltid är så mycket liv och rörelse hela tiden. Man märker att även passagerar märker det, nästan alltid att någon kommenterar hur lugnt det är vid den här tiden på kvällen. Men det är väl inte så konstigt? När man är här för att åka iväg  någonstans, är ju alla andra också här. Alla flighter går ju nästa samtidigt, speciellt charter. Detta gör att man får sina favorittider att jobba. Det är mycket roligare när det händer något, när man hela tiden har något att göra.

Snart är min rast slut, så jag ska väl börjar röra på mig snart.

Tre år sen.

Känns som om man ser studenter överallt.
Oundvikligt att man minns sin egen då..jag hade en bra student. Ganska lugn, men den passade mig. Hela dagen var perfekt, från champagnefrukost, till spex till att man sprang ut. Det enda som var lite tråkigt var att jag inte fick åka runt på flak i hemstaden, där man känner fler..men, det var bara ett litet minus. 

Att få vara i centrum en hel dag passade verkligen mig. 


 

           




Dagens look.

Nu ska jag åka.
Lite nervör är jag. Bra tecken!


God morgon.

Snart, om ca. 6 timmar har jag sommarlov! Underbart skönt...
Ska bli så skönt att slippa ha kravet på sig att läsa varje kväll, att kunna göra precis vad som helst...att slippa göra två saker varje dag. När jag kommer hem från tentan idag ska jag gå ut och lägga mig i solen och sova och dessutom strunta i att ta med mig någon bok ut, jag ska bara njuta av att absolut inte göra något alls. I och för sig måste jag städa en snabbis också, mamma kommer ju på besök idag och så måste det vara fint hemma. Men det går ganska fort.

Nu, tillbaka till böckerna för sista-minuten-plugg.

Håll tummarna

Nu räcker det med plugg idag. Får bli lite till plugg imorgon precis innan tentan.
Håll tummarna för att rätt frågor kommer och att jag kommer klara den.
Min självförtroende kräver ett godkänt på denna tenta..vill så gärna!

Ska sova nu,så jag orkar upp lite tidigare imorgon.
Hoppas Skruttan låter mig sova. Förtillfället har hon lugnat ner sig, och jag hoppas att det förblir så fram till klockan 6, då klockan ringer..

 

Snart hem

Snart får jag åka hem. Skönt.

Det som är så roligt med att jobba på Arlanda är nog känslan av att känna sig behövd. Att vara den som alla vänder sig till. Visst, det är inte alltid man har svaret på allt, men man får ändå vara där och hjälpa till. Att hjälpa någon får en att må så bra, efter ett avslutat arbetspass känner man sig som en mycket bättre människa, till och med de dagarna då man har haft en massa sura och griniga passagerare. 

Serviceyrket är verkligen något för mig. 
Genom att jobba med människor hela tiden blir inte en dag sig lik, varje dag händer något nytt, varje dag händer något man kommer minnas. 

Jag har nog hittat yrket för mig, jag ska jobba i en miljö där jag får träffa människor. På vilket sätt det blir vet jag inte än, men det kommer nog visa sig. Jag måste ta och hitta ett yrke där jag kan blanda det jag vill, där jag kan bli VD, rik, framgångsrik, träffa människor och finnas till för dem som behöver hjälp. Hmm, undrar vad det kommer att bli? Spännande...men samtidigt, vilken ångest man kan få.

Vilket drömyrke har du? 

Eskilstuna

Imorgon bär det av hem till Eskiltuna igen.
Jennie, Toffes flickvän, tar studenten på fredag och självklart säger man inte nej när det är fest.
Hoppas att detta år blir bättre än förra året. Usch, det var tungt förra året. Saknaden efter Maja var hemsk, och skuldkänslorna var nog ännu värre. Jag hade verkligen glatt mig åt min brors student, och så förstörde det hemska med Maja det hela. Dagen då Maja dog är nog hittills den värsta dagen i mitt liv. Antagligen är det väl rädslan för att det ska hända igen som gör att jag är sån hönsmamma med min lilla Skrutt.

Nej, det ska nog bli bättre iår.
Kommer var nykter detta också. Tänkte vara chaufför, och dessutom spara in på kalorierna genom att dricka light och vatten hela kvällen. Kalorier får jag nog så det räcker och blir över via maten.

Ska bli skönt, och trevligt, överhuvudtaget att åka hem.
Ska passa på att göra de vanliga sakerna när jag i Eskilstuna, dvs. ta en tur på TunaPark, ååka till Underbar hem och utnyttja "mamma bankomat"

Snart dags att jobba igen.

Kan man bli glad för mindre?

Vad glad jag blev när jag kom till jobbet och märkte att det hade löst sig med mina inloggningsuppgifter.
Hela dagen känns lättare. Jag slipper förlita mig på andra, och behöver inte tjata på alla hela tiden.

Middag nu.

Dagens look

Detta har jag på mig idag. Bilden blev lite dålig eftersom jag har dragit ihop den, den blir så stor annars..



Ska snart till bussen. Börjar halv 4. Jobbar ända till kvart i elva ikväll, så det kommer bli en sen kväll eftersom jag måste plugga när jag kommer hem. Men det är det värt, jag har ju sommarlov efter tentan imorgon.

Ha en bra dag allihopa!


Underbart!

Jag hoppas verkligen att detta väder håller i sig och att hela sommaren fortsätter så här!
Har legat ute i ca två timmar nu, och skulle fortsätta göra det om jag nu inte var tvungen att åka till jobbet.
Så skönt i solen.
Att det är sol betyder för mig även att min hud börjar må bättre. Då jag har eksem osv. så är jag känslig mot allt känns det som, men solen hjälper till att läka och det är skönt. På sommaren vill man ju ha en fin hy, och ja, solen underlättar för min del.

Dock skulle nog lite regn behövas, så allt inte är så torrt. Ett riktigt sommarregn, som kommer och försvinner lika plötsligt skulle vara perfekt. Blir så skönt ute då också, fräscht blir det. Åska är också trevligt, nu när jag har övervunnit min rädsla för den...bor man dessutom i höghus kan man vara ännu lugnare.

Försöka

Idag ska jag försöka ta mig ut så jag kan njuta av solen.
Jobbar ju inte förns i eftermiddag, så jag får passa på nu.
Problemet med att sola innan man ska till jobbet är att man blir så trött av att ligga i solen.
Men, det är ju mycket mysigare att plugga i solen än att sitta inne och lyssna på honey som pratar i sömnen.

Hoppas verkligen att jag hinner klart med plugget idag.
Vill sätta tentan imorgon. Skulle vara så skönt att ha en mindre tenta i augusti att tänka på..


Träning

Löpningen gick faktiskt bra idag. Jag är inte jättenöjd med tiden, men det kändes inte allt för tungt att springa. Det var skönt att var ute, och vädret var i princip perfekt. Inte för varmt, och så en lätt bris som svalkade.

Jag har nog inga konkreta mål med min träning.
Mycket av träningen jag gör, gör jag som ett steg i min viktminskning. Jag måste röra på mig för att det ska hända något på vågen. Det är väl mestadels löpningen som hjälper till där, medans gymmandet hjälper till att stärka upp kroppen och göra den fastare, något som också är viktigt när man går ner i vikt...annars blir det så lätt att allt bara "hänger". Dessutom tar ju musklerna mindre plats än fett, och de "äter" mer också..

Men, det mesta av träningen gör jag för att det är roligt. Jag känner mig duktig, och det är ett stort plus att man kan anmäla sig till olika jippon och lopp, vilka fungerar som en utomordentlig morot.

Min film!

Min favoritfilm går idag!
Armaggedon, finns ingen film som slår den..jag gråter varje gång jag ser den. Jag till och med vet när jag kommer börja gråta. Men den är ju så bra, så, ja, vacker.
Hur ska jag nu kunna plugga?


Time for workout

Dags att lägga ifrån sig skolböckerna och ta sig till spåret.
Inte jättemotiverad att ge mig ut och springa idag. Men jag vet att jag kommer må så mycket bättre efter rundan, och jag kommer vara mycket piggare.
Dessutom får jag så dåligt samvete om jag inte rör på mig, jag känner mig dålig.

Träning är viktigt. Speciellt för mig just för att jag jobbar skift, kroppen behöver tränas för att man ska må bra och orka med de konstiga och oregelbundna tiderna. Självklart gäller detta alla, men jag tror de flesta vet det vid det här laget.

Får se hur går idag, har inga stora förväntningar, men visst skulle det vara trevligt om det visade sig att jag är lite snabbare än vanligt. Men, det är nog önsketänkande.



Utomlands

Hade det inte varit som så att jag ska jobba hela sommaren, och inte har möjlighet att ta semester hade jag inte tvekat en sekund. Jag hade bokat första bästa resa jag hittat och bara åkt. Åkt någonstans och bara njutit av lugnet, maten och de lata dagarna på stranden. Att komma till den kulturen är så avstressande så det räcker ett år framåt.
Jag drömmer mig tillbaka till de resor jag varit på, och varje dag på jobbet känner jag en otroligt stor längtan efter en utlandsresa. 

Åh, vad jag avundas dem som kan åka någonstans denna sommar.
Det behöver faktiskt inte vara utanför Sveriges gränser, eller längre än till något av våra grannländer. Alla länder blommar upp på sommaren och erbjuder en underbar tillvaro. 

Nej, jag får helt enkelt tänka tanken att i januari, då får jag också åka iväg....

Vad ska ni hitta på denna sommar? 

     

Minnen från Alanya, Los Angeles och Gudinge.

Lunch

Lunchade på stan idag med Fia och Jessica.
Fast det var bara jag och Fia som åt, vi höll på att dö av hunger..men det var inte så konstigt med tanke på att vi åt frukost vid 2. Då har man rätt att vara hungrig efter 10 timmar.
Stället vi åt på var Little Italy. Tycker om det stället, Kanske inte världens finaste, men buffén är god och det finns mycket att välja mellan.

Ska snart ta tag i pluggandet.
Måste ligga i om jag ska hinna med det jag vill innan Sandra hör av sig.   

Ny dag på Arlanda

Så var det dags för en nya arbetsdag. Skojigt.
Gissar på att jag kommer sitta i charter nu på morgonen. Det är vid den här tiden det är som mest där. Faktiskt roligt, och ganska avstressande att stå i charter. Man vet vad som gäller ang. pass, biljetter och resemål. Man behöver inte stå leta upp vilken flight som är aktuell, man behöver inte försöka gissa sig till vad vissa 3-bokstavskoder betyder, och för det första vilket land staden resenären ska till ligger i. Jag är verkligen urusel på geografi har jag märkt, undrar hur jag fixade mitt betyg i den kursen egentligen? =P

Funderar på att ta en tur i taxfreen när jag har slutat. Mor min vill ha en nyu mascara, och jag behöver alltid något nytt...men inget godis!

Det är inte bara positivt med att jobba på Arlanda. Efter att man i princip spenderar varje dag där försvinner den där magiska känslan av att åka till Arlanda. Det är inget speciellt längre med att komma dit och se alla människor, incheckningsdiskarna osv. Inte ens taxfreen lockar längre, eftersom jag kan gå dit när jag vill. Det kommer aldrig bli samma som förrut, och det saknar jag nog lite...
Förhoppningsvis kommer man att känna någon sorts "magi" nästa gång man ska utomlands, man ska ju ändå få åka iväg. Jag tror att det är denna "magi" som gör att människor blir lite speciella så fort de tar ett steg in på Arlanda, att det är därför vissa människor tappar allt vet de äger...

Nej, slutbabblat. Måste nog klä på mig nu.
  

Sova nu

Ja, då var det dags att sova.
Hoppas verkligen att jag vaknar upp till en bättre dag imorgon, inte en massa missöden.
Dagarna går fort nu, snart ska jag hem till Eskistuna en snabbis. Ska bli trevligt.
Speciellt då det är studentfest som gäller.
Dock kommer jag vara chaufför, alldeles för många kalorier i alkohol, Funkar inte så bra ihop med pointsen..

Skulle egentligen bara söga godnatt...avundas redan alla som kommer ligga och sussa söt vid 2-tiden i natt då jagska gå upp. Men, jag ska inte klaga, jag trivs på jobbet.

Avundsjuk

Jag blev avundsjuk på gymmet idag.
En tjej var mycket starkare än mig.
Jag vill också ha så fina armmuskler. Jag vill också kunna ta dem vikterna.
Men vänta bara, en dag ska jag nog kunna göra det.
Lite avundsjuk blev jag också på att hon tränade tillsammans med sin pojkvän. Honey vägrar träna med mig, han är så tråkig. Skulle vara skoj att någon gång kunna göra dem där vanliga sakerna tillsammans...

Håller på att laga mat.
Blir färskpotatis, vitkålssallad och chorizo.
Höll dock på att få en chock när det visade sig att pointsvärdet för en chorizo var 7,5  points. Men, jag har inget annat att ha till så jag får offra mig helt enkelt..
Gott ska det bli i alla fall, eller det är bäst att det är det..

Jag kom ut ändå

Lyckades ta mig ut på gräsmattan, och har nu legat och njutit av solen ca två timmar.
Underbart.
Råkade somna en liten stund, men tror jag behövde det. Känner mig mycket piggare nu.

Ingen träff med Sandra idag.Uppskjutet till imrogon.
Är väl bra, kan jah plugga mer idag..men jag behöver ju plugga imorgon också. Aja, lite social måste man väl vara, och det känns bra att veta att man faktiskt har ett liv. =)

Ska snart ta mig till gymmet, har äntligen bestämt mig för att det blir det idag...passar bäst i planeringen för denna vecka. Sen blir det ICA. Jag tycker att det är lika roligt att handla varje gång, fast måste erkänna att det nog var lite roligare när jag bodde hemme och mamma och jag åkte och handlade. Var trevligt.

  

Dessa bilder bjuder jag på..


Inte min dag..

Hittills är det inte mycket som har gått rätt idag.
Började med att jag knappt fick sova något.
Skruttan hade tokryck redan klockan ett inatt...och ja, då är det svårt att sova.
Det första jag gjorde på jobbet var att skicka iväg en väska utan tag, när jag försökte få tag på lastningen så de kunde fixa det var det självklart ingen som svarade..sen fick jag en massa jobbiga och stora grupper att checka in. Dessutom har jag fortfarande inte alla lösenord, ingen verkar veta vad problemet finns..
Sen gjorde jag misstaget med att gå till vv, eller egentligen var det nog bra...behöver en spark i rumpan så jag kommer igång igen. Resultatet där vill jag inte ens tala om, nu gäller det. Nu ska jag hålla dessa points! Jag har bestämt mig..

Snart ska jag ner på stan igen. Ska träffa Sandra.
Får se vad vi hittar på. Kommer nog känna mig en aningens stressad om det drar ut på tiden eftersom jag måste plugga..men, förhoppningsvis löser det sig.

Senare.


02.30

Den tiden var det tänkt att jag skulle gå upp. Men, det tyckte inte Skruttan.
Hon har jäkligt vassa tänder har jag märkt. Hmm..tandläkaren nästa för henne kanske?
Aja, blev ju inte så mycket tidigare än vad det var tänkt...och får helt enkelt se till att gå och lägga mig lite tidigare ikväll.

Ska snart göra mig klar inför jobbet.
Hoppas verkligen att inflammationen jag hade i ansiktet har lagt sig under natten. Hatar verkligen att ha dessa inflammationer. BLÄ!
Aja, ska jobba till10, sen blir det raka vägen till stan. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska till Viktväktarna eller ej, beror på hur det känns precis innan. Efter det ska jag träffa Sandra, som tydligen är här i Uppsala på snabbvisit. Ska bli trevligt, är ett tag sen man träffades. 

Klockan går.. 

Veckans träning

Måndag : 5 km löpning

Tisdag: Gym (ca 45 min)

Onsdag: 5 km löpning

Torsdag: Gym (ca 45 min)

Fredag: Vila

Lördag: Vila

Söndag: 5 km löpning

Skönt att vara tillbaka i de gamla rutinerna, även fast det blev lite "fel" nu i helgen.
Löpningen går bra, skulle dock vara trevligt att ha någon att springa tillsammans med, och dessutom få lite tips om hur jag ska göra för att bli bättre.
Aja, trevligt att se fram emot varje träningspass i alla fall. Hoppas att det håller i sig.
Kan passa på att tipsa om en riktigt bra sida ang. löpning, där man kan ha sin engen träningsdagbok.
www.jogg.se är sidan. Jag använder den dagligen, och jag tycker det är roligt att leta efter olika lopp osv. Roligt också att sidan räknar ut snitt på både puls och tid. Det motiverar en i träningen.

Partybilder

Som utlovat.
Jag tycker om att vara med på kort...märks det kanske?

     

     

     

     

Ordning och planering

Varför ska det vara så svårt för vissa at planera ordentligt.
Jag vill veta allt i exakt detalj, jag vill veta att allt är okej.
Det är inte ofta jag ber folk om  hjälp, när jag väl gör det vill jag i god tid veta att allt fungerar och att alla är införstådda i vad som gäller.
Varför ska det vara så svårt för vissa?
Det är inte mycket jag ber om, eller är det det?

Åh, ibland blir jag galen.
Folk tycker säkert att jag är hemsk. Tjatar, gnäller och kräver saker hela tiden.
Men jag vill bara ha kontroll!
Det är svårt att be om hjälp...det blir inte lättare när man möts av suckar och uppgivenhet om att man inte skulle ha något val ang. att hjälpa till. Hur roligt är det då att veta att man är någon till last? Tror ingen vill ha det så, när man ber om hjälp gör man det ändå just för att man behöver hjälp, inte för att det är roligt eller mycket bekvämare att ha det så.

Ja, jag kanske är en hemsk människa ändå.


Ute

Sitter ute på balkongen och pluggar.
Varken för varmt eller för kallt. Underbart helt enkelt.
Plugget går bra. Märks att man faktiskt lörde sig något då denna kurs var aktuell, för allt kommer tillbaka nu när jag läser det igen.
Funderar dock på att ta en liten paus nu, skulle behöva få i mig lite lunch. Vet dock inte vad jag vill ha, är inte sugen på något nu för tiden, Är det värmen som gör det tro? Eller är jag så bekväm av mig att jag bara inte har lust att laga något?

Ojoj

Så här sent var det längesen jag gick upp. Men jag kanske behövde den extra långa sömnen, eftersom sömn har varit något som inte prioriterats de senaste veckorna. Lite dåligt samvete får jag dock.
Får se hur det blir idag, Tanken var ju att jag och Fia skulle lägga oss ute och sola, men ja, jag vet inte om det är väder för det.Visst, det är varmt, men det både blåser och är soldis. Får ta och ringa min käre vän, se om hon är vaken och kolla hur vi ska göra. Hon har ju i alla fall en fngerande termormeter hon kan titta på.
Plugga måste jag göra idag i alla fall. På torsdag är det sista tentan för denna terminen, innan alla omtentor som kommer i augusti. Ska bli skönt att ha det gjort...

Nehepp, nu ska jag väl ta och ringa Fia och sen kanske ta på mig löparkläderna och springa en runda..

Btw, grävde fram mina skor från Los Angeles igår. Ska definitivt börja använda dem oftare, speciellt nu när jag vet att jag kan gå i dem. =)

image366

Vi slår rekord!

Utgången blev kort.
Men, är man trött redan innan man ställer sig i en kö och betalar inträde (speciellt när man är fattig student) är det lika bra att ge upp så fort som möjligt. Sagt och gjort.
Detta innebär att jag redan nu är hemma.
Dock kan jag sammanfatta kvällen som lyckad.
Fia och jag har haft trevligt här hemma, vi har fårr klå upp oss och sminka oss fina.Precis det jag ville. Att det sen inte blev såmycket mer kan många tycka vara patetiskt, men mig gör det faktiskt inget. Jag fick ju endå en helkväll med en av de bästa, och jag fick dessutom känna mig vacker.

Nu ska jag plocka undan lite, och sen sova.
Imorgon blir det solning (med massor av solskyddsmedel) och plugg.
Nattinatt.
Bilder från denna trevliga kväll kommer antagligen imorgon.